دوستان سلام
وقتی با فلش یه فیلم MKV رو با تلویزیون 47LM6610 پخش میکنی که چند تا زیر نویس یا چند تا Audio داره، چطوری میشه زبان زیرنویس یا صدا رو عوض کرد؟
مثلا من یه فیلم دارم که دو تا دوبله فارسی داره!
Printable View
دوستان سلام
وقتی با فلش یه فیلم MKV رو با تلویزیون 47LM6610 پخش میکنی که چند تا زیر نویس یا چند تا Audio داره، چطوری میشه زبان زیرنویس یا صدا رو عوض کرد؟
مثلا من یه فیلم دارم که دو تا دوبله فارسی داره!
در كل براي پخش فايلهاي MKV با هر ظرفيتي و هر كيفيت
شما دكمه Q.Menu رو بزنين و تنظيم فيلم رو انتخاب كنين بعدش ديگه راحت ميشه توي زبان و زيرنويس مانور داد
موفق باشين
از دوستان کسی جواب این پست رو هم بدهنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
این ویژگی ظبط همزمان تصویر دیگر در این مدل یکی از دروغ هایی است که ال جی LG در دفترچه راهنما به اون اشاره کرده. این مدل دارای ویژگی ماشین زمان 2 هست ولی چون فقط یک تیونر داره نمیتونه همزمان یک تصویر نشون بده و تصویر دیگر رو ظبط کنه. این کار نیاز به دو تیونر داره که در مدل های بالاتر وجود داره. متاسفانه من هم گول همین دروغ (اشتباه عمدی) رو خوردم.
2- در این مورد فعلا اطلاع دقیقی ندارم.
3- قفط از دوربین های ال جی که برای این کار ساخته شدن می تونید استفاده کنید.
سلام دوستان
آیا راهی هست که نصویر تلویزیون رو با استفاده از WiFi شیر کنی روی تبلت یا لپتاب؟
47LM66100
دوست عزیزنقل قول:
شما یک اصل را فراموش کردید تلویزیون یک گیرنده است نه فرستنده وهیچ امکانی نیست که بتوانید تصویر تلویزیون را بروی لپتاپ و یا تبلت بفرستید. مگر اینکه نرم افزاری و یا سخت افزاری را درلپتاپ و یا تبلت نصب کنید که بتوانید کانالهای تلویزیونی را ببینید.
سلام دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون من 47LA66100 هست و این قابیت رو داره. این ویژگی که ال جی اون رو 2nd Display نام گذاری کرده میتونه کانال تلویزیونی که در حال پخش هست رو بر روی گوشی یا تبلت (نه لپ تاپ) از طریق WiFi پخش کنه. برای این کار باید برنامه LG TV Remote بر روی گوشی یا تبلت نصب بشه.
البته ال جی توی دفترچه تبلیغاتی به دروغ گفته بود که روی لپ تاپ هم میشه.
در مورد 47LM66100 مطمئن نیستم ولی سرچ که کردم چنین قابلیتی نداشت.
ممنوننقل قول:
بله اما همونطور که میدونید ال جی یه اپلیکیشن داره برای سیستم عامل اندروید که موبایل یا تبلت شما رو به کنترل تلویزیون تبدیل میکنه. یکی از امکانات این برنامه این هست:
MiniTV : Continuously watching live channels on your mobile device
اما من نتونستم این کار رو بکنم
برای ویندوز هم فکر کنم باید از لپتاپی استفاده کرد که از WiDi و Wifi Screen Share پشتیبانی بکنه!
به هر حال چنین قابلیتی وجود داره
سلامنقل قول:
من اپلبکیشن رو نصب کردم اما روی گوشی چیزی نشون نمیده. فقط میتونم از صفحه عکس بگیرم. احتمالا باید با یه گوشی دیگه امتحان کنم. ممنون
همونطور که گفتم این اپلیکیشن LG TV Remote هست که برای اندروید و IOS وجود داره، ولی تاکنون برای ویندوزفون نه. البته اپلیکیشن های مشابه برای ویندوزفون هست که کار ریموت رو انجام میده ولی شرکت ال جی اونها رو تهیه نکرده (Easy LG Remote و LG Remote RT).نقل قول:
من با LA66100 و گوشی iPhone5 جواب گرفتم.
با WiDi میشه صفحه نمایش لپ تاپ رو به TV منتقل کرد. اما برعکس اون امکان پذیر نیست.
سه سال پیش lw57000 خریدم واسه منزل پدری حالا واسه خودم قصد دارمla66100 خریداری کنم
به نظر دوستان کیفیت تصویرش خصوصا sd بهتر شده نسبت به lw57000 یا نه؟
در کل بخرم یا نه این مدل رو?
در مورد کیفیت تصویر توی پست زیر توضیح دادم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز از یه طرفی زیاد دلم راضی نیست سامسونگ بگیرم واقعا موندم چکارکنمنقل قول:
چند هرتز بالاترهla66100 نسبت به lw57000?
دوستان کسی نیست جواب بده؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
هرتز و کنتراست و هزار پارامتر دیگه دروغی بیش نیست.
حداقل انتظاری که از یه تلویزیون اون هم با 4-5 میلیون قیمت میره اینه که تصویری با کیفیت قابل قبول ارائه بده ولی دریغ ... .
وقتی توی تصویر لکه های کثیفی دیده میشه به نظر من پارامترهای دیگه اهمیت چندانی نخواهد داشت.
سعی کنید تصویر تلویزیون های مختلف رو به دقت ببینید و این یکی از پارامترهای مهمتون برای انتخاب باشه.
البته امکانات و قابلیت ها نیز مهم هستند. مثلا ویژگی 2nd Display تلویزیون ال جی قابلیت خوبی هست.
دوست عزیز با دو و شیشصد چه مدلایی از چه برندایی میشه خرید؟
سلام دوستان
برای فیلم هایی که زیر نویس دارن مشکل دارم. یعنی زیر نویس رو به فارسی صحیح نشون نمیده و به صورت حروف به هم ریخته لاتین نمایش میده . باید چکار کنم ؟ ممنون . تلویزیون LG مدل LA66100
توی نت مدل LA66100 LG سایز 42 اینچ رو بررسی کنید قابلیت و کیفیت خوبی داره. فرکانس تصویرش 400 هستش. البته فکر کنم کمی کمتر از این قیمت باشه و یه دی وی دی بلوری هدیه هم روش هست. تلویزیون های ال جی فکر میکنم به نسبت قیمت و قابلیتش ارزش خریدن داشته باشن.نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید .
اگر زیر نویس شما مشگلش حل نشد می توانید از نرم افزاری که در سایت زیر است استفاده کنید.
تصور کنیدی را[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کردهاید و به دنبال آن، زیرنویس فارسی مربوط به فیلم را نیز تهیه و دریافت میکنید اما هنگام مشاهده، همه چیز آنطور که انتظار دارید نیست! قطعا این اتفاق برای خیلی از شما پیش آمده که نمایش زیرنویس فایلهای با فرمت SRT در سیستمتان همراه با مشکل بوده است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیل این اتفاق به تنظیمات یونیکد و زبان موجود در سیستم عامل شما مربوط میشود و اصولا یکی از راهحلها، فارسی کردن زبان کلی سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر کاربر است اما بنا به دلایلی من است نتوانید (و یا نخواهید) زبان سیستم خود را به فارسی تبدیل کنید.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیاری از راه حل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، اصولا همگی دارای بیش از دو یا سه مرحله جهت دریافت خروجی نهایی هستند و در صورتی که بخواهید بیش از یک فایل زیرنویس را اصلاح کنید، باید زمان زیادی را صرف این کار نمایید. شاهین کاتبی، برنامهنویسی است که برای هر دو سیستمو[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، برنامه کمحجم و کاربردیSh Persian Subtitle Fixer را تهیه کردهاست تا تنها به وسیله کشیدن و رها کردن فایل در محیط برنامه، زیرنویس اصلاح شده خود را دریافت نمایید.
http://shaahin.us/
این برنامه را با جستجو در گوگل خواهید یافت
در موقع اجرا یک پنجره کوچک باز می شود که در آن چیزهای به انگلیسی نوشته شده است شما فایلتان را در همان صفحه بکشید و رها کنید خواهید دید که فایل زیر نویس شما اصلاح شده است
ممنون دوست عزیز از اینکه وقت گذاشتید و راهنمای کاملی رو ارائه دادین :n16:نقل قول:
این راهنماییها رو که پیشنهاد دادید رو یکی یکی تست میکنم تا یکی نتیجه بده. با سپاس و درود
ممنون دوست عزیز از راهنماییتوننقل قول:
تو تصاویر سریع مثلا فوتبال کم نمیاره این مدل؟
سلام. تلویزیون ما 47 LA 62100 هست و از اونجایی که حافظه داخلی برای ضبط برنامه ها کمه میخاستم یه فلش مموری رو به عنوان هارد بهش اضافه کنم. (پورت hdd in )
مشکل من فلشهام هست که هر کدومو با وجود فرمت کردن که به تلویزیون میزنم دستگاه تشخیص میده که یو اس بی وصل شده ولی توی محتویاتش که میرم یه فولدری به اسم drive1 نشون میده که به خاطر همین نمیزاره از فلش به عنوان هارد استفاده کنم. توی دفترچه نوشته نباید فلش نرم افزاری چیزی داشته باشه..
توی کامپیوتر وقتی show hidden files میزنم هیچی نمیاره.. فلشو فرمت کردم ولی توی تلویزیون این درایو رو میاره..چطور باید فلش رو خالی خالی کنم؟
پیشاپیش خیلی ممنون
سلام
من به تازگی تلوزیون الجی 42ln57000 خریدم
مشکلی که دارم اینه که وقتی با DLNA و اسمارت شیر میرم تو فایل های کامپیوتر و یک فیلم و پخش میکنم با اینکه زیر نویس هم نام اسم فیلم هست اما زیر نویس رو نشون نمیده
سوال دومم هم اینه که کسی از دوستان تونسته تو اسمارت اپس با منطقه دیگه ای مثلا امارت برنامه دانلود کنه ؟ برنامه های منطقه ایران خصوصا بازی هاش که به لعنت خدا نمیرزه من ریجنو رو امارات ست کردم اسکایپ و بازی اسکای سافاری و ... کلی برنامه به درد بخور داشت . به گلدایران زنگ زدم میگه ایران تحریمه !!!!
دوست عزیزنقل قول:
برای این منظور از این سایت استفاده کنید.
از سایت شیناب و از قسمت تلویزیون و سیستم های تصویری و انجمن ال جی و اینترنت tv برای lg استفاده کنید.
سلام من یه 62100 ال جی دارم از همه نظر عالیه حتی تو بازیهای فوتبال عملکرد قابل قبولی داره یعنی راضی هستم اسمارت هم خوبه فقط بازیهای بسی بی کیفیت داخلشه تنها مشکلی که باهاش دارم اینه که حافظه داخلی کمی داره و قتی هم یه فلش 4 یا 8 میزنم اصلا شناسایی نمیکنه واسه ظبط کردم نمیدونم دقیقا مشکلش چیه یه چیزی دیگه هم در موردش خونده بودم در مورد ماشین زمان نوشته بود وقتی که یه کانال ظبط میکنید میتونید همزمان یه شبکه دیگه هم ببینید که متاسفانه من نتونستم موقع ظبط که هست کانال که عوض میکنم اطلاع میده با ید ضبط متوقف بشه کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه ؟؟؟؟
دوستان
یک تلویزیون ۶۲۱۰۰ خریدم . اما در حالت سه بعدی فقط تصاویر به سمت داخل سه بعدی هست ... میشه راهنمایی کنید چطور می تونم تصاویر رو به حالتی ببینم که به سمت بیرون سه بعدی بشه !؟ تبلیغ سه بعدی ها به صورتی هست که تصاویر به سمت بیرون تلویزیون هست .
شاید سوال ابتدایی باشه ولی ممنون میشم راهنمایی کنید ... ممنون
شاید خود کلیپ همین جوری باشه یعنی فقط عمق داره و بیرون زدگی نداره . این کلیپ را پیدا کن و دانلود کن بیرون زدگی بسیار خوبی دارهنقل قول:
Delicious_Fight_3D_Samsung_Demo
سلام
مدل جدید تی وی ال جی به بازار اومده به نام
LG 55LA96500 UHD TV
نظرتون در باره این مدل چیه و با این قیمت ارزش خرید داره؟
اگه تو این رنج گزینه های دیگه هم وجود داره ، لطفا معرفی کنید:n12:
نقل قول:
اگر به محتوای 4K دسترسی داری , بله ارزش خرید داره. در غیر اینصورت , خیر.
سلام دوستان:
به نظر شما برای کالیبره کردن 42LA86000 چه تنظیماتی مناسب تر است؟
ممنون از توجه شما عزیزان.
در این پروفایل , عمق رنگ سیاه افزایش پیدا میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام تلوزیون من به اینترنت وصل نمیشه
42 la 600 lg
هستش
من با کابل راحت میرم اینترنت و موقعی که رمز وایرلس حذف میکنم باز مشکل ندارم ولی موقعی که رمز میزارم نمیره؟
آقا چه کار کنم
دوستان جواب بدن
سلام دوستان
میخواستم بدونم کسی la9650 داره؟؟؟چه طوره؟؟/
مدل 57000 دارم
هربار بعداز 24 ساعت تنظیمات تاریخ و ساعت از بین میره
کسی راه حل میدونه؟
من LA86000 دارم و وقتی تلویزیون از برق می کشی بعد از 24 ساعت باید تاریخ و ساعت رو دوباره تنظیم کنی.نقل قول:
خوب بی شک باتری بک آپ که نداره . اگه آنلاین شوید خودش از شبکه تنظیم میشه . اگر نه باید دستی وارد کنید .
سلام خدمت همه دوستان عزیز
حقیقتش در صدد هستم که یه تلویزیون بگیرم. روی برند خاصی هم تعصب ندارم. بودجه ام هم بین 3 الی 3 و نیم هست
جای اولی که رفتم یه مدل سامسونگ 46 نشونم داد که فکر کنم مدلش 6450 بود.
جای بعدی که رفتم سونی رو بهم معرفی کرد. w600
توی اینترنت که سرچ کردم هر کسی چیزی میگفت. یکی میگفت سونی کیفیتش خوبه. یکی میگفت سونی اون مدلهای بالاشه که کیفیتش خوبه و در مدلهای میانیش سونی میاد پنلها رو از کمپانیهای دیگه میخره
یکی میگفت سامسونگ و ال جی خوب نیستن. یکی میگفت فقط سونی بخر. کلا هر کسی چیزی میگفت.
یکی هم به من پیشنهاد کرد به جای w600 برم یه تلویزیونی با امکانات بیشتر بگیرم از ال جی یا سونی. مثلا تلویزیون 3 بعدی
اما یه چیزی شنیدم که گفتم بیام از شما بپرسم. یک کسی گفت که تی وی های ال جی بعد از 1 2 سال کیفیت پنل و صفحه اش افت میکنه و دیگه به درد نمیخوره.
یکی هم گفت 1 ماه بعد از خرید تلویزیون خراب میشه
گفتم بیام بپرسم که ایا از بین شما کسی چنین حرفی شنیده.
و اینکه وجدانی ، شما که خودتون ال جی دارید به من نوعی که دنبال خرید هستم پیشنهاد خرید ال جی میدید ؟ و اگه جواب مثبته چه مدلی خوبه با این هزینه
ممنون میشم راهنماییم کنید
این انتخاب کاملا سلیقه ای هست . اما من بعد از تحقیقات فراوان تا الان ۳ تا ال جی ۴۷ خریدم و از هر سه راضی هستیم . کیفیت و امکانات خوبی داره . گلدیران هم خدمات خوبی داره .
میشه مدل تی وی هایی که خریدید رو به بنده بگید
سلام
دوتا ۶۲۱۰۰ که 3d هست و یک دستگاه ۵۷۰۰۰ که اونم خوب هست و فقط ۳d نیست . من که تمام رنگها رو دیدم . خودم معتقدم رنگ سامسونگ بهتره . اما امکانات ال جی رو نداره و مونتاژ ایران هست . سونی رو که اصلا نمی پسندم