پست تکراری
پست تکراری
سلام برای آپدیت دیتابیس ورژن 6.3 مشکلی هست که قبلا هم یک بار پیش اومده بود، اینکه اقدام به دانلود کل دیتابیس میکنه و دیگه روی دیتابیس موجود آپدیتی انجام نمیشه! اشکال کار کجاست که با دانلود مجدد کل دیتابیس فرایند آپدیت بدون مشکل انجام میشه ؟ آخرین وضعیت آپدیت هم b0018270 هست. با تشکر
از دوستان کسی میتونه فایل آپدیت که ۱۹۹ مگ هست برای ورژن ۷ را آپلود کنه که بصورت دستی وارد کنم ؟
ممنون
سلام دوست عزیز از این لینک میتونید آخرین ورژن دیتابیس رو دانلود و بصورت آفلاین CIS رو آپدیت کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موفق باشید.نقل قول:
ممنون از کجا و کدوم مسیر باید این فایل را وارد کنم ؟نقل قول:
سلام
یه سالی میشد که از کومودو استفاده نمیکردم
الان ویندوزمو عوض کردم و آخرین ورژن رو از سایتش نصب کردم
اما مشکل عجیبی دارم
کومودو با ویندوز بالا نمیاد و تو 50% موارد وقتی رو آیکونش کلیک میکنم همچین اروری میده و بعد صفحه آبی ویندوز میاد و ریستارت میشه
البته اگه روش کلیک هم نکنم باز ریستارت میشه
تو این مواقع برنامه های دیگه هم کار نمیکنه و واسه هر کدوم یه اروری میده
یعنی کلا ویندوز رو خراب کرده و باید چند بار ریستارت بشه تا درست کار کنه
کسی مورد مشابه یا راه حلی نداره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با نصب نسخه بتا مشکل بالایی رفع شدنقل قول:
ولی این مشکل cistray که تو ورژن قبلی هم داشتم پا برجاست
راه حلتون چیه؟
نقل قول:
منم دقیقا همچین مشکلی رو دارم با این تفاوت که من روی آیکونش کلیک هم نمیکنم ولی این پیغام میاد . بعد جالبه
وقتی گزینه ی جستجو رو میزنم که مشکل رو پیدا کنه و رفع کنه ، میگه یه سری مشکل پیدا شد اما نمیتونم حلش کنم !!
کلا زد ویندوز منو نابود کرد مجبور شدم system restore کنم . شانس اوردم سرویس سیستم رستور رو غیر فعال نکرده
بودم و الا الان باید ویندوزو دوباره میریختم . بعد از این که کومودو رو نصب کردم و یک بار سیستم رو ریبوت کردم
تمام برنامه هایی که کومودو به اون ها اجازه ی اجرا شدن داده بود همه دچار مشکل شدن و اجرا نمیشدن . بعد اومدم
کومودو رو پاک کردم باز هم مشکل برنامه ها سر جاش بود که نهایتا system restore به دادم رسید .
به نظر من راه حلش ساده است . این که بی خیال کومودو شیم کلا ! چون این بار اولش نیست که ویندوز رو به فنا می بره
قدیم هم من باهاش این مشکلو پیدا کرده بودم .
سلامنقل قول:
خب روی نسخه بتا این مورد وجود داره، و یکسری مسائل دیگه که البته شما را اذیت نمیکنه ، واسه همین لینک دانلود نسخه بتا را اینجا قرار دادم، به هر حال اگر مشکل حادی دیدید حتما اینجا بگید.
==
باید cistray.exe را به استارتاپ اضافه کنید از طریق رجستری میتونید این کار را انجام بدید یا با کمک نرم افزارهای مدیریت استارتآپ هم میتونید cistray.exe را ضافه کنید.
مسیر فایل اینه C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\cistray.exe
اگر با نرم افزارهای مدیریت استارتاپ انجام بدی که راحته، اگر هم دستی خواستی اضافه کنید این مسیر:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run
ممنون به صورت دستی حل شدنقل قول:
ولی رو ورژن 7 هم همین مشکل هست و رفع نشده چه برسه بتا
برا منم همینطور بود البتهنقل قول:
مساله اینه که به همین راحتی ها نمیتونم کنارش بذارم
هیچی جای فایروال کومودو رو نمیده
یکسال گذشته رو هم از نورتون استفاده میکردم که یکماه پیش کلا از کار افتاد بعد که کومودو رو نصب کردم اینطوری شد بیخیالش شدم
تو این یکماه از بیت دیفندر اینترنت سکیوریتی و ترکیب آویرا + زون آلارم هم استفاده کردم جفتش مزخرف بودن
در ضمن رایگان بودن کومودو مزیت بزرگیه به هیچ وجه از آنتی ویروس کرک استفاده نمیکنم
اینایی هم که نصب کردم با لایسنس بود ولی به جرات میگم کومودو رایگان 100 برابر بهتر از بیت دیفندر پولی و گرون هست
البته بیت دیفندر هم خیلی خوبه واسه یه کاربر مبتدی
فعلا نسخه 7 را فراموش کنید. با نسخه 8 کار کنید بهتره...... اینجوری اگر مشکلی پیدا کردیم امید هست که قبل از انتشار نسخه نهایی حل بشه( اصلا فلسفه نسخه های بتا همینه). در غیر این صورت ما کمکی نتونستیم به کومودو بکنیم.نقل قول:
نسخه بتاست ولی اذیتتون نمیکنه. انتظار هم نیست که کسی تستهای حرفه ای انجام بده. همین که نصب کردید و بعد شروع به انجام کارهای عادی و روتین خودتون کردید خوبه. بنابراین تشکر میکنم.
سلام علی جان
خوبی؟
خسته نباشی
در نسخه ی 8 کومودو یک چیز بیشتر خوشم اومد. این بود که تمام فایل های سیستم و برنامه هایی که نصب کردیم رو بصورت پیشفرض بعد از نصب کومودو امن میشناسه و اذیت نمیکنه.
در حال حاظر مشکل خاصی ندیدم.
در صورت مشاهده حتما یازخورد میکنم.
در این مورد سخن بسیاره، من در این مورد خیلی بحث کردم و سرو کله زدم، کومودو میخواد خودشو واسه کاربران مبتدی تر سهل تر بکنه ، این حتی میتونه مشکلات بعد از نصب و گیر دادن به فایلها و برنامه های موجود روی سیستم را کم بکنه، برای کاربران متوسط به پایین خوبه، واسه این میگم کاربران متوسط به پایین که همواره دست کاربران حرفه ای تر توی کومودو باز هست که تنظیمات دلخواه را اعمال بکنند.نقل قول:
در هر صورت الان وقتی کومودو را نصب میکند بلا فاصله درگیر گیر دادن به برنامه ها نمیشید، چیزی که قبلا کاربران را اذیت مکیرد.
فقط مشکلی که هست الان نصب کومودو روی سیستم الوده هست! اونجا چه اتفاقی میافته؟...... (شما اتوسندباکس را برای اونها از دست میدید، اگر با اتوسندباکس کار میکنید،....البته اتوسندباکس من که معمولا غیرفعاله و با HIPS کار میکنم)
اما:
نکته مثبت این هست که الان اگر فایل/برنامه ناشناخته ای روی سیستم شما باشه قبل از نصب کومودو (فرضکنیم سیستم آلوده باشه- یا هر پروسه ناشناخته دیگری)، درسته که بعد از نصب سندباکس نمیشه، ولی-> کومودو اونو وارد لیست ناشناخته میکنه و شما میتونید ببینید و در مورش تصمیم بگیرید.
یکی از نکات دیگه اینکه قبلا اگر اتوسندباکس غیرفعال بود فایلهای ناشناخته در قسمت "فایلهای ناشناخته" لیست نمیشدند که الان با نسخه 8 این اتفاق میافته.
در هر صورت خیلی ممنون.
اتفاقا نسخه ی 8 یک جهش یزرگی به حساب میاد.نقل قول:
من واقعا با کار کردن باهاش لذت میبرم.
فقط یک مورد کوچک هست که اصلاح بشه خوبه. در تنظیمات فایروال وقتی برای برنامه ای قوانینی اعمال میکنیم، بعد از تائید قوانین، لیست قوانین بروز میشن ولی مشکلی که دارم اینه که بعد از تائید، به لیست اول هدایت میشیم!
دقیقا شبیه کاسپر 2014 که وقتی در فایروال تنظیماتی اعمال میکردیم و تائید میزدیم، لیست به اول بازمیگشت!
این بنظرم خوب نیست.
یه سوال
در قسمت HIPS و ویژگیهای Blocked Files و Protected Data Folders ، چه ویژگیها و تفاوت هایی با هم دارند؟
برای محافظت یک پوشه در برابر آلودگی یا دستکاری توسط فرد دیگر کدام پیشنهاد میشه؟
و همچنین باز مشکلی دیگر!
در قسمت Website Filtering و گزینه ی Categories وقتی پوشه ای ایجاد و در آن وب سایتی تعریف میکنیم و بعد در قوانین اصلی اضافه میکنیم. در صورتی که بخواهیم قوانین جدید را از لیست پاک کنیم، برنامه در پیغام Please Wait گیر میکند.
با سلام
دوستان من روی comodo dragon برای نصب افزونه مشکل دارم و نمی دونم app stor افزونه ای نصب کنم . الان یک سری افزونه دارم که قبلا با چیز پی ان نصب کردم اما الان نمیشه حتی با اکانت گوگلم لاگین هم کردم نمیشه . شما این مشکل رو ندارین ؟
درود بر دوستان و دوستداران کمودو :n01:
من یه چند مدتی به دلایلی از این تاپیک دور بودم و به خاطر این از اتفاقاتی که افتاده خبر ندارم .
الان آخرین نسخه ی نهایی چی هست ؟ نسخه من اینه : 7.0.317799.4142 نسخه جدیدی اومده ؟
با سپاس :n16:
سلامنقل قول:
اینو اصلا متوجه نشدم منظورت چیه. در واقع منظورتون از "به لیست اول هدایت میشیم" و "لیست به اول باز میگرده" یعنی چی؟ من الان برای چند برنامه توی فایروال قوانین اضافه و کم کردم، اما مورد/مشکل خاصی ندیدم.
1-Blocked Files میاد کلا فایلهایی که موجود در این لیست را مسدود میکنه؛ و قابل اجرا نیستند. مثلا برای مسدود کردن ویروسها یا هر چیز دیگری که شما دوست ندارید اجرا بشوند خوب است.نقل قول:
====
2-ولی Protected Data Folders میاد هرگونه دسترسی پروسه ناشناخته به فایلهای اضافه شده در این لیست را مسدود میکنه. که اگر یک وقت مخرب از چنگ سندباکس فرار کرد نتونه به این فایل/پوشه ها اسیب بزنه. در واقع یک لایه حفاظتی دیگری است.
بنابراین پاسخ 2 هست، البته برای پروسه های ناشناخته عمل میکنه. ( ساده اینه: ویروسها نمیتونن به این فایلها دسترسی داشته باشند و آسیب بزنند)
این مشکلو من ندارم ، میتونی یک فیلم تهیه کنی؟نقل قول:
فکر کنم آخرین نسخه فاینال هم همینه که ذکر کردید.نقل قول:
این چند پست آخری در مورد نسخه بتای 8 است. که البته لینک دانلودش در صفحات قبل هست.
جواب سوال اولی ← یعنی وقتی قانونی تعریف میکنیم و OK میزنیم لیست Refresh میشه و به اول برمیگرده. بجای اینکه در همان جایی که هستیم بماند!نقل قول:
در مورد مشکل Please Wait فک کنم یک لحظه کومودو درگیر شده بود. بعد از آن دیگه مشکل دیده نشده
از وقتی نسخه ی بتای کومودو رو نصب کردم (بدون آنتی ویروس) هر چند دقیقه یک بار اتصالم با اینترنت دچار مشکل میشه
و علامت تعجب زرد رنگ روی آیکون اینترنت میاد که مجبور میشم یه troubleshoot problems انجام بدم . بعد هم مشکل حل میشه
و دوباره همین ماجرا هی تکرار میشه . مشکل فقط واسه منه یا دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن ؟
آهان متوجه شدم، دراقع وقتی OK می کنید پنجره تنظیمات بسته میشه. احتمالا شما دنبال یه چیزی مثل Apply هستید که تنظیمات جدید را اعمال بکنه بدون اینکه پنجره مربوطه بسته بشه.نقل قول:
DNS سیستم را چک بکنید ببینید چی هست..... بهتره روی سرورهای کومودو تنظیمش کنی. سیستم را ریستارت کن و ببین چی میشه؟نقل قول:
موقع نصب کومودو تیک این که DNS رو تغییر بده بر نداشتم الان این DNS هست ، منتها با اون عکسی که شما گذاشتیدنقل قول:
متفاوته :
156.154.70.22
156.154.71.22
الان این واسه کومودو باید باشه دیگه چون من دستی هیچ وقت DNS ام رو تغییر ندادم .
آره آدرس DNS شما هم مال کومودو هست، اما با آدرس های جدید که توی عکس میبینی تست کننقل قول:
نه نه!نقل قول:
وقتی در تنظیمات فایروال برای برنامه ای قانونی تعیین میکنیم. بعد از OK کردن بجای اینکه در همان جا بمونیم به اول لیست میریم. دقیقا شبیه Refresh !
متوجه شدم،نقل قول:
تا به حال به این دقت نکرده بودم!
مرسی
سلام
یه مشکلی که در نسخه 7 هست که بهتر در نسخه 8 برطرف بشه اینه که وقتی میخوای لاگ فایل یک قسمت رو پاک کنی همه لاگ ها پاک میشه ( مثلا فقط میخوای لاگ قسمت tasks پاک بشه ولی اینطور نیست )
نسخه 8 از نظر ظاهری فرقی با 7 نداره(user interface ) ؟ ( اسکرین شات ازش هست؟ )
یه نکته دیگه اینکه میشه فایروال طوری باشه که وقتی به کر..یو وصل میشی ، فایروال برای هر برنامه باز هم پیغام بده و اجازه دسترسی به اینترنت رو نده؟
با تشکر
درود علی جان
تو چند پست بالاتر این عکس رو گزاشتی :
و گفتی این آدرس ها جدید هستن .
میخواستم بدونم دلیل خاصی داشت که کومودو آدرس DNS رو تغییر داد ؟
با سپاس :n16:
چرا کمودو برای آنتی ویروسش از موتور بیت استفاده نمیکنه ؟
میتونه به روش ام سی سافت حجم آپدیت رو کمتر کنه برای موتور بیت اگه بزاره
هرگز! هرگز!نقل قول:
شاید بگید که این کار که خوبه،.... تشخیص میره بالا.
من میگم درسته و این وسوسه کننده است.......ولی فکر میکنید کومودو نمیتونه این کارو بکنه (میتونه از بیتی استفاده کنه) اما این کار چه ارزشی داره برای کومودو؟
کومودوی که خودشو به عنوان یک شرکت مستقل و بزرگ و تخصصی در زمینه امنیت تعریف کرده<-- (یک پلن برای اینده)؛ اونوقت بیاد از موتور یک کمپانی دیگه مثل بیتدفندر استفاده بکنه؟ این برای من خنده داره!!.... منم به کومودومیگم: پسر، اگه میخواهی مرد بشی باید روی پای خودت بیاستی!... میافتی زمین... عیب نداره... از این افتادنهاست که بزرگ میشی!.... زمان بره؟... بیخیال زمان شو... تا عمیق رشد کنی!
===
اتفاقا چند وقت پیش یه نسخه بتای داخلی منتشر شد با انجین جدید آنتی ویروس کومودو، تستهایی انجام شد و فعلا ترجیح دادند توی همین نسخه بتای 8 از انجین جدید استفاده نکنند تا بهتر بشه.... اینو گفتم تا در نظر داشته باشیم که کومودو همیشه در حال بهبود دادن آنتی خودش هست........ اما اگر به بن بست رسید و موفق نشد=> اونوقت میگم: کارتو نیست کومودو؛ بنابراین برو موتور بیتی را بخر..... ولی بدون من اسمتو از لیست شرگتها بزرگ امنیتی حذف میکنم، چون تو نمیتونی به این هدف برسی!
===
البته شاید شرکتهای دیگه این کارو بکنند یا کرده باشند، و الیته که اونها فلسفه و دلیل خودشون را دارند..... به ما هم ربطی نداره.
سلامنقل قول:
بنظرم با معرفی ویندوز 10 برای تمام پلتفرم ها، کومودو باید از الان به فکر سازگاری با ویندوز 10 باشه تا بدون هیچ مشکلی مثل همیشه پیروزمندانه قدم برداره و موفق پیش بره
کومودو که صد در صد.نقل قول:
ولی فعلا ویندوز 8.2(10) هست که باید نگران حال خودش باشه:n01:
من برای بار اول این رو نصب کردم ولی متاسفانه نمیتونم آپدیت کنم حتی فایل آپدیت رو از خود کومودو دانلود کردم که 237 مگ بود ولی برنامه مجداد میخواد خودش از نت آپدیت کنه بعد چند درصد میره مثلا تا 40 میره بعد بر میگرده اول ، چیکار کنم ؟ نرم افزار دیگه ای نصب کنم یا قابله حله ؟:n28:
تاریخ سیستم را چک کنید.نقل قول:
ممنون تاریخ سیستم درست بود ، پاکش کردم به جاش آویرا رو نصب کردم :n16:نقل قول:
شما در هنگام نصب و آپدیت، آنلاین بودین؟نقل قول:
آپدیت آفلاین انجام دادین؟
سلام
باز بعد نصب کومودو، فایروال ویندوز غیرفعال نمیشه!
برا منم فایروال غیر فعال نشده بود!