دوستان ترکیب ایدال برای رئال مادرید چیه ؟
Printable View
دوستان ترکیب ایدال برای رئال مادرید چیه ؟
من از این ترکیب استفاده میکنم ؛ البته شاید ایده آل نباشه ولی هیچکی حریفم نیست...نقل قول:
جای آربلوا راموس رو دفاع راست ، به جای راموس هم ، واران رو دفاع آخر میزارم ...
تو بیشتر بازی ها هم مودریچ رو به جای خدیرا میزارم ...
سایر پارامتر هایی که تو این عکس هستش رو دقیقا تو بازی اعمال کردم/
این ترکیب که خود ترکیب پیش فرض رئاله . تاکتیک هم همون پیش فرض استفاده میکنی یا جدیده ؟ (شرمنده فعلا چون فیفا نمیزنم و نمیتونم از تو بازی ببینم پرسیدم)نقل قول:
دوستان کسی آنلاین میزنه؟؟
سلام به همه ی دوستان عزیز
2 تا سوال داشتم خدمتتون...
اول اینکه چطور میشه تو Carrer Mode طوری تنظیم کرد که بعد از هر بازی (نه بعد از چند بازی) به طور اتوماتیک سیو صورت بگیره؟؟؟الان این Auto Save هر چند بازی در میون انجام میشه!
من میخوام بعد از هر بازی صورت بگیره....
و یه سوال تخصصی تر...
من الان رو Xbox360 آخرین ورژن LT رو نصب کردم و دارم باهاش فیفا 13 رو بازی میکنم...
اگه بخوام نقل انتقالات رو آپدیت کنم همه چی میپره از اونجایی که بازی اورجینال نیست و کنسولم -- شده اس یا نه؟؟؟؟
دوستان Carrer Mode رو شروع کردم ولی نمیره تو بازی.همش اخبار در مورد نقل و انتقالات میده.چطور باید رفت تو بازی؟
در مورد اتوسیو فیفا همینجوری عمل میکنه چنتا بازی یه سیو،،مگر اینکه دستی خودتون سیو کنید.نقل قول:
در مورد آپدیت هم منکه وصل شدم به لایو و آپدیت فیفارو انجام دادم و هیچ مشکلی هم پیش نیومد(با نسخه کپی)
فعلا تو فصل نقل و انتقالات هستی،باید صبر کنی تموم بشه و بازیهای دوستانه شروع بشه و بعدش بازی های لیگ...نقل قول:
با آپدیت کردن نقل و انتقالات...
وضعیت بازیکنا هم آپدیت میشه یا نه؟
وضعیت یه بازیکن فقط از طریق match day اپدیت میشه . توی کریر تاثیر نمیذاره .نقل قول:
سلام دوستان من میخام انلاین بازی کنم باید چه مراحلیو انجام بدم (کامپیوتر):n21:
اگه CD Key اورجینال داری بازی رو نصب کن از طریق اوریجین و البته باید یه اکانت اوریجین هم بسازینقل قول:
cd key ندارم باید از کجا تهیه کنم؟ بازی کرکی نصب کنم موردی نداره؟
دوستان چند دقیقه دیگه بازیا شروع میشه و منم بازی دارم ، خواهش میکنم برام دعا کنین پرچم انجمنو ببرم بالا
ماشالا ماشالا بش بگین: ماشالاااا :33: :biggrin:نقل قول:
نقل قول:
خدا رو شکر رفتم جزو هشت نفر
سرعت سویچ شدن بازیکنها رو از کجا میشه کم کرد ؟؟؟؟؟ خیلی سریع سویچ میکنه....
اقا میدونم این سوال رو خیلیا قبلا پرسیدن و کلیشه ای شده:دی
ولی این انالوگ راست من کار نمیکنه تو فیفا قبلی که نصب بود کار میکرد ولی یکی دیگه گرفتم نصب کردم دیگه کار نمیده
لطف کنید یکی هم اخرین اپدیتی که اومده رو بگه واسه نقل و انتقالات
ممنون:n16::n12:
باید حتما cd key داشته باشی برای انلاین...اگه کرکی نصب کنید نمیتونید انلاین بزنید...تو اینترنت سرچ کنید میتونید سایتهایی رو پیدا کنید که cd key رو میفروشننقل قول:
به خدا چیزی ازتون کم نمیشه جواب بدیننقل قول:
اونجا نیستم یه کم مشت ومالت بدم جا بیوفتی گل زیاد بزنینقل قول:
موفق باشی
:n19::n19::n19::n19::n19::n20::n20::n20::n20::n19: :n19::n19::n19:
خیلی ممنون داداش ، ایشالله سال بعد قرار میذاریم بچه های انجمن با هم باشیم، جاما رو درو کنیم :دینقل قول:
والله از بدشانسی خوردم به داود رفیعی و بازی اول 2-1 و بازی دوم 2-0 باختم!!
تو ایکس باکس نفر اول مجید قاسمی نفر دوم داود رفیعی و نفر سومم نمیدونم کی شد!!
تو پلی استیشنم نفر اول داود خویی نفر دوم منتظرالظهور و نفر سومم و امیرحسین خلیل زاده شدن!
سطح بازیا فوق العاده بود، هر چی قهرمان و بازیکن عالی بود اومده بود
ایشالله مرداد ماه جام دیجیتال بهتر نتیجه میگیریم
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
سلام. میگم این بازیکنای قدیمی ( مارادونا پله زیدان و... ) رو نمیشه اضافه کرد؟ پچ و اینا نداره فیفا؟
بعد لباس تیم منتخب classic xi رو چجوری میشه تغییر داد؟
یک پچ هست به اسم Modding way که به غیر از بازیکنان و تیم کلاسیک , یک سری تیم باشگاهی و تیم ملی رو هم به بازی اضافه میکنه .
بعلاوه یک سری بازیکن و خیلی موارد دیگه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط بگم که باید همه این پچ ها رو دانلود کنی :n02:
یکیشونو دانلود کردم ولی کار نمیکنه. با ویندوز 64 بیت مشکل دارن؟
درود
اگه دانلود کردید بهتره به ترتیب ورژن باشه . یعنی باید از اولین نسخه شروع کنید .
در ضمن پچ باید روی فولدر اصلی فیفا 13 نصب بشه و از طریقه Installer ی که توی خود پچ قرارداده شده بقیه مراحل نصب رو طی کنین .
فیال Read me رو بخونین راهنمایی کرده که چکار کنین .
پچ خیلی خوبیه و آپدیت هایی که ارائه میده خیلی خوب و جالبه :n02:
دوستان زمان بازی کمتر از 4 دقیقه نمیشه گذاشت؟؟؟؟؟؟ 4 دقیقه خیلی زیاده....
نه نمیشه .
4 دقیقه که خیلی کمه ! لذت بازی رو میگیره و اصلا نمیفهمی چی شد ! :n01:
وقتی career بازی میکنی 4 دقیقه خیلی زیاده تا 3 4 تا بازی بکنی جون به لب میشی ..... لیپ های اروپایی هم که ماشاالله 38 تا بازی فقط واسه لیگ اصلیشون دارن حالا جام های حذفی و غیره و غیره بماند ...........نقل قول:
چه کم حوصله ای رفیق ! :n01:
من روی 6 دقیقه میذارم و کریر رو میرم و سه فصل همه بازی ها رو بدون استثنا و بدون Sim Match انجام دادم .
ولی تیم های قوی ستاره هاشون رو فروختن و بازی خیلی مصنوعی شد و من هم کنار گذاشتمش .
این نقل و انتقالات در کریر خیلی الکیه :n27:
دقیقا به نکته خوبی اشاره کردی مشکل کریر تو فیفا همیشه همین بوده و هست وقتی که ستاره ها سنشون بالا میره دیگه بازی نمیتونه ستاره جدیدی خلق کنه و عملا بعد از 3 فصل بازی کیفیت خودشو از دست میده......نقل قول:
آقایون میشه یه تیم معرفی کنید برای کریر مود؟ البته تو وورد کلاس!!! :n02:
راستش با هرتا و ناپل و کاستیا و اسپرز بازی کردم...
دسته دوم باشه و ازلحاظ سرعتی تیم خوبی باشه!!! :n02:
بنظرم یه تیم از دسته سه انگلیس بردار و باهاش ادامه بده، هم بازیت پیشرفت میکنه هم جذابیتش بیشترهنقل قول:
من با میلان همه جاما رو درو کردم اونوقت آرسنال و لیورپول تو لیگشون 4 و 5 شدن و توی My Jobs بودن . بهشون پیشنهاد دادم سرمربیشون بشم گفتن نه نمیخوایم کاندیداهای بهتر داریم ! از کسی که قرهمان سری آ و جام حذفی و CL شده دیگه کی بهتر میخوان ؟! اولم که خودشون منو خواسته بودن !
مشکل کار کجاست ؟ هیچ جا قبولم نمیکنه(حتی فیورنتینا : دی) و مجبورم تو میلان بمونم .
اگه تیمی توی My Jobs نباشه میتونم خودم بهشون پیشنهاد همکاری بدم ؟
سلام
کسی هست انلاین بازی کنه با ایکس بکس؟
نقل قول:مشک آن است که خود ببوید!نمیدونم چی چی عطار بگوید!Dنقل قول:
از کسی که قرهمان سری آ و جام حذفی و CL شده دیگه کی بهتر میخوان ؟!
این قسمت فیفا طی الگوریتم خاصی نیست که مثلا شما همه جامارو درو کنی وزیر وکیل برات صف بکشنD
تاجایی که من میدونم چنین امکانی نیست...
من دسته پلی 2 رو به پی سی وصل کردم ولی چندتا مشکل دارم تو بازی.
اول اینکه دروازه بان رو پنالتی ها نمیپره. با چه دکمه ای باید پرید؟
بعد مشخصات بازیکنا رو چجوری میشه دید؟
یه سوال دیگه اینکه وقتی گل میزنی یا تعویض میکنی حدود 10 ثانیه و بیشتر باید خوشحالی یا قیافه بازیکنا رو ببینی. هیچ راهی نیست که اینا رو skip کنیم؟
فيفا بايد يه فكري به حال اين كريرش بكنه امسال اصلا بازي اون چيزي كه فكر ميكرديم نبود يعني پيشرفتش اونقدر زياد نبود
به شخص نميدونم چرا همچين امكاناتي بازي نداره ولي يه سال يادمه وقتي توي كرير تموم ميشده يه فهرستي از بهترين هاي هر پستي رو ميزاشت كنارشم ستاره فصل و پديده جوان رو انتخاب ميكرد
مثلا بايد تيما رنكينگ داشته باشن مثلا اگه ارسنال رنكش 12 باشه وقتي چند بار قهرماني هاي مختلف رو كسب كني رتبت بره باالا بشي تيم بهتر و بعد اين رو رو خريدهات تاثير مستقيم بدن مثلا تيمي كه اول هست بازيكنا تمايل بيشتري نشون بدن برا رفتن به اون تيم يا اخر فصل كفش طلا يا توپ طلا رو اضافه كنن تيم هاي كلاسيك بهتره بازيكناي شناخته شده باشن اخه الان كي روليو زيكو شيلتون بوتنگرو رو يادشه اينا بازيكناي بزرگي بودن شكي نيست اما بهتره پله ماردونا زيدان باجو مالديني كانتونا انري ندود اينارو اضافه كنن كه حداقل ادم چند تا بازي ازشون ديده باشه يه چيز ديگه اگه من رئال بردارم دوس دارم مثلا ژاوي حداقل 4 فصل ديگه بازي كنه و تيم هاي قدر كمتر دستخوش تغيير بشن تا نيم فصل ميري جلو ميبيني روني رفته بايرن يا اوزيل سر از منچستر در اورده و اين برا من به شخصه از جذابيت بازي كم ميكنه و بازي رنگ غير واقعي به خودش ميگيره يه چيزي هم كه تو ذوق ميزنه اينكه نوع مراسم هاي قهرماني اخر بازي اصلا قشنگ نيست و فوق العاده مسخرن خدا كنه فيفا بعد حداقل يكم اين تغيرات رو توش داشته باشه نه اينكه نهايتا يكم رو گيم پلي بازي كنن و همون نسخه قبلي رو تحويل بدن
اين سوال اول http://forum.p30world.com/showthread.php?t=558042&page=336&p=7554461#post755 4461نقل قول:
شما برو توي قسمت تركيب تيمت قبل بازي بعد رو بازيكن مورد نظر برو و L1 , R1 بزن وشماره بازيكنا مثل قدرت استاميناو اينارو برات به نمايش در مياره
سوالم اخرم جوابت نه هست اينم از شاهكار هاي فيفا هست خدا كنه نسخه بعدي حل شه
در مورد اسکیپ کردن شادی گل خودتون میتونی با زدن همزمان L1 و R1 هنگام شادی گل این کار رو انجام بدی ...نقل قول: