2828.........نقل قول:
Printable View
2828.........نقل قول:
اين مركز 2828 كجاست آدرسش
پيگيريشون خوبه ها مخصوصا كه بعدشم زنگ ميزنن ميگن مشكل برطرف شده يا نه
من تست سرعت میگیرم برای سرعت ۲۵۶ حدود ۲۸ بهم میده ولی وقتی چیزی میخوام دانلود کنم سرعت کمتر از ۱۰ هست
جریان چیه؟
ببخشید یه سوالی دارم:کسی تو منطقه اشرفی اصفهانی با پیش شماره۳۳۱۷ و۳۳۱۶ نداره.اگه میشه کسایی که دارن سرعتشون رو با سرعت دانلودشون بیان کنند.
احتمالا تستهای شما از سرور تهرانه اما دانلودتون همونطوری که برای همه معموله از سرورهای خارجه با سرورهای خارج تست بگیرید ببینید سرعتتون چندهنقل قول:
با speedtest.net چند تا سرور خارجی هم رفتم سرعت حدود ۲۹.۵ هست ولی تو دانلود چه از سایتهای ایرانی چه از سایتهای خارجی با هر دانلود منیجری سرعتم کمهنقل قول:
دوستان برای من امروز خیلی نوسان داره و چند ساعتی هم قطع و نزدیک به قطع بوده از صبح تا به حال
برای شما هم همینه؟
512 - استقلال
واقعا مخابرات تهران ADSL ش خوبه ، من تازه 512 گرفتم و ديشب يه فايل تورنت 1.6 گيگی با 14 تا سيد رو گذاشتم دانلود و بعد از اتمامش كه 8 ساعت و نيم تقريبا طول كشيد سرعت متوسط رو زده 54.9 ، من قبلا از شركتای خصوصی نامحدود 512 داشتم هيچوقت چنين ميانگين سرعت خوبی تو تورنت كم سيد نداشتم.
چند روز سایت بتل نت برام باز نمیشه. بازی Diablo 3 هم بدون فی*لت*تر شکن ران نمیشه، کسی همچین مشکلی داره؟
بلیـزارد بدنبال تحریمهای جدید US اکسس ایرانیها رو محدود کرده.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد میان میگن ما با ملت ایران مشکلی نداریم و با دولت مشکل داریم!!! عقده ای ها گیم رو تحریم می کنن! توقع دارن با این تحریم ها گیمر ها بریزن بیرون شلوغ کنن؟؟
...................
این مخابرات شبا یه مقدار داغون میشه مخصوصا شبهای تعطیلی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود دوستان گل تهرونی
من اگه بخوام نت 512 داشته باشم باید چی کار کنم یکی میگفت تو سایت مخابراط بری و درخواست سرویس بدی برات اوکی میکنن ایا همچین چیزی درست هستش؟
نقل قول:متن کوتاه استنقل قول:
دوستان قیمت 512 چطوری هستش یعنی ماهیانه چقدر محاسبه میشه؟
نامحدود هستش دیگه؟
نمیدونم چرا مخابرات تهران گیر میده!!
توی شهرما (مهاباد) بدون هیچ مجوز و مدرکی به راحتی از مخابرات 1 مگابیت میگیرید! برای 2 مگابیت هم مواد لازمش یک پارتی کوچیک یا یک کارت دانشجویی هست!
ماهینه 20 هزار 400. بله نا محدودنقل قول:
چون که برای تهران نامحدوده دلیلش اینه:31:نقل قول:
شما سرعتت 100 مگ هم بگیری وقتی محدودیت ترافیک باشه اونا خیلیشون راحته ولی نا محدود.....
تعرفه های استان تهران رو میشه بزارید من تو سایتش می رم مشکل داره واسه باز کردنش
128 9900
253 12560
512 20480
يه مگم که تهران نمی دن
هنوز هم هیچ راهی نیست که 1مگ بگیریم؟
نخیر متاسفانه
-----------------
دوستان شما هم سرعت دانلودتون از سایت های دانلود فیلم و سریال ایرانی مثله فارس کیدز و آریا مووی و ... خراب شده؟
برای من اکثر اوقات یا ارور میده یا با سرعت 3-4 کیلوبایت میگیره ازشون
سلام دوستان من یه مودم zyxel 60HW دارم ولی نمیشه بصورت routing به مخابرات وصل شد و من به صورت bridge وصل شدم راهی نداره من روتینگ وصل بشم؟باید مودمم را عوض کنم؟
3-4 که خوبه برای من اصلا صفر هم نمیشه
احتمالا بخاطر اجلاس باشه
من توی این چند رو بیشتر ساعات روز رو مشکل داشتم
احتمالا از فردا پس فردا برگرده به روال عادی
سلام
512 مخابرات ماهی چند تومنه؟ مگه ماهی 20 تومن نیست؟ یکی میگفت 2 ماهش 50 تومنه ! درسته؟
دوست عزیز سلامنقل قول:
هزینه 512 مخابرات ماهی 22500 تومان می باشد که روی قبض هر دو ماه یک دفعه برات میاد . موفق باشی :11:
به چه کسانی 512 میدن؟!نقل قول:
والا بعضی مراکز با کارت دانشجویی هم میدن و یا نامه از یک شرکت که تو نامه اسم درخواست کننده و سرعت مورد نیازش درج شده باشه همینو بس . البته بستگی به مرکز مخابراتی شما داره که 512 بدن یا نه .نقل قول:
نقل قول:
باید برید مرکز مخابراتی خودتون سوال کنید ، مرکز ما که با کارت دانشجویی هم میدن
سلام هنوزم برای بت نام خط های استیجاری باید صاحب خونه رو برد مخابرات ؟ یا روش جدیدی گذاشتن ؟ کسی از مرکز عاطف داره ؟ تا چه سرعتی رو میدن ؟
دوستان من هنوز مشکل صفر شدن سرعتم تو ساعت 21 تا 3 برقراره
برای شما درست شده؟
دوستان من هنوز مشکل صفر شدن سرعتم تو ساعت 21 تا 3 برقراره
برای شما درست شده؟
بچه ها میشه کسایی که تو تهران هستن از سرویسشون یه speedtest بزارن
نه منم خیلی مشکل دارم
امروز که کلا قطع شد و صفر موندم
باز خوب شد پای سیستم بودم متوجه شدم
برای من تو روزا مشکلی نداره
الن تقریبا یه هفته ده روزه دقیقا تو همون ساعتهایی که نوشتم سرعت تقریبا صفر میشه
چند روزه سرعت منم کند میشه
احتمالا یه بچه نشسته کنار کابل اصلی هی میکنتش میزنه سره جاش هی میکنه میزنه سره جاش ای تو اون روحت :37:
من تو غرب تهرانم و مشکلی نداشتم شما احتمالا شمال تهران هستید از پهنای باند شما میگیرند میدن به سران کشورها!
سلام هنوزم برای بت نام خط های استیجاری باید صاحب خونه رو برد مخابرات ؟ یا روش جدیدی گذاشتن ؟ کسی از مرکز عاطف داره ؟ تا چه سرعتی رو میدن ؟
فقط صاحب خط میتونه سرویس بگیره
دوستان جدیدا با ساکس مشکل پیدا نکردین؟؟؟
من از 2 جا ساکس می گیرم چند روزی میشه هیچ کدومشون کار نمیکنه!!
مرکز مالک اشتر