دی وی دی ها رو معمولا تا ته پر نمیکنند...ممکنه بسوزه.گفتم نهایت 17 تا.یعنی اگه بخوان خیلی کم تو هر دی وی دی بریزن.
Printable View
دی وی دی ها رو معمولا تا ته پر نمیکنند...ممکنه بسوزه.گفتم نهایت 17 تا.یعنی اگه بخوان خیلی کم تو هر دی وی دی بریزن.
ممنوووننقل قول:
پس اگه 14 تا 17 بود نسخه کامل هست و کورپک نیست .درسته؟
ممنووووووووووووووووون
ممنونم . شما لینک دانلود آپدیت 5 نسخه reloaded رو ندارین؟نقل قول:
بله...........نقل قول:
یه سوال؟ نصب کردنش چقدر وقت میبره؟ یه جا خوندم نوشته بود 3 4 ساعت وقت میبره!!!
نه بابا بین 1 تا 1.5 ساعت.اگه 15 dvd باشه.
بعد برای آپدیت از اولی تا آخری باید ریخت یا فقط آخری؟نقل قول:
ببین من نسخه 3dm رو خریداری کردم.اول که این نسخه اپدیتاش replace میشن و همون اخری رو ریزی کافیه.بعدشم من تا اپدیت نسخه 3 رو ریختم ولی یه مرحلش بود که همش کرش میکرد.نسخه realod رو نصب کردم و مشکلی هم ندارم.به نظر من reload رو نصب کنید.
ممنوننقل قول:
میگم شما مشخصات سیستمتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
i5 2500
8 گیگ
asus 770 gtx
i5 2500نقل قول:
8 گیگ
asus 770 gtx
من از تورنت گرفتم حجمش زیاد نیستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
نسخه 10 دی وی دی کدوم نسخه هست؟
طرف میگفت کامله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد نسخه 10 دیویدی اگه کورپک باشه نمیشه روش آپدیت ها رو زد ؟ آره
فقط سریع اگه میشه
ممنون
سلام دوستان
من تو مرحله Getaway Vehicle هر چی ماشین مدل بالا دو درب و 4 درب ورمیدارم میرم تو کوچه های خلوت باز گزینه ای که برای تماس با مایکل باید بیاد نمیاد کل مراحل موجود تو نقشه رو هم انجام دادم.لطفاً راهنمایی کنید.
نقل قول:سلام
نسخه 10 دی وی دی کدوم نسخه هست؟
طرف میگفت کامله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد نسخه 10 دیویدی اگه کورپک باشه نمیشه روش آپدیت ها رو زد ؟ آره
فقط سریع اگه میشه
ممنون
سلام
فرق نسخه ریلودد با فول آنلاک چی هست؟ هر دو شون کامل هستن؟
نسخه ریلودد که فشرده نیست؟
اول مطمعن بشو که بازی و کرک سالم هستندنقل قول:
وقتی ماشین بر میداری بالا مینویسه که مناسب هست یا نه؟
برای شما مینویسه؟
سلام دوستان
من اون نسخه که ۴ تا آبدیت داره رو نصب میکنم درصده نصبش هی میره بالای ۱۰۰٪ تا 108 پلی تموم نمیشه.
8-9 ساعتم طول میکشه ولی اتفاقی نمی افتع یعنی واینمسته
کسی نظری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
با سلامنقل قول:
من که هر چی ماشین بر میدارم نمینویسه این ماشین مناسب هستش یانه.اگه سیوی چیزی برای بعد این مرحله دارید برام بزارید.ممنون
متاسفانه من روی کنسول بازی میکنمنقل قول:
خب من هم بازی رو نصب کردم
اعتراف میکنم که بازی بهم نمیچسبه،هیچ حس خاصی نسبت به بازی و محیطش ندارم
برخلاف انتظاراتم فکر میکردم محو بازی و میخکوبش بشم اما اصلا اینطوری نبوده
پ.ن:شاید به این خاطره که با مافیا 2 مقایسه ش میکنم.واقعا گیم پلی و اتمسفر مافیا 2 در مقایسه با هر بازی دیگه ای بی نظیر بود...
دوست عزیز شما با چه تنظیماتی بازی میکنین ؟؟؟نقل قول:
Resolution : 1920:1080نقل قول:
تنظیمات Very High
نسبت به مافیا 2 که فاصله کهکشانی داره :دینقل قول:
بازی به مرور بهتر میشه و یه سری قابلیت های اون اولش وجود ندارن
من حتی نسخه 360 بازیو با اون گرافیک نسل قبلی رفتم یکی از بهترین بازی ها بودش
بهترین بازی راکستار نیست ولی مطمئنا جزو بهترین بازی های سبک خودشه
پس بهترین بازی راک استار چیه؟نقل قول:
بعد به نظرم اپن ورلد تو زمان حال(نه قدیم مثل اساسین ها) رو دستش نیست .هیچ بازی نتونسته آمریکا رو به خوبی این شبیه سازی کنه
بچه ها مرحله ای که سوار این هواپیماهای قدیمی تک سرنشین میشیم .... چنتا جت میان با موشک میزننمون...چیکار باید بکنم؟؟
بايد نزديك سطح زمين حركت كني كه رادار پيدات نكنه. همينجور نزديك زمين بري سمت اون هواپيما تا اون يارو بهت بگه بري پشت اون هواپيما بزرگه و ديگه بقيه داستان...نقل قول:
دوستان نمی دونم جای درستی دارم می پرسم یا نه ولی میخواستم بدونم بازی روی لپ تاپ من اجرا میشه یا نه؟
asus n550
برای رم و سی پی یو میدونم مشکلی ندارم ولی گرافیکم nvidia GT 750m هست، بازی اجرا میشه؟ روی چه سطحی؟
دوستان ID Social Club رو بدین اد کنیم
سلام
من همین مرحله هه که مدام میگین ماشین دو در و چهار در و اینارو ، کلا رد می کنم ، میرسم جایی که باید برم سوار همون ماشین که دزدیدم و جایی پارک کردم بشم ، ماشین حمل ذباله رو هم منفجر می کنم ، سوار ماشین سریعی که دزدیدم میشم ، بعد یه تلفنی با مایکل صحبت میکنه ، بعدش خود به خود میره رو حالت که شخصیت قراره تغییر کنه ، یعنی صفحه قرمز میشه ، از موقعیت من زوم اوت میشه میره موقعیت شخصیت بعدی دو تا زوم این که میکنه ، بازی میپره بیرون ، چهار بار این مرحله رو رد کردم هر چهار بار اینجوری شده ، دیگه کفری شدم ، کسی میتونه کمکم کنه یا بازیو پاک کنم بره :(
دقیقا واسه منم همین جوریه نمیدونم چیکار کنم ! البته فکر کنم با آپدیت کردن درست شه ولی من حجم برای 400 500 مگ ندارم !!نقل قول:
کدوم اپدیت ؟ لینک داری ؟ کرک هم کار میکنه رو اپدیت جدید ؟نقل قول:
از كجا ميتونم دوستان داستان كامل اين بازيو رو بخونم؟؟؟؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
از كجا ميتونم دوستان داستان كامل اين بازيو رو بخونم؟؟؟؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
دوستان ذخیره کردن ماشینا دقیق چه طوره ؟(منظورم ماشینای دزدیه)
یه ماشینو وسط خیابون پارک کردم ، یه ماشین دیگه رو دزدیدم بردم Safehouse (کلا 30 ثانیه فاصلم بود باهاش) . وقتی برگشتم ماشین قبلیه رفته بود !
الآن من وقتی ماشینو دزدیدم ، چی کار کنم که مطمئن بشم تا وقتی که منفجر نشده ماشین ، از دست نمیره ؟
تنها راهش اینه که بزاری تو گارازنقل قول:
راحت ترین راه اسکیپ کردن این قسمت از بازیه - بعد اینکه پلیسا کشتی قبل اینکه سوار ماشین حمل زباله بشی اونجا 3بار از عمد کاری کنی بمیری بعد اسکیپ کنی این قسمت رونقل قول:
بعد یک دمو نشون میده و این مرحله تمام میشه
سلام
من هنوز بازی رو انجام ندادم ولی از ویدیو ها نتیجه گرفتم که ماشین ها بر خلاف iv فنر ندارن و وزن ندارن.تو iv نمیتونستی با سرعت زیاد بپیچی ولی تو این می شه و حس طبیعی بودن iv رو ندارند مثلا اگه تند بپیچی ، تو این چپ فکر نکنم بکنی ولی تو iv چرا
مدی و یا راهی برای درست کردن این نیست؟
بعد ماشین خودت تو تصادفات خیلی کم خراب می شه
چرا؟ بازم راهی نیست که طبیعی تر شه
ممنون
سلام دوستان
یکی از دوستان نسخه کورپک این بازیرو با حجم 31 گیگ که نسخه ریلودد هم هست بهم پیشنهاد کرده که دانلود کنم و میگه هیچ مشکلی نداره
این ردیفه به نظرتونکد:https://corepacks.com/index.php?/topic/3856-grand-theft-auto-v-inc-update-4-proper-corepack-318-gb/