ممنون، اگه گوشی دیگه ای هم توی این رنج در نظر دارین بگیننقل قول:
در حد نو هس گوشینقل قول:
اگه گوشی دیگه ای هم توی این رنج در نظر دارین بگین
Printable View
ممنون، اگه گوشی دیگه ای هم توی این رنج در نظر دارین بگیننقل قول:
در حد نو هس گوشینقل قول:
اگه گوشی دیگه ای هم توی این رنج در نظر دارین بگین
خب چرا گوشی دس دوم دوست عزیز؟ بهت پیشنهاد میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیری، حیفه که آدم این همه پول بده و گوشی دس دوم بگیره
G2 گوشی فوق العاده ای نسبت به قیمتش
بازم هر جور دوست داری
سلام.نقل قول:
دوست عزیز من که هرچی نگاه میکنم قیمتی نمیبینم.:n02:
شما باید بگی دستدوم رو چند میخوای بخری.خوب اگر به قیمت نو میخوای بخری که نه نمیارزه ولی اگر کمتر هست قیمت رو بگو تا بشه گفت می ارزه یا نه.:11:
سلام.نقل قول:
کدوم همه پول؟:n02:
دوستمون قیمت ندادن که.:11:
میدونم که قیمت ندادهنقل قول:
من نسبت به قیمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عرض کردم :n16:
شرمنده :n16:نقل قول:
منظورم این بود که در حد و اندازه قیمت یه Note 3 (دس دوم ولی یه ماه کار کرده، کاملا سالم نو) پیشنهاد بدید
LG G2 مدل 32 گیگابایتینقل قول:
گوشی هواوی جی ۷۰۰بگیر چهار هسته ایی کیفیت lcdاز نوع ips می باشد شیک و خوش دست دارای ۲ گیگ رم و در کل عالیه حساب هواوی را باید از گوشی های فیک چینی که پدر مادری ندارند جدا کردنقل قول:
خودم یک هفته هست که خریدم و کاملا راضی ام
دوستان تا نهایت 380 چی پیشنهاد میدین؟؟؟ خودم سرچ زدم رسیدم به هواوی G510 و y511 و Y300..
لومیا 520 داشتم خوشم نیومد ...
میخوام حداقل 4 اینچ باشه!
بیشتر واسه چت و فیس
باتری خوب باشه..
دوربین واسم مهم نیست
y511 رو خبر ندارم...نقل قول:
ولی G510 خیلی خوبه!
پردازنده خوب
باتری خوب
صفحه نمایش 4.5 اینچی
ممنون..نقل قول:
فرق آنچنانی ندارن ولی پردازنده Y511 مدیاتک هست
اما عجیب بود واسم که Y511 از G510 بنچمارکش بالاتره!!!
گوشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از مشخصات سخت افزاری بهتری برخوردار هسنقل قول:
مشخصات کلی:یک سیم کارته - وزن : 150 گرم
پردازنده:Qualcomm MSM8225 Snapdragon Chipset Dual-Core CPU
صفحه نمایش:صفحه نمایش رنگی لمسی خازنی از نوع IPS LCD - سایز صفحه نمایش: 4.5 اینچ - دارای رزولوشن 854 × 480 - تراکم پیکسلی: 218 پیکسل بر اینچ - قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
حافظه:حافظه داخلی 4096 مگابایت - حافظه رم 512 مگابایت - قابلیت نصب کارت حافظه از نوع Micro SD
شبکه های ارتباطی:3G - GPRS - قابلیت اتصال به اینترنت از طریق وای فای - GPS - بلوتوث
دوربین:5.0 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاش
صدا:فیش 3.5 میلیمتری هدفون
امکانات نرم افزاری:سیستم عامل Android 4.1 Jelly Bean - پشتیبانی از جاوا - نمایش فایلهای مایکروسافت آفیس - نمایش فایلهای PDF
سایر مشخصات:رادیو - باتری 1700 میلی آمپر ساعتی
فعلاا تا بعد از عید دست نگه دارید نخرید قیمت ها میاد پایین
فکر بدی نیست ولی آدم میخواد تو عید که کلی تعطیل و وقتش زیاده و یا تو سفره با گوشی حال کنه و یکمم پوز بیاد:n10: بعد از عید که همه سرکاراشون هستندو باید باگوشیت بری تو پارک بشینی با پیرمردها حال کنی:n02:نقل قول:
ولی در کل معمولا فرودین اردیبهشت ماه ارزون خریدنه!
ولی تو هوآوی بعید میدونم ارزونی قابل توجه ایی داشته باشه چون قیمت فعلیش چیزی نیست که بخواد یکدفعه نصف بشه!ولی تو برندهای دیگه مثل سام سونگ و اچ تی سی بخاطر قیمت اولیه بالا می بینیم که یکدفعه گوشی 2/300تو چند ماه میشه 1/450!!!
دلار که بیاد پایین مطمئن باش قیمت ها مخصوصاا گوشی شکسته میشه
از کجا مطمئنی؟نقل قول:
دوستِ من فروشنده ها با دلار میبرن بالا اما با دلار نمیان پایین!نقل قول:
بهونه همشون هم یه چیزه
امروز مجتمع کامپیوتر پایتخت بودم (صبح ساعت ۱۰-۱۱ ) میگفتم چرا قیمتا با ۱ماه پیش مو نمیزنه
همشون میگفتن که ما با دلار ۳ تومن خریدیم و قیمت زدیم و اگر بیاد پایین نمیتونیم زرر بدیم!!
یکی نیست بگه انصاف هم خوب چیزی اونموقع که دلار کشید بالا جنسا رو گذاشتین تو انبار و
گرون گرون کردین تو پاچه مردم اما الآن........
با سلام.
در حدود قیمتی Xperia M ، گوشی بهتر چی هست؟
دو سیم کارته نمیخوام. دوربین چندان مهم نیست. بیشتر زیبایی و کیفیت صفحه مد نظرم هست.
بودجه تون چقدره؟نقل قول:
Xperia L هم گوشی خوبیه قیمتش حدود ۶۵۰تومن و خوشگل هم هست از لحاظ کارایی هم دوستم داره ازش راضیه
Samsung galaxy Core هم یه نگاه بکن
فرستاده شده از HUAWEI Y300-0100ِ من با Tapatalk
تشکر. :n16:نقل قول:
بودجه حدود 600 تومن. نمیخوام زیاد هزینه کنم. بیشتر واسه مکالمه میخوام.
Xperia M تک سیم هم داره؟
اگه داره چند قیمته؟
تو این رنج، برند هوآوی بهترینه و گوشی های خوبی دارهنقل قول:
Xperia M رو نمی دونم اما اگه بتونی پنجاه تومن دیگه بزاری رو پوست و Xperia L رو بگیری ضرر نمی کنی چون خیلی از اِم سر تره هم از لحاظ حافظه داخلی و هم از لحاظ پردازشینقل قول:
و دوربین ۸ مگاپیکسلی اون
با توجه به اینکه زیبایی و کیفیت صفحه براتون مهمه اصلا دور و ور سونی نرید از نقاط ضعف سونی و این گوشی همین صفحه نمایشش هست که گوشی های متوسط برندهای دیگه در این مورد سرتر هستننقل قول:
پیشنهاد من :
سامسونگ گلکسی core : صفحه 4.3 ولی تی اف تی ه
سامسونگ گلکسی advans s : صفحه نمایشش super amoled ولی 4 اینچه
هر دو میتونن توقع شما رو برآورده کنن
از لحاظ زیبایی و کیفیت، فکر می کنم LG Optimus L7 II P713 هم در میان مواردی که دوستان معرفی کردن، گزینه ی خوبیه.نقل قول:
البته اگه کمی روی بودجه تون بذارید، به نظر بنده، Huawei Ascend G610، بهترین انتخاب شما خواهد بود.
موافقم ;-)نقل قول:
سلام بین سونی اکسپریا t,tx,sp کدوم بهتره؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید
از نظر سخت افزاری sp + اندروید 4.4 هم براش میاد.نقل قول:
از نظر دوربین t و tx
+ چندتا تفاوت جزئی ... sp تاچش بعضی مواقع مشکل پیدا میکنه ... بین t و tx ، تی ارزون تره و مدل جهانی تریه برا کاستوم رام و اینا
انتخابت بین sp و t باشه ... یکی از برتری های sp ، آپدیت شدن در آینده به 4.4 هست.
لطف كنيد يه گوشي 2 سيم كارت تا650 معرفي كنيد كه نسبتا همه چيزش خوب باشه
توی این رنج قیمتی گوشی دو سیم کارت میتونم بهتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پیشنهاد کنمنقل قول:
مشخصات کلی:دو سیم کارته - وزن : 170 گرم
پردازنده:MTK MT6589M Chipset Quad Core CPU
صفحه نمایش:صفحه نمایش رنگی لمسی خازنی - سایز صفحه نمایش: 5.0 اینچ - دارای رزولوشن 960x540 - تراکم پیکسلی: 220 پیکسل بر اینچ - قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
حافظه:حافظه داخلی 4096 مگابایت - حافظه رم 1024 مگابایت - قابلیت نصب کارت حافظه از نوع Micro SD
شبکه های ارتباطی:3G - GPRS - قابلیت اتصال به اینترنت از طریق وای فای - GPS - بلوتوث
دوربین:5.0 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاش
صدا:فیش 3.5 میلیمتری هدفون
امکانات نرم افزاری:سیستم عامل Android 4.2 Jelly Bean - پشتیبانی از جاوا - نمایش فایلهای مایکروسافت آفیس - نمایش فایلهای PDF
سایر مشخصات:رادیو - باتری 2150 میلی آمپر ساعتی
سلام دوستان
به نطرتون هواوی g700 بهتره یا glx g5؟ و اینکه کلا کیفیت گوشی های glx چطوره؟
مطمئن باش که این دو تا برند با هم قابل مقایسه نیستند و صد درصد هواوی از جی ال ایکس بهتر و معتبر تر و دارای پشتیبانی بیشتره. با یه جستجو تو اینترنت می تونی ببینی که هواوی سال هاست تو کار تولید تجهیزات مخابراتی بوده و هست و اپراتور های داخلی هم از این شرکت چینی استفاده می کنند. در حالی که جی ال ایکس تنها یه شرکت مونتاژ هست و قطعات اون از چین وارد میشه و تو ایران مونتاژ میشه.نقل قول:
با عرض سلام به دوستان عزیز
ممنون میشم واسه خرید گوشی بین سامسونگ s3 و سونی T بنده رو راهنمایی بفرمائید؟خرید کدومشون ترجیح داده میشه؟
از کمک و راهنمایی دوستان صمیمانه سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
100% سامسوگ گلگسی SIII !نقل قول:
این گوش یه سر و گردن از T بالا تره.
از همه چیزش!
فقط T، تراکم پیکسلش یکم بیشتره، که اصلاً مهم نیست!
دوست عزیزم از راهنمایی شما بسیار سپاسگزارم. چنان قاطعانه فرمودید s 3 که جای شکی باقی نماند :n06:نقل قول:
دو سوال از خدمت شما داشتم
1 - چون کیفیت عکس واسم خیلی مهمه ایا دوربین 8 سامسونگ در مقابل 13 سونی در سری t برتری داره؟
2- همتراز و معادل s3 در برند سونی چه مدلی میشه؟
از لطف شما ممنونم
موفق باشید
کیفیت دوربین سامسونگ خیلی بهتره و دوربین s3 جز بهترین هاستنقل قول:
تو برند سونی Xperia Z و ZR ... سخت افزار Z بهتره ولی صفحه نمایش رابط کاربری و باتری و اینا s3 بهتره ... البته تو این رده LG Optimus G و Nexus 5 گزینه های بهتری هستن (ولی گرون ترن)
کیفیت دوربین، به رزولوشن عکس های ثبت شده ربطی نداره.نقل قول:
T، کلاً تو عکسهاش نویز زیاد داره...
++
معادل s3 هم Xperia Z هست که البته کمی بالاتر از s3 هست. ( جز کیفیت صفحه نمایش و دوربین )
در کل به نظرم، s3 بهتره. اما اگه سخت افزار و گیم و یا ضد آب بودن و کیفیت ساخت براتون اهمیت داره،
در انتخاب Z و یا ZR شک نکنید.
رابط کاربری هم تاحدودی سلیقه ایه که سامسونگ قابلیت های بهتری داره. اما من از رابط کاربری سونی
بیشتر خوشم میاد :ی
با سلام.
میخواستم نظرتون رو درباره HTC Desire 500 بدونم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا انتخاب بهتر و جدیدتری تو این محدوده قیمت هست؟
انتظار خیلی خاصی ندارم. بیشتر واسه تماس میخوام. زیبایی و خوش دستی و کیفیت تقریبا مناسب صفحه هم اگه داشت چه بهتر.
از لحاظ کیفیت صفحه نمایش، باید بگم که از کیفیت خیلی بالایی برخوردار نیست. نه این که کم باشه. اما تا وقتی کنار گوشی هایی با کیفیتنقل قول:
بالاتر می ذارید، متوجه این اختلاف کیفیت می شوید.
از لحاظ سخت افزاری هم خوبه. برنامه های روزمره مثل تماس گرفتن و امثال این ها خوب عمل می کنه و با توجه به این که رزولوشن صفحه نمایش،
خیلی بالا نیست، بازی هایی مثل آسفالت رو هم تو کیفت متوسط اجرا می کنه.
بعضی از افرادی که این گوشی رو تهیه کردن، از باطریش کمی ناراضی هستند. اما به نظر نمیاد باطری ضعیفی داشته باشه. نسبت به سخت افزار و
رزولوشن صفحه نمایش، یک باطری 1800 میلی آپری، باید عمل کرد خوبی داشته باشه.
کیفیت دوربین هم تو فضا های پرنور، خوبه.
درکل به نظرم گوشیه خوبیه، نسبت به قیمت.
از لحاظ کیفیت صفحه نمایش، گوشیه LG Optimus L9 P768، و از لحاظ سخت افزار و ظاهر ( با کمی افزایش بودجه ) Sony Xperia C گزینه های مناسبی
هستند. البته شما که دم عیدی زیاد نمی خوایین برای گوشی خرج کنید، به نظرم گوشی های هوآوی و همین گوشیی یا همین HTC که خودتون گفتید،
گزینه های مناسبی هستند.
کسی راجع به asus fonepad note 6 اطلاعاتی داره ؟ می خواستم بخرم اما یکم ناشناختس حالا موندم
فبلته خوبیه...نقل قول:
مشخصات :
پردازنده دوهسته ای با فرکانس 2. رم یک. دوربین 8 بدون فلاش. صفحه نمایش 6 اینچ FULL HD پنل IPS باکیفتی عالی.
بلندگو های خوب و قدرتمند، و اندروید 4.2.
کیف لپتاپی اون رو هم با کیفت خوب با قیمت 85 تومان می تونید تهیه کنید.
به نظرم فبلت خوبیه و ارزش خرید داره.
تو این رنج، Samsung Galaxy Mega هم هست، با دوربین بهتر.
گوشی Xperia Z هم تو این رنج، با سخت افزار بالاتر و دوربین بهتر و چند امکانات بهتر موجود می باشد.
سلام
دوستانی که G610 دارن :
G610 کابل otg ساپورت میکنه؟
فرق مدل u20 با u00 چیه دقیقا؟
ممنون