شرکتهای دیگه رو تست کردم حالا مخابرات بهتر از اونها
اگه ای پی ثابت بگیرم به حال پینک فرقی می کنه
Printable View
شرکتهای دیگه رو تست کردم حالا مخابرات بهتر از اونها
اگه ای پی ثابت بگیرم به حال پینک فرقی می کنه
نه آی پی ثابت اصلا تاثیری نداره ! آی پی ثابت مثلا برای بازی هست که سیوت فقط برای همون آی پی هست یا مثلا یه کاری داری که باید آی پیت همیشه 1 دونه باشه واسه اینه !
هیچی مثل پارس آنلاین نمیشه من که بجنورد بودم پینگم با 128 تو لول 140 اینا بود خیلی عالی بود پارس آنلاین اصلا با هیچی قابل مقایسه نبود !
کلا اصلا پارس آنلاین طبق رده بندی که شده اولین اپراتور پر سرعت کشور هست خیلی عالیه من با 128 سرعت دانلودم همیشه رو 140 اینا بود با 512 فکر کنم به 400 اینا برسه !
دوستان یکی بهم این نرم افزار کم حجم رو برا RP مجانی معرفی کرد ... ولی به نظرم قابل اطمینان نیست ... کسی تا به حال ازین قبیل نرم افزارها استفاده کرده؟ ... اگه اکانت بلا استفاده دارید بی زحمت روش تست کنید نتیجه اش رو بگید ممنون میشم . اینم لینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بجه ها پینگاتون داغونه ها :n04: مخابرات پاسداران دارم ، از 12 شب تا 12 ظهر پینگ 110 :n02: بقیه هم از 110 تا ماکس 220 :n03: :n02:
اگر هم ویروس بود کامپیوتر ما ویروسی میشه دیگه موشکلی که ندارهنقل قول:
ساعت حال و حولتون زیاده 2 تا 8 مخابرات مرزداران پینگ 110 تا 150 ایناس بقیه +250 میشهنقل قول:
نه ویروسی نیست با ناد32 آپدیت روز چک کردم.فقط احتمال خیلی زیاد یا کار نمیکنه یا اینکه اکانت بن میشه ممکن هم هست برای مدت محدودی کار بکنه و RP بده...حوصله ساختن اکانت جدید ندارم ... اگه اکانت اضافه دارید چک کنید شاید ای گرفت:n06:نقل قول:
من که امتحان کردم هیچ اتفاقی نیفتادش! بگو حتی 1 RP اضافه شده باشه :n09:نقل قول:
البته اکانتم لول 1 هستش که امتحان کردم روش!
بچه ها یه برنامه توپ پیدا کردم
میتونی هر اسکینی خواستیو بزاری ولی فقط برا خودت نشون میده :n05:
قبل خرید اسکین خیلی بدرد میخوره :n26:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون نصب اون نرم افزار هم میشه انواع اسکین ها رو به صورت سه بعدی دید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... دوستان به جز اسکین unchained Alistar که از طریق یوتیوب رایگان باز میشه اسکین دیگه ای هم هست که مجانی با یه subscribe چیزی بشه بازش کرد؟
Tristina RIot هم هست...بازم فک کنم هست ولی الان تو ذهنم نیستنقل قول:
آقا این چجوری کار میکنه ؟ من که نتونستم باهاش کار کنمنقل قول:
چه جوری کار میکنه ؟
من که باهاش درست کار میکنم اسکینایی که نیومده هم داره
راحته بریزش ... اجراش کن ... اونجا که میخوای هیرو انتخاب کنی اسکینتو هم از تو اون انتخاب کن ... استارت و ...
تو مسیر نصب لول ریختی ؟
لول باید باز باشه بعد نرم افزار رو اجرا کنم ؟
بعد اون قسمت بالا استاتوس واسه تو چی زده ؟
بعد استارت نداره که نرم افزار
اگه میتونی یه آموزش تصویری بزار لطفا خیلی نیازه بچه هاست
نه لازم نیست تو پوشه لول باشه
اول لول رو باز کن بعد برنامه
وقتی میره تو بازی باید اون استاتوس زده باشه injected
استارته بازیو گفتم
خیلی اسونه کار باهاش نیاز به اموزش نیست
نه ریخته Symantec زد منهدمش کرد :n02: گفت تروجانه
مطمئنی الان کار می کنه؟
اره بابا همین الان با اسکینه trynda داشتم بازی میکردم بعضی از اسکین هاش هنوز اضافه نشده ولی اینجا هست
همین injected نمیاد دیگه همش زده واستا برای سرور
هورا پچ جدید اومده !
بکس حجمش خیلی کمه اولیش که 50 بود این دومیه هم که 200 هست فکر نکنم دیگه باشه
بکس مال من رو Applying patch گیر کرده یه 40 دقیقه میشه همینجوری گیر کرده چه کنم ؟
بالاخره آپدیت شد !
این Sivir قرار بود ویژال آپدیت بشه هیچ تغییری نکرده که !
داداش یه آموزش تصویری بزار ! مال نمیاد همین جوری زده واستا ! بعد تو کدوم سروری؟
بازی رو تو بعد با Run as adminstrator اجرا میکنی ؟
خودت الان همینی که داری استفاده میکنی رو آپلود کن شاید مال تو درست باشه ورژنش آپلودش تا استفاده کنیم لطفا
سلام Stop عزیز نظم بهم میریزی اینا تو یه دوتا پست میشه داد .......... :n29:
sivir هنوز تو PBE نیومده الان Sejuani و Trundle تغییر داده شده بعد مپ و مود جدید ......
ولی نرف باف چقدر زیاد فکر کنم تا خرین تغییرات PBE دادن .....
فقط این قابلیت که شبیه lol reply بود نمیدونم چرا هنوز اضافه نکردن ....... الان 4 5 پچ که میگزره؟!!!
فعلا که من نت ندارم ما راتیل اومدم تا فردا پس فردا وصل بشه ببینم چی میشه......... جا من خالی کنید...
عزیزم چرا هر دو دقیقه یه پست میذاری ؟! فرومه چت روم که نیست !نقل قول:
وقتی پست آخر واسه خودته و مدت کمی از پستش گذاشته همونو ادیت کن دیگه !
من زدم آپدیت بشه یه صد مگ مونده بود از پارت دوم تموم بشه قطعش کردم الان که دوباره زدم میزنه 380 مگ باقی مونده:n04:. الان دقیقا باید چه خاکی رو .......؟
یعنی این پچ یکی از بهترین ها بود واقعا حال کردم خیلییییییی عالی از همه نظر اسکین و مپ و ...نقل قول:
بدیش هم نرف zed و nasus بود
این کوئین رو هی باف میکنن فری میکنن هیچکی بازی نمیکنه :n08:
باور کن Varus سالی به بارم فری نمیشه :دی
200 مگ اخه :@
دوستان تغییرات پینگ چجوری شده؟
بعد این سرور ترکیه هم داره پینگ اونجا خوب نیست؟اگرم باشه بازیکناش خوب نیستن
داداش جواب منو لطفا بده
بد بخت شدم دوباره این چرا آپدیت میخواد؟
70 مگ میخواد
خوش حالی برای مپ مود جدید :n10:نقل قول:
پس اسکین دادن ... دمش گرم با این حجم این همه تغییرات .....
nanus نگرفتم چرا نرف کردن این اخری تو رانک زیاد اذیت نمیکرد ولی باز zed چرا ....
اره کوئین منم تعجب کردم RP اوردن پایین اولین carry مینینم اخر بازی کم میاره carry تو ذاتش نیست با این که Valor کنارش :n09:
varus تو s3 شاخی واقعا تو چند بازی که ساپورتش بودم عالی فعلا..............
آقا Inject شد ولی کار نمیکنه این چرا؟
آقا بدون اینکه Inject بشه بازم کار میکنه ایولا
میدونم سخته ولی سعی کن کمتر اسپم بدی لطفا جدی میگم تو میتونی. صفحه پیش 8 تا پشت سر هم این صفحه هم فعلا 4 تانقل قول:
اها حالم به هم خورد ولش کنن میگه F 14 Shiravan pm me