مرده شور اینترنت مخابرات رو ببرن که گوگل رو هم وا نمیکنه
Printable View
باز هم HTTPS رو زدن !نقل قول:
دان استریم آسیاتک روی 4096،مخابرات 3200 :n19: ا
مخابرات رسما ر...ده آب هم قعطه
ای خدا 1.5 گیگ از حجم اینترنتم مونده اما سرعت دانلود از 4 کیلوبایت بیشتر نمیشه
فکر کنم اگه از الان تا شش ماه سیستم رو روشن بزارم میتونم حجم رو استفاده کنم
معلوم نیست چیکار میکنن خیلی خوشحال هستند که دارن به ملت اینترنت پرسرعت میدن
اخه یکی نیست بهشون بگه این که همون دیال اپ قدیم دوستداشتنی خودمونه
متوجه نکته ای بس ظریف و باریک شدم :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قيمت فروش هر گيگابايت ترافيک مـازاد ۴٠،٠٠٠ ريال
قيمت فروش هر گيگابايت ترافيک مازاد اينترانت ٢٠،٠٠٠ ريال
با نت ملی رسما به گاو خواهیم رفت :n18:
با دان استریم 3200 مخابرات تو بهترین حالت می تونید 3 گیگ دانلود شبانه داشته باشید :n09:حالا کیا دوست دارند هنوز مخابراتو؟ :n09:
شما که خودت مخابرات دارین روزبه جان:n10:نقل قول:
کدوم سیم برای مودم بگیرم که نویز کمتری داشته باشه.
من امروز زنگ زدم گفتن سیم سفید باعث نویز میشه:n14:
خیلی وقته نت مخابرات خاموشه،فقط رایان نواز 10 مگی:n09:نقل قول:
چجوری حساب کردی عزیز تو بهترین حالت 6600 مگ که 6 گیگ هست میشه دانلود کرد:n10:نقل قول:
با سرعت 480 تو بهترین حالت بین 6 تا 7 گیگ دانلود می کرد،با 380 بهترین حالت 3 تا 4 گیگه با این کیفیت :n09:نقل قول:
دوست عزیز ، به منم از این چیزا گفتن! :n02: من الان از سر خط یه سیم مستقیم واسه مودم کشیدم ولی باز نویز داره! :n03: نه مودم خرابه نه تلفنی روی خطه! 13هزار تومان واسه این سیم هزینه کردم ولی هیچی به هیچی! نویز خط واسه خوده مخابراته و اونا مشکل دارن! :n02: ولی هرچی زنگیدم حل نکردن! :n03: اینم عکس بهترین سیمی که خود مخابرات گفت برو بخر!نقل قول:
خود مخابرات از این سیم ها استفاده میکنه
روزبه جان بهترین حالت یعنی بهترین حالت اون موقع که 6-7 گیگ دانلود می کرد شما تو بهترین حالت نبودی چون 8.5 گیگ تهش بود الانم 6 گیگ تهشه ولی خو الان 500 مگ هم نمیشه دانلود کرد چه برسه بخایم سر بهترین حالت چونه بزنیم:n09:نقل قول:
نقل قول:
بله،اگه این نواز رایان نبود من چیکار می کردم :n28:
آقا من دیشب از راسخون 3 گیگ ویندوز هشت دانلود کردم جای بسی تعجب بود برام دوشب قبل 1 گیگ بیشتر نمیگرفتم از بهترین سرورها:n13:
من که هرچی گشتم سایتی از این رایان نواز پیدا نکردم که هیچ حتی تو این شهر فسقلی چشمم به جایی که سر درش زده باشه رایان نواز نیفتاده مثل اینکه شرکت خدمات اینترنت زیر زمینی هستش. :sq_2::sq_6::sq_11::sq_19:
لعنتی یک ماه میشه نمیتونم با این سرویس آشغال درست حسابی League of Legends بازی کنم. :n28:
این از دانلود دیشب من که سرعت آشغال بود یه بار مودم خاموش روشن کردم سرعت صفر شده بود
شما کی از مخابرات سرویس گرفتین.یعنی از همون بار اولی که از مخابرات اشتراک گرفتیمنقل قول:
این سایت رایان نواز هستنقل قول:
rayanetisp.net
البته معروف به رایانت هست نه نواز برا همین نتونستین پیداش کنین:n02:
2 ماه میشه سرعتم هم 380 تا هست از همون اولش هم خطم رو روی 3295 بستن دنبال سرورهای پر سرعت میگردم تا با سرعت بتونم دانلود کنمنقل قول:
دوستانی که میگن برن از شرکت ها سرویس بگیرن شبانه رو همه محدود میکنن فن آوا 8 مگ روزانه اما شبانه 2 مگ هست
دوستان ی پینگ بگیرید حالشو ببرید:n02:
همش تایم اوت میده:n08:
حالا مخابرات میگه پینگ بگیر که شاید ایراد از خط باشه:n10:دارن مارو سیاه میکنن
سلا دوستان.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون جایی که علامت قرمز هست نوشته بروزرسانی سرویس
این بروز رسانی یعنی اینکه سرویس قبلی حذف میشه؟
این سرویس به جاش فعال میشه؟
حجم مونده به این سرویس اضافه میشه
یعنی سرویس قبلی 1گیگ دارم این 8 گیگ میره روی این سرویس؟نقل قول:
آره حجم مونده به این سرویس اضافه میشهنقل قول:
پس چرا نوشته بروز رسانی سرویس .یعنی این سرویس بروز رسانی بشه و فعال بشه.نقل قول:
گملان نکنم اضافه بشه سرویس جدید خریدین با زدن بروز رسانی سرویس جدید شروع میشه
من 23 مگ مونده بود حجمم تموم بشه زدم بروز رسانی 23 مگ به حجم جدیدم اضافه شد حالا میخواین امتحان کنید 30 - 40 مگ مونده امتحان کنید اگه نشد نگید فلانی گفت
مخابرات میبینی برای یکی جواب میده برای یکی برعکس جواب میده
این وضع افتضاح مخابرات واسه همین همینطوره دوستان ؟
کسی نمیدونه کی قراره درست شه ؟
دقیقا مثل دیال آپ شده ...
من تازه زنگ زدم 2020 گفت هر وقت بروز رسانی رو بزنید سرویسی که دارید استفاده میکنید حذف میشه این سرویس فعال میشه
باسلام خدمت دوستان من از مخابرات مشهد تست پینگ گرفتم این هم نتیجش شد:سرور آلمان : Lost=8%
8.8.8.8 : Lost=7%
4.2.2.4: Lost=6%
راسخون(سرور امریکا):Lost=6%
گوگل:Lost=9%
آپلودباز(سرور اتگلستان):Lost=8%
217.218.155.155:(سرور داخل):Lost=0% :n04:
اما از مخابرات مازندران تست پینگ میگرفتم سرور های خارجی میانگینشون بالای%20 Lost داشت و سرور داخل حدود %10 Lost داشت.:n10:
این رو هم بگم که تعداد Lost زیر %10 باشه نرماله:n09:
حالا مشکل از دیتای مازندرانه یا از کل کشور!!!!!
یه سوال داشتم این سایت mul.ir اکانت هایی که میده محدودیت زمانی هم داره یا تا هروقتی که ترافیکت تموم شدم میتونم استفاده کنم؟؟؟؟
و این که سرعت دانلودش چه طوره؟؟؟؟؟؟
دوستان این نابسمانی دست کیه؟ یعنی باید به کی زنگ بزنم؟ کی باید جوابگوو باشد؟
حالم از این سرعت بهم ریخت...
من میگم فردا همگی بریزین رو 2020 دهنش رو سرویس کنید اینجوری فکرکنم خوبش کنن:n24:
سلام و عرض ادبنقل قول:
عرض شود که هم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و هم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اکانت دارم، هيچکدوم محدوديت زماني در استفاده از ترافيک ندارند، سرعتشون هم معموليه، شبها تک لينک تقريباً 50-70 ثابت ميشه، البتّه قبل اينکه مخابرات اينجوري خراب بشه، 9 شب پيش تست کردم اينجوري بود
موفّق باشيد
یه روز با هم قرار بزاریم بریم مخابرات زنگ بزنیم فایده ای نداره فوقش گوشی رو جواب نمیدننقل قول: