بله upscale در vt30 و st30 اگه از تمام ----- ها بهتر نباشه از اکثریت اونا بهتره
Printable View
بله upscale در vt30 و st30 اگه از تمام ----- ها بهتر نباشه از اکثریت اونا بهتره
همگی این سه تا بلوری بودن یا دانلودی؟نقل قول:
شما مستند imax deep sea رو دانلود کردین یا خریدین؟ آخه تو اینترنت به صورت SBS هست.
شما بخواین ----- در حد 200 تومن بگیرین برای vt30 ,بین k9k9 وstrong 4902 کدوم رو انتخاب میکنین من کیفیت k9k9 رو روی v20 دیدم بد نبود نظر شما چیه؟
[HTML][/HTML]اگه در حد 200 میخوای یا xcruiser 400 plus بگیر یا dynavision 7800 که هر دو نیمه لینوکسی هستن و هر دو فول اچ دینقل قول:
در ضمن 7800 یه مزیت دیگه هم داره وب گردی هم میشه باهاش انجام داد و وی پی ان هم روش نصب میشه
دوست عزیز مبارک باشه .نقل قول:
من هم بالاخره VT30 50 رو به قیمت 2900000 تومان خریدم . ساخت تایلند . پسوند R . من حرفه ای نیستم ولی وقتی با تلوزیون قبلی خودم (Panasonic 42 G10) مقایسه اش کردم به این نتایچ رسیدم :
۱- VT30 دیزاین خیلی زیبایی داره . این تلوزیون رو حتی موقعی که خاموشه هم دوست داری تماشا کنی !!
۲- از اینکه ۵۰ اینچ خریدم واقعا خوشحالم و به هر کس که توان مالی داره پیشنهاد می کنم حتما ۵۰ اینچ بخره .
۳- فعلا فقط تصویر دو بعدیش رو دیدم به نظر من معرکه است .
دو عدد عینک 3D داخل جعبه همراهش هست . یک کابل HDMI Panasonic 1.5 متری مدل RP-CHES15 همراهش گرفتم .
کارت هدیه هم ۷۵۰۰۰ تومانی بود .
کنترلش دقیقا شکل کنترل تلوزیون G10 هستش . ( از این لحاظ یک کم ضد حال خوردم )
VT30 هم زیباست هم باریک . من روی دیوار نصبش کردم و خیلی قشنگ شد .
هنوز وقت نکردم بقیه کارایی هاشو چک کنم . بعد روش کار می کنم و نتایج رو اعلام می کنم .
در کل از خریدش خیلی راضیم .
اگر کسی سوالی داشت در حد اطلاعات و تجربه ام در خدمتم .
دوست مننقل قول:
پستای قبل منرو چک کن
اگه باراولش باشه
روشن شدنش با ستینگ شروع مکنه
موقع باز کردن کارتنش دقت کنی تا و چروک اضافی روی کاور پلاستیکی نیست
....
مجید جان کیفیت تصویر خیلی برام مهمه میگن xcruiser 400 کیفیتش زیاد خوب نیست چه رسیوری تا 250000 کیفیتش خوبه؟sr 4902 چطوره؟نقل قول:
---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------
در ضمن 3d هم ساپورت کنه.
همه بلوری بودن.خریدم.نقل قول:
با سلامنقل قول:
دستگاه بلوری پلیر شما چه برندیه ؟
برای خرید بلوری پلیر چه برندی پیشنهاد می کنین ؟
دستگاه های استرانگ همشون تو رنج قیمتی خودشون نسبت به رسیورهای دیگه تو همون قیمت کیفیت تصویر بهتری دارند . xcruiser 400 plus full hd که جدید ترین مدل xcruiser هست از لحاظ کیفیت تصویر از 4902 پایین ترهنقل قول:
من ps3 دارم.اگر اهل گیم هستید ps3 پیشنهاد می کنم.در غیر این صورت بلوری پلیر های پایونیر عالی هستند.سامسونگ هم خوبه.نقل قول:
پاناسونیک , پایونیر و سونی خوبننقل قول:
سامسونگ و ال جی مزخرفن
تبریز شهری با جمعیت ۲ میلیونی، مشهور به شهر اولینها در ایران، دروازه ورود به اروپا نیز محسوب میشه، حالا همهٔ اینا هیچی شهریکه صاحب بزرگترین بازار سرپوشیدهٔ جهان هستش هنوز رنگ پلاسمای پاناسونیک st30 و vt30 که داره کم کم از مًد میافته رو ندیده!! تازه نمایندگی محترم با کمال.. (غرور) میگه: من این مدلهای 3D رو نخواهم آورد!! میدونم شما هم الان میخندید چون باورکردنی نیستش حالا نمیدونم عملکرد نمایندگی بانیان (مافیای پاناسونیک ایران) رو چطوری میشه توجیه کرد! اگه واقعا نمایندگی عوض شده چرا دزدکی اینکارو انجام داده که کسی اطلاعی نداره! نه اگه نماینده اصلی هستش.. پس تکلیف ما چیه؟ به این همه لیاقت و نبوغ واسه بالا کشیدن پول مردم بیگناه بانیان کفّ بزنیم! واقعا چطوری اینهمه پول از گلوشون پایین میره، تازه تمیرگاه ها شون سفارش ( تهدید ) میکنند که مبادا تویهای بدون گارانتی رو تعمیر کنند! :41:
تو همین نمایندگی v20 داشت ۵۰" قیمتش ۲۵۰۰۰۰۰ به گفته خودش تصویر st30 و vt30 اگه خوب باشه (حالا اونم من گفتم که این دوتارو خیلی تعریف میکنند) نمیتونه بهتر از v20 باشه!
ما که تاحالا vt30 - st30 حضوراً ملاقات نکردیم با این وضعیّت هم شاید نکنیم حالا حالاها! ولی دوستانیکه هر دوتاشون رو از نزدیک مقایسه کردن میتونن بگند کدوم بهتره، v20 - st30 - vt30 از چه لحاظ؟
Panasonic تو رده بلو ریای ارزون خوبه بعدش oppo تو رده های گرونتر.نقل قول:
مگه oppo تو ایران پیدا میشه ؟ نمایندگی داره ؟
ساعت کارکرد رو از تو کدوم قسمت باید چک کرد؟
اظهارات نمايندگي درخصوص فعال سازي منوي مخفي :..!!!!
1-{ پس از صدور فاكتور } : با نصاب در مورد سووالات شما (من خريدار) و فعال كردن منوي مخفي هماهنگ مي كنيم
2-{زمان تحويل و نصب توسط به اصطلاح نصاب } : جانم ! منوي مخفي ! يعني چي ؟ من در جريان نيستم ، بايد با خود نمايندگي هماهنگ كنيد ، من فقط از نظر سلامت، كالا رو به شما تحويل مي دم ، لطف كنيد اينجا رو امضا كنيد ؛ درضمن با اين دكمه خاموش مي شه ، با اين دكمه روشن .و ..... !:2:
3- { فرداي روز تحويل و تماس با نمايندگي } : سلام ، با آقاي بووووووووق كار داشتم ؛ بفرماييد ؛ درمورد منوي مخفي كه قولش رو به من داده بوديد...... ، اووو بله ، البته من به شما اطمينان مي دم دستگاه آكه ، اصلا هر موردي باشه تا يكسال مال خودم ..!! ولي كد سروس مخفي در اختيار نمايندگي تهرانه بايد از اونجا براتون بگيرم !!، بعداز ظهر يه تماس با من بگيريد.:5:
4- {تماس تلفني بعداز ظهر با آقاي بوق } : من شرمندم !! نمايندگي تهران گفت كه ما نمي تونيم كد رو دراختيار User قرار بديم ، اصلا كاربردي براش نداره و اين كد فقط در اختيار سرويس كاران ( نماينگي تعميرات ) قرار داره. ، درنهايت اگر شما اسرار به باز كردن منو داريد ، پلاسماتون رو زير بغلتون بزنيد و به يه سرويس كار مجاز مراجعه كنيد ببينيد مي تونه مشكلتون رو حل كنه .... !!!!!!!!!!! :41:
واين داستان همچنان ادامه دارد......:9:
ریسکش پای خودتون:
بعضی ریموت کنترلرها ممکنه دکمه های متفاوتی داشته باشن
دکمه منفی VOL رو روی بدنه خود تی وی پائین نگه دارین در حالیکه دکمه منفی را پائین نگه داشته اید سه بار دکمه RECALL (در بعضی ریموتها INFO) و اگر نتیجه نداد سه بار دکمه عدد 0 را بزنید تا پیغام Start Adjustment Menu ظاهر میشه و شما وارد سرویس منو شدید.
با دکمه {1} و {2} میتونید بین منوها حرکت کنید.
برید روی SRV-TOOL
کلید OK رو بزنید.
عکس دکمه OK و کلیدهای جهت نما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با دکمه های جهت نما برید روی:
PTCT :00.00.00.00.00
تا های لایت یا مارک بشه:
کلید {MUTE} رو 3 ثانیه نگه دارید:
COUNT تایمی رو که دستگاه روشن بوده به ساعت نشون میده.
برای خارج شدن از سرویس منو کابل برق رو بکشید بیرون.
اخطار
دست زدن به دکمه های + و - کلید VOL ممکنه ارزش مقادیر سرویس منو رو عوض میکنه.
این روش بر روی پنلهای VT20 مدل سری M تست شده.
آقا تمام دنیا دارن میگن VT30 چرا دودل هستی . البته درسته که متاسفانه پاناسونیک ورژن های متفاوتی توی اروپا و امریکا ارائه کرده اما همین سری R که توی ایران هست به نظرم توی برندها و مدل های مختلف موجود در ایران حرف اول رو میزنه .نقل قول:
برعکس مدل های قبلی پاناسونیک شیک ظریف و باریکه .
من مدتهای زیاد چشمم دنبال Panasonic 54Z1 بود . حالا که پولش جور شد دیگه خرید Z1 با تمام زیبایی و باریکی و ... کار عاقلانه ای نبود . اما به نظرم VT30 فعلا بهترین محصول پلاسمای پاناسونیکه .
بالاخره پاناسونیک دست از دیزاین یکنواخت مدل های قبلی برداشت !!!
اگر تصویر و امکانات هر سه مدل بالا که فرمودین یکی باشه قطعا دیزاین VT30 خیلی بهتره و این اولین دستگاهیه که خودش از عکس های تبلیغاتیش قشنگتره . چون توی عکس ها جزئیات و ظرافتش مشخص نیست .
---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
من امتحان کردم برای VT30 جواب نداد .نقل قول:
اتفاقا پاناسونیک بلوری پلیر ساز خوبی نیست.اصلا تولید قوی نداره.در مورد سونی بله درسته خوبه.ال جی به قول شما مزخرفه ولی سامسونگ تولید قوی داشته.و مدل خوب هم همچنان داره.نقل قول:
دکمه منفی VOL رو باید پائین نگه داری و همونطوری که پائین نگه داشتی سه بار دکمه Recall رو بزن اگر با Recall وارد سرویس من نشد دکمه عدد 0 رو سه بار بزن.نقل قول:
من امتحان کردم برای VT30 جواب نداد .
امتحان کن ببین جواب میده.
من AV Receiver Marantz SR6005 دارم نظرتون در مورد خرید بلوری پلیر Marantz 7006 ( قیمت 1.250.000 تومان ) چیه ؟ به نظر شما ارزش داره برای بلوری پلیر اینقدر هزینه کنم ؟ البته اگر بلور پلیر بخرم قبل از اون باید یک بلوری رایتر بخرم چون تمام بلوری هام بصورت ایمج روی هارد اکسترنال هست . با مدیا پلیر فقط حدود 30% از فیلم هام رو می تونم روی تلوزیون پخش کنم اون هم فقط دو بعدی . کلاً مدیا پلیر نمی تونه جای بلوری پلیر رو به گیره .نقل قول:
یک راه دیگه اینه که کارت گرافیک با خروجی HDMI بگیرم .
راه دیگه اینه که یک کامپیوتر جمع و جور مثل Mac Mini Appel بگیرم و فکر کنم بتونم همه بلوری ها از جمله 3D ها رو روی VT30 ببینم . البته خودم اینطور فکر می کنم که شاید کارت گرافیک mac mini برای پردازش روی بلوری مناسب نباشه . در کل نمی دونم باید چه کار کنم . لطفا راهنمایی کنید .
جواب نداد .نقل قول:
من نتونستم اینجا عکس آپلود کنم دوستان راهنمایی کنید .
بلوری پلیر محبوب CNET در سال 2011 پاناسونیک DMP-BDT210 هستش :نقل قول:
مزیت مهم اون نصبت به رقبا اینه که بالاترین لود دیسک در بین تمام پلیر هایی که تا حالا CNET تست کرده رو داره و یک خصوصیت جالب دیگش اینه که به محض اینکه دستتون رو به باالای پلیر نزدیک می کنید اتوماتیک سینی دیسک بیرون می یاد .کد:http://reviews.cnet.com/blu-ray-players/panasonic-dmp-bdt210/4505-9991_7-34468896.html?tag=mncol;lst
شما اگه به سایت های مختلف نگاه کنید می بینید به طور کلی بلوری های پاناسونیک نسبت کیفیت به قیمت خیلی خوبی دارن خیلی بهتر از سامسونگ .
در مورد سامسونگ : از ال جی بهتره ولی مدلاش حداقل تو ایران از لحاظ کیفیت ساخت مزخرفه و زود به فنا می ره
باسلام ؛ نکته :
با توجه به این که به طور متوسط روزی 5 ساعت از دستگاه استفاده بشه، زمان بریک دستگاه 20روز طول می کشه ! و برای این که من نمی تونم از تماشای فیلم ها ی شبکه نمایش صرفه نظر کنم ( خداییش فیلم های خوب هم زیاد می زاره پس حتی اگه من هم بتونم در جهاد با نفسم پیروز بشم ، منزل اینا رو کاریش نمی شه کرد ) ، بنابراین تصویر رو روی حالت زوم2 تنظیم کردم به طوری که آرم شبکه و حاشیه سیاه بالا و پایین دیگه توی تصویر رویت نمی شن ....
با این وصف، این شیوه می تونه به میزان پخش اون عکس های رنگی ، بازدهی داشته باشه ؟ :46:
اصلا ارزش اونقدر هزینه رو نداره ...نقل قول:
از اونجایی که تمام بلوری ها را در حال حاضر روی هارد اکسترنال دارید بهتر است از یک کامپیوتر یا لپ تاپ با یک کارت گرافیک nvidia که چیپست مناسب داشته باشد خروجی 3D بگیرید . اگه لپ تاپ ندارید و نیاز دیگری غیر از پخش فیلم هم ندارید شاید ارزش نداشته باشه که فقط برای پخش فیلم حدود 1 تومان هزینه کنید .
اگه فضای شما طوری هستش که به راحتی می تونید کامپیوتر را به vt30 وصل کنید می تونید فقط کارت گرافیک رو ارتقا بدید . البته خوب بستگی به سلیقه شما هم داره بعضی ها زیاد با کامپیوتر حال نمی کنن و بلوری وکنترل اونو ترجیح می دن
در هر صورت اگه بخواهین بلوری بگیرید خوب باید تمام ایمیج ها هم رایت کنید که باید هزینه بلوری خام و بلوری رایتر و وقی که باید صرف کنید را هم در نظر بگیرید
تائید میشه...نقل قول:
مجله home theater بهترین بلو ری پلیر ارزون برای سال 2011 رو یه مدل از پاناسونیک انتخاب کرده .
در موردشم نوشته:
Skype video calling • Reference-quality Blu-ray playback • Limited HDMI options
و:
از زمانیکه بلو ری ساخته شده پاناسونیک تو مسئله قیمت/ کیفیت حرف اولو میزنه...نقل قول:
Since the beginning of the Blu-ray format, Panasonic has been a leader in the price/performance segment of the market and my go-to recommendation for anyone who’s looking for excellence on a budget.
---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:52 AM ----------
اینطوری که تو فرومای خارجی میگن کد سرویس منوی مدلای 2011 عوض شده فکر نکنم با این روش کار کنهنقل قول:
نقل قول:
در تکمیل صحبتای استاد Alucard
دوست عزیز شما دکمه Vol رو از کنار پنل نگه دارید نه از روو Remote Control .
اقا ما یک vt30 گرفتیم تی وی روی انا لوگ است هر کاری میکنیم روی دیجیتال نمی ره باید چه کار کزد سری R هستش
دوست عزیز یه گزینه بالای کنترل تلویزیونتون هست به نام tv اون رو باید پشت هم بزنید تا آنالوگ و دیجیتال تغییر کنه اگه تغییری نکرد برید به منوی شرایط حمل و تی وی رو از نو به تنظیمات کارخانه ای برگردونید و در ابتدای تنظیمات تیک تلویزیون دیجیتال رو بزنید.نقل قول:
بله با راهنمایی که شما کردین تونستم وارد منوی مخفی بشم و ساعت کارکرد دستگاه رو چک کنم.نقل قول:
VT30 من ۱۰ ساعت و ۳۱ دقیقه رو نشون داد که از دو روز پیش که تحویل گرفتم همین حدود روشن بوده به نظرم اولش احتمالا صفر بوده .
البته به دوستان واقعا توصیه می کنم اول خوب در مورد منوی مخفی مطالعه کنند بعد بار روشی که دوستان فرمودند ( نگه داشتن دکمه منفی ولوم روی پنل و سه بار زدن دکمه info روی کنترل ) وارد منو مخفی بشید . وقتی وارد منو بشید ( اگر مثل من بی تجربه باشید) واقعا گیج شده و ممکنه تنظیمات رو ناخواسته تغییر بدید . پس مواظب باشید .
حالا سوال من از دوستان اینه که هیچ روش دیگری برای خروج از منو نیست و حتماً باید سیم برق رو از پریز جدا کنیم ؟
و اگر احیاناً تنظیمات منوی مخفی به هم خورد راهی برای ریست تنظیمات کارخانه وجود داره یا نه ؟
و منوی مخفی غیر از ساعت کارکرد دستگاه چه امکانات مفید دیگری در اختیار کاربر قرار میده ؟
دوستان از نظر کیفیت تصویر هم sd و هم 3d شما بین vt30 و hx925 کدوم رو انتخاب میکنید? hx ارزش هزینه بیشتر رو داره؟یه مقایسه کوچولو بکنید ممنون میشم.
چند ثانیه دکمه exit رو فشار بدین منوی مخفی حذف میشه.ضمنا به هیچ عنوان منوی مخفی رو دستکاری نکنید.نقل قول:
برو تو این سایت:نقل قول:
عکسو انتخاب کن بعد Start Upload رو بزن وقتی کار Upload تموم شد چندتا آدرس مینویسه شما اون آدرسی رو که جلوش نوشته Direct Link کپی کن یا همونو مستقیم تو انجمن قرار بده یا اگر میخوای عکس داخل انجمن نمایش داده بشه از بالای همین ویرایشگر انجمن که داخلش تایپ میکنی روی آیکون وارد نمودن عکس کلیک کن یه پنجره باز میشه بعد همون آدرس Direct Link رو Paste کن داخل کادر آدرس.
اگر سیم دو شاخه برق رو قطع کنی بعضی تغییرات روی سرویس منو Save نمیشه به همین خاطر راه مطمئن تریه ولی اگه دکمه EXIT رو نگه داری تغییرات Save میشن.نقل قول:
دوستان تا حالا شده پاناسونیک قیمت پلاسماها شو کاهش بده؟ (در واقع بانیان)
اگه پاسخ مثبت هست فکر میکنید VT30 تا چند برسه؟
نقل قول:
بله دوست عزیز با نگه داشتن 3 الی 5 ثانیه دگمه Exit میتونید خارج شید ولی با Save . ولی با خارج کردن دوشاخه از پریز مجالی برای SAve جهت تغییرات ناخواسته داده نمیشه . بنابراین امن تره . مثل تغییرات ناخواسته ای که بعضی از دوستان با TV ی سامسونگشون توو منوی مخفی انجام داده بودن و تغییرات ذخیره شدن . اگرم مشکلی پیش بیاد باید با یه منوی مخفیه دیگه تمام موارد رو تنظیم کنی و یکی کنی .
آقا به دادم برسید بد بخت شدم رفتم تو منوی مخفی اومدم بیرون پنلم دیگه روشن نمیشه چراغش چشمک میزنه :18::18::18::18::18::18:نقل قول:
به دادم برسید چیکارش کنم؟
:41: