عزیز رئال خوش شانس بود که توپ رونالدو خورد به تیرک؟نقل قول:
خداییش قبل از اخراج اون ببو بارسا موقعیتی نداشت...فقط 1 شوت مسی زد که کاسیاس گرفت...
Printable View
عزیز رئال خوش شانس بود که توپ رونالدو خورد به تیرک؟نقل قول:
خداییش قبل از اخراج اون ببو بارسا موقعیتی نداشت...فقط 1 شوت مسی زد که کاسیاس گرفت...
شوت به سمت دروازه: 13 به 11 به نفع رئالنقل قول:
شوت در چهارچوب: 6 - 6
کرنر: 8 به 0 به نفع رئال
نجات دروازه: 5 به 5
دوست عزیز شکل گیری پنالتی نسبتا شانسی بود نه خود صحنه پنالتی. منم هیچ جا نگفتم پنالتی بود (جمله "به نظرم پنالتی بود" در پست قبلی برمی گرده به صحنه اول ویا) ، درباره پنالتی رئال نظری ندارم (50-50) .نقل قول:
موافقم که اگه پنالتی بود باید اخطار می گرفت، ولی چون دو دقیقه پیش اخطار گرفته بود معمولا دو اخطار سریع و پشت سر هم رو داورها نمیدن. خوب یا بد اکثر مواقع اینطوریه.
درباره بازی تخریبی هم که عرض کردم "نصف بازی" و صحبتم درباره نیمه اول بود. مشکل اینه که پست های من رو کامل نمی خونید.
من هم همینطور.نقل قول:
مساوی به نفع بارسا بود، قهرمانی لیگ + فشار نیاوردن به تیم + آمادگی بیشتر برای بازیهای بعدی. رئال بود که به برد نیاز داشت و باید به خودشون فشار می آوردن، که نیاوردن. گرچه با همین مساوی سرود پیروزی خونده شد در ورزشگاه یعنی دل تماشاگرها رو به دست آوردن.
امیدوارم کاپیتان سالم باشه.
+
مساوی کردن می ارزید به شنیدن این سرود پیروزی :دی
خب تبريك ميگم به دو تيم براي ارائه يك فوتبال زيبا
ميشه گفت فينال حقيقي بهترين تيمهاي فوتبال در جهان بود شايد حتي فراتر از سي ال
اول در مورد بحث شيرين داوري من فكر ميكنم هر سه صحنه مورد بحث رو داور خوب قضاوت كرد
نيمه اول به نظر من كاسياس با ويا برخورد داشت اما خطا نبود ضمن اينكه ويا اغراق زيادي هم كرد
هر دو صحنه منجر به پنالت هم به نظر من درست بود
اما برخلاف نظر مسعود مرادي به نظر من داور روز چندان خوبي نداشت
مشكل اساسي گرفتن خطاهاي بيخود در ميانه ميدان بود كه سهمش براي رئال كمي بيشتر بود مثلا ضربه ايستگاهيي كه رونالدو به پايين تير زد اصلا خطا نبود يه برخورد كاملا طبيعي بود كه داور شانس آورد كه نرفت توي گل
كمي پنجاه پنجاه ها رو احساس ميكردم به نفع رئال ميگرفت
مثلا نيمه اول خطاي ژاوي روي په په رو گرفت كه من متوجه نشدم چي شد يا روي يه صحنه ديگه كنار خط مارسلو و آلونسو انواع خطاها رو روي بوسكتس انجام دادن ولي اوت رو به نفع رئال اعلام كرد
مشكل بعدي داور در دادن كارت بود خيلي جاها كه بايد كارت ميداد خيلي مدارا ميكرد به خصوص با چند بازيكن رئال
و بعضي جاها كه اصلا نبايد كارت ميداد اين كارو ميكرد مثلا كارتي كه به آلوز داد به نظر من در خطاش هم ترديد بود هرچند روي صحنه پنالتي ميتونست به آلوز كارت بده
كلا به نظر من بعد از گرفتن پنالتي براي بارسا كمي سوت داور به نفع رئال چرخيد و با چند بازيكن رئال خيلي مدارا كرد
اما در مورد بازي
براي من عجيب بود كه چرا مورينيو براي برد به ميدون نيومده بود واقعا رئال اونقدر از بارسا ضعيفتر نيست كه توي خونه خودش با سه هافپك دفاعي بازي كنه نيمه اول به جز چند ضربه كرنر و ايستگاهي هرچن خطرناك بودن رئال كار خاصي نكرد
بازي كردن په په توي هافپك دفاعي هرچند به استحكام دفاع كمك كرده بود اما به شدت قدرت پاسكاري رئال رو پايين آورده بود
باز خدارو شكر كه داور يه پنالتي براي بارسا گرفت تا مورينيو به بازي دادن اوزيل رضايت بده
و از وقتي كه اوزيل اومد رئال جون گرفت
اصلا درك نكردم مورينيو رو تيمي كه احتياج به برد داره رئاله
تيمي كه در خونه خودش در مقابل تماشاگراي خودش بازي ميكنه رئاله
تيمي كه مساوي اصلا به دردش نميخوره و براش يه باخت خفيفه رئاله
تيمي كه نيمكت خيلي قويتري داره رئاله
پس بازي با سه هافپك دفاعي براي چي؟ براي از دست دادن تنها كورسوي قهرماني
بازيهاي قبلي بارسا نشون داده بود كه اگه ارتباط خط دفاعي اين تيم با خط هافپكش قطع بشه كار بارسا به مشكل اساسي ميخورد
اما مورينيو دقيقا به سبكي كاملا قديمي و كلاسيك ترجيح داد در نيمه خودش جمع بشه چيزي كه در مقابل بارسا نتيجه اي نداره و ديديم كه نداشت و چه بسا اگر در پاسهاي توي عمق ويا استپهاي بهتري ميكرد رئال همين يك امتياز رو هم به دست نمي آورد
درواقع بازي ندادن اوزيل شليك به خودي بود كه مورينيو ابتداي بازي انجام داد
رئال بعد از خوردن گل خيلي انتحاري و قابل تقدير بازي كرد و واقعا از لاك خودش دراومد كه البته به نظر من اين نكته كه رئالي كه در خانه بازي ميكنه براي بيرون اومدن از لاكش منتطر خوردن يك گل بشه خيلي قابل تامله
اما در مورد بارسا
اين تيم مثل هميشه بود
شكل هميشگي خودش رو داشت اما ضعفهايي داشت كه در طول بازي اين تيم رو اذيت كردن
آماده نبودن دو سه تا از بازيكنا از نظر بدني كاملا مشهود بود
پويول هرچند در نيمه اول تمام توانش رو گذاشت اما به نظر من كاملا مشخص بود كه ناآماده اس در صحنه اي كه بيرون رفت وقتي رونش رو نشون دادن مشخص بود كه عضلاتش در اين چند ماه تحليل رفتن
بازي دادنش به نظر من اولين اشتباه گوارديولا بود
هم احتمال مصدوميت دوباره بود كه اين اتفاق هم افتاد كه اميدوارم جدي نباشه هم بيرون رفتن ناگهانيش تمركز رو از بازيكناي بارسا گرفت اونهم در زماني كه رئاليها تقريبا انتحاري بازي ميكردن
اگر از اول كيتا هافپك دفاعي بازي ميكرد و بوسكتس دفاع بازيكنا تمركز بيشتري داشتن
اشتباه بعد گوارديولا بازي دادن پدرو بود اين بازيكن هم مشخص بود كه اصلا آماده نبود
حتي يك بار هم اقدام به فرار نكرد نه به اين خاطر كه رئاليها كنترلش كرده بودن نه عرض ميكنم حتي اقدام به فرار هم نكرد شايد اگر بويان مصدوم نبود به جاي پدرو بازي ميكرد اما دركل به نظر من بايد از اول آفلاي بازي ميكرد
نيمكت بارسا هم تا اندازه زيادي دست گوارديولا رو به خصوص در قسمت دفاعي خالي گذاشته بود
اگر ماسكرانو بود ميتونست خيلي بيشتر به تيم كمك كنه
تيم واقعا در غياب چند بازيكنش و حضور چند بازيكن نيمه مصدوم و ناآماده اش مثل پدرو واقعا داره رنج ميكشه
يه ايراد ديگه كه باز به نظر من به گوارديولا وارده اين بود كه بعد از زدن گل و در حالي كه ميديد بازيكناي بارسا كمي شل گرفتن و عقب كشيدن هيچ تذكري نداد واقعا مشخص بود كه بارساييها شل گرفته بودن
چون بلافاصله بعد از خوردن گل مساوي خيلي زود دوباره حالت هجومي گرفتن
در مورد بهترين و بدترين بازيكناي ميدون هم به نظر من
ژاوي و مسي و تاحدودي اينيستا خوب بودن
و ويا و پدرو هم براي بارسا خيلي بد بودن
ويا فقط يه پنالتي گرفت و پدرو اصلا توي بازي شركت نكرد
براي رئال هم به نظر من
اوزيل خيلي خوب بود مارسلو خيلي جنگيد و البته خوب اين كارو كرد
در مورد بدهاي رئال هم سربسته بگم كه يه بازيكنشون دقيقا مثل ويا بود و توپها رو خراب ميكرد و يه بازيكنشون هم اگر ضربه ايستگاهي نميشد توي بازي زياد مشخص نبود
دركل هرچند دو تيم موقعيتهاي خوبي داشتن اما بارسا هرچند كمي از نبود و ناآماده بودن بازيكنانش اذيت شد ولي ميتونست با كمي دقت و تمركز بيشتر اين بازي رو ببره
فكر ميكنم بارسا به شدت به آبيدال و پويول آماده احتياج داره و در خط حمله هم به جانشينان مطمئن نياز شديدي داره
پنالتی روی ویا کاملا واضح و مشخص بود ویا توپ رو از جلو کاسیاس رد کرد (چی میگن توپ رو جدا کرد) بعد کاسیاس زدش! اگه اونو خطا نگرفت برای مارسلو که هیچی نبود!
در کل این مساوی شیرین رو به هواداران رئال تبریک میگم :20:
مساوی بدی نبود ولی برای ما در حکم باخت بود . منم مثل بقیه دوستان نظرم اینه که عامل تساوی خودمون بودیم هرچند بدون شک داور یک پنالتی بیخود به نفع رئال گرفت . اما نتایج این مساوی پربار بود :31: بدون شک دیگه واسه لالیگا استرس نداریم و قهرمانی لالیگا قطعی شد . اگه میباختیم مجبور میشدیم که در لالیگا خیلی به خودمون فشار بیاریم و همین باعث فرسودگی بازیکنان اصلیمون میشد . ولی در هر صورت باید به این تیم افتخار کرد، سابقه نداشته طرفدارای بارسا تساوی در برنابئو رو در حکم یه باخت تلقی کنند اونم در شرایطی که رئال به برد نیاز داشت . من بر خلاف خیلی ها که معتقدند این مساوی باعث ایجاد اعتماد بنفس در رئال شد نظرم اینه این تساوی هیچ کمکی در این زمینه به رئال نمی کنه برعکس فقط خیال بارسا رو از بابت لالیگا راحت کرد . رئالیا در فینال جام حذفی استرسشون از بارسایی ها بیشتر خواهد بود چون بارسا حتی اگه ببازه خیالش از کسب یه جام از قبل تخت شده ولی قضیه برای رئالیا متفاوته . مطمئنا این دیگه نهایت قدرت رئال بود اونم جلوی تماشاگرای خودی . در مستایا نصف سکوها در اختیار بارسایی هاست و تازه انگیزه پیروز شدن تیم خیلی بالا میره مثل امشب نیست که بعد از جلو افتادن بازیو جدی نگیره . فعلا فقط قهرمانی در لالیگا رو تبریک میگم .
پ ن : تحقیر فقط این نیست که 5 تا گل بخوری یه شعبه ش اینه که ادعات بشه پرافتخارترین تیم اروپایی و بعد جلوی تماشاگرای خودی اتوبوس پارک کنی و تاکتیکت فقط استفاده از ضربات شروع مجدد باشه و دفاع هات مستقیم از دفاع بزنن زیر توپ شاید اتفاقی بیفته جلوی پای مهاجمین .
من كه اصلا متوجه نشدم چرا رئال براي مساوي بازي ميكردنقل قول:
حمله كردن رئال بعد از گل كه طبيعي بود اگر حمله نميكرد كه ديگه واقعا بايد به فوتبال شك ميكرديم
منم بايد اعتراف كنم از اين مساوي ناراحت شدم
هرچند معمولا طرفداراي تيمهايي كه گل مساوي رو ميخورن ناراحت هستن ولي فكر ميكنم با كمي دقت ميشد اين بازي رو برد
ولي واقعا اميدوارم در بازي بعد داور اينقدر با بازيكناي خطاكار از هرتيمي باشن مدارا نكنه
سلام دوستان.
حدودا 3 /4 صفحه آخر این تاپیک رو خوندم و متوجه شدم طرفداران بارسلونا از این مساوی که از رئال گرفتند خیلی خوشحالند؟! نمیدونم چرا ولی به نظر میاد خوشحالند که از زیر دست رئال با یک مساوی در رفتند :دی از طرز پست زدن + صحبتشون کاملا مشهوده :دی (حال کردند) :دی
شما اینگار پست هارو سرو ته خوندی دادا :31:نقل قول:
بارسا بعد گلي كه زد اصلا خوب بازي نكرد و كشيد عقب. اصلا هم تو ضد حمله ها خوب كار نميكردن
دوستان گزارشگر بازي زيادي رئالي نبود؟؟؟؟:31:
به نظر شما پنالتی رو چه جوری باید گرفت؟نقل قول:
آلوز تکل مستقیم از پشت رفت که باید کارت میگرفت و اخراج میشد.
در این که شکی نیست.....
+
فراموش نکنیم رئال 10 نفره بازی میکرد.
در اون صحنه پنالتی کاملا تابلو بود خطا روی ویا منتها داور همه چیز رو چپکی سوت میزد!
.
.
رئالی ها اگر بازی 1 - 0 به نفع بارسا میشد : " یه بازیکنمون اخراج شد؛ دیدی ناعادلانه باختیم؟! "
رئالی ها اگر بارسا بازی رو با اختلاف 2-3 گل میبرد : " این دفعه رو شانسی بردین، ال کلاسیکوی بعدی جبران میکنیم! "
رئالی ها حالا که بازی 1 - 1 شده : " از زیر دست رئال با یک مساوی در رفتند. "
هر چقدر که اخلاق و رفتار گواردیولا واسه بقیه الگوئه، ادا و اطوارهای مورینیو در کنار زمین خنده آور و مضحکه.. از رفتارهای زشت تماشاگران هم نباید گذشت؛ پرتاب سنگ و آشغال به سمت زمین، انداختن لیزر روی صورت بازیکنا، وحشی بازی کنار زمین و پشت دوازه بارسا و ... مردم پایتخت اسپانیا من رو شدیداً یاد ملت خودمون می اندازه..
رئالیا عجب شانسی آوردن بخدا. فک نمیکنم دیشب خوابیده باشن خودشونو طرفداراشون:دی
دیگه در بهترین جالت میتونن از بارسا مساوی بگیرن. حالا از این بازی مساوی گرفتین 3تا بعدی رو میخواید چیکار کنید؟:دی
نمیخوای بگی که این پست رو جدی دادی؟؟!!!!!نقل قول:
پ ن : تحقیر فقط این نیست که 5 تا گل بخوری یه شعبه ش اینه که ادعات بشه پرافتخارترین تیم اروپایی و بعد جلوی تماشاگرای خودی اتوبوس پارک کنی و تاکتیکت فقط استفاده از ضربات شروع مجدد باشه و دفاع هات مستقیم از دفاع بزنن زیر توپ شاید اتفاقی بیفته جلوی پای مهاجمین .
پنالتی نیمه اول برای بارسا گرفته نشد درست....خیلی های قبول داریم....کلا داوری دیشب مشکل داشت....واسه هر دو تیم اما بیشتر برای بارسا....اما....نمیدونم مد شده جدیدا میگن اتوبوس!!!شاید پیزی از فوتبال نمیدونید و حرفاتون از رو بی اطلاعاتی هست!!!نیمی از نیمه اول که با پاسکاری بین خط دفاع و هافبک بارسا تلف شد!و فقط پاس میدادند بیشتر شبیه وقت تلف کردن بود....این اصطلاح اتوبوس واسه دفاع کردن به کار میره....وقتی یک تیم صاحب توپ هست و پاس کاری میکنه تا از حرکات تو عمق محاجم هاش به گل برسه اینکه تیم مقابل فضا رو ببنده میشه دفاع؟؟؟!!!این تاکتیک برای مقابله با به قول خودتون فلسفه بارساتون هست....یادتون باشه هیدینگ با همین روش گریتون رو تو استمفورد بریج دراورد....من الان ازتون 1 سوال میپرسم....لطف کنید جواب بدید....هر کدوم از دوستای بارسایی که میتونن جواب بدن....شما 1 تاکتیک غیر از تیکی تاکا تون نام ببرید؟ببینم غیر از این روش دیگه ای میشناسید؟؟فقط این رو روش میدونید و بقیه رو مسخره میکنید...حرصتون درومده به بازی مستقیم میگید زیر توپ...رو رونالدو خطا میکنید ضربه ازاد میشه اونم به تمسخر میگیرد....یکی به من بگه شما غیر از این تاکتیک دیگه میدونی چیه؟
تا وقتی ملت خودت رو وحشی خطاب میکنی روا نیست با شما بحث کرد....متاسفم براتنقل قول:
وحشی بازی کنار زمین و پشت دوازه بارسا و ... مردم پایتخت اسپانیا من رو شدیداً یاد ملت خودمون می اندازه..
- همونطور که پیش بینی می شد رئال با 4-3-2-1 شروع کرد و بدون کاکا و اوزیل ، پپه هم نزدیک ترین بازیکن بین دفاع و هافبک بود و عملکرد قابل قبولی هم داشت ، و بازی بسیار مثبت و تمرین بسیار خوبی بود برای الکلاسیکوهای پیش رو .
- نکته ی جالب شروع بازی با حضور رونالدو در راست و دیماریا در چپ بود ( که در عالت عادی معمولا در جهت مخالف بازی می کنند)
- اگر آربلوا اخراج نمی شد با ورود اوزیل شاهد ارائه ی 4-6-0 ( آرایش عددی بسیار نامنظم 4-3-2-1 و 4-2-3-1 ) می بودیم که متاسفانه این اتفاق نیفتاد ؛ ورییشنی بسیار جالب با شعاع های حرکتی بسیار نو و متفاوت از دوسیستم فوق که"برای فوتبال فردا پیشنهاد میشه"
- دیشب شب شکسته شدن رکوردها بود ، پیروزی های پیاپی گواردیولا برابر رئال ، گل نزدن مسی به تیمهای مورینیو ، گل نزدن رونالدو به بارسا ( هرچند هر دو از روی پنالتی )
در صورت پیروزی رئال ، باز هم شانس چندانی برای قهرمانی وجود نداشت ( با توجه به بازی های بسیار دشوار رئال در لیگ ) ، و به نظرم درست نبود فداکردن الکلاسیکوهای فینال و CL برای بی اهمیت ترین الکلاسیکو .نقل قول:
اما در مورد بازي
براي من عجيب بود كه چرا مورينيو براي برد به ميدون نيومده بود واقعا رئال اونقدر از بارسا ضعيفتر نيست كه توي خونه خودش با سه هافپك دفاعي بازي كنه نيمه اول به جز چند ضربه كرنر و ايستگاهي هرچن خطرناك بودن رئال كار خاصي نكرد
بازي كردن په په توي هافپك دفاعي هرچند به استحكام دفاع كمك كرده بود اما به شدت قدرت پاسكاري رئال رو پايين آورده بود
باز خدارو شكر كه داور يه پنالتي براي بارسا گرفت تا مورينيو به بازي دادن اوزيل رضايت بده
و از وقتي كه اوزيل اومد رئال جون گرفت
اصلا درك نكردم مورينيو رو تيمي كه احتياج به برد داره رئاله
تيمي كه در خونه خودش در مقابل تماشاگراي خودش بازي ميكنه رئاله
تيمي كه مساوي اصلا به دردش نميخوره و براش يه باخت خفيفه رئاله
تيمي كه نيمكت خيلي قويتري داره رئاله
پس بازي با سه هافپك دفاعي براي چي؟ براي از دست دادن تنها كورسوي قهرماني
+
فراموش نکنیم که رئال زیر فشار روانی 5 باخت پیاپی بود ، و خارج شدن از این فشار گام مثبتی بود .
نقل قول:
تاکتیک مورینیو هم پارک اتوبوس بود بعلاوه دستور مستقیم به په په و خدیرا برای زدن پای بازیکنان بارسا
قبلا صحبت شده که ذهنیت ها متفاوته ، یک ذهنیت => اتوبوس ، علی اصغری و ...نقل قول:
سیستم رئال هم پارک اتوبوس و دلخوش کردن به سیستم علی اصغری و گرفتن خطا به لطف داور و غیره
یک ذهنیت => تحلیل ، تفسیر به نبوغ ، محدود کردن فضاها در مناطق خطر ، کم کردن فاصله ی بین خطوط ، بازی هدفمند و ...
یک ذهنیت => .... .
مورینیو:از 10 نفره شدن مقابل بارسا خسته شده ام
سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، پس از تساوی 1-1 تیمش، از قضاوت ضعیف داوران این دیدار اظهار تاسف کرد.
در این دیدار رئالی ها در اواسط نیمه دوم به دلیل اخراج رائول آلبیول به خاطر خطایی که روی داوید ویا انجام داد، 10 نفره شدند و یک ضربه پنالتی نیز به سود بارسا اعلام شد که مسی آن را تبدیل به گل کرد.
آقای خاص در کنفرانس مطبوعاتی پایان بازی گفت:" در نیمه اول دو تیم برابر بودند. ما منسجم بازی کردیم و شکل تیمی مان را از دست ندادیم. برد، برد است و تساوی، تساوی اما این دیدار انگیزه خوبی به ما داد.
آنچه ما می خواهیم تصمیم گیری برابر برای هر دو تیم است. قوانین مشابه است و من از اینکه بار دیگر 10 نفره شدیم، خسته شده ام. رائول آلبیول فینال جام حذفی را به دلیل خطایی که اصلا خطا نبود، از دست داد."
مورینیو معتقد است دنی آلوس، مدافع بارسلونا نیز باید به دلیل خطایی که روی مارسلو انجام داد، اخراج می شد با این وجود او اعتراف کرد این بار از 10 نفره شدن مقابل بارسا لذت برده است.
" مطابق معمول، وقتی مقابل تیمی مانند بارسلونا 10 نفره می شوید، بازی کردن بسیار دشوار خواهد شد. داور می توانست تصمیم مشابهی با صحنه اخراج آربلوا بگیرد و دنی آلوس را هم اخراج کند. برای اولین بار از 10 نفره بازی کردن مقابل بارسا لذت بردم." رئال و بارسا باید روز چهارشنبه در فینال کوپا دل ری مقابل هم قرار بگیرند و مورینیو از هواداران تیمش خواست در مستایا آنها را حمایت کنند."حمایت هواداران در فینال بسیار حیاتی خواهد بود. من انتظار دارم هواداران به این دیدار و بزرگی دو تیم احترام بگذارند. بازی پر تنشی خواهد بود. ما برای پیروزی تلاش خواهیم کرد اما با دیدار در لیگ یا چمپیونزلیگ متفاوت خواهد بود. امیدوارم به پیروزی برسیم و بتوانیم بار دیگر در همین سطح بازی کنیم."
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/04/17/2445104/%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%A7%D8%B2-10-%D9%86%D9%81%D8%B1%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D8%AE%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D9%85
پپ گواردیولا: هنوز قهرمان نشده ایم
سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسلونا، به هواداران تیمش اطمینان داد که کارلوس پویول بار دیگر از همان ناحیه ای که باعث دوری اش از میادین از ژانویه گذشته شده بود، مصدوم نشده است.
مدافع جنگنده کاتالان ها در نیمه دوم دیدار شب گذشته در سانتیاگو برنابئو دچار مصدومیت شد و ممکن است دیدار فینال کوپا دل ری که روز چهارشنبه برگزار می شود را از دست بدهد.
گواردیولا در گفتگو با خبرنگاران گفت:" مصدومیت او تنها از ناحیه همسترینگ است. او امشب تلاش زیادی انجام داد. من فکر می کنم این تنها یک کشیدگی ساده به دلیل عدم فعالیت است و همین طور به دلیل چمن بازی و تنشی که پیش از دیدار فینال کوپا دل ری بازیکنان هر دو تیم دارند."
پویول پس از مصدومیت در دیدار شب گذشته جای خود را به سیدو کیتا داد. در این دیدار ابتدا مسی روی یک ضربه پنالتی بارسا را پیش انداخت اما کریس رونالدو در فاصله 10 دقیقه به پایان دیدار با از روی یک ضربه پنالتی دیگر بازی را تساوی کشاند.
با این تساوی فاصله 8 امتیازی دو تیم در صدر جدول حفظ شد اما گواردیولا معتقد است هنوز قهرمانی تیمش مسجل نشده است.
" ما هنوز قهرمان نشده ایم. ما تنها8 امتیاز بیشتر داریم و هنوز 6 بازی دیگر باقی مانده است."
حضوور په په در خط میانی یکی از سورپرایزهای مورینیو در این دیدار بود و گواردیولا نیز نمایش ستاره پرتغالی را مورد ستایش قرار داد:" ما انتظار چنین چیزی را داشتیم. په په بازیکن قدرتمند و بسیار باتجربه ای است و عبور از او کاردشواری است.
ما از کیفیت او آگاه بودیم و می دانستیم که خیلی خوب بازی می کند و این مسئله اصلا باعث تعجب ما نشد."
دیدار بارسا- رئال در فینال کوپا دل ری چهارشنبه شب در مستایا برگزار می شود.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/04/17/2445107/%D9%BE%D9%BE-%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%84%D8%A7-%D9%85%D8%B5%D8%AF%D9%88%D9%85%DB%8C%D8%AA-%D9%BE%D9%88%DB%8C%D9%88%D9%84-%D8%AC%D8%AF%DB%8C-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA
اولا درست صحبت کن...1نقل قول:
ثانیا اگه چیزی به سمت زمین پرت شد در جواب حرکت زشت مسی بود که توپو الکی سمت تماشاچیا شوت کرد.
عکس العملها رو هم ببینیم مو خیلی خونسردتر از پپ بود
بارسا فقط واسه مساوی اومد...اینو از تعویض کیتا بعد از گل کاملا می شد حس کرد.
سروش جان ما هر دفعه میایم میگیم این حرف رو دوستان مثل بچه ها و بی منطق رو حرف خودشون هستند و میگن غیر از تیکی تاکاشون بقیه روش ها مسخرس...ایا این منطقی هست؟؟نقل قول:
قبلا صحبت شده که ذهنیت ها متفاوته ، یک ذهنیت => اتوبوس ، علی اصغری و ...
یک ذهنیت => تحلیل ، تفسیر به نبوغ ، محدود کردن فضاها در مناطق خطر ، کم کردن فاصله ی بین خطوط ، بازی هدفمند و ...
یک ذهنیت => .... .
بیخیال
همه دنیا دیدند روش امتیاز گرفتن رئال چجوریه
چه میکنه پادشاه و فداراسیونش!!
خوبه تلویزیون هست اونم از نوع رنگی!! خدا میدونه وقتی تلویزیون نبوده این فدارسیون چیکار میکرده
ولی به هر حال ما قهرمانیم وبازی رفت یادتون نره
---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------
همه دنی ا دیدند روش امتیاز گرفتن رئال چجوریه
چه میکنه پادشاه و فداراسیونش !!
خوبه تلویزیون هست اونم از نوع رنگی !! خدا میدونه وقتی تلویزیون نبوده این فدارسیون چیکار میکرده
ولی به هر حال ما قهرمانیم وبازی رفت یادتون نره
تساوی رئال 10 نفره مقابل بارسای 11 نفره رو تبریک میگم
و باز هم مورینیو 10 نفره شد
و باز هم بوسکتس روی هر چی بازیگر هست رو سفید کرد:31:
سوتی محمدرضا احمدی : پیکه در خانواده ای کاملا فوتبالی بزرگ شده !
آخه دروغگو پیکه پدرش وکیله و مادرش دکتر این چیزاست !:31:
رئال مادرید 1 - بارسلونا 1: تساوی با گل های ستارگان
لیونل مسی و کریس رونالدو برای دو تیم گل زدند. البته هر دو از روی نقطه پنالتی.
سایت گل – دیدار دو تیم رئال مادرید و بارسلونا با هشت کارت زرد و یک کارت قرمز، و با تساوی یک بر یک به پایان رسید.
گل های دو تیم را ستارگان آنها، یعنی لیونل مسی و کریس رونالدو، و هر دو از روی نقطه پنالتی به ثمر رساندند.
در این دیدار کارلس پویول پس از سه ماه غیبت در ترکیب تیمش قرار گرفته بود اما با وجود نمایش قدرتمندانه ای که داشت در اواسط نیمه دوم مصدوم شد و مجبور شد میدان را ترک کند.
دیدار دو تیم با برتری بارسلونا در زمینه مالکیت توپ همراه بود. آنها در نیمه اول چندین موقعیت خوب به دست آوردند ولی نتوانستند از آنها بهره ببرند و آنخل دی ماریا، بازیکن رئال مادرید هم چندین موقعیت گل به دست آورد ولی نتوانست کاری از پیش ببرد.
بارسلونا یک بار هم به تصمیم داور اعتراض داشت. داوید ویا با ضربه ایکر کاسیاس سرنگون شد ولی داور اعتقادی به پنالتی نداشت.
بازیکنان بارسلونا هم چند بار پشت محوطه جریمه خطا کردند ولی کریستیانو رونالدو نتوانست آنها را به گل تبدیل کند.
در نیمه دوم، اتفاق مهم اول در دقیقه 53 روی داد. رائول آلبیول در شرایطی که داوید ویا در موقعیت عالی گل زنی قرار داشت روی او خطا کرد. داور به او کارت قرمز مستقیم نشان داد و لیونل مسی هم پنالتی حاصل را به گل زنی تبدیل کرد.
اما رئال مادرید پس از این گل دست به حملات فراوان زد.
رئالی ها پس از حملات سرانجام در دقیقه 82 به گل رسیدند. روی اشتباه آندرس اینیستا و توپ لو دادن او پشت محوطه جریمه، دنی آلوس روی مارسلو خطا کرد و پنالتی حاصل را رونالدو به گل تبدیل کرد.
بارسا در دقایق پایانی حملات گسترده ای را روی دروازه رئال ترتیب داد و رئال هم یک بار با ضربه خطرناک سامی خدیرا دردسرساز شد. داوید ویا هم موقعیت های خوبی را به هدر داد.
در هر حال اولین ال کلاسیکو از چهار دیدار این ماه، با تساوی به پایان رسید و اختلاف دو تیم در صدر جدول هشت امتیاز باقی ماند.
By Ghazal Ziariکد:http://www.goal.com/iran/match/48735/%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%AF-vs-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7/report
بازی ضعیفی بود....
هر دو تیم در حد خودشون ظاهر نشدن...البته شاید دلیلش این باشه که دو تیم می خواستن واسه اولین بازی که بی اهمیت هم بود(به دلیل مشخص شدن قهرمان!)،همدیگه رو یه محک زده باشن...
در کل اصلا بازی راضی کننده ای رو شاهد نبودیم...انتظارها از یه ال کلاسیکو خیلی بیشتر از این هاست...
امیدوارم تو بازی های بعدی شاهد بازی زیباتری از دو تیم باشیم(بازی زیبا فارغ از مسائل حاشیه ای و...)
نقل قول:
فقط این پست رو بخونید....سراسر توهین و تمسخر و تحقیر رئال...!!! رئال اونقدرها هم ضعیفتر از بارسا نیست!!کاش یکم از مربیتون و ژاوی یاد می گرفتید که به تیم حریف احترام بذارید.
شما که به هافبک میگی هافپک!!چقدر قشنگ بازی رو تحلیل می کنی.
شما چیزی به اسم هافبک وسط یا center midfielder برات آشنا هست؟ خدیرا پستش این بود...با آلونسو جا عوض می کردن...پپه هافبک دفاعی ثابت بود و آلونسو و خدیرا هافبک دفاعی دوم و هافبک وسط بودن که گاهی با هم جا هم عوض می کردن...پس میشه 2 هافبک دفاعی و یه هافبک وسط.
کاملا مشخص بود که رئال واسه برد اومده و بارسا واسه مساوی...البته من بارسا رو محکوم نمی کنم...به نظرم هوشمندانه بود...چون این بازی مهم نبود و 3 بازی آینده خیلی مهمه و بارسا نیازی نداشت به خودش سخت بگیره.
در مورد اون چیزی که به زعم خودتون خیلی سر بسته گفتید!! خوب رونالدو زیاد خوب بازی نکرد درست...ولی اگه بخوایم با همین مقیاس در نظر بگیریم مسی هم هیچ کاری نکرد...نمی دونم چجوری رونالدو رو بد دیدی و مسی رو خوب!
نقل قول:
سلام عزیزم :دی
شما ادبیات فارسی دوره دبیرستان رو یک مروری بکن بد خوندی بد متوجه شدی :27:
رئالی ها بعد از باخت در فینال لا کوپا و تقدیم لالیگا به بارسا و شکست در مجموع رفت و برگشت CL :"ما 100 سال پیش این همه جام بردیم و تعداد جامهای ما 62 هست و برای شما 51 (تفاوت را احساس کنید :27:) تازشم ما 70 سال پیش 11 هیچ شما رو بردیم (مدیونی اگه فکر کنی اون بازی تحت تاثیر شرایط خاص امنیتی و فشار روی بازیکنان بارسا بوده!:دی) "نقل قول:
نه شوخی کردم نقل قول نگیرید ...
جالبه!
حالا که نتونستن با تاکتیک همیشگیشون یعنی پاسکاری راه به جایی ببرن میان میگن بازی زیبایی نبود!
تیری آنری: دیدار بارسا- رئال در کوپا دل ری و چمپیونزلیگ جذاب تر خواهد بود
سایت گل- تیری آنری، ستاره فرانسوی نیویورک ردبولز در پیروزی 3-0 تیمش مقابل سن خوزه بعد از 684 دقیقه ناکامی در گلزنی، با ضربه سر دروازه حریف را باز کرد و احتمالا با اعتماد به نفسی که از این گلزنی به دست آورد، به حمایت از تیم سابقش، بارسلونا پرداخت.
آنری که سه فصل برای بارسا بازی کرد، تابستان گذشته به نیویورک ردبولز پیوست.
او در گفتگو با خبرنگاران در مورد دیدار شب گذشته بارسا مقابل رئال گفت:" بازی خیلی خوبی نبود البته قصد بی احترامی به رئال را ندارم. فکر می کنم بازی چهارشنبه در فینال کوپا دل ری بسیار جالب توجه تر باشد. به ویژه اینکه حتما باید یک برنده داشته باشد. فکر می کنم رئال برای پیروزی به میدان خواهد رفت."
این مهاجم 33 فرانسوی معتقد است رویارویی دو تیم در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اوج رویارویی های دو تیم خواهد بود.
" فکر می کنم دیدار دو تیم در چمپیونزلیگ بسیار جذاب خواهد بود."
رئالی ها در چند فصل اخیر موفق به شکست دادن بارسا نشده و بعضی از رسانه ای اسپانیایی معتقدند کهکشانی ها از اعتماد به نفس لازم برای پیروزی مقابل رقیب دیرینه برخوردار نیست اما آنری به این گمانه زنی ها اهمیتی نمی دهد.
" می دانید که این مسائل اهیمتی برای من ندارد. اگر آنها اعتماد به نفس ندارند، این مشکل من نیست. تا زمانی که بارسا پیروز شود، من اهمیتی به این مسئله نمی دهم."
By Behnam Jafarzadehکد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/04/17/2445217/%D8%AA%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A2%D9%86%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D8%AF%D9%84-%D8%B1%DB%8C-%D9%88-%DA%86%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%B2%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D8%AC%D8%B0%D8%A7%D8%A8
2011/4/17
ایکر کاسیاس: 10 نفره شدن کارمان را دشوار کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- ایکر کاسیاس، دروازه بان رئال مادرید، علی رغم اینکه تساوی 1-1 امیدهای تیمش برای قهرمانی در لالیگا را کمرنگ تر از قبل کرد، از این نتیجه راضی است.
رئالی ها در حالی که بیشتر دقایق نیمه دوم 10 نفره بازی کردند توانستند گل تساوی را در دقایق پایانی به ثمر برسانند.
کاسیاس در گفتگو با شبکه تلویزیونی لا سستا گفت:" بعد از کارت قرمز آلبیول و پنالتی، شرایط خیلی دشوار شد اما تیم شخصیتش را به نمایش گذاشت."
در دقیقه 51 دیدار بود که رائول البیو ل داوید ویا را درون محوطه جریمه سرنگون کرد و ضربه پنالتی را لیونل مسی تبدیل به گل برتری کاتالان ها کرد.
اما در فاصله 8 دقیقه به پایان دیدار این بار رئال صاحب یک ضربه پنالتی شد که کریس رونالدو پشت ضربه قرار گرفت و گل تساوی رئالی ها به ثبت رسید.
با این تساوی اختلاف 8 امتیازی دو تیم در صدر جدول حفظ شد و کاسیاس نیز تایید کرد شانس تیمش برای قهرمانی در رقابت های این فصل لالیگا بسیار کاهش یافته است.
" ما می خواستیم اختلاف امتیازی را کاهش دهیم اما نتوانستیم. با 10 نفر رسیدن به این هدف دشوار بود اما هواداران از ما حمایت کردند و ما به حملات مان ادامه دادیم."
By Behnam Jafarzadehکد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/04/17/2445140/%D8%A7%DB%8C%DA%A9%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3-10-%D9%86%D9%81%D8%B1%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%B4%D9%88%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AF
2011/4/17
پدرو: بارسا تیم برتر میدان بود
سایت گل- پدرو، ستاره جوان بارسلونا، معتقد است تساوی 1-1 شب گذشته تیمش مقابل رئال مادرید تاثیری در فینال کوپا دل ری که چهارشنبه شب در مستایا برگزار می شود، نخواهد داشت.
او در گفتگو با نشریه آس گفت:" آنها موقعیت گلزنی داشتند و توانستند با پنالتی کار را به تساوی بکشانند. البته مطمئن نیستم آن صحنه پنالتی بوده باشد."
پدرو که در دیدار رفت مقابل رئال گلزنی کرده بود تاکید کرد که تیمش در این دیدار تیم برتر میدان بود.
" ما بر بازی مسلط بودیم و می توانستیم به پیروزی برسیم با این وجود فکر می کنم تساوی هم نتیجه خوبی بود.
دیدار چهارشنبه شب متفاوت خواهد بود و فکر نمی کنم اتفاقات این دیدار تاثیری در سرنوشت فینال کوپا دل ری داشته باشد."
رئال و بارسا چهارشنبه شب در مستایا در فینال جام حذفی مقابل هم قرار خواهند گرفت.
By Behnam Jafarzadeکد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/04/17/2445144/%D9%BE%D8%AF%D8%B1%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%B1-%D9%85%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%88%D8%AF
2011/4/17
عزیزم :دینقل قول:
سلام عزیزم
شما ادبیات فارسی دوره دبیرستان رو یک مروری بکن بد خوندی بد متوجه شدی
خوب قضیه کاملا واضح بود دیگه بارسا تقریبا به مساوی راضی بود...نبود؟ خودتون هم الان خوشحالید دیگه...؟! از طرز پس زدنت معلومه جیگر :دی
در ضمن ادبیات نیست :دی زبان فارسی برای اینجور مسائله (سوتی)
خیلیها دچار آلزایمر مربوط به زمان نزدیک و تمرکز حواس شدید در مورد زمان دور هستند، مثلا یادشان است که 70 سال پیش چه چیزهایی به دست آوردند، اما یادشان نیست در این 3 سال چه چیزهایی را از دست دادند. :31:نقل قول:
پی نوشت: دقت کردین بعضی از طرفداران شیاطین سرخ :دی بعد از باخت به منچستر سیتی چقدر مغموم و ناراحت بودن ولی الان با مساوی تیم رئال سر از پا نمیشناسن؟ :دی ( میگم جام حذفی با چمپیون لیگ هنوز مونده لیگ رو هم که از دست دادید فکر نمیکنم الان وقت مناسبی باشه که جشن و پایکوبی راه انداختین برای یک مساوی اونم تو برنابئو) :دی
منت خدای را که کاری کرد رئال با بازی عالی خودش!(به زعم هواداراش البته!)بتونه بارسا رو متوقف کنه!
تبریک و درود بر آنها...
بازی کاملا جذابی بود و بارسا هم هیچ کاری نتونست بکنه...رئال توپ و میدون و خلاصه همه چیز بازی رو تو 95% موارد تو دست خودش داشت و...
پ.ن: امید است هواداران تیم رقیب راضی شده باشند!;)
البته به دوستان حق میدم...تیمی که از خیخون تو خونه ببازه ،بایدم تساوی مقابل بارسا رو یه نتیجه خوب واسه خودش بدونه.
بحث کری خونی بدجوری داغه.ما هم یه نظری بدیم.به نظر من اشتباه بارسا این بود که بعد از زدن گل عقب کشید اصلا نباید این کارو می کردن همون بازی روون خودشونو انجام میدادن حتی بازم به گل می رسیدند ولی کاری کردن که اصلا درش تخصص ندارن حفظ نتیجه.اصلا به بارسای رویایی نیومده که بیاد دفاع کنه از تک گلش و در واقع بهتر بگم بارسا از اصل خودش اومد بیرون و 2 امتیاز از دست داد ولی بازم نتیجه خیلی خوبی بود.وقتی که داور برای رئال پنالتی گرفت بازیکنای رئال جوری همدیگرو بغل کردن که انگار قهرمان لیگ شدن بهرحال 6 باخت پیاپی یه جورایی برای رئال خیلی ضایعست
بارسا 8 امتیاز اختلافو حفظ کرده الکلاسیکو رفت رو 5-0 ترکونده!هیچ وقت به آب و آتیش نمیزنه وقتی گل اول رو زد داشت باشگاه رئال رو تحقیر می کرد که روی اتفاق و بی دقتی الوز پنالتی شد و مساوی تموم شد من که خیلی خوشحالم چون قهرمانی لالیگا قطعی شده تقریبا ...شما اگه یکم دقت کنی میدونی تیمی که 70% مالکیت داره موقعیت گلهای نزدیک داره گل اولو زده یه پنالتی براش نگرفتن یه یار بیشتر داره و تو دقیقه 82 از نقطه پنالتی گل میخوره قطعا از نتیجه مساوی ناراضی هست!:27:نقل قول:
اما در مورد سوتی ببین اینی که یه جمله رو بخونی نتونی معنی و مفهومش رو درک کنی دقیقا برمیگرده به ادبیات فارسی، زبان فارسی شامل قواعد و دستور العملها و تعاریف هست (جمله چیه فعل چیه انواعش کلمات و ...) اینکه شما از اینکه من مساوی رو به رئالی ها تبریک میگم برداشت می کنی من از مساوی راضی بودم مشکل درک ادبی هست :46:
دفعه بعد که خواستی سوتی بگیری بیشتر دقت کن که ضایع نشی!:دی
آقا نقل قول نگیر دیگه :دینقل قول:
خیلیها دچار آلزایمر مربوط به زمان نزدیک و تمرکز حواس شدید در مورد زمان دور هستند، مثلا یادشان است که 70 سال پیش چه چیزهایی به دست آوردند، اما یادشان نیست در این 3 سال چه چیزهایی را از دست دادند.
پی نوشت: دقت کردین بعضی از طرفداران شیاطین سرخ بعد از باخت به منچستر سیتی چقدر مغموم و ناراحت بودن ولی الان با مساوی تیم رئال سر از پا نمیشناسن؟ ( میگم جام حذفی با چمپیون لیگ هنوز مونده لیگ رو هم که از دست دادید فکر نمیکنم الان وقت مناسبی باشه که جشن و پایکوبی راه انداختین برای یک مساوی اونم تو برنابئو)
در کل موافقم :دی + برای بارسا هم هنوز اتفاقی نیوفتاده قهرمانی لالیگا از قبل هم قطعی بود هنوز سه بازی دیگه مونده...++راس میگه پایینی منچستر و ... رو چی کار داری
شما یه بار توو فوتی در مورد فابرگاس مزه ریختی که همون کاربر که خودت میدونی کیه جوابتو داد بدجور هم دادنقل قول:
پی نوشت: دقت کردین بعضی از طرفداران شیاطین سرخ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از باخت به منچستر سیتی چقدر مغموم و ناراحت بودن ولی الان با مساوی تیم رئال سر از پا نمیشناسن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس لطف کن در مورد منچستر هم مزه نریز
تاپیک،تاپیکه اسپانیاس و به بقیه تیما اگه کاری داری برو تاپیک خودشون و البته فوتی:31:
نه دیگه برادر :دینقل قول:
اما در مورد سوتی ببین اینی که یه جمله رو بخونی نتونی معنی و مفهومش رو درک کنی دقیقا برمیگرده به ادبیات فارسی، زبان فارسی شامل قواعد و دستور العملها و تعاریف هست (جمله چیه فعل چیه انواعش کلمات و ...) اینکه شما از اینکه من مساوی رو به رئالی ها تبریک میگم برداشت می کنی من از مساوی راضی بودم مشکل درک ادبی هست
ببین من نگفتم شما گفتم اکثر بارسایی ها شما مگه فقط تنها بارسلونایی موجود تو فروم هستی؟ :دی (نکنه هستی) :دی اگر هم دقت کنی من شخص رو خطاب نکردم همیشه جمع بستم :دی
تحقیر؟ :دی ! بیخیال برادر :دی والا بارسلونا با این همه شور ....بازیکن و...که مینازه بهش اومد در مقابل رئال 10 نفره 1-1 کرد :دی اونقت میگی تحقیر؟ :) تحقیر این نبود که در مقابل یک تیم 10 نفره 1-0 جلو باشی بعد 1-1 کنند ؟ اونم چه تیمی بارسلونا ...!نقل قول:
بارسا 8 امتیاز اختلافو حفظ کرده الکلاسیکو رفت رو 5-0 ترکونده!هیچ وقت به آب و آتیش نمیزنه وقتی گل اول رو زد داشت باشگاه رئال رو تحقیر می کرد که روی اتفاق و بی دقتی الوز پنالتی شد و مساوی تموم شد من که خیلی خوشحالم چون قهرمانی لالیگا قطعی شده تقریبا ...شما اگه یکم دقت کنی میدونی تیمی که 70% مالکیت داره موقعیت گلهای نزدیک داره گل اولو زده یه پنالتی براش نگرفتن یه یار بیشتر داره و تو دقیقه 82 از نقطه پنالتی گل میخوره قطعا از نتیجه مساوی ناراضی هست!
اگر بارسلونا داشت رئال رو تحقیر میکرد چرا بعد از گلی که خورد کاره خواصی نکرد (شاید نتونست در مقابل تیم 10 نفره کاری کنه :دی)
نه دفعه بعد مواظب باش خواستی کسی رو ضایه کنی خودت ضایع نشی :دی جیگر :دینقل قول:
دفعه بعد که خواستی سوتی بگیری بیشتر دقت کن که ضایع نشی!
پست های دوستان بارسایی واقعا زیباست و. چیزی برای گفتن نداریم...(کسیکه نمیدونه دفاع مطلق چیه و اون رو با بستن روزنه ها یکی میدونه، چی میشه بهش گفت؟!)
فقط این پست دوستمون جالبه برام...که هیچکی جواب نداد
بدون شک، بارسا تنها یک شیوه داره و اونم همینه..نقل قول:
نمیدونم مد شده جدیدا میگن اتوبوس!!!شاید پیزی از فوتبال نمیدونید و حرفاتون از رو بی اطلاعاتی هست!!!نیمی از نیمه اول که با پاسکاری بین خط دفاع و هافبک بارسا تلف شد!و فقط پاس میدادند بیشتر شبیه وقت تلف کردن بود....این اصطلاح اتوبوس واسه دفاع کردن به کار میره....وقتی یک تیم صاحب توپ هست و پاس کاری میکنه تا از حرکات تو عمق محاجم هاش به گل برسه اینکه تیم مقابل فضا رو ببنده میشه دفاع؟؟؟!!!این تاکتیک برای مقابله با به قول خودتون فلسفه بارساتون هست....یادتون باشه هیدینگ با همین روش گریتون رو تو استمفورد بریج دراورد....من الان ازتون 1 سوال میپرسم....لطف کنید جواب بدید....هر کدوم از دوستای بارسایی که میتونن جواب بدن....شما 1 تاکتیک غیر از تیکی تاکا تون نام ببرید؟ببینم غیر از این روش دیگه ای میشناسید؟؟فقط این رو روش میدونید و بقیه رو مسخره میکنید...حرصتون درومده به بازی مستقیم میگید زیر توپ...رو رونالدو خطا میکنید ضربه ازاد میشه اونم به تمسخر میگیرد....یکی به من بگه شما غیر از این تاکتیک دیگه میدونی چیه؟
مشکل دیشبشون هم همین بود..
دیشب بارسایی ها تویه زمین خودشون و وسط زمین، 50-60 تا پاس میدادن بهم الکی...اما یک موقعیت نمیتونستن ایجاد کنن..دلیلش هم این بود که خوزه ضد این تاکتیک رو قشنگ پیاده کرده بود...
اما بارسا دیگه شیوه یه دیگه ای نداشت برای حمله کردن...!
ال کلاسیکو - بازگشت به اصل خویشتن آقای خاص
شاید اگر فرناندز داور اسپانیایی مسابقه آن پنالتی مشکوک را نمی گرفت، حالا گواردیولا رکورد پیروزی های صد در صد ش را در برابر رقیب سنتی حفظ میکرد
سایت گل- شاید اگر فرناندز داور اسپانیایی مسابقه آن پنالتی مشکوک را نمی گرفت ، حالا گواردیلا رکورد پیروزی های صد در صد ش را در برابر رقیب سنتی حفظ میکرد ولی هنوز هم در مقابل آنها شکست نا پذیرنشان داده .داور مسابقه بجز این صحنه یک پنالتی مسلم را هم که به گفته جمال شریف مفسر سر شناس داوری تلویزیون الجزیره در نیمه اول توسط کاسیاس بروی ویا انجام شده بود را هم نگرفت ..اولین بازی از چهار گانه های پیشرو که باز رکورد های خاص خودش را داشت .
اولین گل مسی به مورینیو و اولین گل رونالدو در ال کلاسیکو ، هر دو از روی نقطه پنالتی مورینیو که گویا پازل گمشده دیدار رفت را در برابر نیرومندترین باشگاه جهان پیدا کرده بود با طراحی و چینش ۴-۱-۲-۲-۱ به مصاف آبی - اناری ها رفته بود .در این چینش شطرنجی که مدتها از قبل طراحی شده و در بازی با اتلتیکو مادرید امتحان و آزمایش شده بود ، نقش پازل گمشده تیم را په په بر عهده داشت که قرار بود نقش کامبیاسو اینتر را بازی کند ولی او چنان درخشان و فراتر از تصور بازی کرد که زمانی بجای الیبول اخراج شده در قلب دفاع قرار گرفت ، باز مورینیو با دو تعویضی که انجام داد او را بجای اولش برگرداند .
و سیستم تیم را با کم کردن یک هافبک دفاعی بشکل همان ابتدای بازی در آورد .مورینیو که به امید پیروزی کراوات نبسته بود حالا شاید متقاعد شده باشد که روش دیروز کارآمدترین روش برای مقابله با ستارگان بارساست ..او با علم به اینکه میدانست سر چشمه حرکات بارسا با سه کاندیدای بهترین بازیکنان جهان -مسی ،چابی ، اینیستا - از بین نیمه زمین تا خط یک سوم دفاعی اش شکل میگیرد با تجمع بازیکنانش در زمین خودی و فشار بروی این سه بازیکن در زمان تصاحب توپ عملا اجازه شکل گیری به حرکات آنان نداده بود .
در این چینش دی ماریا کامی عقب تر نزدیک به آلوس بازی میکرد تا از نفوذ های خطرناک این بازیکن جلوگیری کند .مادریدی ها وظیفه داشتند که در زمان تصاحب توپ با یاران سرعتی خود ، رونالدو . دی ماریا و خدیرا و بنزما به دروازه حریف هجوم برند .این تاکتیک سبب شد در نیمه اول به رغم مالکیت توپ بارسا ، ۶۹ درصد در مقابل ۳۱ درصد ، ضد حملات رئال بسیار زهردار و خطرناک بنماید آنها نشان دادند راحت تر از بارسا میتوانند به گل برسند به شکلی که در ضربات ایستگاهی و کرنرها موفق نشان دادند آنها روی یکی از کرنرها با ضربه سر رونالدو تا آستانه گل پیش رفتند اما آدریانو با سر توپ را از درون گل بیرون آورد .
ویا که در نیمه اول کم تحرک بود و خیلی کنار خط بازی میکرد با توصیه های گواردیلا در نیمه دوم با تحرک بیشتر و رفتن در عمق توانست از کمند دفاعی رئال گذشته و یک پنالتی را نصیب یارانش کند بعد از گل بارسا ، آنها در صدد حفظه نتیجه بر آمدند و در حالیکه از یک یار بیشتر سود میبردند ناخودآگاه عقب کشیدند .این عقب کشیدن که با روح و فلسفه بازی آنها در تضاد است سبب گردید رئالی با وجود برتری عددی حریف بازی را در دست بگیرند و به گل مساوی برسند .حالا آنها در حالی خود را برای مصاف روز چهار شنبه ورزشگاه مستایا آماده میکنند که بنظر میرسد خوزه مورینیو به ترکیب ایده ااش در برابر حریف سر سخت دست پیدا کرده .آیا این تدبیر او در هر چهار بازی جواب خواهد داد ؟. و باید دید پپ چه راه حلی برای مواجه با این تدبیر دارد. آیا او طرحی برای این یک نواختگی.تاکتیکی تیمش خواهد داشت که بتواند در صورت به بن بست خوردن در جریان بازی انعطاف تاکتیکی بخرج داده و تغییر شیوه و آهنگ دهد .آیا او میتواند ستاره های افول کرده تیمش را از این حالت بیرون آورد و از آنها بازی بهتر بگیرد و شاهد نمایش زیباتر آنان در زمین مسابقه باشد و یا به بن بست تاکتیکی خواهد خورد و در چنبره تفکرات مرد پرتقالی قهار گرفتار خواهد آمد .برای جواب به این سوالات حداقل باید تا پرده دوم این نمایش صبر کنیم
2011/4/17کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/04/17/2445227/%D8%A7%D9%84-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3%DB%8C%DA%A9%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DA%AF%D8%B4%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B5%D9%84-%D8%AE%D9%88%DB%8C%D8%B4%D8%AA%D9%86-%D8%A2%D9%82%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D8%B5
نتونستن جواب بدن همون دوستمون تو پیغام خصوصی از خجالتمون درومدن:31:نقل قول:
فقط این پست دوستمون جالبه برام...که هیچکی جواب نداد
متاسفم
در ضمن اینم بگم...مشکلی نیست که یک تیم با یه تاکتیک موفق هست و همونم ادامه بده....بارسا با همین موفق هست....کسی حق نداره مسخره کنه....این حرف ها در حد تحلیل فوتبال هست که از اطلاعات هم استفاده کنیم...کاری که بعضی از دوستان میکنند تمسخر هر روش غیر از فلسفه:31:تیم بارسلوناست....بارسلونا فقط از این روش استفاده میکنه و تک پلن کار میکنه و موفق هم هست...چه اشکالی داره....باید طوری که موفقی رفتار کنی....اما به تمسخر گرفتن دیگران و تاکتیک های علمی روز فوتبال فکر نمیکنم کار شایسته ای باشه:13:خوب طبیعتا تیم های دیگه تو 90 دقیقه روش های دیگه ای به کار میبرند...مثل کاری که فرگوسن میکنه...زمان بندی بازی بر اساس شرایط مسابقه...به عنوان مثال تا دقیقه 30 حفظ توپ و بازی سازی از دفاع 30 تا 45 فقط حمله و حرکات ضربدری بین مدافع های کناری و وینگر ها و هافبک ها و بقیه دقایق بازی....ولی کاری که بارسا انجام میده...شده 20/30 دقیقه فقط پاس میده...تو تمام دقایق بازی....و همونطوری که دیدیم مورینیو من رو شخصا دیشب شگفت زده کرد...اولین باری بود میدیدم که یک تیم انقدر به بارسا فشار اورد...البته بارسا هم چند فرصت خوب داشت....اما رئالی ها خوب مقاومت کردند....مرد برنده دیشب کسی جز مورینیو نبودنقل قول:
بدون شک، بارسا تنها یک شیوه داره و اونم همینه..
همونی که بعد بازی آرسنال به صورت خود جوش ناپدید شد؟ :دی آره جوابشو گرفت :دینقل قول:
میگم الان بد کبکت خروس میخونه برای این مساوی :دی ببین بارسا با رئال چیکار کرده که شما اینجوری شدین :دی
پی نوشت: راستی مجموعه شش بر یک و ۸ امتیاز اختلاف جشن پایکوبی هم باقی میذاره براتون؟ :27:
سلام دوستاننقل قول:
توهم فانتزی زدن همینه :31: فکر کنم کاملا شما قضیه معکوس میگیری !
لطفا وقتی پست میدید قبلش یک لیوان اب سرد بخورید برای اعصاب هم بسیار عالیه! در ضمن پیزی نیست چیزی هست :ینقل قول:
وقتی تو نیمه اول 8 نفره دفاع میکنی و تنها امیدت به ضد حمله و اشتباه بازیکنان حریف هست چه اسم دیگه ای میشه روش گذاشت؟ وقتی تیم دوم اروپا هستی و تو خانه خود بازی میکنی ولی 25% بیشتر تو نیمه اول صاحب توپ نیستی و امیدت فقط به کرنر و ضربه ایستگاهی هست هیچ حرفی برای گفتن باقی نمیمونه
در پست قبلی هم گفتم ما حاضریم فوتبال بازی کنیم و ببازیم ولی تو خانه خودمون به این شکل افتضاح بازی نکنیم:40:
اشتباه نکن دقیقه 90 به بعد ما گریه طرفداران چلسی رو با پاس گل مسی و ضربه اینیستا در اوردیم :46:نقل قول:
.یادتون باشه هیدینگ با همین روش گریتون رو تو استمفورد بریج دراورد
نه عزیزم مورینیو با این تاکتیک ثابت کرد که بارسا بهترین تیم دنیاست چون جلوی این تیم نمیتونه فوتبال بازی کنهنقل قول:
...من الان ازتون 1 سوال میپرسم....لطف کنید جواب بدید....هر کدوم از دوستای بارسایی که میتونن جواب بدن....شما 1 تاکتیک غیر از تیکی تاکا تون نام ببرید؟ببینم غیر از این روش دیگه ای میشناسید؟؟فقط این رو روش میدونید و بقیه رو مسخره میکنید...حرصتون درومده به بازی مستقیم میگید زیر توپ...رو رونالدو خطا میکنید ضربه ازاد میشه اونم به تمسخر میگیرد....یکی به من بگه شما غیر از این تاکتیک دیگه میدونی چیه؟
پ ن : شما از باخت تیمت دیروز ناراحتی دیروزم با این بازی رئال به اوج ناراحتی رسیدی لطفا اول ارامشتو حفظ کن و حرص زیادم نخور و بعد در مورد تیم ما اظهار فضل کن !
تیمی که 500 میلیون پول خرید 2 فصلشه و تو خونه خودش اینطور بازی میکنه و در ضمن تیم دوم اروپا هست از لحاظ قدرت براش زشته با این روش بازی کردن و خوشحالی بعد از تساوی اونم تو خونه خودش :ینقل قول:
کلا شما برعکس همه چی میبینی :ینقل قول:
فقط این پست رو بخونید....سراسر توهین و تمسخر و تحقیر رئال...!!! رئال اونقدرها هم ضعیفتر از بارسا نیست!
:18:نقل قول:
کاملا مشخص بود که رئال واسه برد اومده و بارسا واسه مساوی...البته من بارسا رو محکوم نمی کنم...به نظرم هوشمندانه بود...چون این بازی مهم نبود و 3 بازی آینده خیلی مهمه و بارسا نیازی نداشت به خودش سخت بگیره.
تا قبل گل بارسلونا که 9 نفری دفاع میکردید بعد اومده بودید برای برد ؟ :ی
بعد اینکه گل خوردید بارسلونایی ها خواستن بازی اداره کنند و خودشونو خسته نکنند و شما هم تو خونه خودتون عقب بودید که تونستید 3-4 تا حمله کنید ولی تا گل تساوی زدید باز رفتید زیر فشار بارسا
البته حق دارید با یک تساوی تو خونه خودتون از خود بی خود شوید :ی
رونالدو جز ضربه ایستگاهی کاره دیگری کرد ؟ :ی حتی تو کورس با افلای محو شد !نقل قول:
در مورد اون چیزی که به زعم خودتون خیلی سر بسته گفتید!! خوب رونالدو زیاد خوب بازی نکرد درست...ولی اگه بخوایم با همین مقیاس در نظر بگیریم مسی هم هیچ کاری نکرد...نمی دونم چجوری رونالدو رو بد دیدی و مسی رو خوب!
احتمالا دیشب بازی با استرس دیدی و نتوانستی کاملا در جریانش قرار بگیرینقل قول:
دیشب بارسایی ها تویه زمین خودشون و وسط زمین، 50-60 تا پاس میدادن بهم الکی...اما یک موقعیت نمیتونستن ایجاد کنن..دلیلش هم این بود که خوزه ضد این تاکتیک رو قشنگ پیاده کرده بود...
موقعیت های 100 درصد و تک به تک نگاه کن اگر 2تاش گل میشد چی میشد ؟ و در ضمن اینو بدون بارسا احتیاج نداره تاکتیکشو عوض کنه چون تیمهای روبروشن که باید تاکتیکشونو بر اساس بارسا عوض کنند :40:
چقدر ایشون خوشحال هستند البته حق هم دارند just loooooooolنقل قول:
ببین من نگفتم شما گفتم اکثر بارسایی ها شما مگه فقط تنها بارسلونایی موجود تو فروم هستی؟ :دی (نکنه هستی) :دی اگر هم دقت کنی من شخص رو خطاب نکردم همیشه جمع بستم :دی
پ ن 2 : و در اخر به هواداران رئال و ضد بارسلونایی ها این تساوی شیرین را که براتون حکم برد داشت اونم تو خونه خودتون را باز هم تبریک میگم ایشالا همیشه با تساوی خوشحال ببینیمتون :ی
پ ن 3 : لطفا طرفداران تیمهای دیگه به فکر تیم خودشون باشند مخصوصا بعد از باخت به همشهریشون :ی :11: