به نظرت اگر خدا نبود چي ميشد ؟
Printable View
به نظرت اگر خدا نبود چي ميشد ؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Amir7323
1. چون هم از صداش و هم از فیلمهاش خوشم میاد
2. من همه فیلمهای هیلاری رو دوست داشتم تا حالا ولی قشنگترینش
The Perfect Man
و Raise Your Voice بود که خیلی عالی بودند
3. زنگ میزنم 110 میگم این خانوم مزاحمم شده :laughing:
با ایننقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما هم نبودیمنقل قول:
نوشته شده توسط soleares
چند سوال داشتم خدمتت آقا حامد گل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- اگر همكار انجمنها منظور تمام انجمن هاست بودي اون وقت روزي چند تا پست پاك مي كردي شيطون ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- چرا كاربر فعال انجمن فيلمي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- كي براي كاربر فعال بودن معرفيت كرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- چرا آدم نمي تونه هميشه راست بگه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- اگر آنجلينا جولي و هيلاري داف رو ببيني و به قول دوستمون بيان باهات گرم بگيرن دوست داري با كدومشون خودموني تر بشي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب soleares
چند سوال داشتم خدمتت آقا حامد گل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام در خدمتن
1- اگر همكار انجمنها منظور تمام انجمن هاست بودي اون وقت روزي چند تا پست پاك مي كردي شيطون ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب عقده که ندارم اگه تاپیکی باید پاک بشه خوب پاک میکنم
2- چرا كاربر فعال انجمن فيلمي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب از اسمش پیداست چون تو انجمن فیلم فعالم
3- كي براي كاربر فعال بودن معرفيت كرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود امین زحمتش رو کشید کسی نگفت
4- چرا آدم نمي تونه هميشه راست بگه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون اگه راست بگه یا باید کلی سرزنش بشه یا برای اون اعتراف تو درد سر میفته و...........
5- اگر آنجلينا جولي و هيلاري داف رو ببيني و به قول دوستمون بيان باهات گرم بگيرن دوست داري با كدومشون خودموني تر بشي ؟
زنگ میزنم 110 آنجلینا رو تحویل میدم بعد با هیلاری........ :laughing:
يهسوال كه برام پيش اومد اينه كه چرا مخفي مياي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر مي كني اين فروم تا سال آينده چند تا كاربر داره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاحالا اين قدر عصباني شدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه حوصلت سر بره بخواي بازي كامپيوتري بكني مي ري سراغ چي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر مي كني من يه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستم و بايد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشم ؟ (اين نظر يه بنده خدا بود ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب soleares
يهسوال كه برام پيش اومد اينه كه چرا مخفي مياي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینطوری عشقی که کسی نفهمه من تو چه تاپیکی دارم چکار میکنم :evil:
فكر مي كني اين فروم تا سال آينده چند تا كاربر داره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
74,605
تاحالا اين قدر عصباني شدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله
اگه حوصلت سر بره بخواي بازي كامپيوتري بكني مي ري سراغ چي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا فوتبال یا ماشین بازی بسته گی داره تو اون موقع چی روی سیستمت نصب باشه
فكر مي كني من يه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستم و بايد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشم ؟ (اين نظر يه بنده خدا بود )
نه بابا شما کارت درسته حرف نداری(اینم نظر من بود) :biggrin:
سلام.
نظرت در مورد :
piishii و من !
چرا هيچ كس ازت سوالي نمي پرسه ؟
من فكر مي كنم كه صندلي داغ اون طرف داراشو كمكم داره از دست ميده ! نظرتو چيه ؟
با معرفت ترین گل ترین باحال ترین دوستی که دارم جناب پیشی هستنقل قول:
نوشته شده توسط piishii
ولی خودت زیاد بچه خوبی نیستی
منحرف :happy:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط soleares
به نظر من اتفاقا خیلی دارند ازم سوال میکنند انتظار من خیلی کمتر از اینا بود
شاید هم به قول شما مشتریش کم شده
;)
خب من چندين سوال مي پرسم بيكار نباشي ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- اگر 30 مرتبه از عدد 44455600 جذر بگريم (يعني از عدد بعد از جذر آن بعد از جذر جذر آن و ... ) حاصل چند خواهد شد ؟
- دوست داري کادو بگيري يا کادو بدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- عشق بازي بلدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- اين اتفاق برات افتاده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- سينما که ميري اونجا رو به گند مي کشيد يا نه آروم ميشينيد سر جاتون ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- شده کسي بخواد بهت خيانت کنه حالشو بگيري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- شده تقصير رو بندازي گردن يکي ديگه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- شده دوستات بترسوننت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- در اين حد عصباني شدي ؟ از دست کي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تكراري بود نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- نظرت درباره تصوير روبه چيه يه خط بنويس ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- شده دردسترس نباشي اونم وقتي مي خوانت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- مي دوني اين کيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- اين قدر مياي تو اينترنت اين شکلي نشي يه وقت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- اگرز گفتي اين کدوم بازيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- شده يکي از آشنا ها رو ببيني بعد استتار کني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- دوست داري با اين آقاهه دهن به دهن بشي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- اسم بيماريي که باعث ميشه خون آشام بشيم چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- شده يکي رو که گوشاش يه خورده بزرگتره از حد معموله رو مسخره کني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط *hamedkhatar*
جک هم بلدی بگی ؟
کی به کی میگه انحراف :D
دماغ خودت منحرفه :D
میخوای آمار بدم بچه ها ببینند کی خلافتره
جواب soleares
خب من چندين سوال مي پرسم بيكار نباشي ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرما
- اگر 30 مرتبه از عدد 44455600 جذر بگريم (يعني از عدد بعد از جذر آن بعد از جذر جذر آن و ... ) حاصل چند خواهد شد ؟
برو بابا مگه اینجا اتاق ریاضی هست؟
:laughing:
- دوست داري کادو بگيري يا کادو بدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدم
- عشق بازي بلدي ؟
نه اصلا دوست ندارم بلد باشم
- اين اتفاق برات افتاده ؟
نه
- سينما که ميري اونجا رو به گند مي کشيد يا نه آروم ميشينيد سر جاتون ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گاهی به گند میکشیم گاهی آروم بستگی داره با کی برم
- شده کسي بخواد بهت خيانت کنه حالشو بگيري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره خیلی
- شده تقصير رو بندازي گردن يکي ديگه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله
- شده دوستات بترسوننت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم
- در اين حد عصباني شدي ؟ از دست کي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تكراري بود نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آره :blink:
- نظرت درباره تصوير روبه چيه يه خط بنويس ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا نظری ندارم فقط داره زور میزنه
- شده دردسترس نباشي اونم وقتي مي خوانت ؟ [
آره
img]http://smilies.sofrayt.com/1/b0/lgrmonstereyeroll.gif[/img]
- مي دوني اين کيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاج آقا شجاع
- اين قدر مياي تو اينترنت اين شکلي نشي يه وقت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعید نیست
- اگرز گفتي اين کدوم بازيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم ولی اسمش یادم نمیاد
- شده يکي از آشنا ها رو ببيني بعد استتار کني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره خیلی
- دوست داري با اين آقاهه دهن به دهن بشي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه مرسی :biggrin:
- اسم بيماريي که باعث ميشه خون آشام بشيم چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خونشامیونینگ :blink:
- شده يکي رو که گوشاش يه خورده بزرگتره از حد معموله رو مسخره کني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه به هیچ وجه
نه بابا جک چیهنقل قول:
نوشته شده توسط piishii
تو منحرف تری
تازه همه در مورد اون یه چیزایی میدونند :laughing:
مي دوني اين کيه ؟
حاج آقا شجاع
100% اشتباه کردی ! پاپ اعظم رو نمی شناسی مگه ؟
چرا بابا برای شوخی گفتم :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
با تشكر از حامد جان كه تو اين روزها حسابي زحمت كشيد و بدون فوت وقت به سوالات پاسخ ميداد
حضور ايشون پس از سو تفاهماتي كه با مجير جان پيش اومد و تاپيك به حاشيه رفت باعث برگشتن ارامش به صندلي داغ شد
جا داره يه تشكر ويژه از ايشون بكنم و بگم خسته نباشيد
از اين لحظه صندلي خاليه تا به موقعش بيام صندلي نشين جديد رو مشخص كنم
با تشكر
من هم همینجا تشکر میکنم از سعید جان و دیگر دوستان که وقتشون رو گذاشتند و سوالهای ... مطرح کردند خیلی خوشحال شدمنقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
حالا نوبت منه که سوال کنم :evil:
امیدوارم هر چه زود تر نفر بعدی اعلام بشه
یا علی :blush:
دوستان من تازه واردم
میشه بگین چجوری باید اینجا داوطلب شد؟
فکر کنم واسه من که تازه واردم خوب باشه چون بقیه دوستان هم با من آشنایی بیشتری پیدا میکنن
ممنون میشم اگه منو تو لیست بزارین
نقل قول:
نوشته شده توسط سارا مقبلی
سلام کار خاصی نمیخواد فقط یکمی اینجا فعال باشید و سوال بپرسید بعد در صورت موافقت رئیس روئسا انتخاب میشید و از شما دعوت به عمل میاد ....
خوش آمدید و موفق باشید
سلام مي خواستم بگم مي شه از نايت مار هم دعوت كنين بياد
موفق باشين
سعيد جان كجايي بابا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس صندلي نشين جديد كو ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب پس كوشن اين سه مدير كه و همكار تاپيك !
اگر سعيد نيست بهروز كه هست يا مونيكا خانم خب يكي رو سرعتر انتخاب كنيد ديگه ..
منم با اجازه بزرگ تر ها اومدم برای پرسیدن سوال های سخت سخت
دوستان صندلي داغ فعلا تعطيله.
به موقعش صندلي نشين جديد رو مشخص ميكنيم
عجله نكنيد
ولي يكي دوروزي بايد صبر كنيد
جان سعيد دير معرفي كني خودت دوباره صندلي نشين ميشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... اونم زوركي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من چطورم؟d:
نه حالا سولئاریسو بذارین اینجا سوال پیچش کنیم.خوب میشه ها. اما من خیلی دوست دارم رضا مدیر انجمن انگلیش بیاد اینجا. حتما دعوتش کنید.خیلی خوب میشه.
دوستان صندلي نشين جديد معلوم شده و ايشون سه شنبه يا چهار شنبه معرفي ميشن
سلام
به نظر من مرسدس هم دعوت كنين جالب مي شه؟
حالا مثل اينكه نفر بعدي معلوم شده اين شالله براي دفع بعد
موفق باشين
این صحبتت من یاد صحبت کلیسا در زمانی که می خواست پاپا جدید را معرفی کنه می اندازه آخه کسی که مشخص شده را چه دلیلی داره که همون موقع بعد از معرفیش اعلام نکنند (یا شایدم هنوز در این مورد بحث های کارشناسی ادامه داره):laughing:نقل قول:
چون قانون اينجا اينه كه ايشون از موقعي كه قراره صندلي نشين باشند معرفي بشند وگرنه تاپيك به حاشيه كشيده ميشهنقل قول:
نوشته شده توسط Amir7323
به سلامتي فردا صندلي نشين جديد مياد .
بايد ديد اين هفته كي روي صندلي ميشينه .
سعيد جان بببخشي كه دير دير ميام .
ممنون
بهروز
کاشکی amin باشه
اما هر پسر یا دختر گلی که هست...
خیییییییییییر مقدم عرض میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا پس كو صندلي نشين بابا خب دو روز قبل از اينكه محلت صندلي نشين قبلي تموم بشه يك نفر رو او كي كنيد تا اين وقفه ي طولاني پيش نياد ..
موافقمنقل قول:
نوشته شده توسط soleares
اينجوري كاسه صبر ما هم لبريز نميشه .... :happy:
عزيز اين وقفه دليلش بي برنامگي و نداشتن صندلي نشين نبودنقل قول:
نوشته شده توسط soleares
همين الانش سه نفر توي ليست انتظار هستند
دليل اين وقفه چيز ديگه اي بود كه حالا بماند
يكي از كاربران گل گلاب به اسم
به محض اينكه عنوان توسط مهران جان ويرايش بشه شما عزيزان هم ميتونيد سوالات خودتون رو از محمود عزيز بپرسيد