می شه لینک دانلودش رو بدید.نقل قول:
راستی ممکن هست ورودی ویندوز هم برحسب تشخیص چهره باشه و هم رمز عبور؟ تا اگر چهره را تشخیص نداد بشه با وارد کردن رمز عبور وارد شد؟
Printable View
می شه لینک دانلودش رو بدید.نقل قول:
راستی ممکن هست ورودی ویندوز هم برحسب تشخیص چهره باشه و هم رمز عبور؟ تا اگر چهره را تشخیص نداد بشه با وارد کردن رمز عبور وارد شد؟
تازه یه سرچی کردم توی این صفحه چندتا دیگه هم هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوما برای این نوع لپ تاپ بهتر جواب می ده؟
بله یه همچین برنامه ی هست !!نقل قول:
خواهش می کنم:46:نقل قول:
سرویس تگ لپ تاپت رو در سایت دل (فکر میکنم لینکش رو در پست اول همین تاپیک قرار دادم) وارد میکنی و اونجا میتونی در بخش system configuration سخت افزار لپ تاپت رو ببینی
اما اکثر 5010 ها وایرلسشون همین بوده و یه سری هم از نوع intel 1000 هست که درایور اون فرق میکنه و فقط روی ویندوز 7 ، 64 بیتی نصب میشه( البته در سایت دل یه درایور دیگه مخصوص سخت افزار دیگه هم هست اما تا الان ندیدم روی 5010 ای نصب باشه)
برای دانلودش کافیه توی گوگل کلمه دانلود رو همراه اسم نرم افزار بنویسی ، خیلی راحت میتونی پیداش کنینقل قول:
بله این نرم افزار دقیقا همینکار رو میکنه، شما میتونی روی ویندوزت پسورد بزاری و اگه مشکلی پیش اومد از طریق اون وارد بشی
کسی نبود جواب ما رو بده:33:نقل قول:
دوست عریر یه سرج کوچک توی گوگل میکردید خیلی سریع جواب رو میگرفتید.نقل قول:
ولی به هر حال 2410qm از سری نسل 2 cpu های core i5 اینتل ملقب به سندی بریج یا پل شنی هست به غیر از سرعت تقزیبا 1.5 برابر بیشتر نسبت به نسل قبلی خودش طبق بنچ مارک ها 2 تفاوت عمده داره یکی اینکه 32 نانومتری هست و مصرف کمتر نسبت به نسل 1 که نمونش همین 480qm داره و تفاوت دوم این که یک گرافیک داخلی دارن که تا وقتی سیستم به گرافیک با احتیاج نداشته باشه با اون کار میکنه و در صورت نیاز به کارت گرافیک اصلی سویچ میکنه و این هم یعنی گرما و مصرف باطری کمتر اگه می خواید لپ تاپ بگیرید سعی کنید cpu نسل دوم رو بگیرید.
موفق باشید
سلام شیطون جان .لینک دانلود این برنامه رو میدی؟روی همه ی 5010 ها کار می کنه؟؟؟؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این اروور رو چی کار کنم؟
سلام بچه ها
کمک نیاز دارم فوری چند هفته دنبال یک لپ تاپ برای کاراهای گرافیکی و شبکه هستم
مبلغ پولم 1500 تومان هست بنظر شما چه مارکی و مدلی بگیرم
دوتا لپ تاپ دل بهم معرفی کردن لطفا کمک کنید
مشخصات کلی:
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.78 کیلوگرم
Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MH :z پردازنده6 GB DDR3 حافظه:750 GB 5400 RPM : هارد دیسکNvidia GeForce GT540M 2048 MB UpTo 4096 MB : کارت گرافیک15.6" - Bright LED : صفحه نمایشامکانات:BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 9 سلولی - Microsoft Windows 7
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.44 کیلوگرم
Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.90 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz پردازنده:6 GB DDR3 : حافظه640 GB 5400 RPM : هارد دیسکNvidia GeForce GT525M 1024 MB UpTo 4096 MB کارت گرافیک:15.6" - Bright LED : صفحه نمایشامکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
نام ها ديگر :Dell N5110
باور کنین با یه سرچ چند ثانیه ای پیدا میشه:19::31:نقل قول:
اما بفرمایید:10:
---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------کد:http://www.----------.com/1389/10/%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%A8%D9%87-%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%84%D9%87-%D8%AA%D8%B4%D8%AE%DB%8C%D8%B5-%DA%86%D9%87%D8%B1%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1/
داره میگه هارد دیسک مشکل پیدا کرده و بهتره از اطلاعات مهمت بک آپ تهیه کنی که..:13:نقل قول:
چیکار کردی با لپ تاپت اینطوری شد؟ضربه شدیدی بهش وارد شد؟
نمیدونم این مشکل تا چه حد جدیه، یهتره در تاپیک های سخت افزار عنوان کنی شاید کسی اطلاعی داشته باشه
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
البته بهتر بود این سوال رو در تاپیک dell یا تاپیک های مرتبط با این لپ تاپ ها می پرسیدید، چون ما با این لپ تاپ ها کار نکردیمنقل قول:
اما به نظرم XPS رو بگیری برات بهتره
حتما از کاربرای این لپ تاپ ها هم بپرس که آیا ازش راضیا یا نه!!!
سلام به دوستان.
من یه لپ تاپ 5110 خریدم ولی وقتی تحویل گرفتم همون فروشنده روش ویندوز نصب کرده بود ، ویندوزش 64 بیتی بود و درایور هاش هم نصب کرده بود ، ولی من به ویندوز 32 بیتی نیاز دارم . حالا که ویندوز 32 بیتی روش نصب کردم درایور هاش رو ندارم . میشه لطف کنید اگه دارین برام بزارین.
با تشکر.
دوست عزیزنقل قول:
جوابتون رو در تاپیک 5110 میدم:46:
زیگورات یک مدل 5110 رو چند روز پیش با سی پی یوcori 5 و 6 گیگ رم و گرافیک 1 گذاشته بود با قیمت 999000تومن.حالا که رفتم میبینم همون رو چون ویندوز اورجینال داره زده 1090000
من هرکاری میکنم رم ریدر کار نمیکنه درایورش هم نصبه
رم ریدر لپ تاپ من که کاملا درست کار میکنه ، اگه رم های میکرو اس دی .. که خشاب لارم دارن رو تست کردی بهتره با چند تا خشاب دیگم آزمایش کنینقل قول:
با سلام
من یه لپ تاپ دل n5010 خریدم تا حالا 2بار هاردش راعوض کردم الان یه صدای تیک تیک ساعت میده چیکار کنم
جل الخالق !نقل قول:
من یه لپ تاپ دل n5010 خریدم تا حالا 2بار هاردش راعوض کردم الان یه صدای تیک تیک ساعت میده چیکار کنم
گارانتی داره؟
اگه آره که بدید گارانتی
اگه نه بدید تعمیر !
سلام دوستان:
بلوتوث من open setting رو اجرا نمی کنه و عملآ هیچ کاری انجام نمیده.
چندین دفعه نصب و حذف کردم،ولی نشد که نشد.از سایت دل هم دانلود کردم ولی باز هم نشد.
چکار کنم؟
ویندوز عوض کن
عزیز من همینطور به راحتی که نمیشه تا یه مشکلی پیش بیاد فرتی ویندوز عوض کنم.
این که راحترین کاری هست که همه به ذهنشون میرسه.ولی راه درستش رو می خوام.
یه تستی کردم دیدم وقتی این گزینه رو میزنی بهمراه پنجره blutooth setting یه پردازش به اسم rundll32 هم در تسک منیجر اجرا میشه، البته فکر نمی کنم این پردازش فقط خاص بلوتوث باشهنقل قول:
ببین در system32 فایلی به اسم rundll32.exe وجود داره؟ اگه نه که مشکل از همینه و باید پیداش کنی و در اون قسمت کپی کنی ، حجمشم خیلی کمه
سلام مجدد
یادتونه چند روز پیش پست دادم که رنگ قاطی میکنه و ریست میشه یا گیر میکنه
بردمش یه کامپیوتری گفتم این جوری میشه گفت n5010 هست ؟ 'گفتم اره گفت خوب تو چندمین نفری که اینو میگی و دلیلش هم اینه که 2 تا رم داره و رم ها با هم سازگار نیست و سری جدید بعضی هاش این جوری در میاد
گفتم خوب حالا میگی چی کار کنم ؟گفت گارانتی داره گفتم نه گفت پس باید رمتو عوض کنی با خرج خودت گفتم نه نمیخوام خرج کنم اینو جا بدهیم ورداشتم گفت خوب رمتو برات در میارم هیچی خلاصه 10 تومن گرفت رمو در آورد حالا بهم گفت با اینکه گارانتی نداره اگه ببری گارانتی شاید بهت یه رم نو بدند و این در صورتیه که دل فراخوان داده باشه و هزینه این رم ها رو به گارانتی داده باشه اون وقت یه 10 تومن ازت میگیره فقط برا نصب وگرنه رم پات مجانی میفته--راست میگه یا خرمون کرد ؟
اگه درست شده،هزینه ی عیب یابی رو ازتون گرفته و خوب گرفته.نقل قول:
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------
rundll32 فایل سیستمیه مجزاست و مربوط به بلوتوث نیست.نقل قول:
کلآ سری اینسپیرون با بلوتوث مشکل داره.
نکته جالبش اینه وقتی پاکش می کنم،توی دیوایس منیجر اصلآ چیزی به نام بلوتوث نداره
آقا این قضیه قاطی شدن رنگ ها چیه؟لپ تاپ کس دیگه ای هم این طور شده ؟نقل قول:
گفتم که شاید از رم ها باشه!نقل قول:
برای عیب یابی و در آوردن رم که 10 تومان خوب گرفته تقریبا انصاف داشته ولی در مورد گارانتی اینا لپ تاپی که از خودشون میخری رو در صورت خرابی با اکراه تعمیر میکنن دیگه این که معلومه به هر حال پشت لپ تاپ رو ببینید شاید برچسب یه شرکتی چیزی چسبوندن برای گارانتی اگه نه که فکر نکنم قبول کنن ولی باز هم امتحانش ضرر نداره زنگ بزنید چندتا از این نمایندگی ها ببینید چی میگن.
چقدر دوستان مشکل پیدا کردن؟
چرا برا من این طور نیست؟ همه کاریم با N5010 میکنم.
منم 8ماهه 5010 دارم.مثل بنز کار میکنه.ازش خیلی راضیم :20:
آقا منم اوایل که خریده بودم گاهی اوقات تصویر ال سی دیم یهو خط خط می شد (وقتی می خواست استندبای بشه) اما چندین ماهه که دیگه نشده مشکل شمام این بوده؟نقل قول:
برای تست سیستم باید چیکارکنم؟
اقا هارد منم یک تیک تیک یا خش خشی میکنه.از کجا بدونم طبیعیه یا خرابه؟علایم هارد خراب چیه؟؟؟
فوريييييييييييييييييييييي يييييييييي
كمككككككككككككككككككككككك كك
من آپديت بايوس a13 رو دانلود كردم.وقتي داشت آپديت ميكرد زماني كه داشتن خونه هاي قرمز پر ميشدن گير كرد الان يك ربعه روي يكي از خونه هاي قرمز گير كرده.همه پنجره ها و آنتي ويروس رو هم بسته بودم.چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ميترسم فنش هم بسوزه
كمككككككككككككككككككككككك ك
غمت نباشه خیلی ها این مشکل و دارننقل قول:
از جمله مال خودم ولی تا حالا هیچ مشکلی نداشتم باهاش
نقل قول:
آقا شد حدود يك ساعت.درست نشد.با دكمه پاور هم خاموش نشد.چيكار كنم؟؟؟؟باطري رو دربيارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز به نظرم هیچ چاره ای جز در آوردن باطری ندارید!
دوست عزیز ریسکش خیلی بالاست یه بنده خدایی تو همین انجمن این کارو کرد دستگاهش پوکیدنقل قول:
راستش من نمی تونم راهی پیشنهاد کنم
خودت می دونی
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
چند وقت پیش تصویرم فریز میشد و بعد یه فلاش تصویر بر میگشت و تو تسک بار می زد داریو کارت گرافیک پاسخگو نیست و ریست شده
ما رفتیم از سایت amd داریو و کاتالیست جدید و دانلود کردم و فعلا مشکلی نداریم
من هفته پیش a13 رو نصب کردم و مشکلی نداشتم!!!!!
چی شد حالا؟؟؟درست شد ؟؟
آخرش چطور شد؟نقل قول:
رفت زباله؟:41:
برای همدردی با دوستمون همگی 1 دقیقه سکوت !! :39:
دادش چی شد ؟
خیلی مشتاقم بدونم سالمه یا نه؟!! انشاالله که سالمه :10:
همون موقع زنگ زدم به يه تعميركار لپ تاپ گفت تنها راهت اينه كه باطري رو بكشي.گفتم شايد هارد بسوزه.گفت نه مشكلي براش پيش نمياد.گفت اگه شانس اورده باشي محتويات بايوست كامل پاك نشده باشه بالا مياد وگرنه بايد ببري بايوس رو پروگرام كنن.ما گفتيم هرچي خدا بخواد و بعد از 50 دقيقه كه هنگ كرده بود و فن داشت با تمام سرعت ميچرخيد باطري رو كشيديم.......
وقتي روشن كردم بدون هيچ مشكلي اومد بالا.اما وقتي ريست كردم ديگه تصوير نميداد!!!! باز كه روشن كردم اومد بالا اما خودش ريست ميكرد و تصوير نميداد.البته شب قبل هم ويروس خرابي گرفته بود.مثلا هنگ ميكرد و بايد با دكمه پاور خاموشش ميكردم.خلاصه ويندوز و عوض كردم و حدود3ساعت باهاش كار كردم.فقط همون بار اولي كه ويندوز نصب شد و خودش ريست كرد وقتي داشت دسكتاپ رو اماده ميكرد قفل كرد و مجبور شدم با پاور خاموشش كنم.وگرنه ديگه هيچ مشكلي نداشت.
دوستان فقط ميتونم بگم خدا رحم كرد.همين
نكته اخلاقي:
هيچ وقت هيچ وقت بايوس رو آپديت نكنيييييييد
منم نه دستگاهم مشكلي داشت نه فايلي كه دانلود كرده بودم چون از خود سايت دل گرفته بودم.از كجا بايد ميدونستم هنگ ميكنه؟؟؟؟؟؟؟؟
آپ كردن بايوس ارزش از دست دادن دستگاهتون رو نداره.
هيچ وقت بايوس آپ نكنييييييييييييييييد
اما يه مشكل ديگه:
بايوس اون موقع كه داشت آپ ميكرد خونه هاي قرمز كامل پر نشده بودن كه قفل كرد.اما الان توي ست آپ بايوس روa13 ميزنه در صورتي كه ناقصه.چجور ميشه به همون a12 برشگردونم؟
فکر کنم بتونم حدس بزنم چرا گیر کرد موقع آپدیت
احتمالا به خاطر همون ویروسی بوده که شب قبل گرفته که باعث قفل شدن سیستم میشد.موقع آپدیت بایوس هم همون ویروس منجر به قفل کردن سیستم شده.
الان که ویندوزو عوض کردم و درایوها رو با انتی ویروس چک کردم و دیگه گیر نمیکنه فکر کنم دیگه کلک اون ویروس کنده شده باشه
برا همین هم میخوام بزارم اینبار کامل اپدیت رو انجام بدم چون اونبار ناقص موند.
نظر شما چیه دوستان؟