دوستان با 4 مگ نمی تون winter mod دان کنم بس که این .شغالا همه جارو فیلتر کردن ..
یکی می تونه آپ کنه یا لینک درست بده .
Printable View
دوستان با 4 مگ نمی تون winter mod دان کنم بس که این .شغالا همه جارو فیلتر کردن ..
یکی می تونه آپ کنه یا لینک درست بده .
سه راهی نورنبرگ به سمت وین اتوبانی هست که پیچ نداره و شیب ملایمی داره
همچنین ترافیک آنچنانی هم نداره
خلاصه بگم خدای اینو ساخته فقط برای سرعت
من راحت با بار 185 این مسیر را رفتم و بار را هم بدون آسیب به مقصد رسوندم
پیشنهاد می کنم کسانی که مهرت مناسبی در این بازی دارند و سرعت را هم دوست دارند حتما این مسیر را انتخاب کنند
نقل قول:
بفرما خودم برات up میکنم:sq_25:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این کارو کردم هیچ اروری نداده ویندوزم هم 7 64 بیتی .نقل قول:
دوستان اینو یه تستی بزنین ببینین چطوریه .
مرسی دوست عزیز خیلی لطف کردی ولی با بدبختی گرفتم با شاتل البته نمیشد ولی صبانت شد !
اینم چند شات از مد برف که واقعا باش حال کردم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این مد جدید جاده برفی هستش
ینم لینک دانلودش
دوستان مدی هست که دستمزد ها رو بیشتر کنه ؟ ؟
اخه خیلی زور داره 2 ساعت تمام بار میبری 20 هزار تا میده 8 تاشو بانک بر میداره باهاش یه برف پاک کنم نمیشه خرید برای کامیون.:sq_11:
راننده های گاراژم مثه اینکه اختلاس میکنند هیچی بهمون نمیدن:31:
این که همون قبلیه ...نقل قول:
ورژن 1 ..
دوستان نمی دونم این کمپانی چجوری این شبیه ساز هارو میسازه چه این چه اون scania simulator کلا لگ داره !
اصلا هم ربطی به گرافیک نداره چون 6850 دارم ولی نمی دونم چرا اینطوریه !
تو بازی هی تیک داره صحنه ها ...
مثلا دارم با 120 تا میرم یهو یه تیک 2 ثانیه ای میاد میرم تو درخت !
مد برف پر سوتیه ! تو تونل پر برفه ! ماشین لیز میخوره تو تونل !! همه ی ماشینا تمیز تمیزن ! لاستیکا تمیزن ! باید وقتی این مدو درست میکردم یه مد wheel هم درست میکردن برای چرخا
کسی مد سرعت گیر نداره؟:sq_24:
من اینو تست کردم.خیلی چیز باحالیه مخصوصا چراغ هایی که واسه اضافه کردن داره.دستت درد نکنه عاااااااااااااالی.:sq_8:نقل قول:
من چند تا مد ریختم مثل Road Texture که کیفیت آسفالت رو بالا میبره اما انگار کار نمی کنه چون تغییری نکرده !
کلی مد توپ ریختم ولی اصلا تغییری نمی بینم !
بعضی مدها مثل فرمولهای شیمی همدیگر رو خنثی میکنن !نقل قول:
کسی مد سرعت 200 km بر ساعت رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من دیشب با سرعت 2900 کیلومتر بر ساعت خوردم به دیوار.
بازی یهو قاطی کرد یه بار رو رسوندم و بعد از صفحه لودینگ یهو ماشین رو هوا بود بعد هی سرعت گرفت و با سرعت 2900 تا خورد زمین 100% آسیب دید و سوختش هم تموم شد.
هر چی کار کرده بودیم دادیم بابت تعمیرش. ولی لحظه ای که داشت به زمین نزدیک میشد دیدنی بود من خودم ترسیدم یه لحظه فکر کردم واقعیه. حیف شد که عکس نگرفتم.
چیکار کردی با خودت ؟ 2900 تا سرعت :sq_14: جلالخالق ! ace combat بازی میکنی یا euro truck ؟ الان باید اون دنیا باشی .:sq_2:نقل قول:
باید Run As Adminstor بکنید ، به پچ هم ربطی ندارهنقل قول:
نه کمپانی ایراد داره نه این بازی و نه بازی اسکانیا ، واسه ما که مشکلی نداره و کاملا روون اجرا میشهنقل قول:
2900 کیلومتر بر ساعت:sq_14::sq_14::sq_14:نقل قول:
با چه مدی دادا؟؟؟؟؟
من مــــيخوام
:sq_3:
كجا داره بخرم؟
بعيد ميدونم توپخونه داشته باشه
چرا بخری؟ برو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی رو دانلود کن و یکی از اکتیو کدها رو بزن و لذتش رو ببر.:sq_25:نقل قول:
این محورش چند در چنده ؟ :sq_24:
8X4/4نقل قول:
برای بارهای فوق سنگین
من هم تو GTS یه بار رفتم آفرود ماشینم افتاد تو زمین 340 تا میرفت ، اینم عکسش:نقل قول:
ولی 2900 ...!!!:sq_12:
سلام
:sq_8:از دوستان خیر :sq_24:یکی لطف میکنه اون مد بنز رو که رنگ داشبود عوض میشه رو برام آپ کنه:sq_12:.آخه خوده سایت اصلیش لینک دانلودش شیلتره
:sq_7:مرسی
این 2900 تایی که من رفتم در اصل روی جاده نبوده و بلکه سرعت سقوط آزاد ماسین بود از فضا روی زمین. البته سرعتش اول صفر بود. من گاز دادم ببینم چی میشه که با شتاب خیلی زیادی سرعت گرفت و همینطور با سرعت زیادی داشت سوختم کم میشد وقتی سوخت تموم شد سرعت 2943 بود. که چون سوخت تموم شد سرعتش کم کم داشت کم میشد و با 2913 تا خورد زمین.
نقل قول:
به اینا اصطلاحا بوژی میگن و برای بردن بارهای سنگین و یا تریلرهای 80 چرخ و ..... استفاده میشه. من هر موقع از اینا میبینم یاد مستند جابجایی های عظیم میفتم.
اینم چند تا عکس از اینا
نقل قول:
:دی در اصلاح حرف دوستمون به اینا بوژی کش میگن بوژی تریلی اینا هست.
و تریلی های اینا تا 400 و بیشتر بسته به تناژ بار هستش.من خود یک بار شمردم یکیش 400 تا چرخ داشت...
شما مطمئنی خانومی ؟؟؟؟ یه چیزایی میگی شاخ در میارم ! ایول داره این اطلاعاتت !!نقل قول:
سلام کسی می تونه یه مود دود باحال برای این بازی درست کنه
خیلی تو نت گشتم ولی چیزی پیدا نشد
چه چیزایی می خوای !!:sq_25::sq_2:
یکی این آموزش اکتیو زمودلرو بزاره این خارجکی نوشته من که هیچی متوجه نشدم
جدیدا هیچ پچی رو بازیم نصب نمیشه.حتی بازی رو حذف و دوباره نصب کردم ولی بازم نشد،پروفایل رو هم حذف کردم اما فایده ای نداشت...
پنجره نصب پچ که باز میشه و Install رو میزنم چند ثانیه همینجوری میمونه و بعدش بسته میشه
شاید ویندوزتون اشکال پیدا کرده. یه بار سرویسش کنین ببینین درست میشه.نقل قول:
:31:دیدم که میگم.برید سمت جنوب بندر عباس زیاد میبینید که بوژی کش ها در حال تردد هستن گاهی توی شیب ها یکی از پشت مهار میکنه.نقل قول:
اینم دو تا یکی ایرانی یکی هم خارجی ایرانی فکر کنم 128 تا چرخ داره توی هر محور 8تا چرخ.و خارجی که 288 تا چرخ داره توی هر محور 12 تا چرخ..
من نمی دونم چجوری یه خانم به این چیزا علاقه منده / تحصیلات خاصی دارین تو این زمینه ؟
( البته من اصلا تعجب نمی کنم چون به توانایی های خانوما خیلی اعتقاد دارم و مثل خیلی از مردم که تفکر پوسیده دارن و زن رو ناتوان میدونن نیستم ) ..
:sq_25:
اگر اشتباه نکنم ایشون پدرشون ماشین سنگین دارن و حتما خودشون هم به این مقوله علاقه دارن .
خوشم میاد از کسی که وقتی به چیزی علاقه داره میگرده و اطلاعات کسب میکنه.
خیلی ها در حرف میگن ماشین سنگین دوست دارن اما فقط در حد حرف.
اما من خودم با وجود اینکه هیچکدوم از بستگانمون تو اینکار نیست ولی علاقه شدیدی به این ماشینهای سنگین دارم .
هر وقت میرم مسافرت تو محل های پارک ماشینهای سنگین دنبال ماشینهای مدل بالا میگردم و ازشون عکس میگیرم یا تو اینترنت راجع به اینا مطلب گیرمیارم.
ماشین سنگین جاده و بیابون سفای دیگه ای داره دوستان انشا الله قسمت بشه با ماشین سنگین برین بیابون
:31:تجربه حدود 70 هزار کیلومتر شاید بیشتر مسافرت با volvo n12 ,volvo f12 ,actros 1843 از سن 8 سالگی....نقل قول:
بله/نقل قول:
بنز های عراقی معمولا تو غرب کشور سمت مرز عراق.کامیون های خوشگل ترکیه ای که تا تهران هم میام سه راه افسریه یک ساعت وایسید کلی میبینید.
گاهی آلمان ها هم میان از سمت مرز بازررگان.سمت شرق هم که افغان ها ترکمن ها و پاکستانی های هستند :دی
اینجا هم هست چیزای به درد بخور..
دقیقا سفر با ماشین سنگین رو خیلی خیلی بیشتر به سفر با سواری ترجیح میدم.نقل قول: