نه ترمیناتور متاسفانه تنها سیستم عاملی که تا حالا باهاش کار نکردم ویندوزه نمیدونم شاید مثل ایفون برای بلوتوث نیاز به برنامه داره خب چرا نمیری تو تایپیک مخصوص گوشیت سوالتو بپرسی اونجا حتما جوابتو میگیری
Printable View
نه ترمیناتور متاسفانه تنها سیستم عاملی که تا حالا باهاش کار نکردم ویندوزه نمیدونم شاید مثل ایفون برای بلوتوث نیاز به برنامه داره خب چرا نمیری تو تایپیک مخصوص گوشیت سوالتو بپرسی اونجا حتما جوابتو میگیری
سلام
من تصمیم گرفتم برگردم به رام فلویو 2.2 , اما وقتی نصب کردم بالا نیومد. مشکل از کجاست ؟
نکنه باید فلش کنم ؟
سلام اگه بوت لودر گوشیتو باز کردی کرنل استوک رو رو گوشیت فلش کن درست میشه ؟
با سلام نصب ویندوز xpروی گوشی x8امکان داره اگه میشه اموزش بزارید
اصلا به بوت لودر و کرنل اینا دست نزدمنقل قول:
سلامنقل قول:
رام گوشی ام stornmix+2.1.0 است . هنگام که میخوام سیم کارتم (اعتباری ) رو شارژ کنم این اخطار رو میده: کد mmi نامعتبر است. و وقتی رام قبلی رو می زارم شارژ میشه. من هر وقت می خوام شارژ کنم با ید دوباره رامم رو عوض کنم . دیگه خسته شدم . نمیدونم چه کار کنم. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. با تشکر
شاد باشید:40:
محتوای مخفی: خب فهمیدم. از راه فلش
:46::46::40:
نقل قول:
نه عزیز.
اگه میخوای اندروید و ویندوز رو با هم داشته باشی باید گوشیت مبتنی بر ویندوز باشه که بتونی اندروید روش نصب کنی.که البته بازم مشکلات فراونی داره .شاید بهترین گزینه htc hd2 باشه که میشه 2 تا سیستم عامل رو همزمان داشت .
یه ماهه سجاد سربازه :31:
با سلام
می خواستم برای فلش کردن رام اصلی گوشی X8_2.1.1.C.0.0._en.ftf تهیه کنم . از هر سایتی مراجعه کردم نتونستم از طریق اینترنت دانلود منیجر دانلود کنم . ممنون میشم اگه یک سایت درست و سالم و سریع معرفی کنید تا اون رام رو دانلود کنم.
سلام omedia اره میشه رو گوشی ویندوز ایکس پی نصب کرد برای اطلاعات بیشتر درباره ی این کار میتونی به این لینک مراجعه کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رنگ و ابزار دوست من چرا اطلاعات غلط میدی
سلام دوست من ترمیناتور یه سر بیا به وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی تو قسمت فلش و رام ها پیداش کنی.
خسته نباشیدنقل قول:
من اونجا رفتم ولی سه تار لینک قرار داره که همه ی لینک ها اشکال داره فقط اولی درست بود اون هم با مرورگر فایرفاکس دانلود می شد و با اینترنت دانلود منیجر دانلود نمیشد. اگه میشه سایت سریع دیگه معرفی کنید. ممنون.
سلام ترمیناتور عزیز ولی من همشو تونستم دانلود کنم با فایر فاکس 4
سلام دوستان من با میخوام با کامپیوتر و با استفاده از اینترنت گوشی وارد اینترنت بشم چه برنامه ی برای اندروید هست که باهاش میشه از اینترنت گوشی در کامپیوتر استفاده کرد؟
سلام ترمیناتور درباره ی سوال شارژت یادم رفت جوابتو بدم ببین اگه سیم کارتت همراه اوله با شماره 444 تماس بگیر و شماره ی 7 رو بزن بعدشم شماره 1 تا اینجا زبان ارتباط فارسی شد خب برای تمدید اعتبار از اول با 444 تماس بگیر شماره 1 رو بزن و رمز اعتبار و در پایان هم مربع اگه سیم کارتت ایرانسله هم همین امکان رو داره فقط نمیدونم برای ایرانسل شمارش چنده میتونی سیما کارتت رو بیرون بیاری بندازی رو یه گوشی دیگه شارژش کنی و از اول بزاری تو گوشیت منم با 444 شارژ میکنم.
سلام
من وقتی می خوام گوشی رو فلش کنم چه قدر دکمه back رو نگهدارم . یا همون اول نگه داشتم و کابل رو وصل کردم رها کنم ؟
سلام دوست عزیز.نقل قول:
برای ایرانسل هم بهترین راه برنامه ایرانسل هست .
شما بازار و نصب کن و بعدش برنامه ایرانسل دانلود کن رایگان هم هست .از اطریق برنامه هم میتونی شارژ معمولی ، شگفت انگیز و .... کارها رو انجام بدی .
موفق باشید.
به محض اینکه شناخت و فلش شروع شد میتونید کلید بک رو رها کنید .نقل قول:
موفق باشید.
آخه می دونی دوست من وقتی کلید رو نگه می دارم و کابل رو وصل می کنم انگار که فلش تول کابل رو نمی شناسه و در فلش تول هی یک نوشته قرمز و یک نوشته سیاه پشت سر هم رد میشه نمی دونم چقدر باید صبر کنم .
بنظر شما باید چه کار کنم.
ترمیناتور عزیز اگه انتی ویروس داری حذفش کن منم همین مشکلو داشتم با حذف انتی ویروس مشکلم حل شد درایو باید نصب باشه ها
سلامنقل قول:
من همین امروز که درست نتونستم بکنم بردم به یک مغازه که اونجا به من گفت که یک دستگاهی لازم است و با اون درست می کنه .
اگه درست شد به رام اصلیش بر می گرده . من اگر دوباره می خوام رامش رو عوض کنم چه کار کنم دیگه این مشکل پیش نیاد. البته من درایورش رو نصب نکرده بودم. بعد آنتی ویروس رو غیر فعالم کنم می شه دیگه ؟
نیاز به دستگاه نداره دوست من به راحتی با کامپیوتر هم میتونی آپدیتش کنی و هم رام استوک روش نصب کنی این هم از اون حرفها بوده.... احتمالا منظورش باکس بوده .نقل قول:
شما برای نصب رام اصلی در مرحله اول درایورها رو باید کامل رو سیستم نصب کنی .
اگر از کاستوم رام استفاده میکردید و الان هم بعد از بازگشت به رام اصلی میخوای دوباره کاستوم بریزی اول باید گوشی روت کنی سپس ریکاوری و بعد نصب کاستوم رام از طریق ریکاوری.
من که از آنتی ویروس نورتون استفاده میکنم نیازی به غیر فعال کردم ندارم اما ظاهرا بعضی ها مشکل ایجاد میکنه .
موفق باشید.
دوستان کسی میتونه یه لینک نرم افزار ضبط صدا واسه این گوشی به من بده ؟
ممنون
تو سایت آندرویدیها . com یه سرچ بزن نام این برنامه TapeMachine v1.11.0نقل قول:
پیدا میکنی .
من نتونستم لینک بزارم .
موفق باشید.
سلام دوستان من میخواستم بدونم برای اینکه از بسته های جی پی ار اس ایرانسل و همچنین قیمت هاش باخبر بشم باید به چه شماره ای پیام بدون متن بفرستم؟
سلام دوست عزیز
من امروز گوشی رو فلش کردم و دوباره به رام اصلیش برگشت. حالا می خواستم به کارت حافظه اش برم که دیدم هیچ برنامه نصب نیست که به داخل کارت حافظه برم. من چه طوری وارد کارت حافظه بشم. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
نقل قول:
سلام علیکم
برای اینکار شما باید یه فایل منیجر رو گوشی نصب کنید
نحوه نصب برنامه ها برای رام ابتدایی گوشی بدلیل فقدان فایل منیجر در رام باید ابتدا یه فایل منیجر نصب کنید
ساده ترین روش نصب فایل منیجر هم از طریق بلوتوث یه گوشی یا یه پی سی هستش
یا استفاده از پی سی سوئیت های مناسب اندروید
این هم روش ابتدایی نقل قول از دوست عزیزمون فرشید
نحوه نصب فایل منیجر و سایر برنامه ها
"
[ Farshid9920062006:از توی بخش نرم اقزار انجمن فایل منیجری به نام root explorer بگیر و بریز رو گوشی(اول میری به این مسیر
setting>application>uknown resource و تیکش رو بزن و بعد فایل روت اکسپلورر رو بریز روی 1 گوشی دیگه بعد بلوتوثش کن به x8 وقتی اون رو گرفتی در جا نصبش کن)
حالا دیگه هر برنامه ای داشتی میتونی گوشی رو به pc وصل کنی و فایلش رو 1 جایی از مموری بریزی و بعد گوشی رو از pc بکشی و بعد بری تو روت اکسپلورر و اون برنامه رو نصب کنی"
سلام عادل جاننقل قول:
من م خواستم بپرسم که به نظر شما یا همون توصیه شما چیه ؟ همون رام اصلیش بمونه یا عوض کنم. اگه عوض کردم چه رامی رو نصب کنم. می خواستم نظر شما رو بدونم چون اطلاعاتتون ماشاالله خیلی زیاده. ممنون می شم اگه راهنمایی کنید. تشکر
لینک دانلود ؟نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
بفرما اینم لینک دانلود :
شاد باشید:40:کد:http://x8.blogfa.com/post/403/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B4%D8%A7%D8%B1-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4-v2-4-%D8%B1%D8%A7%D9%85-FroyoPro-
ترمیناتور عزیز ممنون شما به من لطف دارید اگه بوت لودر گوشیت باز هست میتونی رام های خوبی رو روگوشیت نصب کنی پشت گوشیت نگاه کن اگه w26 به پایین هست میتونی بوت لودرشو بدون هیچ مشکلی باز کنی و بهترین رام تو حالت بوت لودر باز رام mini cm2.14.8 و رام اقا سینا sinadroid v001.5 هست برای بوت لودر بسته هم استورن میکس و ginger dx 22 فکر کنم بهترین ها باشن برای دانلودش میتونی بیای این وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنمایی شمانقل قول:
من همین الآن پشتش رو نگاه کردم که w30 بود . می خواستم بپرسم چکار کنم (که دوباره اون مشکلی که پیش آمد و فلش کردم ) دوباره پیش نیاد . تشکر
یک سوال دیگه داشتم کهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی دوست دارم و می خوام نصب. م خواستم ببینم که این روش که میگم (برای نصب) صحیح است یا غلط.
خب اول گوشی رو روت می کنیم . بعد رام رو دانلود و به زیپ تبدیل می کنیم و در کارت حافظه می ریزیم. بعد به محیط cwm می ریم و اون رام رو نصب می کنیم.
اول می خواستم ببینم که این روش درست است و اگر از این روش اون رام رو که خیل دوستش دارم برم هیچ مشکلی پیش نمیاد ؟
چون می دونی دوست من اون موقع که فلش کرده بودم از راه cwm رفتم این مشکل پیش اومد. ( بازگشت به تنظیمات کارخانه رو نزده بودم )
حالا می خواستم ببینم که اون راه ها درست است یا نه ؟ تشکر
سلام ترمیناتور عزیز اگه شما خودتون بخواهید گوشیتونو بوت لودرش باز کنی به احتمال زیاد بریک(تبدیل به اجر) بشه به همین خاطر ببرید بیرون براتون بوت لودرش باز کنن البته بهش بگید با ضمانت براتون اینکارو بکنه چون ممکنه خراب بشه و بگه که باید برای درس کردنش پول بدی در رابطه با رام اقا سینا هم فکر کنم تمام قابلیت هاش با کرنل استوک(اصلی) کار کنه و مشکلی داخل نصبش نداشته باشد اینم طریقه نصبش
نحوه ی نصب رام:
- فلش کردن کرنل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- روش کردن گوشی
- بازگشت به تنظیمات کارخانه
- نصب رام از طریق CWM رام: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- نصب هات فیکس کرنل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (دوستان این هات فیکس جدید می باشد پس حتما دوباره دانلود کنید و از هات فیکس قبل استفاده نکنید)
- ریبوت و تمام
نکته :اگر برای نسخهء جدید آپدیتی ارایه شد نیاز به فول ویپ و ویپ کاج ندارد.
قسمت نظرات رو هم بخونید تا درباره ی رام رو کرنل اصلی مطمئن شوید درباره ی نصب هم راهنمایی کردن
اینم لینک رام اقا سینا اخرین ورژنش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hiنقل قول:
دوست عزيز مي خوستم بپرسم كه اسم رام شما چيه ؟ :40:
سلام. چکار کنم سرعت شماره گرفتن سریعتر بشه؟ با کمی تاخیر و لگ شماره میگیره. میخوام مثل گوشیهای غیر تاچ بلادرنگ همزمان که دکمه رو میزنم شماره هم روی صفحه نمایش نوشته بشه.
رام ۲.۱.۱ رسمی
سلام ترمیناتور من از رام minicm 2.1.7 استفاده میکنم اما 2.1.8 و همچنین 2.1.9 هم به تازگی اومده شنیدم 2.1.8 خیلی خوبه اما فعلا از ورژن 2.1.7 استفاده میکنم.
حالا شما تصمیم داری کدوم رام رو نصب کنید؟
hike عزیز شما میتونید گوشیتون رو اوورکلاک کنید تا سرعتش بهبود پیدا کنه اگه اوورکلاک بلد نیستید برید گوگل و بنویسید overclock خودش برات اووکلاک 1.2 میاره سپس اونو رو 691 یا هر مقدار دوست داری تنظیم کن فقط حواست باشه از 748 به بالاتر تنظیم نکنی ممکنه گوشیت پشت سر هم ریسیت بشه همون 691 کافیه
اور روی باتری تاثیر نمی گذاره؟ من الان روی یگ گوشی HTC تست کردم این شماره گیری رو ، این لگ آزار دهنده رو نداره و خیلی سربع عکس العمل نشان میده. یک راه ساده تر میخوام لطفا.نقل قول:
سلام hike عزیز یه روش اسونتر یادم اومد برو تو گوگل سرچ کن advanced task managerv4 رو بگیر و بوسیله ی این برنامه حافظه ی خالی رامتو افزایش بده هم سرعت گوشیت میره بالا و هم شماره گیریت که لک داره اوکی میشه راستی ورژن 4 خورده ای بگیر چون ورژن 5 زبونش چینیه:46:
AnTuTu Benchmark ابزاری برای تست، امتیازدهی و بنچمارک موبایل آندرویدی شما میباشد که دارای امکاناتی نظیر عملکرد حافظه، عملکرد عدد صحیح پردازنده، عملکرد نقطه شناور پردازنده، عملکرد دو بعدی و سه بعدی گرافیک سرعت خواندن و نوشتن مموری کارت و پایگاه داده IO میباشد.می توانید با این نرم افزار قدرت گوشی موبایل خود را محک بزنید و با موبایل های دیگر مقایسه کنید .
دوستان لطفا رو گوشیشون امتحان کنن و همراه با اسم رامشون رتبه ی کسب شده در برنامه رو در قسمت نظرات اعلام کنن تا بچه ها بفهمن گوشیشون در چه حده.
ایا ایکس 8 برای تلویزیون های هوشمند امکاناتی داره اخه x10 رو میگن میشه باهش روصفحه تلوزیونهای هوشمند فیلم نمایش داد
دنبال کارکدشم کسی داره؟
سلام دوستان.
بعد مدت ها اومدم اينجا پست بدم كه :
بهترين رامي كه بيشترين فضاي ازاد حافظه رو داره معرفي كنيد.يادمه يه اسكرين شات از يه رام ديدم كه از 175 مگ 90 مگ فضاي خالي حافظه داشت. جديدا گوشيم خيلي كند شده اعصابم خورده. (نا گفته نماند اخه گوشيه اندرويدي قويتر دستم گرفتم يكم ضد حال خوردم :31:)
:11: