:31: این شکلکه جاموند
Printable View
:31: این شکلکه جاموند
hp photosmart كه پيشنهاد ميكنم ولي اصلا بذار بريم سر قضيه اول:نقل قول:
چند كاره باشه؟
چقدر ميتونيد هزينه كنيد؟
اين 35c رو پيدا نكردم لينك بده!
من كه گفتم 2 كارتريجه ها بهتره فوتواسمارت هم بخوايد بخريد 2 تايي بخريد براي خونه بهتره مثل 4580
ممنون من رفتم 4580 بخرم مرده اکبند باز کرد اما اصلا حتی کاغذرو هم نمیکشید
نمیخام زیاد هزینه کنم مگه اینکه واقعا جنس خوبی باشهکد:http://centerhp.com/printers/details/230/
واسه کاردرمنزل(کاردرخونه:31:) میخوام میخوام توخونه باشه واسه مواقع ضروری
فرق photosmart بامدل معمولی خیلیه؟
تا100یا110یا120یا....:31:80
2کاره باشه اسکن \پرینت :31:
یه سوال خیلی ابتدایی!
من یه 3 کاره HP سفارش دادم تا 1-2 روز دیگه میرسه که برم نمایندگی تحویل بگیریم. مدلش هم HP DeskJet D2050 هست . جوهر افشانه ، اگه چند روز باهاش پرینت نگیری خشک میشه؟ مثلا اگه 3-4 روزی یه صفحه سیاه و یه صفحه رنگی پرینت بگیری دیگه مشکل حل میشه؟؟ کلا باید چیکار کنیم که خشک نشه! چون اینطوری که من فهمیدم این 3 کاره 62 تومنه 40 تومنش پول کاتریج هاش هست پس باید یکم حواسمونو بدیم! :D
نقل قول:نظرم همون 4580 هست يا شبيهش هست اين كه لينك فرموديد هزينه كارتريج زيادي داره ولي اونا راحت شارژ ميشه.نقل قول:
بگرد يه جاي ديگه پيدا كن يا برو اون كه باز كرده برات خراب بوده رو يه 20 تومن بخر حالش رو ببر:31:
سلام بسلامتي. مثل ماشين ديزل هست هي بايد كار كنه! بنابراين هرچي بيشتر احتمال خرابي كمتر.نقل قول:
كارتريج هاي اصل خودش بدون شارژ خيلي دير جوهرشون خشك ميشه.
ولي از اونجا كه ممكنه چند روز بمونه و شما پرينت نداشته باشي هر 3-4 روز يا نهايتا يك هفته يك صفحه كه شامل تمام رنگهاي اصلي و مشكي هست رو كپي يا پرينت كنيد اين رنگها توي صفحه ميتونه خيلي كم باشه در حد چند خط.
وقت داشتي يه پيغام خصوصي بهم بده.
سلام بازم از پاسخت ممنونم
درمورد 3کاره های epson یا canono نظرت چیه قیمت کارتریج هاش خیلی ارزون تر
راستی اینجا خیلی سریع جواب سوال داده میشه واقعا ممنون:31::40:
من نظر شخصي خودم رو در مورد پرينترهاي جوهر افشان براي خونه دارم:31:نقل قول:
پرينتر ها كلا 2 نوع هستند يا هد و كارتريج يك جا هستند يا هد داخل دستگاه هست و كارتريج فقط يه محفظه رنگ هست.
اكثر كانن و اپسون و مدلهاي جديد hp از سري دوم شده اند .
حسن سري دوم اينه كه چون فقط محفظه رنگ هست خوب ارزون تر هست. البته نه اونقدر كه شما فكر كني مثلا اپسون كارتريجي 5 تومن باشه 4 تا ميخواد ميشه 20 تومن كه نهايت 50 برگ پرينت كنه.
كانن هم اكثر كارتريج هاش هر كدوم حدود 15 تومن هست يعني 4 تاش ميشه 60 تومن.
ولي حسن سري اول در اينه كه كه اگه 40-50 تومن هزينه تعويض باشه اولا شارژشون راحت هست و كم هزينه و مهم ترين مورد اينه كه اگه 100 سال:31: هم بدون استفاده بمونه دستگاه با تعويض اين 2 تا ميشه عين روز اول.
ولي اونها اينجوري نيستن با تعويض كارتريج ها اگه جوهر توي هد خشك شده باشه باز هم دستگاه چيزي پرينت نميكنه و بايد هد هم تعويض بشه كه بين 50-150 هزينش ميشه.
بنابراين من ميگم براي خونه اونها بهتره.
حالا فكسش زياد توي خونه كاربرد نداره مودم ديال آپ هم كار فكس رو انجام مي ده فكس رو بذار كنار يه مدل بهتر گيرت مياد. من الان براي يكي از آشناها يه C4383 اچ پي گرفتم به صورت اينترنتي.
مدلهاي ديگه هم خوبه مثل 4583 و...
در مورد سرعت هم اينجا هميشه حق با مشتري بيد:31:
بازم ممنون
من فکس نمیخوام
من canon ازنمایندگیش پرسیدم کفت همه کارتریجاش میشه 7000تومن
همه كارتريجاش 7000 تومن؟ مدلش چي بود؟ اگه همه كارتريج هاي يه دستگاهي كه حداقل 4 تاست 7 تومن باشه...:31:نقل قول:
والا مدلش photosmartبود 120 تومن منم تعجب کردم تو مدلای کنن هم میشه مدلی پیداکرد که هدوکارتریج باهم باشه من ساکن رشت هستم
راستی زن گرفتن راحت تره تا پرینتر 3کاره خریدن:31: من واقعا گیج شدم انگار hp زود خراب میشه چون 1کیش جلوی خودم ازجعبه اومد بیرون خراب بود
canon بخرم هد و کارتریجش جداست؟
شما در مورد ریسیور هر سوالی داری من درخدمتم :31:البته ما خودمون ریسیور نداریمااااا:31:
یه سوال دیگه! میخوام کارت ویزیت چاپ کنم میشه اول بین این مدل هایی که طراحی کردم 3-4 تا مدل روی کاغذ مخصوص بزنم بعد ببینیم چطور میشه که تعداد بالا بدم بیرون؟ برای کارت ویزیت بگم کاغذ چی میخوام؟ مثلا سلفون مات و...
اصلا پرینتر (HP DeskJet D2050) قابلیت این کار رو داره؟
در مورد اینکه 3-4 روزی یه پرینت بگیریم که خشک نشه یکی از این عکس ها باشه خوبه دیگه (طبق فرمایش خودتون)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
دوستان بنده قصد دارم پرینتر hp j4580 بخرم. برای مصرف خانگی
یه جا تو این تاپیک خوندم دو کارتریجش 95000 تومنه. ولی تو دیجی 115000 تومنه. یعنی داره گرون میده؟
به نظرتون دیجی اطمینانه؟ دستگاه خراب نفرستن واسمون؟ در ضمن من کرجم. جایی تو کرج سراغ دارید بگیرم؟ یا همین اینترنتی اطمینانه؟
یه سوال دیگه: من زیاد عکس پرینت نمیگیرم. بیشتر فایلای نوشتاری پرینت میکنم. کپی هم زیاد میگیرم. به نظرتون مدلی که انتخاب کردم مناسبه؟
خواهش میکنم کمک کنید. با تشکر
سلام من ساکن رشت هستم قیمت hp j4580 توبازار 95000تومن هست دوست عزیز من قیمت زدم حتی خواستم بخرم اما دیستگاه خراب بود:31:
نقل قول:كانن هم داره. مدلهايي كه با همه هر كارتريج بالاي 20 هزار تومن قيمت داره. من متعجب از اين بود كه چطور شما ميگيد دستگاهي هست كه تمام كارتريج هاش 7000 تومن هست.نقل قول:
100 درصد اولي ساده تره ولي در نگهداري و هزينه هاي بعدي مثل هم هستند يعني اولا باهاش پرينت نكني و خشك بشه مكافات ميشه برات شايد اصلا مجبور باشي دستگاه رو دور بندازي :31:
بخر بابا از سايت سفير بخر مطمئن هست تا 72 ساعت ميتوني پس بفرستي من امروز ازش خريد داشتم.
راستي شنيدم ريسيور هم استفاده نكني هدش خشك ميشه درسته؟:31:
---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:31 PM ----------
ديجي مطمئن هست ولي خب حداقل كرايه حمل كه رايگان هست رو حساب كردند ديگه:31:نقل قول:
مدل بدي نيست ولي من همونطور كه به اون دوستمون هم گفتم فكس رو حذف كنيد دستگاه هاي بهتري گيرتون مياد. اون دستگاه بيشتر به درد يه دفتر كوچيك ميخوره تا خونه البته اگه فكس رو واقعا لازم نداريد و فقط ميخوايد تا ميتونيد كامل باشه دستگاهتون، ميگم.
دادش 1مدل خودت بگو بخرم از بین hp canon emson هرکدوم صلاح میدونی
خب اگه اون کنن همه کارتریجاش 7000تومن بود بخرم
خب عزیز بستگی داره واسه چه کاری بخوای ریسیور؟تاچه قیمتی بخوای؟.......:31:
ولی هد نداره که خشک بشه
شما هر مدلي كه همه كارتريجاش 7 تومن بود بخر:31:نقل قول:
از hp بگير 4383 يا 4483 يا 4583 يا 4683 يا 4783 ... هر كدوم پيدا كردي.
خیلی ممنون:40:
با سلام خدمت همه دوستان من یه پرینتر hp1102 به تازگی خریدم بعد یه مدت وقتی باهاش پرینت می کنم وسط صفحه یه کم جوهرش کشیده می شه بطوری که نوشته های وسط صفحه از بالا تا پایین سایه دار می شه که هر چی تعداد صفحه در یک دفعه پرینت بالاتر میره نوشته ها سایه دارتر میشه می خواستم بدونم مشکل چیه لطفا راهنمایی کنید نوع کاغذ تاثیری داره
آره خوبه هم عكس هم پرينتر.نقل قول:
ولي ديگه پرينتر رو بايد بر اساس كار انتخاب كرد مي دونم كه مي ديد بيرون انجام مي ده ولي براي همين كارهاي نمونه اي كه قراره بزنيد هم اگه تعدادشون زياد بشه بهتره يه پرينتر با امكانات بيشتر بگيريد.
اين عكس ها خوبه من سيوش كنم:31:
---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 06:57 PM ----------
اگه پودر وسط كاغذ ريخته ميشه كارتريج شما نياز به سرويس داره.نقل قول:
علي الحساب كاري مي تونيد انجام بديد كارتريج رو خارج كنيد و با فشار هوا ملايم اگه دستگاه نداريد با سشوار اون رو تميز كنيد تا اگه پودر اضافي هست خارج بشه. اگه حل نشه نيازه كارتريج رو بديد براتون سرويس كنن و اگه نياز بود فوم رول رو عوض كنن.
سلام می خواستم بدونم مشکل از پرینتره یا کاتریج اگه کاتریج بخواد کلا عوض شه قیمتش حدودن چنده راستی وقتی نوع کاغذ رو عوض می کنم مشکل خیلی کمتر میشه ممنون
سلام
داداش محمد خوبی؟
آغا من کارتریج قابل شارز گرفتم با جوهر نیو مارک تا حالاش که خوب بود اما بعده اینکه دو تا از کارتریجاش رو به تموم شدن بود مجدد شارژش کردم اما حالا همون مقدار قبلی ور نشون میده بارها هد کلین کردم نازل چک گرفتم روشن خاموش کردم اما دستگاه رو دنده لج افتاده همون قبلیا رو نشون میده و هی کم میکنه این مشکلو چه جوری حل کنم؟ (میخوام واقعیتو بگه:31:
ممنون
سلام بازم من مزاحم شدم اسکنر خوب واسه کارخونه تا 100تومن یا ارزون تر چی خوبه؟canon ya hp?
خسته نباشید.من یه پرینتر canon 5050 لیزری رنگی دارم که تازگی ها داره خیلی کمرنگ میزنه.آیا این میتونه به دلیل سرد بودن محیط باشه؟
یا اگه ایراد دیگه ای داره بگین.
ضمنا من خودم شارژش میکنم.
اي بابا اينجا هيچكي دنبال اپسون نيست مثله اينكه!:31:
من چند وقته رفتم اپسون tx650 خريدم. اصلا تحقيق اينا هم نكردم. حالا نمي دونم چجوريه وضعش. اميدوارم خوب باشه. كلا من يهو ميرم مي خورم:31: 290 هم پولشو دادم. چاپ رو سي دي برام مهم بود. حداقل هفته اي يه سي دي چاپ مي كنم. ولي اين دستگاه خودش همش headclean مي كنه! چيكار كنم اينكارو نكنه؟! پدرمو در اوورد. من 10 تا سي دي هم نزدم!! واي اين با هدكلين كردنش جوهرمو تموم كرد.
يكي كمك كنه من از دست اين كارش راحت بشم:20: بعد اينكه چه كنم عمرش كم نباشه!؟:13:
ببخشید این استند که تو تبلیغ اسکنرهای کنن هست چیه؟ یعنی گفته میشه اسکنر رو حالت عمودی گذاشت روی میز که جا نگیره!! حالا عمودی چطوری میشه توش کاغذ یا ... گذاشت و اسکن کرد؟
پودر اضافي روي برگه 99.99 درصد از كارتريج هست:31:نقل قول:
حالا نياز نيست كامل عوض بشه با سرويس حل ميشه.اگه تونستي راهي پيدا كني كه بوسيله نرم افزار حلش كني كه چه بهتر!
كارتريج ها اصل و طرح دارن از 20 تومن تا 60 تومن!
ولي اصلا نياز نيست كارتريج نو رو عوض كني.
---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
سلام. مرسي عمو شدم يا نه؟:31:نقل قول:
بعضي مدلهاي كليد ريست داره روي كارتريج ها ولي مدلهايي هم هست كه اتوماتيك ريست ميشه يعني تموم كه شد خودش دوباره پر ميشه:31:
---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------
نه از سردي هوا نيست . معمولا ليزري ها قسمت درام بعد از چند سري شارژ خاصيت خودش رو از دست ميده كه اصلي ترين علت كمرنگ چاپ كردنه. اگه از درام نباشه ميتونه در مراحل بعد از غلطك مغناطيسي يا نوع پودر هم باشه ولي اولين علت همون درام هست.نقل قول:
نوشته شده توسط joseph_gasemi@yaho [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------
چون اينجا اغلب كاربر خونگي هستند اپسون يه دستگاه حرفه اي براي كسب و كار حلال هست:31:نقل قول:
دستگاه حرفه اي كارهاش هم حرفه اي است هد كلين ميكنه تا كيفيتش هميشه خوب باشه كاريش هم نميشه كرد مگه اينكه كارتريج شارژي يا تانك بزني كه ديگه تو فكر رنگ نباشه.
زياد روشن خاموش نكن كه كمتر كلين كنه ولي بين پرينت ها خودش اينكار رو انجام ميده:8:
ميخواي عمرش كم نشه هي باهاش پرينت كن زياد هم سي دي نزن باهاش تا هدش خراب نشه:31:
اه پس اين براي چي سي دي ميزنه كه خراب بشه؟!
آخه من بيشتر مصرفم سي دي هست!! :41:
اين كل رنگ منو برد. در صورتي كه من هنوز 10 صرصد هم خودم استفاده نكردم.
خوب اين كلين كه مي كنه يعني عمرش كم نمي شه؟! خوبه؟!:31:
اين هدش خراب بشه درست بشو هست؟!
سلام بازم من مزاحم شدم اسکنر خوب واسه کارخونه تا 100تومن یا ارزون تر چی خوبه؟canon ya hp? :31:
من كه نگفتم نزن اساتيد توصيه كردند :31:نقل قول:
بعضي از سي دي ها سطحشون يه جوري هست خراب ميكنه هد رو.
براي كيفيت چاپ كلين خوبه. آره عمر هد رو هم بالا مي بره:31:
هد چيز مهمي هست قيمتش نزديك 200 هزار تومان هست! ولي مشكل هد اينه كه جوهر داخلش خشك بشه كه با كلين حل ميشه اگه با كلين و... حل نشه و خيلي خوابيده باشه اونوقت ممكنه نياز به تعويض پيدا كنه بتابراين هرگز نشه فراموش.... هان چي نشه فراموش؟:31:
یک سوال کلی راجع به پرینترهای HP .
کارتریجهاش هیچ کدوم چیپست دارن؟ که بعد از شارژ دچار مشکل بشن ( مثل سامسونگ)
و کلا این چیپست رو برخی از کارتریجها که مشکل درست کرده چی هست؟
چيپ دارن تقريبا همه پرينترهاي hp .نقل قول:
اما تاثيري توي روند پرينتر نداره سامسونگ ها مثلا 2000 تا بزنه ديگه تا كارتريج عوض نشه اجازه پرينت نمي ده ولي Hp ها سطح تونر رو ممكنه خالي نشون مي ده ولي پرينت مي كنه كه خب نيازي به تعويض چيپ هم وجود نداره.
چيپ به كار مي ره كه شما شارژ نكني و بري كارتريج نو بخري تا سود شركت تامين بشه.
اها!! پس كه اينطور. حالا اين رنگ هارو كجا ميبره اين؟! كلي از رنگ برا كلين ميره!! آشغالاشو كجا ميريزه؟!:31:
بعد يه چيزي؟ ميدونين چجوري مي شه پرينتي كه رو سي دي گرفتم با آب پاك نشه؟! فيكساتيو براي فقاشي زدم اما يجوري شد روي سي دي!! :2:
يه اسفنج خيلي فشرده داره جوهر ها جمع ميشه اونجا.نقل قول:
اون رو كه ديگه بچه هاي سايت عكاسي بپرس . حكايت با آب پاك شدن حكايت جنس نامرغوبي هست كه روش پرينت ميكنيم روي يه كاغذ معمولي چاپ ميكنم يه قطره آب ميوفته روش حل ميشه ولي روي اين كاغذهاي عكس ميشه باهاش حتي زيردريايي درست كرد:31:
آره! من رو كاغذ عكسي كه خوده اپسون همراش بود يكي چاپ كردم هركاري كردم رنگش نميره!! پس كه اينطور!!
كسي دي وي دي 9 پرينتيبل خوب سراغ نداره؟!:20:
سلام بازم من مزاحم شدم اسکنر خوب واسه کارخونه تا 100تومن یا ارزون تر چی خوبه؟canon ya hp?
پس چراکسی جواب نداد باز تعریف کردیماااااااااا:31::19:
سلام دوستان
بالاخره یه hp 1214nfh چهار کاره خریدم:31:
عجب پرینتریه!
فقط چندتا سوال دارم:
1.من یه مودم خودم دارم و یه یکی هم که مودم پرینتر برای فکس هستش...من اومدم به وسیله یه تبدیل 2 به 1 سوکت های مودم هارو به سیم تلفن وصل کردم ولی حالا مودم سیستم کار نمیکنه ولی مودم پرینتر کار میکنه!!!مشکل چیه؟
2.هزینه هر پرینت/کپی با این دستگاه رو کاغذ" دبل آ" 80 گرم, چقدره؟
3.بعد از یه مدت چطوری میتونم کانفیگ دستگاه رو پرینت بگیرم؟!مثلا چه تعداد پرینت/کپی/فکس/اسکن انجام شده و...؟
4.اگر نکته یا موردی در رابطه با شرایط نگهداری دستگاه و اقدامات لازم جهت افزایش طول عمر دستگاه هست ممنون میشم بهم بگید.
با تشکر:40:
خيلي مزاحم ميشي جديدا تكرار نشه:27:نقل قول:
حتما كسي اطلاعاتي نداشته كه جواب شما رو نداده من كه خودم 6-7 ديدم سوالتون رو:31:
اصلا من نمي فهمم كي اسكنر رو آورده گذاشته كنار پرينتر:31:
اين دوره زمونه كي مياد 100 تومن بده براي اسكنر اونم براي كارخونش!
الان اسكنر هايي كه روي دستگاههاي MFP هست دست كمي از اسكنرها نداره.