اينم فريمور قبلي:
کد:http://www.6ybh-upload.com/bs8kncuaoi6n/5.rar
Printable View
اينم فريمور قبلي:
کد:http://www.6ybh-upload.com/bs8kncuaoi6n/5.rar
آقا دستت درد نکنه، درست شدنقل قول:
پروویژن t7 نقره ای مطلقا امکان پخش زیرنویس فارسی ( srt ) رو نداره ؟ دوستانی فریموری دارند ککه این قابلیت رو اضافه کنه؟
پرو ويژن اين امكان رو داره البته توي فريمور 2وسومي وچهارمي!تست كردم درست كار مي كرد
فريمورآخري هم داره اما زيرنويس هاي 2خطي نصف خط پاييني معلوم نيست!
ok زیرنویس فارسی رو با کدینگ UTF8 ذخیره کردم و تونست نمایش بده . اما چه فایده اگر اندازه فونت رو معمولی و بزرگ بکنی که بقول فرمایش شما خط دوم و نشون نمیده . تازه همون خط اول رو هم غالبا نصفش زیرنقل قول:
قاب تلویزیون مستتر میشه :41: اگر اندازه فونت رو هم کوچک کنی که انقدر کوچیکه که فقط از فاصله
یک متری میتونی بخونی . اینا بعد از یک سال هنوز نیومدن قابلیت جابجایی زیرنویس رو اضافه کنن !!! خداکنه در آپدیت جدید این قابلیت رو اضافه کنن :8:. اما انصافا بگم علارغم این که ساپورت نرم افزاریشون خیلی پایینه . ساپورت سخت افزاریشون خیلی عالیه . من که دو بار مشکل خوردم خیلی برخوردشون خوب بود .
من فريمور اشتباهي ريختم روش گفت اگه بافرش سوخته بود 12هزينش ميشه وبا اينكه بافرش نسوخته بود باز 12تومن رو گرفت!
نمي خواستم بدم اما چون تقصير خودم بود وكاريش نمي شد كرد 12تومن رو دادم!
-------------
عمرا!نقل قول:
خداکنه در آپدیت جدید این قابلیت رو اضافه کنن
اين قابليت حذف ميشه اما بهتر نميشه!
آپدیت جدید که پدر دستگاه من درآورد:18:نقل قول:
دوستان کسی اطلاع داره که پردیس سمت بومهن تحت پوشش دیجیتال هست یا نه ؟
بومهن رو میدونم هست .
آپدیت جدید برای دستگاه Provision T7 دکمه نقره ای امروز اومد
من نصب کردم، هنوز که مشکلی نداشته:20:
http://www.provision.ir/file/stuffDriver/SMC7828.rar
اینم آموزش آپدیت
http://www.provision.ir/file/stuffDriver/t-7.pdf
پس چرا واسه T7+ هیچ آپدیتی نمیاد؟
نقل قول:اینم آپدیت +provision t7 با امکان ضبط کانالهای هم فرکانس و امکان تایم شیفتکد:http://www.provision.ir/file/stuffSpecification/PVSTB1_MSD7828_DH2836.rar
با سلام به همه دوستان من يك pro-T7plus دارم وقتي كه يك فيلم hd از طريق usb پخش ميكنم خطا ميده ميگه (( سيگنال صوتي پشتيباني نشده خروجي دستگاه را چك كنيد)) البته من دستگاه رو با كابل hdmi به tv وصل كردم اما زماني كه با كابل هاي معمولي صوت و تصوير وصل ميكنم صدا هم داره ولي كيفيت تصوير نداره مشكل از چيه؟:41:
عزيز ميشه بگي چه قابليتهايي اضافه شده ؟نقل قول:
دوستان میخوام از این tv دیجیتال usb مادیران بگیرم و چند تا سوال دارم:
1) نصبش روی لپ تاپ راحته...؟؟؟
2)ما طبقه سوم هستیم و اطراف ساختمون بلند زیاده به نظرتون میگیره...؟؟؟
3)انتن داره..؟؟؟ اگه با انتن خودش نگرفت میتونم انتن معمولی بهش وصل کنم...؟؟؟
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم:11:
من وقتی فایل ts رو تبدیل می کنم فایل تبدیل شده صدا ندارد لطفا من را رهنمایی کنید که با چه نرم افزاری می توانم این مشکل را حل کنم
من خودم یکیشو دارم و جوابت اینا هستن:نقل قول:
1-بله
2-به احتمال 60 درصد بله
3-بله آنتن داره-بله میتونی از آنتن معمولی استفاده کنی ولی توصیه میکنم از آنتن برقی استفاده نکنی:27::11:
شما با خیال راحت بخرش من راضی هستم اگه هم مشکلی داشتی به خودم خصوصصی بزن
فقط شكلش عوض شده!نقل قول:
ساعت بهش اضافه شده كه درست كار نمي كنه
ويرايش نام هاي فايل هاي ظبط شده از داخل قسمت pvr
ظبط يك كانال وديدن كانال ديگر!
همين!
دوستان در ضمن بروي كليد مشكي هم كار ميكنه!
ok البته ويرايش نامهاي ضبط شده قبلا همه بود اما ضبط يك كانال و ديدن كانال ديگر واقعا لازم بود.نقل قول:
اي كاش يه فكري هم براي فونت و جابجايي زيرنويس مي كردن ؟
زیرنویس Srt پخش نمیکنه؟:41:نقل قول:
---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------
1 - راحتهنقل قول:
2 - میگیره
3 - برای من با آنتن خودش اصلا نمیگیره، یه آنتن 3 تومنی گرفتم، خوب داره کار میکنه
با سلام به همه دوستان من يك pro-T7plus دارم وقتي كه يك فيلم hd از طريق usb پخش ميكنم خطا ميده ميگه (( سيگنال صوتي پشتيباني نشده خروجي دستگاه را چك كنيد)) البته من دستگاه رو با كابل hdmi به tv وصل كردم اما زماني كه با كابل هاي معمولي صوت و تصوير وصل ميكنم صدا هم داره ولي كيفيت تصوير نداره مشكل از چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایا های MKV ممکنه بعضی هاش صدا نداشته باشه و بعضی هاش داشته باشهنقل قول:
در واقع فایل MKV با Audio های متفاوت هست که دستگاه ها همشو ساپورت نمی کنن
دستگاه 333 ایکس ویژن هم همینه
میتونی برای اطمینان از این وبلاگ سئوال کنی:
کد:www.maadiran.mihanblog.com
---------- Post added at 04:35 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگر ویندوزت 64 بیتی و 7 هست ممکنه مجبور باشی ببری نمایندگی برای درایور رو بریزن رو سیستمت. البته بعضی سیستما
ربطی به ساختمون بلند نداره. اگر منطقه کور نباشی میگیره. اگر نگیره اولش برای کانال یابی نیاز به آنتن بلند داری
آره اآنتن داره
بچه ها هر کی نسخه قبلی ورژن ایکس ویژن را میخواد میتونه به وبلاگ maadiran.mihanblog.com پیغام بده
ایم وبلاگ ایمیل می کنه
من پرويژن دكمه نقره اي دارم . آپ كردم .الان 4 شبه كه خاموشش ميكنم صبح ميبينم خودش روشن شده. ساعتش هم كه به هم ميريزه.ميخواستم ببينم براي بقيه هم همينجوريه؟
من یه گیرنده کامپیوتر دارم . مشکل اینه که تصاویرو تیکه تیکه نشون میده ، ولی صداش خوبه و مشکلی نداره . البته بعد از چند دقیقه صداش هم مشکل پیدا میکنه . هم با انتن هوایی و هم با انتن خودش تست کردم که بازم همینطوریه . ضمنا سیستم منم فیلمای FullHD تیکه تیکه نشون میده.
من این مشکل ندارم، ساعتش فقط مشکل داره برای مننقل قول:
چرا دستگاه خاموش میکنید؟
سلام من هم زاهدان هستم تمام كانالها بخصوص تهران هم رو ميگيره با كيفيت عالي درضمن من ايكس ويزن 333 دارم-از تقاطع امام و مولوي فروشگاه پاناسونيك خريدم 83 توماننقل قول:
موردی ندارهنقل قول:
بگیر استفاده کن حالشو ببر
ولی ممکنه ساختمون بلند اطرافته یکم مشکل پیدا کنی
ضمنا مشکلی داشتی وبلاگ مادیران پاسخگو:
کد:www.maadiran.mihanblog.com
پرویژن تی 7، زیرنویس فارسی Srt ساپورت نمیکنه؟
بله ساپورت مي كنه!
اما بايد منو رو فارسي كني بعد بري فيلمتو پخش كني!
در ضمن كمي با سايز بزرگ مشكل داره!يعني اگر سايز بزرگ رو انتخاب كنيد زير نويس هاي 2خطي نصف خط دوم ميره زيره صفحه!
اما به نظر من آپديت جديد پرووين خيلي از ايرادات اساسي دستگاه را برطرف كرده از جمله پيغام عدم دريافت سيگنال كه اصلا ديگه پيش نمي آيد ، در تصاوير ضبط شده كاملا صدا و تصوير هماهنگ هست . قبلا هر چند دقيقه يكبار صدا و تصوير حدود 15 ثانيه ناهماهنگ مي شد فقط ايراد فونت زيرنويس فارسي رو هم درست كنند ديگه عالي ميشه
با سلام
از دوستان و اساتید عزیز
راسش من یه دستگاه اکولینک گرفتم . همه چیزش خوبه ولی تلتکسش تقریبا میشه گفت به صورت خط میخیه
از دوستان کسی می دونه مشکل از کجاشه؟ و به چه صورت می تونم تنظیمش کنم؟
البته از لحاظ انتن . سیم و جهت انتن خیالم راحته . نوار سیگنالمم بالاست
فقط با تلتکسش مشکل دارم
مدلشم اینه>>>ECHOLINK ----T EL-280
اونو باید شرکتی که اونو پشتیبانی میکنه حل کنه . واسه همین هست که میگن دستگاهی رو بگیرید که مورد تایید صدواسیما (تکتا) باشه . داشتن تلتکست فارسی یکی از مواردی هست که برای دریافت تاییدیه لازمه .نقل قول:
دستگاه شما هنوز تلتسکت فارسی رو ساپورت نمی کنه
دوستان من هم گیرنده ی یو اس بی دارم هم ستاب باکس .ستاپ باکس راحت کار میکنه ولی یو اس بیم با انتن خودش با اینکه چند دقیقه ای انتن فول به هم میده ذره ذره انتنش افت میکنه و کامل قطع میشه و باید نرم افزار را ببندیم و دوباره باز کنم به نطرتون مشکل از چیه
بهتره از آنتن هوایی استفاده کنینقل قول:
یو اس بی منم از این بازیا داشت، ولی با یک آنتن هوایی درست شد.
میتونی از این آنتن ها که پشت شیشه هم نصب میشه استفاده کنی
فارسی هم کردم، ولی پخش نمیکنه :41:نقل قول:
عزیز شما که مدل 888 داری آیا قابلیت برنامه ریزی برای ضبط داره ؟ چه جوری این کارو باید انجام داد؟نقل قول:
امتحان کردم فرقی نکرد میتونه از عدم هماهنگی با صدا و سیما باشه مارکش q best هستش البته قبلن با انتن هوایی خوب بود یه چند وقتیه اینجوری شده زیادی هم طولانی شدهنقل قول:
با سلامنقل قول:
آره توي منوهاش داره كه زمان براي ضبط و سپس خاموش كردن دستگاه رو بدي
در ضمن براي ويرايش كانالهاش هم رمزش 6 تا صفره كه شانسي كشف كردم
اما يك نكته جالب بگم خدمت دوستاي مشهدي اونم اينكه من كه تو مطهري ميشينم 2 مدل آنتن گيرون قيمت گرفتم كه رو اين دستگاه جواب نميداد و يك ماه تقريبا دستگاه شده بود فقط پخش فيلم هاي فلش
باورتون نميشه دو هفته پيش با يك آنتن دو هزارتوماني ( از اين آنتناي گرد طوري كه وسطش يك بشقاب كوچيك هست ) اونقدر صاف ميگيره كه حرف نداره همه كانالا رو
اما يك سواليكه پيش اومده اينه كه گاهي وقتا به اندازه 4 ثانيه صفحه تلويزيون سياه ميشه البته خود دستگاه روشنه بنظرتون عيب از فرستنده مشهده كه اينجوري ميكنه؟
راستي فرمت ts رو توي سيستم با چي ببينم؟
برای دیدن فایل ts از برنامه vlc player یا power dvd استفاده کن. vlc player توی سایت سافت گذر هستش. رمز صفر هم برای همه دستگاها هستش و کشف شاقی نکردی.نقل قول:
برای سیاه شدن هم یه اسکن مجدد انجام بده ممکنه از تیکهای پخش صدا و سیما باشه که با اسکن مجدد حل میشه.
اگر میشه دقیقا مراحل لازم برای برنامه ریزی ضبط رو توضیح بده. از کدوم دکمه ها استفاده می کنی.
سلام دوستان
مي خوام يه بلوسنس 14+بگيرم!
قيمتش الان چنده ؟
كجا مي تونم با قيمت مناسب بگيرم؟
ازش راضي هستيد؟
1080pرو راحت مي تونه پخش كنه؟
ota داره؟
گارانتيش چه مدته؟