[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
ممنون استاد بابت پیگیری مشکل بندهنقل قول:
با استفاده از فایلهای پست ۹ تاپیک زیر حلش کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت آقا صابرنقل قول:
من یه مودم E3372H-153 'گرفتم. صفره. این هم مشخصاتشه:
E3372h-153:
S/N: G4PDW15602000XXX
Hardware version: CL2E3372HM
Software version: 22.200.05.00.1279
Web UI version: 17.100.09.03.1279
میخوام روی روتر دیلینک ازش استفاده کنم که البته ساپورتشم میکنه و اگه نکنه هم DD-wrt و Open-wrt و Wive-ng رو ساپوت میکنه و اونام این دانگلو ساپورت میکنن . ازین بابت مشکلی نیست
الان برای آنلاک و آپدیت و بهره وری بهتر چکار باید بکنم؟ ظاهرا فریمورش هایلینک هست . آیا برای روتر همین حالت خوبه یا باید استیک فریمور بشه؟
سپاس
هایلینک بهتره برا این مودم و با استفاده از این لینک اقدام به انلاک بفرمایید . چون سری h هستش و لاک باید از طریق لودر و اتصال نقطه پین انلاک شود .نقل قول:
ممنونم از جوابی که دادید. کار تو حرف نداره. این چند روز که نتونستید جواب بدید رفتم دنبالش و آنلاکش کردم منتها از روشی متفاوت. تاپیکهای قبلی رو اصلا ندیده بودم. اطلاعات خوبی بدست آوردم.نقل قول:
نیازی به باز کردن مودم و بوت لودر نبود. فلش کدش همون فلش کدی که با کالکولاتور ورژن 3 بدست میاد عمل میکنه. پس از بدست آوردن آنلاک کد اقدام به دانگرد روی نصخه 21 استیک کردم و بعد با خط فرمان DC unlocker کد های nvram کردم و با استفاده از کلکولاتور مودمهای نسل 4 ( کارش با همونی که در پست شما معرفی شد یکیه ) کد آنلاک رو محاسبه کردم و بعد آپکرید کردم به نسخه 22 و هایلینک و وب یو آی رو هم آپگرید کردم و سیمکارت اوپراتور دیگه گذاشتم و کد خواست و کد آنلاک کحاسبه شده رو دادم و باز شد و تمام. بدون نیاز به باز کردن و شورت پین.
البته سخت بود کل تاپیک رو خوندن و پست شما که چند تا پایین تر از پستیه که دادید خیلی کمک میکرد ولی من نخوندمش.
کاش انجمنهای ما ایرانیها هم در صفحه اول تاپیک مطالب رو جمع بندی و مرتب میکردند.
فقط این نکته رو اشاره کنم که نیاز به باز کردن نبود برای من شاید بخاطر نسخش باشه و نکته دوم اینکه نحوه محاسبه کد رو نه شما و نه اون فیلم کامل توضیح ندادید اما میشه فهمید یکم ریزه کاری داره بهر حال کسی مشکل بخوره میتونه سوال کنه.
از بابت راهنمایی هاتون خیلی ممنونم.
راستی هایلینک فکر کنم رو روتر من جواب نمیده. استیک سرعتشو کم میکنه؟
ویرایش:
روتر رو با فریمور شبانه غیر رسمی خود دی لینک آپدیت کردم و دانگل رو هم با فریمور های جدید و پیشنهادی شما ( Hilink ) به روز کردم. نتیجه خارق العادس. پینگا خیلی پایینه. زد رو دست بی 612. یه هاردم وصل کردم به روتر خودش دانلود میکنه تورنت و ... DLNA و برای دیدن تلویزیون دیگه PC و کل شبکه رو روشن نمیکنم. عالی شده. فریمورای هایلینکم خوب جواب داد آقا .... دستت درد نکنه
مودمتون ماله کدوم اپراتور بود ؟ جالبه بدون باز کردن پشت مودم تونستید فریمور انتقال بدید . جدیدترین ورژن رایتل هر کاری کردیم نشد . یعنی هیچ کد فلشی رو قبول نکرد حتی با کاکولاتر ورژن 4 و ورژن 3 و به صورت انلاین هم گرفتیم نشد . کلا هیچ فریموری رو قبول نمیکرد و مجبور شدیم مودم رو باز کنیم و از طریق لودر دانگرید کنیم و سپس محاسبه کد انلاک با فریمور جدید کردیم و وارد کردیم تا انلاک شد . موفق باشید .نقل قول:
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید اخرین ورژن وب یو ای برای دانگل 3372 کدوم هست مودم فوق انلاک هست
مشکلی بتازگی پیدا کردم که هرچی پیامکهای smsبرام میاد رو حذف میکنم حذف نمیشه و فقط با ریست فکتوری کنم تا حذف بشن
مشخصات بشرح زیر هست ی مشکل دیگه هم اینکه بعضی وقتها تا توکانکشن dnsست نکنم هیچ سایتی رو باز نمیکنه قبلا اینجوری نبود
Software version
22.300.09.00.00
Web UI version:
17.100.13.01.03-Mod1.10
مدل دقیق مودم رو بفرمایید .نقل قول:
این جدیدترین فریمور و وب یو ای برای مدل : E3372H-153
---------------------------------------------------------------------------
اینم برا مدل : E3372S-153
1-firmware
E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_M_AT_04.rar
2- webui 17.100.11.00.03_forE3372_Mod1.1
ممنون وب یو ای رو زدم اما بازم پیامکها رو حذف نمیشننقل قول:
ضمنا نمایش باند و فرکانس هم حذف شده تو این ورژن
فکر کنم مشکلی دارهنقل قول:
قبل هم بنده زدم مشکل پیامک و باند داره
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
فریمور رو هم عوض کنید . امکان داره حتی همراه فریمور WEBUI رو هم عوض کنید و از یک نسخه دیگه استفاده کنید . داخل تنظیمات گزینه ریست داره ؟ داشت بعد تعویض فریمور از اون هم استفاده کنید .نقل قول:
اگر فکر میکنید مشکل از فریمور و یا وب یو ای هست باید چندین نسخه رو تست کنید تا به یک نسخه با ثبات تر دست پیدا کنید . برای این مدل فریمور و وب یو ای های زیادی مود شده است و در اینترنت همگی وجود دارد .نقل قول:
البته زیاد مهم نیستنقل قول:
فعلا وقت ندارم
فکر کنم مشکل از وب یو آی باشه
صابر جان از روی نسخه مشخصه اوپراتورش:نقل قول:
Software version: 22.200.05.00.1279الان شما بیاری راحت بدون باز کردن برات انجامش میدم. فلش کدی که کالکولاتور نسل سه و آنلاین و هر جا میگرفتم یکسان بود شمارش. اما دو نکته فکر میکنم میتونه علت انجام شدنش باشه فارغ از اوپراتور و ورژن. یک اینکه فلش نمیشد و DC-unlocker هم نمیشناختش. بعد انلوکر رو ران ادمین میکردم و یه درایور خاصی نصب میشد و اونوقت میشناخت و فلش هم میشد. نکته دیگه نسخه ای که بهش دانگرید میکردمه که فکر میکنم ممکنه علت همین باشه. نسخه فایل اجرایی فلش دانگریدم این بود:
Web UI version: 17.100.09.03.1279
Firmware : 21.180.01.00.00
Compile date / time : Sep 30 2014 15:14:25
جالب بوده شما اینهمه بازش کردید و قبول نمیکرده و من بدون باز کردن تونستم انجامش بدم. علتها رو گفتم که شاید به کار بیاد.
راستی اون وب یو آی و فریموری که گذاشته بودی حرف نداشت. دنبال نسخه خوبش برای مدل E303 هستم که البته اونم بدون باز کردن آنلاکش کردم. ظاهرا این مدل امکان تماس تلفنی رو هم میشه بهش اضافه کرد
نکته همین جاست که فلش کدی که توسط کالکولاتور بدست میاریم رو قبول نمیکنه تا فریمور رو مودم بریزیم . ورژن فریمور مودم شما پایین بوده و سکوریتی پایین تر و برا همین راحت با کالکولاتور فلش کد رو پیدا کرده و راحت قبول کرده مثل e3372s-153 ایرانسل . برا رایتل من مثل شما با استفاده از کالکولاتور ورزن 3 و 4 و نسخه های انلاین با وارد کردن imei کد فلش گرفتم و مثل گفته شما همش هم یکسان بود ولی متاسفانه سکوریتی مودم و ورژن مودم بالا بود و قبول نکرد در حقیقت اصلا اون کد فلش ها ماله این مودم و این imei نبود چون بعد انلاک و خارج کردن کدهای فلش از مودم و رمزگشایی با کالکولاتور کدی که به دست اومد کاملا متفاوت بود و مودم هم راحت کد جدید رو قبول میکرد . برای رایتل و این ورژن حتما باید پشت مودم مودم باز بشه به عکس و ورژن مودم قبل انلاک دقت کنید :نقل قول:
پس که اینطور. من موقع محاسبه در کالکولاتور نسل 4 با دو نوع متفاوت از کد مواجح شدم که در کالکولاتور نوشته بود OEM و اونیکی NCK . کدی که در حالت OEM بدست آوردم کار نکرد برای آنلاک اما کدی که در حالت NCK بدست آوردم کار کرد. راستی فرق این دو چیه؟ نکته دیگه اینکه فقط یکبار موقع دانگرید به اون فریمور ازم کد خواست. بعد دیگه هیچوقت ازم فلش کد نخواستنقل قول:
oem کد فلش مودم و nck کد انلاک مودم یا همون کد شبکه هست . چون رو فریمور لاک بودید ازتون کد خواسته و بعد رفتید رو فریمور و وب یو ای مود شده دیگه کد فلش نمیخواد . کلا هواوی ورژن 1 2 3 4 و 5 داره و هر کدوم هم یک سکوریتی و روشی برا انلاک دارن تا ورژن 4 میشه قفل مودم رو با کد انلاک باز کرد چون محاسبه کننده کد براش موجوده و عمومی شده نشد هم از طریق لودر دانگرید میکنید و دوباره کد رو محاسبه و قفل رو باز میکنید ولی اگر سکوریتی مودم طوری باشه که اجازه محاسبه کد رو نده و هیچ کدی رو قبول نکنه و اجازه دانگرید یا اپگرید هم نده و لودر هم قفل باشه باز تا ورژن 4 از طریق کدهای اون که در دست هر کسی نیست و عمومی نشده میشه مودم رو انلاک کرد ولی ورژن 5 فعلا نه محاسبه کننده براش عمومی شده و نه وجود داره و کدهای این ورژن هم اصلا تا به الان به بیرون درز پیدا نکرده و عمومی نشده . برا همین رو انلاک مبین نت همه موندن .
دوستان آخرین webui برای مودم E5577s-321
را میخواستم . مودم فابریک آنلاک هستش
ورژن سخت افزاری 21.316.01.00.00
با سلام و احترام و عرض ادب ،
دوستان همان طوری که قبلا گفتم من یک مودم MR6400 تی پی لینک گرفتم.
امروز لینک دانلود چک میکردم دیدم سرعت از 4.4 MB تا 7 MB ( مگابایت و نه مگابیت ) هم رسید !
دوستان نظری در این مورد ندارند ؟
ممنونم.
سلام به همگی دوستان مودم ایرانسلمدل MF810 دارم این مدل آنلاک میشه؟؟
سلام من میخواستم یه مودم مدل e5221 هواوی از سایت همراه اول بخرم.
بعد میخواستم سیمکارت ایرانسل بزنم روش میخواستم بدونم انلاک میشه؟
لطفا جواب بدید
اگه انلاک میشه لطفا اموزشش رو برام اینجا بنویسید چون من تا حالا مودم انلاک نکردم
ممنون.:n40:
سلام یه سوال دارم
من میخوام یه مودم هواوی e5221 از همراه اول بگیرم
چون بسته های همراه اول رو دوست ندارم میخواستم بدونم انلاک میشه این مودم؟
ممنون:n40:
این همه مودم 4g تو بازار هست چرامیخواید 3g بخریدنقل قول:
با سلام و احترام و عرض ادب ،نقل قول:
سال نو را به دوستان عزیز تبریک عرض میکنم.
دوستان نظری در این مورد ندارند ؟
ممنونم.
بابا با این مودم ما رو کشتی کلا کچل کردی ما رو :n02: خب شبکه اینترنت موبایلی هست و دائما در حال پیشرفت یا پسرفت شانس شما پیشرفت صورت گرفته خدا رو شاکر باشید و استفاده لازم رو ببرید و برید تو نخ دانلود :n33: . دوستان با مودم e5577 تا 14 مگ رو راحت میگیرن ولی دیگه به مودم شک نمیکنن یا نمیان بگن چرا این مودم این سرعت رو گرفت چون معلومه وضعیت اینترنت منطقشون بهتر شده مگر نه امداد غیبی به مودم نرسیده که :n02: . موفق باشید :n40:نقل قول:
من از نت 4g همراه اول روی مودم 4g روی کامپیوتر استفاده می کنم الان دو روزه وصل نمیشه در صورتی که شارژ دارم...مشکل از چ هستش؟؟؟ میشه راهنمایی کنید...
مرسی....
روی موبایل سیم کارت مشکل نداره ولی روی دانگل فورجی وصل نمیشه فکر کنم مشکل از مودم یا تنظیمات مودم هست...می تونید راهنمایی کنید باید چی کار کنم؟...الان یه ساله دارم از این مودم استفاده می کنم مشکلی نداشت الان دو روزه اینطوری شده....مرسی
یه نکته دیگه اینکه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو توی مرورگر می زنم ارور میده صفحه تنظیمات مودم باز نمیشه...
مودم رو ریست کنید نشد فریمور بزنید روش . البته اگه کلا به صفحه وب مودم نمیتونین دسترسی پیدا کنید و به هیچ وجه باز نمیشه .نقل قول:
چه جوری باید ریست کرد؟؟؟نقل قول:
فلش کردن چی هست؟؟ همون ریست هست یا فرق می کنه با ریست؟
مرسی...
مودمتون دانگل هست ؟ دانگل ها فکر نکنم دکمه ریست داشته باشن به داخل صفحه وب هم دسترسی ندارید . میمونه فریمور زدن یا webui زدن رو مودم . باید اول یه webui برا مدل خودتون پیدا کنید که از نوع exe باشه و بزنید رو مودم البته اگر مودمتون آنلاک هست یا نسخه خود هواوی هست و اپراتوری نیست و یا محدودیت نصب فریمور نداره . مشکل حل شد که هیچ نشد باید فریمور بزنید باز به صورت exe اونم زدید نشد باید از طریق لودر و اتصال بوت پین و باز کردن پست دانگل اقدام به فلش مودم کنید و چند نسخه رو تست کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه . البته برا دانگل ها مشکل bad block هم پیش میاد که از تخصص من خارج هست و در این صورت هم با روش خاصی مودم رو فلش میکنن و دوباره فریمور رو مودم میزنن و درست میشه .نقل قول:
اگه ممکنه می تونید webui زدن روی مودم رو یه توضیح بدین...من webui رو دانلود کردم دو تا فایل داره یکی exe یکی bin فقط همون exe رو باید بزنم؟؟؟نقل قول:
exe رو می زنم این ارور رو میده...
مودم آنلاک هست ؟ برا کدوم اپراتور بوده ؟ مدل e3372s-153 هستش ؟ الان چه ورژنی رو مودم نصب هست ؟نقل قول:
مدل همون s-153 هست...برای ایرانسل هست ولی چون ایرانسل تو محلمون مشکل آنتن داشت من از سیم کارت همراه اول استفاده می کردم و آنلاک کرده بودم مودم رو...نقل قول:
ورژن فریموری که الان نصب هست رو از کجا میشه فهمید؟؟؟ بلد نیستم...
مرسی...
الان که دیگه صفحه وبتون بالا نمیاد درسته ؟ پس نمیشه ورژن رو پیدا کرد . شما پست بالایی لینک دادم داخل اون فریمور و وب یو ای مخصوص مودم شما رو داره اونو بزنید رو مودم ببینید جواب میدهنقل قول:
سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز مخصوصا آقا صابر :n16:
من در خصوص آنلاک کردن مودم مبین نت مدل هووآوی B612s-25d سوال داشتم .
یه تاپیک هست به ادرس زیر منتهی من درست متوجه نشدم چون خیلی ابتدایی هستم.
ممنون میشم بهم لینک تاپیک آموزشی رو بدید که از صفر تا صد ماجرا و نحوه ی انلاک کردن این مودم رو یاد بده.
ویرایش : من تاپیک های موجود در این انحمن رو مطالعه کردم و متوجه شدم که فریم ور 11.196.01.02.1472 گویا اصلا انلاک نمیشه.
حالا سوالم این هست واسه اینکه مودمم رو انلاک کنم باید فریمور رو به یک ورژنی که فابلیت انلاک داره تغییر بدم یا کلا نمیشه هیچ کاری کرد ؟؟؟ حتی با مطالب و فایلهای این تاپیک :
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=740285
باز هم ممنون و متشکرم :n12:
سلام دوستان مودم tk-2510 ایرانسل رو دارم . راهی هست آنلاک بشه و بتونم سایر سیمکارت ها رو بزارم روش؟
سلام مبین نت با ورژن 196 اصلا آنلاک نمیشه به اصطلاح میگن مودم EFUSE شده و کلا قابلیت دانگرید و آپگرید رو از دست داده و تمامی روش های دسترسی به مودم از طریق USB یا باز کردن پورت و لودر بسته شده و اگر هم روزی انلاک بشه فقط رو همون ورژن مبین نت انلاک خواهد شد و باز هیچ کس نمیتونه و نخواهد توانست فریمور این مودم رو عوض کنه و شخص انلاک کننده فقط میتونه همون فریمور رو شخصی سازی کنه و رو مودم بزنه . فعلا هم خبری از انلاک نیست .نقل قول:
مودم TDD هست ارزش نداره برا انلاک و فعلا کسی هم روش کار نکرده .نقل قول:
من دنبال راهی هست که سرعت مودم 2510 رو از توی خود مودم کاهش بدم بعضی مودم ها قسمت bandwih داره ولی این نداره راهی هست؟
سلام دوستان عزیز وقت بخیر
در خصوص مودم هووآوی مدل B612s-25d (مبین نت ورژن 196) یه سری سوال داشتم
ایسی فلش این مدل کدومشه و فایل فلش از کجا بیاریم؟
و ممنون میشم اگر کسی داره روی برد مشخص کنه .
با تشکر:n16:
با فلش کردن ای سی فلش هم مودم انلاک نمیشه اصلا امکان فلش کردن وجود ندارد و جواب نخواهید گرفت و باید cpu مودم کلا عوض شود .نقل قول: