باهات موافق هستم ها..نقل قول:
ولی World of Warcraft داستان و شخصیت پردازی خوبی داره چون شخصیت ها و داستانش از سری Warcraft گرفته شده.
از بازی استراتژیک Warcraft 3 منظورمه و برگرفته Warcraft 1 , 2.
Printable View
باهات موافق هستم ها..نقل قول:
ولی World of Warcraft داستان و شخصیت پردازی خوبی داره چون شخصیت ها و داستانش از سری Warcraft گرفته شده.
از بازی استراتژیک Warcraft 3 منظورمه و برگرفته Warcraft 1 , 2.
خوب حالا من خودم اونو بازی نکردم اما فکر نمیکنم شخصیتهاش همون شخصیتهای وارکرافت باشه . در هر حال منظورم کلا بازی های انلاینیه که یک کاراکتر با یک race خاص ساخته میشه و همینجور توی ورلد میچرخه و کوئست انجام میده و زندگیشو میکنه .نقل قول:
چرا کوئست گیور ها و NPC های World Of Warcraft همون شخصیت های Warcraft بیدن.نقل قول:
Gregar جان در بازی World of Warcraft به جز شخصیتی که شما به عنوان یک هیرو انتخابش میکنید بقیه شخصیت ها تماماً شخصیت های همون Warcraft هستن و وارکرفت هم یکی از افسانه ای ترین شخصیت پردازی هارو بین بازی ها داره!
نویسنده رمان و کتاب وارکرفت هم Richard A. Knaak هستش که برای خودش اعجوبه ای هست ایشون : )
سلام دوستان
يه چند تا سوال در مورد بازي داشتم اگه زياد شد ببخشيد
1.اين Soul Gem Greater ها براي گرفتن روح يه موجوداتي هست؟
2.روح اژدها رو هم بازي soul Gem ها ميگيرند؟
3.بعضي از Shouts هايي رو كه ميگيرم غير فعالند چجوري فعالشون كنيم؟
4.اين اتحاد Dark brtoherhood كه ماموريت ميده برو يه نفرو بكش راهي نيس كه يجوري بكشي كه گارد ها نفهمند؟
5.يه توضيحي بدين چجوري ميشه اين مدي كه نقشه رو بهتر ميكنه رو به بازي اضافه كرد آخه من اكستركش ميكنم با چند تا فولدر مواجه ميشم
6.يه توضيح كامل درباره اسكيل ها پرك ها
1. این گریتر سول جم ها میتونن سول های کوچیک تر هم توشون جا بدن ولی یه جورایی حروم میشن، برای موجود خاصی نیستننقل قول:
2. نه اونا رو خود کاراکتر بازی میگیره باهاشون shout ها رو آنلاک میکنه
3. باید با همون dragon soul هایی که بعد از کشتن اژدها ها جذب میکنید آنلاک کنید
4. خوب باید یه طوری بکشید که نفهمن به قولیassasin هستید، بهترین روش استفاده از کمان و stealth هست، پرک های مرتبط رو باید آنلاک کنید
5 و 6 رو باید دوستان راهنمایی کنن البته فک کنم قبلا هم توضیح داده شده دربارشون
مورد 5 و6 رو من میگم بهتنقل قول:
5.برو توی سایت نکسوس و بعد nexus mod manager رو دانلود کن . بعد همون فایلی که از سایت دانلود کردی رو بده به این منیجره . خودش ردیف میکنه واست . اگه مشکلی بود همین جا بگو .
6.ببین دو نوع لول گری داریم تو این بازی . یکی لول واسه هر skill و یکی هم لول کلی کاراکترمون که بر اساس همون لول گیری ُskill پر میشه و لول میگیری . یعنی مثلا skill اهنگریت از لول 50 میره به 51 . اونوقت 51xp هم به لول کلیت اضافه میشه که کم کم این xp ها باعث افزایش لول کلیت میشه .
هر لول اصلی که بری بالا یک perk point میگیری که باهاش میتونی پرک ها رو ازاد کنی . پرک ها هم همون مهارتهای خاص توی یک ُskill هستن . مثلا توی کمانداری یک پرک باعث میشه بتونی زوم کنی روی هدف . معمولا زور بزنی میتونی تقریبا تا 60 تا لول بگیری اما حداکثرش اینه که تمام Skill ها رو تا لول 100 بگیری اونوقت لول کلیت میرسه به 81 .
سلام من یه سوال داشتم
من این بازی رو خریدم یک dvd9 هست نخسه razor
فقط 5 گیگ بیشتر بازی نیست..
آیا این بازی کامل هست ؟ چرا اینقدر حجمش کمه ؟
تو بازی مشکلی ندارم ولی زیاد گرافیکش بالا نیست..!
اصلا این بازی چند تا dvd هست ؟
سلام
درسته حجمش همین حدوداس (که نقطه ی قوتشه!!!)
تو لانچر بازی تو آپشنش تنظیمات گرافیکی رو بزارین رو ultra تا بهتر شه.
(البته ماد هایی هم هستن که گرافیک رو خیلی بهتر میکنه)
برعکس من حجم کم این بازی رو نقطه ضعفش حساب میکنم . یعنی نشون میده که این بازی هنوز خیلی بیشتر از اینها میتونسته روش کار بشه .نقل قول:
سلام این نخسه razor خوب هست ؟
آخه حجم خیلی کم بازی ، خیلی نگرانم کرده ..میترسم توی گرافیکش و صداش تاثیر گذاشته باشه..یا دموهاش حذف شده باشه و...(توی نخسه razor)
در ضمن این steam چیه ؟ باید حتما نصبش کنم چون من نصبش نکردم...
از این نظر که آره مخصوصا اگه باگهاش رفع میشد.
از اون نظر میگم که بازی با این بزرگیش و مراحلش و ایناش حجمش کمه.
دوستان این ماموریت هایی که بهت یه فالور میده رو میشه باهم مخلوط!!! کرد؟؟
یعنی چند تا از این ماموریت ها رو نصفه نیمه بری اونوقت بهت چند تا فالوور بده!!
اگه میشه،اگه کسی میدونه اسم این ماموریت هارو بده لفطا!!
مرسی
آخه به حجم نیست که. اگه Bethesda از سیستمهای فشرده سازی ِ معمول استفاده میکرد مطمئن باش بالای 20 گیگ میشدنقل قول:
فکر نمیکنم فشرده سازی انچنانی در کار باشه . یه کم به سورس های بازی دقت کنی میفهمی .نقل قول:
ویدئو که نداره (که مهمترین قسمت حجم یک بازی رو تشکیل میده) .
صدا ها هم که اگه دقت کنی خیلی هاش تکراری .
دیالوگ هاش هم فکر کنم از یه بازی مثل دراگون ایج هم کمتره .
داستانش هم که اونقدرها داینامیک نیست (اینم حجم زیادی میگیره توی بازی RPG)
گوینده هاش هم که همه تکراری . کلا فکر کنم 5 یا 6 تا گوینده کلا نداشت . البته فکر نکنم این مورد توی حجم تاثیر بزاره .
واسه ورلدش هم اگه دقت کرده باشی موقعی که از دور یه جا رو نگاه میکنی یه پترنی میبینی که همش تکرار شده که فکر نمیکنم زیاد حجم بگیره . البته گرافیکش با این وجود خوبه .
پس واقعا همچین حجمی هم بعید نیست . اما اینکه توسنتن با همچین حجمی همچین بازی ای بدن واقعا عالی کار کردن . اما میگم بهتر هم میشده کار کنن . من فکر میکنم که فقط 80 درصد زمان ساخت بازی رو گذاشتن روی طراحی ورلد بازی . میتونستن بیشتر روی داستان یا گرافیک کار کنن . گرافیک هنری هست اما بالا نیست .
سلام من همون اول بازی به مشکل خوردم...نیم ساعت بازی کردم مشکلی نبود..
الان هر کاری میکنم توی بازی نمیتونم بدوم..(یعنی سریع حرکت کنم)
..قبلا با alt می تونستم بدوم..الان هر کاری میکنم نمیشه..جای دکمه ها هم عوض کردم بازم نشد..
مشکل از چیه ؟ بازی من نخسه razor هست...
شاید سنگین شدی؟؟
چیز میزای اضافت رو بفروش یا بریز دار یا اگه خونه داری بذار تو خونت...
آقا دمت گرم..مشکل همون بود که گفتی..خیلی رو اعصابم بود...:9:نقل قول:
شاید سنگین شدی؟؟
چیز میزای اضافت رو بفروش یا بریز دار یا اگه خونه داری بذار تو خونت...
آخه من از اول بازی هر چی سبد ، دسته جارو ، بیل و کلنگ بود جمع کردم تو آیتم هام....:31:اصلا فکر نمیکردم مشکل از اونا باشه..
هنوز اول های بازی هستم..
خونه هم که ندارم.. فعلا خونه یکی از رفیقام خراب شدم ببینم تا بعد چی میشه....:27:
سلام رفقا. منم تازه امروز از سفر برگشتم اینو نصبیدم. یه Orc بدقواره هستم. البته فعلا آس و پاسم!:3:
از اشناییت خوشبختم . من هم یک ادمم . منم فعلا اس و پاسم .نقل قول:
جدا از شوخی منم همین امروز بازی رو دوباره نصب کردم (دیگه نتونستم دوریش رو تحمل کنم) . با این مود جدید SkyRe خیلی بازی عوض شده . اسلحه ام یک عصاست . نه عصای جادوگری . یک عصای two handed . فرقش اینه که سرعتش بالاست ولی دمیجش کمی کمه . خیلی حال میده با عصا .
تازه با این مود میتونی یه fighter هم بشی . یعنی با دست مبارزه کنی . چون پرک های مربوط به این نوع مبارزه رو زیاد داره . مثلا یک پرک داره به نام سبک میمون خیلی باحاله . باهاش میشه حریف رو disarm کرد . حتی توی این شیوه مبارزه میتونی حرکات مثل کشتی هم بری .
گرگر ، من همیشه میرم توی Most Popular ِ مد ها و اونایی که به نظر جالب میاد رو میگیرم . این SkyRe چجوریاس ؟ مد خوب جدید مدید چی داری توی چنته ؟ :دینقل قول:
دوستانی که بازی رو روو 360 بازی میکنن و کینکت دارن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا این رو امتحان کردن؟
هر حرفی بزنی عمل میکنه
مثلا با زبون خودت میگی "فوس رو دا"!!!!!
دشمنت پرت میشه
اینم پی دی افش با همه ی دستوراتش:
خیلی جالبه
این skyrim redone هست که به اختصار میشه SkyRe و همون جور که از اسمش پیداست کلا گیم پلی بازی رو متحول میکنه .نقل قول:
توی top files هم که نگاه کنی جزو top 5 مودهای جدید هست . کلا من مودهای جدید و اپدیت شده میگیرم چون میگن قدیمی ها با اپدیت جدید مشکل دارن .
این و immersive armor که کلی زره های خاص به بازی اضافه میکنه با هم مچ هستن . اون هم مود جدیدیه و جالبه .
کلا این دو مود رو که نصب کنی کلی کلاس که قبلا نمیتونستی بازی کنی حالا میتونی . مثلا قبلا هیچ پرک خاصی مخصوص کسایی که یک شمشیر فقط داشتن نداشت . یا حتی کسایی که شمشیر با spell داشتن هم پرک خاصی نداشتن . ولی با این مود خیلی پرک زیاد میشه . خوبیش هم اینه که بازی از لحاظ پرک ها جذاب تر میکنه . دیگه اونجوری نیست که تا وسطهای بازی بری و لولت برسه به 50 یا 60 و دیگه تا اخر بازی بالا نره .
این موده اومده کلی پرک جدید اضافه کرده و کلا تعداد پرک های هر اسکیل نسبت به قبلا 4 یا 5 برابر شده که این تعداد پرک لول بالاتری رو میطلبه که با نصب مود uncapper (مودیه که باهاش دیگه میتونی skill رو از 100 تا هم رد کنی) به لول های بالای 120 و ... میرسی . مثلا درخت archery با این مود تقریبا 42 تا پرک داره .
سیستم کمبات هم که خیلی طبیعی شده . با هر ضربه معمولی هم stamina کم میشه بسته به وزن اسلحه و نوعش . یادم رفت بگم کلی سلاح دیگه هم به بازی اضافه میشه . از جمله سلاح های ژاپنی ، سلاح های باربارین ها ، سلاح های قرون وسطی و ... . stamina هم هر چی کمتر بشه سرعتت هم میاد پایین . حتی وزن زرهت هم توی سرعتت کلی تاثیر داره . کلا بازی رو واقعی تر میکنه .
واسه کسایی که خون اشام هستن هم عالی شده . این مود میاد skill های pickpocket و lockpick رو با هم مخلوط میکنه و در عوض یه درخت گذاشته به نام vampirism که کلی پرک هم اون داره که بازی رو واسه خون اشام ها راحت تر و قشنگ تر میکنه .
جادو ها هم کلی تغییر کرده و یه سری جادوی جدید با پرکهای جدید اومده تو کار .
دیگه من نمیدونم چی بگم . خودت توی پیجش بتونی بخونیش خوبه .
تغییراتش جالب بود واسه من . فقط بازی کمی سخت شده . چون من از یه طرف اومدم مود civil_unrest رو نصب کردم (همونی که باهاش یه سری جنگها توی بازی رخ میده و یه گله میرزن سر هم با هم میجنگن) و از طرفی این مود رو نصب کردم که یکی از امکاناتش اینه که اگه یه گروه گله ای بهت حمله کنن دیگه مثل قبل نیست که همشون دفاع کنن و تو همین جور بزنیشون . در واقع همشون میریزن سرت و تنها راهت فراره (گربه ها هم که سرعتشون دو برابر شده توی این مود) . با این دوتا مود یه دفعه داری راهت رو میری میبینی یه دفعه دو گروه در حال جنگن . کافیه ببیننت تا دخلت بیاد . مگه فرار کنی .
منم الان چون هنوز تازه شروع کردم دوباره یه new game کردم . یک زن گربه ای که یک چوب دستی داره و دزده . فکر کنم خیلی حال بده .
بچه ها یه خواهش کسی لینک مستقیم این مود immersive armor رو نداره ؟ خیلی بهش محتاجیم .
اینم یکی از زره های توی immersive armor که خیلی شبیه زره ازیو هستش .
بقیه عکس ها توی خود صفحه این مود موجوده . البته با ]چیز پی ان برین تا عکسا باز شه .
دستت درد نکنه واسه توضیح.
من ایمرسیو آرمرز رو دانلود کردم ، اگه کسی لینک مستقیم نداشت من برات یه جا آپ میکنم.
حجمش که زیاده . میتونی اپ کنی ؟ چون هر چی تو نت گشتم پیدا نشد . کلا من این مودهای سنگین رو از تورنت میگیرم . اما بعضی هاش مخصوصا جدید ها تو تورنت نیست .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آپ شدن . این ورژن ِ 3.1 هست ، آپدیت ِ 3.2ش هم اومده (چند کیلوبایته ) ، اما باید اول 3.1 رو بگیری بعد 3.2 رو روش بریزی. ( با 7zip باز کنشون )
خیلی ممنون . دکمه تشکر کافی نبود .نقل قول:
سلام دوستان من میام تو این مرحله بازی گیر میکنه یعنی بعد از صحبت کردن چند نفر دیگه کسی با من صحبت نمیکنه کلا از جاش هم بلند نمیشه انگار یه نفر دیگه میخواد باش صحبت کنه ولی انگار اینجا باگ داره فک کنم این نسخه ای که من دارم ایراد داره چون اون یارو کچله هم باهام حرف میزنه صدا نداره آپدیتی نیومده که فقط مشکلات بازی رفع کرده باشه نمیخوام نیرویی بهش اضافه بشه میخوام همشو خودم بگیرم راستی LEVEL تا چند بالا میره من الان 32 LEVEL هستم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بالاخره همه ی مد های مورد نظرم رو دانلود کردم و با نکسس مد منیجر نصب کردم. اما هیچ اتفاقی توی بازیم نمیافته. یعنی لااقل کمترین نشونه ش Skill اضافه شدنه که نشده ... پس احتمالا مد نصب نشده هیچی ، چه کنم ؟
اگه قبلا مود نصب کردی و کار کرده که هیچی ولی اگه تا حالا نکردی باید بری توی skyrimprefs و این رو اضافه کنی .نقل قول:
[Launcher]
bEnableFileSelection=1
توی فولدر ِ Skyrim هست دیگه Skyrimprefs ؟نقل قول:
آخرش اون کامندلاین رو داره .
پیشنهاد دیگه ای نداری ؟
ادیت : باید اونی که توی داکیومنت ها بود رو ادیت میکردم تا توی لانچر Data Files بیاد.
ولی مشکل اینجاس که بعد از لوگوی Bethesda میپره بیرون از بازی.
ادیت 2 : مشکل یه دونه ( یا شاید بیشتر ) از پلاگین هاست. حالا باید بشینم بگردم پیدا کنم وسط این همه پلاگین :|
احتمالا به خاطر اینه که دو تا مودت مثلا با هم تداخل دارن . من هم این مود immersive رو که گرفتم دیدم هنوز پلاگینش از طرف skyRe نیومده . یعنی فعلا ورژن دوش رو داره . به خاطر همین هنوز بازی رو بازی نمیکنم تا اون بیاد .نقل قول:
لیست مودهات رو میدی؟
خدمتت :نقل قول:
چرا حتما" باید پلاگین ِ immersive بیاد ؟ مشکلش چیه همینجوری ( من هنوز با مد شروع نکردم بازیو )
راستی اونی که کرش میداد از SkyRe بود ، پلاگین ِ JaySusSword
میبینم که دستی نصب کردی همه رو . یه نصیحت : همه مودها رو با مودمنیجر نصب کن مگه اینکه یه جور دیگه باشه . مثلا اپدیت باشه یا دلبخواهی باشه و...نقل قول:
مثلا الان immersive رو ورژن 3.1 اش رو ریختی بعد در کنارش 3.2 رو هم ریختی که الان 3.1 فعاله توی عکس .
تو رو خدا یکی کمک کنه خیلی گیرم اصلا خماره این بازیم اعصابم بهم ریخته.نقل قول:
سلامنقل قول:
شما اول اینو دانلود کنین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اون برنامه رو باز کنین و Open رو بزنین. حالا این فایل رو باز کنین(ممکنه مسیر تو کامپیوتر شما فرق کنه) : C:\Program Files (x86)\The Elder Scrolls V - Skyrim\Data\Skyrim - VoicesExtra.bsa
یه پیغامی میده که OK رو بزنین. بعد Extract All رو بزنین و توی همون پوشه (C:\Program Files (x86)\The Elder Scrolls V - Skyrim\Data) ذخیره کنین.
به احتمال زیاد درست میشه ولی اگه درست نشد بگین
نه هیچ کدوم دستی نصب نشده. 2 تاش منوئال دانلود شده ولی بوسیله ی مدمنیجر ادد شده و نصب شده. بقیه ش هم توسط مد منیجر دانلود شده و هم نصب شده.نقل قول:
ایمرسیو 3.2 رو چون فایلهاشو میخواستم دستی بریزم توی فولدرش واسه همین با مدمنیجر کار نکردم.
درست شد دستتون درد نکنهنقل قول:
راستی LEVEL تا چند بالا میره من الان 32 LEVEL هست
تا 82 میرهنقل قول:
سلام به همگي
ميخواستم بپرسم همه shout هايي كه ياد ميگيريم 3 كلمه اند؟منظورم اينه كه اگه يه shout بگيريم يه كلمه ممكنه يه كلمه ديگه هم بهش اضافه بشه؟
اين چند كلمه اي بودن shout هارو يه توضيح بديد
ممنون
سلامنقل قول:
بله همشون سه تا قسمت دارن(ضعیف، متوسط و قوی)