حالا ميخوام برم مخابرات خط بگیرم مبتونم مسی بگیرم یا خودشون تعیین میکنند?
Printable View
حالا ميخوام برم مخابرات خط بگیرم مبتونم مسی بگیرم یا خودشون تعیین میکنند?
بستگی به منتظقتون داره!نقل قول:
من چون مشهدی نیستم خوب نميدونم ولی در این حد
بین سیدرضی وجلال آل احمد قاسمی 52
پلاکم بگم؟ :n02:
احتمال 90 درصد کابل مسی هستید.نقل قول:
از کجا میدونی؟
من عید گرفتم اینو.... برنزی صبا سه ماهه....از همون موقع دارم شارژ میکنم.... الانم دانلودا از سرور داخلیه، دی جی کالانقل قول:
نمی دونم والله خیلی خوبه طرحتون اگه شبانه رایگان دارهنقل قول:
امروز من راس ساعت 1 ظهر ميرم بازرسي مخابرات. ( عدل خميني )
هر كي ميخواد بياد.
بله بالاخره کاره خودشونو کردن الان برای من هیچ سایت خارجی باز نمیشه.
* با ری استارت کردن مودم درست شد.
ولی اینم در نظر داشته باشین شرکتی که میاد سوریس حجمیو با این قیمتا میزاره مطمئنن نمیاد سرویس نامحدود بزاره در این صورت باید همه قیمتارو عوض کنن که به نفع منافعشون نیس پس نامحدومد نمیزارن! ولی در مورد بقیه چیزا چرا شاید کاری کنن!:n15:
آقا بالاخره ابن طرح الماس رو بگیرم یا نه؟خواهشا بگید
نقل قول:
شما برید دفتر امور مشترکین خط تلفن سفارش بدین چون معمولا خیلی زمان میبره ( خودم خیلی معطل شدم ) خودشون میگن 10 روز ولی خیلی بیشتر بعد که وصل شد خودشون میگن فیبر نوری هست یا مسی تا اونوقت تو این مملکت هزار تا اتفاق میوفته یک وقت دیدین اینترنت کامل ملی شد! ولی وقتی هزینه مشکل ندارین درباره اینترنت ماهواره سرچ کنید سرعت بالا بدون فیلتر تازه چت تصویری مشکل ندارین
واقعا اگر کل خاورمیانه هند عربستان و مصر کلا از روی نقشه زمین پاک بشن هیچ مشکلی پیش نمیاد همشون مصرف کننده هست زمین هم از این جنگ و خونریزی و مسلمون کشی راحت میشن دنیا هم اروم تر میشه با ارامش بسوی پیشرفت علم پیش میره
اینترنت ماهواره ای رو چطور میتونم تهیک کنم؟
هزینه میلیونی داره !نقل قول:
سرچ کنی راحت پیدا میشه
اغراق نکن دوست گرامینقل قول:
نقل قول:
شمایی که همیشه میری بیا یه روز کل بچه ها رو جمع کن دسته جمعی بریم شاید فرجی شد...
سلام سرویس kb64 شش گیگ شبانه رایگان کسی گرفته ؟سرعتش یعنی 64 از 128 کمتره؟؟؟:n13:
از طرح خانواده هم کمتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n27:
از چی بیشتره کلا:n28:
جهت آشنایی با طرح ها کلید 1
شوخ کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n11:
بچه ها اگه بیاید دسته جمعی زنگ بزنیم که طرح فقط شباانه رایگانو که برای هفته ارتباطات بود رو دو باره ثبت نام کنند میشه شبانه رایگان داشت هر گیگی هم که بگیری رو قبضت میاد میشه طرح خانواده با شبانه رایگان که برای ما کم مصرفا خوبه موافقی یا :n24:
lمگه طرح خانواده شبانه رایگان داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13:
تو2030.goldnet.ir قسمت دانلود رایگان از 1 شب به بعد رو محاسبه کرده نمیدونستم راسته یا دروغ؟؟؟؟؟؟؟:n22:
اتفاقا امروز رفتم.نقل قول:
اینقدر رو مخ رئیس بازرسی راه رفتم که از آخر گفت که برم وقت بگیرم تا با خود مدیر عامل مخابرات صحبت کنم.
حالا وقت گرفتم واسه دوشنبه هفته دیگه.
هر میخواد بیاد بگه همین جا. آمادگی شو هم داشته باشه.
بالاخره میریم اونجا میزاریمش لا منگنه.
آقا اگه همه میان تو این تاپیک بگن با هم قرار مرارشو بذاریم بریم دهن اینارو سرویس کنیم:n02:
هر کی میاد اعلام کنه
خودم اولین نفر
بسم لله........
چه سرویسی چه کشکی بر تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانتراستریک آنلاین با بچه مشهدی ها بدون کم شدن حجم بازی کن حالشو ببر اگه بخواهیم سرویسشون کنیم سرویس دیگه بهمون نمیدنا گفته باشم شکر نعمت (اینترنت لاک پشتی)نعمتت افزون کند ولی کفر نعمت(بازم همون...)از کفت بیرون کند :n26: (از نمیدونم کی)نقل قول:
بزن لایکو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از تمامی کانتر بازای حرفه ای مشهد دعوت میکند تا بازی کنند البته دنبال ادمین هم میگردن برای مپ ها من خودم ادمینو میزدم تو بازی بعد مپو خالی میکرد یعنی بازی رو هوا بود وقتی ادمید کم میاورد:n08:
دو نفر دیگه هم عین خودت پیدا کنی که این حرف رو بزنند دیگه از فردا میان ای دی اس ال رو جمع میکنند و به هر نفر یه کارت اینترنت میدند و میگند شما که میخوای کانتر بازی کنی با دیال برو بازی کن.نقل قول:
پسر خوب کجای کاری. مگه اینترنت فقط واسه بازیه ؟ پوووف. همینه دیگه.
[QUOTE=javadb40;7749364] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از تمامی کانتر بازای حرفه ای مشهد دعوت میکند تا بازی کنند البته دنبال
اگه شما تونستی اینترنتو با این کارا درست کنی من تا اون موقع هفتا کفن.. :n28: البته میگن بهشت اینترنت لازم ندارهنقل قول:
در ضمن با دیال نمیشه مگسو پروند چه برسه به اینکه با مگسی هد بزنی
[QUOTE=javadb40;7749423]تا بهتشون فشار وارد نشه مطمئن باش به نفعشون هم هست.نقل قول:
از خداشون هست که ماها هیچی نگیم و تا آخر عمرشون فقط با این پول دزدی زندگی کنند.
همین امروز به رئیس بازرسی میگم حالا نمیگم که فلان کشور دارن به مردمشون چه اینترنتی میدن , ولی چرا تو همین کشور خراب شده ما و توی باقی شهرها هم نامحدود هست و هم سرعت های بهتر و با کیفیت تر ولی تو شهر ما نیست !
از کل ایران همین مشهد از همه بدتره.
امین جان این طرح سطح 2 شبانش از 1 تا 7 هست؟بعد شما شبی چند گیگ میگیری ؟یکی از آشنایان تو مخابرات هست به چایه شماره خودش قرار شد برای من فعال کنه.من فیبرم واقعا اگه سرعتش 380 بشه که عالیه.نقل قول:
س...لام
اینج...ا مش....هده! من از این...تر....نت مخا.....برات با شما صح......بت میکنم! صدا ق.....طع و و.....صل میشه! i.....lo...ve you mo....kha....be.......rat:n02:
اینکه اینترنت من هرچند دقیقه قطع میشه و دوباره وصل میشه طبیعیه؟ ای بگم خدا چیکار کنه این مخابراتو با این فیبر نوریش!
آره مثل بقیس ما رو مسی هستیم شبی بستگی داره 6.5-7 گیگ سرعت خوبه ولی حجمش خیلی خیلی /کمه من الان حجم یک سالم 6 گیگ بیشتر نمونده!:n27:هنوز 2 ماهم نشده:n04:نقل قول:
ولی خب 380 اینا فیکس نیست نوسانش زیاده!:n15:
معلومه که طبیعی نیست قطع و وصل میشه یا مشکل سرعت داری؟نرم dumeter نصب کن کنتورشو بیار تو تولبار ویندوز ببین سرعت وقتی صفحه باز میکنی چه جوریه واگرنه زنگ بزن 2828 بگو سرعتم پایینه گزارش لینک خرابی میدن بعد سرعتت به طور باور نکردنی افزایش برای چند ساعت میرسد سپس حالت عادی پیدا میکند که نباید قطع وصل بشه شبا شاید سرعت کم بشه که گوگلو هم نتونی باز کنی :n18:نقل قول:
:n04::n04::n04::n04:آقا یک چیز جالب با سایفون زدم از رو شبکه*** کلیپ*** دانلود میکردم اصلا کف کردم سرعتو دیدم اه :n04::n04:
خیلی عجیبه عجییییب!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یکیم از اکسپرس لیچ که همه باهاش مشکل دارن و کاربر فری ام هستم!!!:n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=omid.2009;7749428]امید خدا به خاطره همه ی این کارایی که کردی ثواب بدهنقل قول:
کی می خواین برین به منم بگین شاید تونستم بیام اخه روزه گرفتن تو تابستون سخته (تازه وظیفه منه سحری درست کنم :n08:)
چون شب ها همش بیدارم صبح ها همش خواب :n02: حالا قراره کی برین شاید تونستم بیام (ساعت و مکان) رو بگین
امیر خان شما میانگین سرعتت در کل شب و روز رو چقدره؟ راستی کدوم طرحی؟
ببینید چه کار کردن با مردم ما که به بد ترین ها قانع هستندنقل قول:
بدترین شرایط کشور های دیگه آرزوی ماست|
نت من که الان تو روز روشن همچین **** که اصلا 45 دقیقه است همین صفحه رو نتونستم باز کنم.
منم همینجورم
1 ساعته میخوام یک فایل دو مگابایتی دانلود کنم نمیشه
الان زنگ زدم گفت شما نفر 122 در صف انتظار میباشید :n08:
سلام
اقا چرا من هروقت حجمم زیر 500 600 مگ میشه سرعتم افتضاح میاد پایین؟مگه 600 مگ حجمم ادم نیست؟ای توف.........
سلام دوستان
شماها تو بهشت هشتید فکر می کنید تو جهنمید .
من الان 2 مگ نامحدود آسیاتک دارم و سرعتم دقیقا 12 کیلوبایت در ثانیه هست .