مشکل سرسیلندر در مدلهای آخر 91 و 92 حل شدنقل قول:
مشکل روغن ریزی هنوز پابرجاست اما قابل حله
مشکل سرسیلندر در مدلهای آخر 91 و 92 حل شدنقل قول:
مشکل روغن ریزی هنوز پابرجاست اما قابل حله
سلام دوستان
من قصد دارم در پیش فروش شهریور 92 یک پارس lx ثبت نام کنم
می خواستم نظر شما را در مورد کیفیتش بپرسم و این که این موتور tu5 مثل ef7 مشکل دار است یا خیر؟
واین که موعد تحویل را بهمن اعلام کرده اند به نظر شما تاخیر دارد؟و اگر دارد تا کی؟
ممنون
ماشین خوبینقل قول:
شتاب توی دنده های 1 و 2 خیلی عالیه
کم صدا و کم مصرفه
هیچ مشکلی نداره
شما برای پیش خرید تا 1 ماه تاخیر را در نظر داشته باشید ,بستگی به اون موقع و شرایط کارخونه داره
آپ ...نقل قول:
کسی نبود؟
سلام
یه دونه 206 صندوقدار وی 1
مدل 87
سفید
بیمه 4 ماه
رینگ و لاستیک اسپرت
تودوزی سفارشی دورنگ سیاه و سفید
دو عدد مانیتور عقب
سی دی و باند
چراغ جلو و عقب اسپرت
گلگیرسمت چپ جلو و کاپوت رنگ دار
چند میارزه ؟!
سلام دوستان من می خواستم 206 بخرم می خواستم ببینم کدوم مدل و تیپ ارزش خرید داره؟ مشکلات کمتری داره؟ با توجه به وضع اقتصادی کدوم به صرفه تر هست.سپاس
سلام من در حال حاضر یک پراید 132 st سفید رنگ مدل 89 با 32000 کارکرد دارم.میخواستم بفروشمش و یدونه تیبا ثبت نام کنم.میخواستم بدونم که این کارو بکنم یا منتظر قیمتتمام شده تیبا 2 بمونم ببینم چی میشهوالبته از طرفی هم میترسم که دوباره قیمتها نوسان پیدا کنه و نتونم بخرم.نظر شما چیه؟اصلا تیبا خودروی خوبیه؟در ضمن پراید من رو حدودا چند برمیدارن.کمترین قیمت رو خواهشابگین تا بدونم حداکثر چقدر پول لازم دارم.
بین 20 تا 21 ملیون تومان ( لوازم اضافی و اسپرت تاثیری روی قیمت خودرو ندارد )نقل قول:
نقل قول:
لطفا بودجه را مشخص کنید
نقل قول:
خرید تیبا جهشی کوتاه از پراید به خودرویی که کمی برتر از پراید است اما خریدش توصیه میشود .132 SL مدل 89 ---->13.200.000
میتونید صبر کنید برای تیبا 2 که قطعا رقیب 206 است و اگر با قیمت 20 ملیون عرضه بشود قطعا در بین جوانان پر فروش خواهد بود .
سلام
با 45 تا 50 تومن بودجه چه ماشینی رو پیشنهاد می کنید؟
اصلا از ماشین چینی خوشم نمیاد.
صفر یا کارکرده بودنش مهم نیس.
دوستان یه سوال
206 صندوقدار وی 1 چه تیپی از 206 هاچ بک میشه؟
سلام حول و حوش 20 میلیون یه خورده بالاتر هم مسئله ای نیستنقل قول:
سلام دوستان دوتا قیمت میخواستم.ممنون میشم راهنماییم کنید:n16:
یکی پراید 111 EX مدل 92 با 5000 کارکرد و بیمه فول تا برج 93/3
یکی دیگه پراید 84 بدون رنگ و ضربه (یکمی خط و خش داره در سمت راننده) با یک ماه بیمه
نقل قول:
پراید 111 مدل 92 ---->17.600.000
پراید صبا مدل 84 ---->7.500.000
یک دنیا ممنون پوریا جان:n16::n12:نقل قول:
یادم رفت بگم نوک مدادی هستن هردوتاشون
این توی قیمتی که گفتین اثری نمیزاره؟
در مدل های صفر حدود 250 هزار تومان تاثیر دارد و در کارکرده 150 هزار تومان . :n01:نقل قول:
سلام به همه ی دوستان..یه سوال داشتم..اینکه داستان نیسان وانت دیزلی چیه آخرش؟؟کلا خوبن یا بد؟؟و اینکه بعضیا میگن سری اولیاشون بهترن بعضیا میگن جدید که میزنن بهتره... یکی مارو روشن کنه...مرسی
دوست مننقل قول:
نیسان وانت دیزل
فقط برای مصرف سوختش و قدرتش به درد میخوره
همین. برای بارهای سنگین مسیرهای نسبتا طولانی و سخت.
کیفیت خوبی نداره امکاناتش هم مناسب نیست اما خوب به ترمزهاش یه کم رسیدگی کردن.
دوستان یه پژو 405 مدل 81 که کاپوت بلند شده خورده به سقف و شیشه جلو رو شکونده دقیقا" چند می ارزه؟!
از نظر موتور هم سالمه سالم
پژو 405 مدل 81 با شرایطی که گفتین قیمت حدود 9500000 توماننقل قول:
دوستان قیمت پارس lx صفر حدودا چقدره؟
دوست من نمیدونی موتور اونا چیه؟!نقل قول:
سلام
پراید اسفند85 +مسی متالیک+ دوگانه کارخانه با دو منبع گاز +گلگیر عقب شاگرد رنگ +جلو کامل تعویض(کاپوت و گلگیر و ...) تا اونجایی که میدونم +موتور بسیار سالم چند قیمت هست؟
80.000تا هم کارکرده :n01:
قیمت حدود 8 میلیون توماننقل قول:
این رو هم دقت که کردم 4 حلقه لاستیک نو هم زیرش هست+ دزگیر فابریک کارخانه. این چقدر تغییر تو قیمتش ایجاد میکنه؟نقل قول:
-----------------
پژو GLX 2000 مدل اسفند 80+ رنگ مشکی+ گلگیر عقب راننده رنگ+ دوگانه سوز شده با یک منبع بزرگ +کاربرات +موتور یه کم اذیت داره و خرج تا درست بشه ، قیمت چند هست؟:n01:
سیستم پخشش هم کامل هست( ساب و باند و آمپلی و...) لاستیک هم 10%یا کمتر داره
دوستان نمیدونید؟!نقل قول:
کلیه لوازمی که توی سند خودرو،کارت ماشین و یا فاکتور فروش خودروی صفر ذکر نشده باشن هیچ مقداری به قیمت خودرو اضافه نمی کنن.نقل قول:
؟؟؟؟نقل قول:
یعنی ماشینی که لاستیکهایش مثلا 30 درصد آج داشته باشن با ماشینی که لاستیکش 80 درصد آج دارند فرق قیمتی نداره؟
پراید 79، کاربراتوری، بی رنگ، فنی سالم. 10 سال تخفیف بیمه. کارکرد 60هزار تا چقدر میرزه؟
یک سوال دیگر
الان که ایران خودرو و سایپا پیش فروش خودرو میکنند، بنظرتان 12 میلیون پیش فروش تیبا هاچ بک ( تیبا 2) عاقلانه تر است یا 12 میلیون پیش فروش رانا؟ یا خرید نقدی تندر 90 با قیمت 35.5 ؟
با توجه به اینکه رانا حدود 30 میلیون است ولی قیمت تیبا 2 مشخص نیست و اینکه قیمت آینده خودروها هم مشخص نیست. احتمال افزایش قیمت کدام خودرو بیشتر است؟
الان فروش نقدی ایرانخودرو و پارسخودرو برای تندر نداره و باید از بازار خرید کنیدنقل قول:
برای پیش خرید خودرو
اگر برای استفاده خودتون میخواید قطعا رانا اولیت و برتری داره نسبت به تیبا هاچ بک
اما اگر برای خرید و فروش میخواید تیبا 2 بهتره با توجه به اینکه تازه وارد بازار میشه
نقل قول:
پراید مدل 79 قیمت حدود 6.5 میلیون تومان
لاستیک تو قیمت ماشین تاثیر گذار نیست مگر اینکه لاستیک در حد 90% باشه
سلام. فکر کنم سوالو جای دیگه اشتباهی مطرح کردم!
آقا پراید مدل 84 زیتونی گاز سوز دستی چند قیمت میخوره با این تفاسیر که:
1- اتاق کلا عوض شده و اتاق نو گذاشته شده
2- درب عقب شاگرد زدگی داره که باید تعمیر بشه شاید زنگ هم بخواد
3- 200000 تا هم رفته
و سوال دوم:
ماشین تو رنج 25 الی 30 پی پیشنهاد میدین؟ البته میدونم که که برای ج دادن به این سوال باید هدف و اولویتهای آدم مشخص باشه که خب من سعی میکنم چنتاشو بگم:
الف: من سفر بین جاده ای زیاد دارم برای همین مصرف سوخت برام مهمه و نتیجتا دوگانه سوز بودن اما اگر موردی باشه که مزیتهایش واقعا بیارزه و حالا دوگانه نبود مشکلی نیست اما واقعا اونقدر بهتر باشه که بشه از این مزیت چشم پوشی کرد.
ب- ایمنی و تجهیزات خوب باشن بالاخره
دوستان:طبیعتا هر چی قیمت بالاتر باشه احتمالا خودرو کیفیت بهتر داره اما میخوام به صرفه هم باشه.
مثلا من چند نوع سمند گازسوز میبینم که تو بازار هست. اما نمیدونم تفاوت واقعیشون از نظر امکانات و مصرف سوخت و ... چی هست؟ و آیا تفاوت یورو 4 به قیمت بالاش میارزه؟ سورن ها چطورن با توجه به قیمت و ...
ممنون که جواب میدین
نقل قول:
پراید مدل 84 با توجه به مشخصاتی که فرمودید ، 4.500
بهترین ماشین که با معیار های شما همخوانی دارد سمند EF7 پایه گازسوز است ، سمند با دو موتور پژو و ملی EF7 در بازار موجود است که موتور ملی برتری کامل به موتور قدیمی پژو دارد و در ضمن این موتور برای سوخت گاز تعبیه شده که عملکرد بهتری دارد .
من چند روزی میشه پیش فروش طلایی 206 ثبت نام کرده ام.
آیا کیفیتش خیلی بده؟
والا چون میگن همش چینیه حالم گرفته شده.
آیا اشتباه کردمه 206 ثبت نام کردم. ماشین با کیفیت تر ،ایمن تر و جوون پسند تر با این قیمت چی بود؟
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
سورن ای ال ایکسنقل قول:
یا پارس ال ایکس
این دو تا ایمنی شون چند ستاره است؟نقل قول:
206 که 4 ستاره است. تو سایت euroncap دیدم.
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
نقل قول:
از نظر امنیتی که خیلی عوض شدن 206 ها و اون 206 ای نیستن که فرانسه امنیتشو سنجیده!
ولی نسبت به پارس و سورن خیلی جلو نیست و عقب هم نیست!(تو شاخ به شاخ تنها حسنی که داره اینه که موتور میره زیر ماشینو کابین آسیب کمتری میبینه!)
سلام
پراید صبا مدل 89 دور رنگ(نوک مدادی متالیک) با یک سال بیمه و دو سال تخفیف چند می ارزه؟
پراید صبا مدل 89 ABS --->11.5800.000نقل قول:
آقا خیلی ارزونش نکردین؟ گفتم اتاق نو روش گذاشته شده نه اینکه تعمیر شده باشه. این که مزیت هست نه عیب. یعنی در واقع اتاق 4 ساله است.نقل قول:
نه خیر فرق قیمت نداره. در واقع لوازم مصرفی فرقی توی ارزش خودرو ندارن.نقل قول: