ممنون راستی : بیشترین امتیاز رو دوتا بازی به کدوم بخش میده ؟ منظورم اینکه به کیل ها یا Unit ها ی کشته شده یا ... به چی ؟[/quote]
منظورت چيه ؟ قشنگ تاپيكت رو بخون ما كه نفهميديم
:46:
Printable View
ممنون راستی : بیشترین امتیاز رو دوتا بازی به کدوم بخش میده ؟ منظورم اینکه به کیل ها یا Unit ها ی کشته شده یا ... به چی ؟[/quote]
منظورت چيه ؟ قشنگ تاپيكت رو بخون ما كه نفهميديم
:46:
منظورت چيه ؟ قشنگ تاپيكت رو بخون ما كه نفهميديمنقل قول:
:46:[/QUOTE]
Tva جان منظورم اینکه وقتی از بازی بیرون میای تو قسمت Overview همون صفحه که ok داره که امتیاز ها رو نوشته
که نوشته چه کسی چقدر امتیاز گرفته و نفر اول تا اخر رو نشون میده میخواستم بدونم من با اینکه معمولا بیشترین کیل رو میگیرم ولی بیشتر اوقات یا اخرم یا یکی به اخر مونده حتی یه دفعه که 17 نت کیل گرفته بودم اخر شدم !!! و دوستم
که کمتر از من کیل داشت و لولش هم کمتر بود 2 وم شد !!! حالا بحٍث سر این نیست من کلا میخوام بدونم چرا اینطوری میشه ؟
سلام از فیسلس چه خبر:11:
دوست عزیز بازی تمام امتیازات رو با هم جمع می کنه
مثلا سه تا هیرو کشتی 5000 امتیاز
500 تا کریپت کشتی 120000 امتیاز
پولت از همه بیشتر بوده 5000 تا
و و و
اینارو با هم جمع می کنه و امتیاز می ده
اون پست هم کلی بود
یکمش با شما بود
اول - خوش اومدی :10: :11:
دوم - اینایی که گفتی در یک صورت قابل اجراس :
فقط در بازی های 1v1 و 2v2 جواب میده به صورت کامل . چون که در بازی هایی که تیمی هستش یارای حریف نمیزارن این کارو بکونی ( یا bash میشی حریف در میره یا اینقد لول میخوری که ..... ) مگه اینکه یه نفر یه جای مپ تکی گیر بکشی :7:[/quote]
دوباره سلام.
اومدی و نسازی. ببین داداش درسته درگیری ها 5vs5 ولی بوچر Rang لول یکش 1000. میتونه یکی رو از وسط 5تا انتخاب کنه و Hook کنه.نه اینکه بگم بقیه دسته بیلن، نه. مسئله اینه که بوچر باید تو Inventory خودش همیشه Tango داشته باشه. میدونی که چرا؟ واسه تهیه جای مناسب برای Hook کردن. درخت ها رو میخوری میری بین درختا وا میستی از اونجا کارتو شروع میکنی. تا یارهای طرف بخوان بیان طرفت تو کشتیش تموم شده بعدش هم TP.
تازه این یکی دیگه خیلی باحاله
فکر کنم تاحالا 5 به 5 بازی نکرده
مگه طرف لول نداره
تو کشیدی
6 کردی
همش شد 6 سانیه
خوب بعدش
می خوای با 2 راه بری و اتک بدی و رادیانس .....
بی خیال
یارو که نوب نیست واسته نگات کنه
یه stun بعدم میری تو فضا
تازه اگه یه نفر مثله Jah'rakal باشه
در حالی که هوک کردی و در میاد سمتت تو باید خودت رو مرده به حساب بیاری
تازه اگه خیلی خیلی خیلی خیلی شانس داشته باشی می تونی روی هلث 2000 تاییش یه 1000 تا کم کنی
همین
تازه اگه طره Satanic نداشته باشه
چون تا وقتی تو بخوای رادیانس ببندی اون ده تا satanic می تونه ببنده[/quote]
سلام.
اولا که قرار نیست کسی اینجا به کسی توهین کنه.
دوما اگه شما یه باره دیگه دومین Send منو بخونی متوجه میشی.فکر کنم زیاد دقت نکردی رو حرفام. من گفتم اول Hook. دوم R. سوم 3 تا اتک(که اگه هیرو Stuner باشه دیگه نمی خواد اتک بدی مرحله بدی رو انجام بده) چهارم شیش میکنی.
خوب کجا طرف تونست Stun کنه؟
سوما اگه Warlord آیتمهاشو بسته باشه دیگه هر کسی نمیتونه جلوش واسته و کسی که بوچر میگیره اینقدم که فکر میکنی ... نیس که Troll رو Hook کنه. واسه اون یکی دوستمون هم توضیح دادم اگه لطف کنی اون تاپیک رو هم بخونی بیشتر توضیح دادم.
قابل توجه بقيه خواهشن دوست باشيد حرفاي بد بدم نزنيد
بعدم آقاي Zulrajas فكر كنم ديگه همه اينقدر حرفه اي شده باشن تو كلناي خوف كه بتونن يه دجر(بلينك) بخرن تا هوك نشن توجه توجه (تو هوك ميشه بيلينك كرد )
بعدم بوچر هيرويه خوبي هستش قبول دارم اما بجاي راديانس ميتوني براش نكرو(بوك) بري راديانس براي آيتماي آخرت باشه
بحث من سر این بود که Radianc واسه بوچر عالی کار میکنه.
اون دیگه بستگی به موقعیت بازی و Player داره که Radianc رو Early game ببنده یا Late game.
به نظر من بهترین هیرو ها واسه اسکل کردن Mirana VS Veng هستن.
طریقه ی کارشون هم اینه Mirana میره توی River و میپره اونجایی که Ward کاشته میشه بعد Veng میاد و Swap میکنه و وامیسته که یه هیرو از اونجل رد شه بعدش هم که معلومه... طرف اون بالا گیر میکنه. جون اول بازیه فقط Town Portal دارن اونم 1یا2 تا اگه خواست TP کنه هم Mirana میتونه Cancel کنه هم Veng.
نظر شما چیه؟ راه خیلی خوبیه نه؟
امتیاز دادن آخر بازی هم اول بستگی به Level هیرو داره بعدش هم Unite Produce.
واسه من که خیلی جایه تعجبه. چرا اینقدر به Unite Produce اهمیت دادن؟
سلا دوستان
من باگ واسه ویور رو در آوردم و چند بار هم به سایت dota-allstars گزارش دادم ولی کسی کاری نکرد!
خوب میزارمش اینجا !
این باگ حتی توی 6.49c هم کار میکنه!
ویور باز ها برند حال بکنند:D
راستی اگه باگ 6.49b هم خواستید بگید تا بزارم! (البته منظورم آموزش کاملشه!)کد:http://emamjome.persiangig.ir/dota/bug%20of%20weaver.zip
موفق باشید
حالا برا این بوچر غیر heart دیگه چی ببندیم؟؟؟
سلا دوستان
من باگ واسه ویور رو در آوردم و چند بار هم به سایت dota-allstars گزارش دادم ولی کسی کاری نکرد!
خوب میزارمش اینجا !
این باگ حتی توی 6.49c هم کار میکنه!
ویور باز ها برند حال بکنند:D
راستی اگه باگ 6.49b هم خواستید بگید تا بزارم! (البته منظورم آموزش کاملشه!)کد:http://emamjome.persiangig.ir/dota/bug%20of%20weaver.zip
موفق باشید
سلامنقل قول:
این فایلو دانلود کردیم کجا کپی کنیم
بعد منظور از باگ یعنی چی (یعنی ایراد بازی یا معنی دیگه ای میده)
آموزششم بزار:10:
cao cao جان نیستی
یه چنتا سوال داشتم ازت
اسم بازی دوتا یا 2تا
و میخواستم در مورد لولهای انتی میج توضیح بدی لول 3 و لول 6 رو میگم
به نظرت استیلس اساسین برای بازی گروهی خوبه یا .....
ایتمی هست که نزاره بش بشی
اسم بازي تا اونجايي كه من مي دونم dotta allstars هست يعني دوتا الستارزنقل قول:
لول 3 آنتي ميج كه 40% از دميجي رو كه از مجيك مي خوري روreduce ميكنه يعني 40% كمتر از مجيك دميج مي خوري . لول 6 آنتي ميج هم تو آپگريد سوم (لول 16 ) رو هر هيرويي كه بزني به ميزان مانايي كه تو ازس سوزوندي يا خودش با زدن لول از دست داده 1 دميج مي خوره حالا اگه تو 600 تا از ماناش رو بسوزوني بعد 6 بزني اون 600 تا دميج مي خوره .
استيل معمولا واسه بازي هاي 4 به 4 خيلي خوبه!
2تا vangurde خوب جواب ميدهنقل قول:
اسمه اصلي اين بازي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هستش بعد هم در ضمن
لولهاي آنتي ميج
lvl3 برن مانا و بونوز دميج هستش = يعني اتك كه ميدي به بقيه برن مانا ميشن وقتي هم كه برن ميشن بونوز دميج ميخورن
لول 4 كه ميگي لول 6 آنتي ميج = بر اساس مانائي كه از طرف مصرف شده دميج ميزنه :46:
نقل قول:
سلام
به نظر من اول Hood of Defianceواسش برو.
2- Radianc
3- Heart
4- Heart
5- Travel
6- چون هیچ مجیک واسه فرار نداره واسش Linken (آنتی مجیک) برو.
اگه خوب Kill کرده باشی Unit هم خوب زده باشی با این آیتم ها HP یه چیزی تو مایه های 7000 میشه. البته اگه خوب Kill کرده باشی. حداقل 8 تا.
یعنی مانایی که تو با هر اتک از طرف کم میکنی 6 انتی میج کار میکنه یا کلا وقتی هیرو مقابل از مانا استفاده میکنه 6 انتی کار میکنه
نقل قول:
Anti mage همون طور که از اسمش معلومه اسیدی آنتی Heavy Nuker هاست. مثل Lina - Lion - Zeus - Lich و غیره دلیلش هم همون Lvl 3. چون وقتی Up میشه 40% از مجیکی که میخوره رو کم میکنه. مثلا اگه مجیک 2 زئوس 310 تا دمیج بزنه، آنتی میج 124 تا دمیج می خوره.
Lvl 6 آنتی میج هم اینجوریه که وقتی UP 3 میشه (لول 16) به ازای هر Mana که حریف از دست داده 1.1 دمیج میزنه.
مثلا: لینا اگه یه چیزی حدود 1500 تا Mana داره. با مجیک هایی که میزنه از1500تا 400 تا واسش میمونه، بعد نوبته Anti Mage که یه بلینک کنه پشت لینا و حدودا 6 تا اتک بده تا کل Mana لینا بره بعد باید روش 6 کنی. اونوقت لینا حدودا 1650 تا دمیج می خوره.
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم!
سلام به 2تا بازان خفن .
یادم باشه این فروم رو به 2تا بازان خفن دیگه هم نشون بدم ..
بگذریم ... گفتی ورژن 6.49c ?
c دیگه چه صیغه اییه ؟ جدیدا اومده ؟ لطفا توضیح بده یه دوست ..
در ضمن منظورتون از لول ؟ لول آپ هست یا مجیک ؟
ایول ....
بچه ها نظرتون در مورد elemental bane چیه ؟
جابجا شد
agha kasaiee ke zabaneshoon khoobe o hal daran beran: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ghesmat hero baad ghesmat strategy ba ra har heroiee strategy dareh ba aks o chizaieh khafaneh digeh. ageh kesi baladeh biad ie ghaleb shabihesh bezaneh. aghe in tori beshe khei ly khafan misheh. man khodam ageh betoonam strategie vengefulo tarjome mikonam mizaram too inja. har ki mikhad hamkary koneh benevise. dar zemn esme man soheile 18 salame atrafe valiasr o tohid mitoonam biam game net har ki mikhad gharar bezare baham berim mersi bye.
darzemn bane elemental heroie khoobie vali too bishtare jaha bug hesabesh mikonan vali man nemidoonam chera be nazare man ke ba kheili az heroha misheh zadesh.:10::31::40::31::5:
المنتال هیرو قوی هست در ضمن آنتی های کمی داره.
با تدهانتر و جئومنسر میشه زدش.
به نظر من تنها هیرویی که میتونه بزنتش آنتی میج هست ... تازه اوننم اگه بخای cash رو بکنی هزار امرا بتونه بزنتش ... .فقط از همون اول بازی پا میگیره ... در ضمن نگفتین ورژن C دیگه چیه ؟نقل قول:
یه چیز دیگه در مورد بین المنتال ... مجیک دوش لول 4 اندازه 600 تا دمیج میده ..اینو میدونستین ؟ لول دوش به اندازه لول 6 بعضی هیرو هاست :31:
یه سوال هم داشتم ... میشه از طریق دایال آپ بازی کرد ؟
بين المنتال خيلي هيرويه خوبي اما بعضي هيروها بد ميزننش
البته در مورد لول دومي كه ميگي بايد بگم كه لول خوبيه فكر كنم كه لولي كه Potm داره بيشترين دميج رو بزنه بعدش هم من گوبلين ميزنم بين رو و وايپر و چندتا هيرو ديگه
سلام به بچه های گل اینجا. خوبین همه ؟ ببخشید وقت نمیکنم سر بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله. ولی با delay بالای 1.5 ثانیه و Lag و dc فراوون. بهتره با dial up نری چون وقتی ببینن ping ت بالاست و زیاد از بازی ها dc میشی بنت میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
bain elemental خیلی hero خوبیه و تو strategy های جدید ازش استفاده میکنن. اونقدر قویه که تو بازی های 2vs2 , 3vs3 غیر قانونی اعلامش کردن. کمتر بازیکنهایی میتونن تمام کمال باهاش بازی کنن. چون با item بندی جدیدش که توش هم hex میزنه هم cyclone باید reflex بازیکن بالا باشه تا بتونه همه level هاش رو درست و به موقع استفاده کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آنتی میج اصلا نمی تونه المنتال رو بزنه.:41:نقل قول:
نقل قول:
سلام
به نظر من هم المنتال یکی از ساپورترهای خوب توی یه تیمه. درسته Spell های زیادی داره ولی نباید فراموش کنیم که آنتی میج Attack Speed فوق العاده ای داره فقط کافیه Butterfly و 2 تا Basher واسش ببندی دیگه المنتال نمیتونه کاری کنه فقط می تونه بلینک آنتی میج و ببینه بقیش همش تو Stun بسر می بره.:27:
اینم آیتم های پیشنهادی من واسه المنتال:
1- Dagon Level 3
2- Hex
3- Mekansm
4- Eye of Skadi
5- Hood of Defiance (واسه اینکه با Spell از پا درنیاد بدلیل HP کمش)
6- Travel
آقایون ببخشید ولی یهو یادم اومد که یکی از بدترین (Wrost Enemy) دشمنای Faceless
Axe. دلیلشم اینه که همش توی شیشه فیسلس می چرخه.
آیتم های پیشنهادی Axe جلوی فیسلس:
1- Manta
2- Vanguard
3- Heart
4- Heart
5- Blade mail
6- Blade mail
بازم ببخشید که پای فیسلس و کشیدم وسط. گفتم بزار اینو هم بگم که دفعه ی دیگه ای در کار نیست که از ضدهای فیسلس صحبت کنیم.:31:
item های مناسب برا phantom assassin رو میخوام
کسی پچی برای frozen داره که battle.net رو ازاد کنه
نقل قول:
آیتم های پیشنهادی من واسه Phantom Assissan:
1- Battle Furry
2- Satanic
3- MKB
4- Divin Rapier (+250
5- Raoshan's Item
6- Travel
برو دست علی به همرات. ببینم چکار میکنی ها. باید Triple Kill بگیری با این آیتم ها.
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم.
من در مورد بازی 1به1 گفتم.نقل قول:
قبول نداری 1به1 المنتال می زنه؟؟؟
1-سنگ یاشا دوبلنقل قول:
2-بتل فوری
3-پاور ترید
4-بتل فوری
5-بتل فلای
6-سیتاتنیک
اکس کلا برای هیرو های میلی خیلی درد سر درست می کنه.نقل قول:
مخصوصا اگه بلید میل هم براش بیاری بالا با ونگارد خیلی هار میشه.
به نظرتون هیروئی که مدنس می بنده اتک خورش ملس تر نمی شه؟؟؟
سلام به همگی من مصطفی هستم . تازه عضو سایت شدم . من چند تا سوال در مورد ایتما ازتون دارم .
البته من قبلا Dota بازی میکردم اما حالا یادم رفته.
برای Tiny چی ببندم؟