نه دوست من .نقل قول:
گوشی من W810i با 4gb memory SanDisk که همیشم حداقل 3.5 gb توش فایل دارم هیچکدوم از مشکلاتی که گفتید ندارم . :8:
Printable View
نه دوست من .نقل قول:
گوشی من W810i با 4gb memory SanDisk که همیشم حداقل 3.5 gb توش فایل دارم هیچکدوم از مشکلاتی که گفتید ندارم . :8:
یادم باشه یه عکس از سیستمم واست بفرستمنقل قول:
مشخصات:
از دوستان عذر میخوام اینجا جاش نبود ولی لازم بود برای بعضیا بگم.نقل قول:
RAM : 4*1GB(800)DDR2
CPU : 2*4200AM2
min : giga m55s-s3
graphic : 8500GTX 512pci-e
HDD : 2*320GB 16MB SATA2plus
BD Writer 120GB
مسعود جان همچین کارتی وجود نداره !!نقل قول:
graphic : 8500GTX 512pci-e
یعنی 2 تا CPU رو این مین گذاشتی یا منظورت X2 هستش ؟؟نقل قول:
CPU : 2*4200AM2
البته ببخشید اینجا رو با انجمن سخت افزار اشتباه گرفتم !!
اینها رو دوینفری تو قسمت موزیک تو کلوپ W810i هم بعضی موقع ها پست میزاره بهم گفت و با هم خریدیم.نقل قول:
عزیزم 8800 GTX هم وجود داره تو ایران هم هست قیمت 620000 تومن البته من مال خودم رو اون موقع خریرم 650000تومن با 3تا توربو چارجر با خنک کننده ی فریون.
الان با این سیستم یه فیلم DVD رو کمتر از 10 دقیقه به VCD تبدیل و رایت میکنم.
خب اینجا جاش نیست بهتره تمومش کنیم.
بالاخره چی شد 4 گیگ یا 8 گیگ چه مارکی رو بدون دردسر ساپورت می کنه این w810i ؟
من وقتی یه فایل تصویری رو بهش منتقل میکنم اون رو سکته ای نشون میده ولی اگه موقع تبدیل. کیفیت رو پایین انتخاب کنی درست میشه لطفا کمکم کنید.
فرمت فایل تصویریت چیه؟نقل قول:
MP4. رو هم صدا هم تصویر رو بزار روی 64Kbs
3GP. رو هم صدا هم تصویر رو بزار روی 96Kbs
سایز تصویرت هم بزار سر 144*176
عجله نکن تا یه 2روز دیگه سبر کن تا نظرات بیشتر بشه.نقل قول:
شما اول نوشتی 8500gtx نه 8800gtx دوست من .نقل قول:
عزیزم 8800 GTX هم وجود داره تو ایران هم هست قیمت 620000 تومن البته من مال خودم رو اون موقع خریرم 650000تومن با 3تا توربو چارجر با خنک کننده ی فریون.
با سلام خدمت دوستان من میخوام امروز یه w810 بگیرم و ظاهرا دیگه چیزی بنام چنج و اصل وجود نداره و هر گوشی رو که شما بگیرید و بدید بیرون براتون فلش کنن اصل میشه ....درسته؟
حالا من می خوام گوشی بگیرم و گوشی هم چنج هست ........ من می ترسم برم چنج بگیرم و بدم فلش کنن و اونوقت به سریال اصلی بر نگرده؟
می شه کمک کنید بگید چی کار کنم؟
قربونه همتون
نه عزیز الان دیگه نصف ملت این کار رو کردن !!! بهتره بیخودی پول واسه رجیستر اصل ندی چون مخابرات دارهنقل قول:
با سلام خدمت دوستان من میخوام امروز یه w810 بگیرم و ظاهرا دیگه چیزی بنام چنج و اصل وجود نداره و هر گوشی رو که شما بگیرید و بدید بیرون براتون فلش کنن اصل میشه ....درسته؟
حالا من می خوام گوشی بگیرم و گوشی هم چنج هست ........ من می ترسم برم چنج بگیرم و بدم فلش کنن و اونوقت به سریال اصلی بر نگرده؟
می شه کمک کنید بگید چی کار کنم؟
قربونه همتون
دستگاه های ثبت رجیستر رو جمع کرده !
از 2 هفته پيش ديگه چيزي به نام چنج و سريال اصلي وجود نداره ... فقط ببين كي ارزون تر ميده همونو بخر
مطمئن باش چين فرانسه مالزي و .... هيچ فرقي نداره ...روشن بشه هرچي ميخواد باشه ...
گارانتي دار هم نخر كه پول دور ريختنه ...!!!
دنبال يه 810 باش دور و بر 210 تا 230 تومن
خريدي قيمتش رو هم اينجا اعلام كن ... ( سفيد بخر خوشگل تره )
اگه یه بار دیگه بخونی میفهمی.نقل قول:
من گفتم 8800 GTX هم هست نگفتم که این مدل رو دارم.
با سلام!
آقا يعني ما كه چنج شده داريم مي تونيم با far manafer كار كنيم؟؟ ( براي هك گوشي؟ )
و مي تونيم آپديت كنيم!!
اگر بشه كه خيلي عاليه!
با تشكر از شما دوستان عزيز
فرمتش WMV ولی بازم درست نشد:13:نقل قول:
ولی یه سوال شما با چه برنامه ای این کار رو میکنید من با Xilisoft 3GP Converter
اگه میشه شما برنامهتون رو معرفی کنید.
من با برنامه ی Mpeg 4 کار میکنم.نقل قول:
سعی کن فرمت رو 3gp. یا mp4. بدی بهتره.
چنج شده یا اصلی:18::18::18:نقل قول:
بدون تعصب خواهشن بگین دوربین 810 بهتره یا دبلیو 700
میتونی خودت نوشته ای که دور لنز هست رو بخونی.نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میخوای عکس W810i رو ببینی بیا به این تاپیک
ضمناً من تا حالا هیچ گوشی 2MP رو ندیدم که تو عکس گرفتن روی W810i رو کم کنه یا بتونه با دوربین W810i کل بندازه.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=145019
من که میگم W810i چون هم عکس های شفاف و واضحی رو میندازه .
راحت بگم دوربین رو دست W810i نیومده (2MP).
دبلیو 810نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
__________________________________________________ ___________________
سلام!نقل قول:
حالا كه ديگه رجيستر اصلي و چنج شده فرقي نمي كنه، چنج شده ها هم مي تونن آپديت كنن و با فار كار كنند؟؟
با تشكر از شما
گوشی من چنج بود وصلش کردم به فار کارام و کردم بعد که گوشی رو روشن کردم سر پلیز وایت گیر کرد .نقل قول:
باید اول سریال گوشیت و درست کنی بعد گوشیت و هک کنی.
سلام، شما مي دونيد که چجوري بايد صداي w810 رو زياد تر کنيم؟
واقعا شرم آوره که w810 صداش از w800 يا w700ت کمتره!
اگه مي شه يه راهنمايي بکنيد، شايد صداي گوشي من کم باسه:41:
اولآ که به انجمن p30world [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
دومآ بهتره قبل از پست زدن یه سرچی تو انجمن بکنی :10: . برو این تاپیک کارت حله :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=111961
با سلام!نقل قول:
ببخشيد چطوري سريال گوشي رو درست كنم؟ راهي داره يا بايد رجيستر اصلي بگيرم ( هرچند كه ديگه الان فرقي نمي كنه! )
با تشكر از شما :10:
چرا راهی نداره ؟؟
یه فلش ساده با باکس راه حل ساده برای مشکل شما که 2 تا مشکلم داره :
1 : 15 دقیقه وقتتون رو میگیره
2 : 4000 تومان باید پیاده شین
گوشي من سريال چنج بود كه دادم بيرون با باكس برام فلش كردن و الان داره با سريال اصلي كار ميكنه ولي وقتي اونو به xs++ وصل مي كنم مي نويسه IMEI name does not match GDFS name (IMEI:NULL GDFS:W810 حالا مي خواستم ببينم اگه اونو با برنامه xs++ فلش كنم مشكلي پيش مياد يا نه؟؟؟ چون قبل از اينكه با باكس فلشش كنم يه بار اين كارو كردم ولي تو قسمت please wait موند. لطفا يكي جواب بده
ببخشيد!نقل قول:
اونوقت مشكل پست بالايي پيش نمياد؟؟
يعني راحت هك مي شه و آپديت مي شه؟؟؟؟
با تشكر از شما
يكي نيست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ا گیر نمیکنه مشکلی ندارهنقل قول:
فلش نکن فقط بده سریالش رو عوض کنه 2000 تومن اگه دوست داشتی میتونی فلشش کنی.نقل قول:
ولی به کسی که کوشیت و میخواد فلش کنه بگو سریال پشت گوشی رو وارد کنه (یعنی خود SE TOOl سریال اصلی گوشی رو به طرف مقابل پیشنهاد میکنه میگه این سریال اصلی گوشی هست میخوای همین رو بزارم یا میخوای به صورت دستی عوضش کنی ؟ ! ) اون وقت تو به طرف بگو که سریالی که باکس شناخته رو روی گوشیت بزاره.
ok
اتفاقا زود شارژ تموم نميکنه
اساسي ترين مشکلش صداي ضعيفش:41:
پسز جون چرا چرت و پرت مي گي؟ تا دلت بخواد بازي و نرم فزار جاوا ريخته
درود
امروز 1 مموری 2gb sony از نوع highSpeed ویژه ی PSP برای گوشیم گرفتم . :20:
روی گوشی عکسهایی که میزارم یا میگیرم خراب نمایش میده ولی رو PC اینطوری نیست . :19:
ممکنه راهنماییم کنید . :11:
سلامنقل قول:
میشه آقا حمید تمام فایل های RESTOR برای k750 و w810 رو بزارین مخصوصا برای r4ck003 راستی من با آموزش صدای شما صدای گوشی رو بالا بردم الان صداش از صدای k750 و W810 و W800 و K800 و 7610 بیشتره من خودم امتحان کردم راستی گوشی من W810 و حتی صدای گوشی 2 تا از دوستای دیگم رو هم بردم بالا ایول دستت درد نکنه
دوستان
w810i حالت Answering داره ؟
اگه داره چطور فعالش کنم ؟
با تشکر :11:
نه عزیزم کلیه گوشی های تحت java سونی اریکسون این قابلیت رو نداره .نقل قول:
دوستان
w810i حالت Answering داره ؟
اگه داره چطور فعالش کنم ؟
با تشکر
با سلام!نقل قول:
ببين پس من اين كار رو كنم ديگه براي هك و آپديت مشكلي پيش نمياد؟
بگم برام فلشش كنن و سريالش رو عوض كنن و همون سريال اصلي گوشي كه Se Tool تشخيص مي ده رو براش بذارن!
درسته؟؟
( راستي همه براي فلش و تعويض سريال از Se tool استفاده مي كنن؟ )
خيلي ممنون از راهنمايي شما اين دفعه چندميه كه دارم از شما كمك مي گيرم! :10: :10: :10: :11:
1- خیر , مشکلی پیش نمیاد.نقل قول:
2- درسته , همون که SE تشخیص میده رو بزارن.
3- نه , باکس های دیگه ای هم هستند که سونی اریکسون رو فلش میکنن مثل US ولی بهترینش واسه سونی اریکسون همون SE TOOL هست(اگه با SE TOOL فلش کنی بهتره).
مرسی نظر لطفتونه :10:
دوست عزیز به نظر من اگر شما یه فلش کلی رو با باکس بکنید خیلی بهتره ...نقل قول:
چون تو همین فروم بچه هایی بودند که گوشیشون رو هک کرده بودند و بازم به مشکل بر حورده بودند ! ( بعد از هک با GDFS گوشی به مشکل بر خورده بودند و باید GDFS رو دوباره با باکس فلش می کردند )
اگر شما یه فلش کلی با باکس انجام بدید دیگه فکر نکنم که به مشکلی بر بخورید مگر اینکه خودتون کاری رو اشتباهی انجام بدید !