الان بدون Defense نصب کردم ، فعلا که مشکلی وجود نداره ...
Printable View
الان بدون Defense نصب کردم ، فعلا که مشکلی وجود نداره ...
من هر چی کرک برای نرم افزار هام نصب کرده بودم برای آفیس و بقیه نرم افزار ها این فایروال کمودو همه رو تروجان تشخیص داد و هی زد پاک کرد !!! عجب گرفتاری کرد مارو ها
حالا چه کنم ؟
این تنظیمات فایروال کمودو آخرین نسخه رو از کجا یاد بگیرم ؟
فایروال کومودو وظیفه تشخیص ویروس نداره. اگر نسخه فایروال رو نصب کردین حتما دیفنس بوده که پیغام داده و سندباکس کرده.نقل قول:
راحت می تونید از سندباکس بوسیله بخش
Defense+-Unrecognized Files
فایل ها رو از سندباکس خارج کنید. سرچ کنید مطالب آموزشی کم نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بقیه تنظیمات هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخونید
مرورگر کومودو بر پایه کروم طراحی شده یا کپی بی عیب و نقصی از اونه؟
به نظرتون شرکت گوگل اجازه استفاده از سورسهاش رو داده و کدهای نرم افزاریش رو به کومودو فروخته؟
کپی بی عیب و نقص که نیست تغییراتی در اون داده شده به خصوص تغییرات سکوریتی , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید ویژگی هایش رو ببینیدنقل قول:
مرورگر کروم یک برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (open source ) است. اطلاعات بیشتر رو در همان لینک بخونید
استادمهران، خیلی سپاس.
پرسش: چرا در قسمت Partially Limited گاهی چندبار یک برنامه را به فایلهای ناشناخته اضافه میکنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11181 آخرین دیتابیس ؟
بله .................نقل قول:
سلامنقل قول:
جالب شد، یادی هم از مهران خان کردیم.....:40:
کمودو فقط در یک صورت یک فایل را چند بار به لیست Unrecognized File اضافه میکنه، و اون هم این هست که مکان فایل برای هر بار اجرا عوض بشه. و به همین دلیل در عکس زیر میبینید که فایل Spy.exe چند بار به لیست اضافه شده:
اما در عکسی که شما قرار دادید، من احساس میکنم که فایلهای متفاوتی از یک برنامه، که قاعدتا در یک مسیر و یک فولدر قرار دارند قصد اجرا شدن داشتند، و به دلیل اینکه مسیر اون فایلها مشابه است، این تصور برای شما ایجاد شده که یک فایل چندین بار به لیست اضافه شده. یکبار دیگه به عکسی که قرار دادید نگاه کنید، اون 7-8 فایل آخری نشون میده که فقط مسیرها یکی است، و فایلها متفاوت است.
نکته: اگر برنامه ای را اجرا بکنید که برای کمودو ناشناخته باشه، اونوقت هر فایلی از برنامه که قصد اجرا شدن را داشته باشه میره توسندباکس. که در برخی موارد میتونه به چندین فایل برسه.
خوب دوستان من الان دوباره Dragon رو نصب کردم یه نگاهی بهش انداختم ...
دوستانی که با ست کردن DNS مشکل دارند و از Comodo Dragon استفاده میکنند میتونند با رفتن به قسمت زیر :
تیک گزینه Enable malware domain filtering Comodo Secure DNS رو بزنند ، از این پس مرورگر درخواست ها رو به Comodo Secure Dns Server میفرسته ! یعنی با Dragon میتونید از Dns server کمودو استفاده کنید و با سایر مرورگرهاتون از Dns server پیشفرض .کد:Options -> Under The Hood
بله، درسته. اول متوجه نشدم. ولی بعد دیدم که خیلیهاش dll هستند.نقل قول:
حالا باید دستی یکی یکی ببرم تو trusted ؟
راستی من این را درپاسخ به پست مهران نوشتم. ولی انگار پستش نیست یا من اشتباهی اومدم؟
تیک های کنارشون رو بزنید Move To Trust
اینم یه فیلم از تنظیمات کومودو
خلاصه تو فیلم همه چیا گفتم البته با زبان بی زبونی : دی
لینک دانلود:
فقط تنظیمات را یکم سرسخت میکنه برای بروبکسی که میخوان مخرب ران بکنن:46:
دوستان در کنار کمودو اینترنت سکوریتی چه نرم افزار هایی دیگه لازمه؟ من رو لپتاپ نورتون + فایروال کمودو دارم که خوب کار میکنن ولی رو سیستم که خیلی کم باهاش سر و کار دارم چیزی بهتر از کمودو برای فایروالی پیدا نکردم! مونده انتی ویروسش که فعلا همون کمودو هست فقط مشکلی که هست اینه که من هر دقیقه پای سیستم نیستم که allow deny کنم به همین دلیل مجبورم وقتی نیستم سندباکس رو غیر فعال کنم و سطح دیفنس رو هم پایینتر بیارم که کمتر سوال بپرسه به همین دلیل گفتم سیستم در معرض خطره :دی چاره چیه جاش چی بزنم؟ بیت دیفندر دیروز ریختم خوشم نیومد... نورتون هم که قویه ولی پارانوئید داره! پیشنهاد چی دارید برای صب با فایروال کمودو؟
با سلام خدمت دوستا عزیزنقل قول:
من که چند ماهی است که رو سیستمم کاسپراسکای اینترنت سکوریتی 2012 نصبه . من که راضی ام.
بیت دفندر که شما گفتید آنتی ویروس خوبیه ولی سرعت اینترنت رو خیلی پایین میاره. من هم راضی نیستم .
با تشکر
شاد باشید:40:
سلام .نقل قول:
میتونی از avast استفاده کنی .خیلی خوبه....
به سه دلیل.
1_نیاز به کلید فعال سازی نداره همون بار اول فقط
2_ابدیت هم نمیخواد هر چند روز انجام بدی.مثلا دوستم هر ماه یک بار ابدیت از ایران ستاپ میگیره وافلاین ابدیت میکنه.
3_اگه به کرکی گیر بده اول مپرسه بعد شما با یه تیک ساده از پاک شدنش جلوگیری میکنی....... :31:
تنها مشکلی که داره اینه اگه یکبار از این انتی ویروس استفاده کنی دیگه دلت نمیاد ولش کنی ویه انتی دیگه بنصبی.......
دوستان من یکبار نوترون 2012نصب کردم ولی یه ضدحال به ما زد.
هر چی فایل ستاپ داشتم میخواستم اجرا کنم با ارورnsis روبه رو میشدم......
میثم جان سندباکس رو غیرفعال کن فقط وقتی میخواستی یک برنامه مشکوک اجرا کنی اون رو فعال کن , البته بقیه دوستان این کار رو نکنند :دینقل قول:
Defense رو بر روی safe mode بذار هر سوالی هم پرسید تیک Remember my answer رو بزن دیگه نمیپرسه , آنتی ویروس هم همون کمودو به نظر من خوبه و اگر دوست نداری استفاده کنی در کنار آواست که دوست خوبمون پیشنهاد دادند Avira هم هست هم نسخه فری هم پرو , F-secure هم دوست داشتنیه
من که کلا آنتی ویروس رو 1 سالی میشه بوسیدم گذاشتم کنار ، اوست رو دوست دارم ولی حال نداد این چند روز تستی که کردم بیخیالش شدم ، الان هم Fw کمودو + Defense با SandBox غیر فعال = آرامش :دی
البته اگر احساس میکنید خیلی بهتون آرامش نمیده امتحان نکنید که ممکنه زندگی رو به باد بده ...
نقل قول:نگاهی اجمالی به پیغامهای +Defense
البته موارد زیر را همه دوستان میدونن، من فقط جهت یادآوری عرض میکنم. چون خودم هم اکثر اوقات سندباکسم خاموشه، مطالبی را عرض میکنم شاید مفید فایده باشه.
برای استفاده روزمره من Defense+ را روی Safe Mode قرار دادم و CIS هم روی Proactive Security هست. سندباکس هم که معمولا خاموشه.
نکته: دوستانی که از فایروال کمودو استفاده میکنند هم باید فایروال را روی Proactive Security قرار بدهند.
خب، وقتی مخربی اجرا میشه با فرض اینکه از Database و Heuristic و Cloud Scan رد بشه اونوقت +D کمودو وارد عمل میشه و پیغام میده، اولین پیغام میتونه به دو شکل باشه. یا ما پیغامی مثل عکس زیر میبینیم:
که کمودو در واقع قبل از اجرای فایل باHeuristic Analysis تشخیص میده که فایل یک مخرب است. البته این نوع تشخیص هم مثل انواع دیگر روشهای تشخیص میتونه خالی از اشکال و فالس نباشه. (هر چند که من خیلی خیلی کم در این موارد فالس دیدم) آنوقت این پیغام را ما شاهدیم و جوابش هم Block است.
نوع دوم از اولین پیغام کمودو در برابر این فایلها میتونه به صورت عکس زیر باشه:
در این موارد فایل میتونه یک مخرب باشه یا یک فایل سالم که در لیست سفید کمودونیست. برای جواب دادن به این سوال اگر مطمئن نیستم که فایل سالمه و فایل را نمیشناسم، Block را میزنم و بعد چک میکنم که فایل ویروسه یا نه معمولا هم از VirusTotal Uploader استفاده میکنم. خوبیش اینه که 99% از مواقع هم نیازی نیست که فایل آپلود بشه، چون قبل از آپلود، هش فایل در VT چک میشه و چون احتمالا چند روز پیش یک کاربر دیگه از یه نقطه از دنیا فایل را تو VT اسکن کرده بود، صفحه مربوطه به فایل برام باز میشه. ... البته تو این دوره و زمونه راه های زیادی وجود داره که بفهمیم یک فایل سالمه یا نه، ضمن اینکه هر کسی هم بهتر از بقیه، از فایلهای توی کامپیوترش خبر داره!
اگر هم بدونم که فایل سالمه، اونوقت Allow را میزنم و بعد مثل عکس زیر ابتدا اون قسمت که با فلش سبز نشون دادم را میزنم و طبق عکس تنظیمات را اعمال میکنم و OK
ضمن اینکه اگر تیک Remember را هم بزنم قانون مربوطه برای فایل در بخش D+ ساخته میشه و تمام.
نکته: این مطالب را نوشتم برای اینکه بدونیم من هیچوقت از پیغام 1 بی جهت به پیغام 2 نمیرم، مگر اینکه بدونم فایل ویروس نیست. خیلی هم خودمو درگیر تنظیمات پیچیده کمودو نمیکنم. امنیت خوبی را هم دارم، اعصابم هم راحته و آرامش دارم با این محصول رایگان، خیلی هم برام مهم نیست که آنتی ویروسم یه مورد را نشناخت یا دوتا بیشتر شناخت. من مسیر خودمو دارم.........
کسپر رو داشتم خوب هم بود ولی یکم سنگین واسه سیستم من... بیت هم که میگید بشدت پیچیده و داغون بود! بخصوص که رو سیستمم اینترنت پر سرعت ندارم واسه اپدیت مشکل داشتنقل قول:
قبلش میخواستم فایروال تک بریزم دیدم نمیشه فوقش هم همین کمودو انتی ویروس رو هم نگه میدارم بد هم نیستم منتها اعصابه لامصب راحت نیست دیگه :31:
اویرا هم تست شده و بی خاصیت بود! اف سکیور و جی دیتا هم نتستیدم ولی امار جالب توجهی هم نداشتن اخه! امسیسافت رو فقط نصب نکردم ببینم اون چطوره امارش که خوب بود :20:
---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------
نورتون یکم تنظیمات داره منتها یه هفته باهاش کار کنید دستتون میاد و امنیت خوبی داره ولی فقط انتی ویروسش از نظر من!نقل قول:
---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
واسه من پیغام زیاد میده!نقل قول:
کمودو رو نه که دوست نداشته باشم :دی یه چند تا حرکت فوق سنگین باید ازش ببینم تا خیالم راحت شه :27: که فقط اسکنر نباشه و یه کاری هم بکنه! مثلا فلش وصل کردم سریع بره کلین کنه و کنار واینسته! قبلا یکبار با داشتن همین کمودو ویروسی شدم اینه که... :46:
Jadda خان! توضیحاتت مفید بود. سپاس.
من به تنظیمات کومودو دست نزدم. آنتی ویروس روی stateful؛ فایروال روی custom؛ دیفنس روی clean PC و سندباکس هم فعال.
و در مجموع روی Intenet security.
آن زمانی که هنوز گیکبادی را میتونستم استفاده کنم، اینقدر ذوق کردم که دیگه بش کاملاً اعتماد پیدا کردم و دست به تنظیماتش نزدم.
خوشبختانه مشکلی هم نداشتم تا حالا.
سلام دوستان ،
من روی یک سیستم درون شبکه فایروال کومودو رو نصب کردم
قسمتهای defanse , sandbox رو هم غیر فعال کردم راستش
مشکل من یکسری نرمافزار بودن که خودبه خود به اینترنت وصل
میشدنند و سریالهاشون از کار میافتاد فایروال ویندوز هم کار زیادی
نمی تونست بکنه واسه همین کومودو رو نصب کردم و در قسمت
تنظیماتش تیک گزینهای رو که میگه اجازه دسترسی تمام برنامه ها
رو به اینترنت بگیر بجز اونهای که قبلا اجازه براشون صادره شده رو
زدم و حالا بسیاری از برنامههام که مدام به اینترنت وصل میشدنند
و از کار می افتادنند دارن عالی کار میکنند تنها یک مشکل کو چیک
دارم اونم اینه که نمیدونم چطوری باید به پو شههای شیر شده
اجازه بدم که در شبکه دیده بشن چون تو شبکه هیچ پوشهای رو
نمیبینم قبل از نصب اصلا چنین مشکلی نبود.
راستی داشت یادم میرفت می خوام تنظیمات کومودو روسیو کنم
و در نصبهای دیگر هم از همین نظیمات استفاده کنم چون تنظیماتش
کلی وقت میگیره راهی واسه ذخیره تنظیماتش هست.
راستی تو سایت کومودو دیدم به مناسبت ایام کریسمس یک تخفیف
بالای برای محصولاتش گذاشته و نسخه پرو رو به قیمت 5 دلار برای
یک سال میده چه فرقی بین نسخه پرو و این فری میکنه من که هرچی
گشتم چیزی ندیدم. فقط get boody که اونم خیلی واسه ما کارایی نداره
اگر فرق دیگهای هم داره بگید.
سلامنقل قول:
اگر موقع وصل شدن شبکه، اجازه دسترسی مثلا Trusted داده بشه مشکلی نیست و من قبلا هم شبکه کردم و کاملا پوشه ها کاملا شیر شدن.
برای ذخیره تنظیمات کومودو:
More-My Configurations- Export
بعد یک نام بهش میدین و ذخیره میشه. برای بازگردانی اون هم باید Import بشه این فایل.
برای ایمپورت هم بعد از ایمپورت کردن باید یکی دیگه از تنظیمات مثل Proactive Security رو activate کنید و دوباره تنظیمات مورد نظرتون رو activate کنید تا کامل این عملیات انجام بشه.
سوالات فرق های نسخه های کومودو در صفحه اول بهش پاسخ داده شده.
با تشکر از شما دوست pcsoft
بعد از نصب یکسری پیغام در مورد شبکه داد که من
خیلی دقت نکردم یکی شو انتخاب کردم شاید همون
ایجاد مشکل کرده در صورت امکان یک توضیح بفرمایید
که حالا از کجا میتونم تنظیماتش رو درست کنم.
خیلی ممنونم.
علی
در قسمت Network Security Policy در Firewal دنبال فایل های سیستمی بگردید که درخواست وصل شدن به سیستم مقابل رو دارند. و بعد از پیدا کردن اونها می تونید با زدن دکمه Edit جواب خودتون رو ویرایش کنید. اگر هم با این روش مشکلی داشتین می تونید کلا رول های مربوط به اتصال به شبکه که پیداشون کردید رو پاک کنید تا دوباره ازتون سوال بشه.نقل قول:
البته من خیلی وقت هست که شبکه نکردم و شاید موردی رو فراموش کرده باشم که بگم. ولی قبلا که شبکه می کردم کومودو مثلا می پرسید System در حال برقراری ارتباط به این IP هست و من Trusted می کردم و مشکلی نبود.
COMODO and Local Area Network
با سلام خدمت عزیزان،
سوال: بعد از نصب کمودو دسترسی به شبکه LAN دچار اختلال و مشکل شد. چیکار کنم؟
جواب: ابتدا شبکه LAN را تعریف بکنیم و کمی توضیح مختصر بدیم،
LAN مخفف عبارت Local Area Network است، که به آن شبکه محلی یا خانگی میگن. در واقع LAN یک سیستم ارتباطی سرعت بالاست که برای اتصال کامپیوترها و دیگر تجهیزات و امکانات مثل پرینتر، اسکنر، دستگاه کپی و ....به یکدیگر طراحی شده. البته LAN برای ارتباط کامپیوترها و تجهیزات در یک محدوده کوچک مثل یک ساختمان یا یک شرکت و اداره و... است. در این شبکه کاربران میتونند از تجهیزات کامپیوتری بطور مشترک استفاده کنند که این عامل باعث صرفه جویی میشه. مثلا در یک شرکت با خریدن یک پرینتر و به اشتراک گذاری آن، آنوقت همه کامپیوترهای موجود در شبکه میتونند از همان یک پرینتر استفاده کنند. یکی دیگر از کاربردهاش هم استفاده گروهی از اطلاعاته، یعنی از یک کامپیوتر میشه اطلاعات مورد نظر را به همه کامپیوترها انتقال داد.......
برای اینکه شبکه شما بدرستی کار کنه و مشکلی برای شیر کردن فایلها و اشتراک گذاری تجهیزاتی مثل پرینتر نداشته باشید باید ارتباط بین تجهیزات در شبکه را آزاد بزارید اونوقت همین فرمول در CIS به معنی اجازه دادن به ارتباطات ورودی و خروجی برای پروتکلهای به اشتراک گذاری PC/file/printer/ است.
ساده ترین کار برای انجام این کار اینه که یک این شبکه را به کمودو معرفی بکنیم. اونوقت کمودو را باز میکنیم و وارد قسمت فایروال میشیم و روی:
Stealt Ports Wizard کلیک میکنیم و گزینه اول یعنی :
Define a new trusted network and make my ports stealth for everyone else را انتخاب میکنیم.
در پنجره باز شده گزینه I would like to define and trust a new network zone را انتخاب میکنیم بعد IP را وارد میکنیم و OK.
نکته: اگر بعد از انجام این کار همچنان در شبکه اختلال مشاهده میکنید و احساس میکنید که کمودو عامل این اختلال است( در شبکه های بزرگ LAN شاید این اتفاق بیفته) اونوقت وارد تنظیمات فایروال بشید و تیک قسمتی را که نشون دادم بردارید:
===========
ابتدا به عکس زیر توجه کنید:
اگر قسمتی که در عکس نشون دادم تیک داشته باشه، هر وقت سیستم به شبکه ای وصل بشه، کمودو با پیغامی به شما اطلاع میده تا در صورت نیاز، تنظیمات به صورت اتوماتیک با توجه به نوع شبکه انجام بشه. اگر پیغام مربوط به یک شبکه LAN است، به تناسب میتونید یکی از سه قسمت نشون داده شده در عکس را انتخاب کنید.
توجه: در صورت برقراری ارتباط با اینترنت و دیدن این پیغام با زدن ضربدر، پنجره را ببندید. اگر هم فقط از اینترنت استفاده میکنید با رجوع به قسمت فایروال و بخش Firewll Behavior Settings تیک قسمتی که با رنگ زرد نشون دادم را بردارید.
نکته: WAN مخفف Wide Area Network است. در واقع یک شبکه ارتباطی است که یک حوزه جغرافیایی گستره مثل کشور یا قاره ها را تحت پوشش قرار میده. مثل شبکه اینترنت.
با سلام و تشکر از jadda عزیز
در حالتی که در عکس مشخص کردید برای شبکه من مشکلی پیش نماید اگر
ip ها پشت سر هم نباشن مثلا از 1 تا 3 به ترتیب باشن و یکدفعه ای پی بعد 8 باشه و ای پی بعدی 102
خوب وقتی اینجا starting ip رو 1 بدیم و endibg ip رو هم 102 شماره هایی که این وسط نیستن مشکلی ایجاد نمی کنن
و همچنین این قسمتی که در عکس زیر مشخص کردین در نسخه اینترنت سکوریتی هست فقط ؟ چرا در نسخه فایروال من نیست
با تشکر
سلامنقل قول:
1- نه، مشکل ایجاد نمیشه، ولی میشه آی-پی را مرتب سازی کنید. بهتره مدیر شبکه این کار را انجام بده. بعد بصورت رنج ای-پی وارد کنید.
======
2- شما از ورژن 5.8 استفاده میکنید! عکس ورژن جدید را ببینید:
به هر حال، باید وارد قسمت More بشوید و ....؛؛ البته اگر شبکه را به کمودو معرفی کردید، بهتره تیک اون قسمت را بردارید.
دوستان سلام
من یک پسورد روی کومودو گذاشتم الان چند ساعت هست هرچی
تلاش میکنم پسورده کار نمیکنه کسی از دوستان میدونه چطور باید
ریستش کنم
ممنونم.
سلام علیکم,نقل قول:
شما باید از رجیستری عمل کنید، برای این کار ابتدا از منوی استارت در run تایپ کنید: regedit و اینتر را بزنید، رجیستری باز میشه.
سپس به مسیر زیر بروید:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Software\Comodo\Firewall Pro\Configurations
بعد اینجا سه حالت 0 و 1 و 2 وجود دارد که در واقع سه حالت زیر است:
COMODO Firewall Security-COMODO Internet Security-COMODO Proavtive Security
وارد حالتی بشوید که فعاله و براش پسورد قرار دادید. بعد روی کلید PasswordEnabled دابل کلیک کنید و مقدارش را از 1 به 0 تغییر بدهید.عکس:
خب، شما باید مقدار PasswordHash را هم تغییر بدهید. بهترین کار هم این است که مقادیر PasswordHash یکی از حالتهای کمودو که پسورد ندارد را کپی کنید؛ عکس:
و بعد وارد PasswordHash حالتی که پسورد دارد بشوید و مقادیر کپی شده را Paste کنید.
بعد سیستم را ریست کنید و تمام.
باتشکر از دوست خوبم Jadda
یک مشکل وجود داره اونم اینه که رجیستری من با این عکسها
خیلی فرق داره و اصلا اینا رو نداره نگاه کنید.
سلامنقل قول:
باتشکر از دوست خوبم Jadda
یک مشکل وجود داره اونم اینه که رجیستری من با این عکسها
خیلی فرق داره و اصلا اینا رو نداره نگاه کنید.
عزیزم شما مسیر را اشتباه رفتید. یکبار دیگه توجه کنید به مسیر:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Software\Comodo\Firewall Pro\Configurations
=======
با تشکر فراوان از دوست بسیار عزیزم Jadda
راهنمایی شما بسیار بسیار مفید واقع شد
با تشکر فراوان ،
سلام مجدد...نقل قول:
احساس میکنم در پست قبلیم، یه کم اخلاقم تند شد ....
البته من آدم آرومی هستم.... ولی خب، بعضی وقتها رک و تندم ...... البته همیشه خودمو کنترل میکنم.... تک و توک هم از دستم در میره دیگه، البته خیلی روش کار کردم و الان هم خیلی بهترش کردم، ولی خب، اون ته مه ها انگار یه چیزهایی مونده..... :31:
:11:
دوستان! کسی میدونه این فایل چیه؟ یعنی مال چه برنامه ایه؟nuecuex.exe
کومودو این را بعنوان یک تهدید پیدا کرد و من هم پاکش کردم.
اینجور مواقع بهتره اول با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست بگیرید ...
با سلام و تشکرنقل قول:
این نسخه ای که شما استفاده می کنید نسخه اینترنت سکوریتی هست یا فایروال
من از نسخه فایروال استفاده می کنم و امروز از طریق خود نرم افزار ابدیتش کردم اما گزینه ها باز هم فرق می کنه البته گزینه ها هست فقط مسیر فرق داره
ابدیت شد به نسخه
گزینه های مورد نظر برای من در قسمت فایروال وجود دارن
برای نسخ شما در
با تشکر
سلام جناب K1lou
1-موضوع خیلی پیچیده نیست، در ورژن های قبلی اون گزینه ها در بخش More بودند، و الان در ورژن 5.9 منتقل شدند به بخش فایروال.
من هم که عرض کردم شما دارید از ورژن 5.8 استفاده میکنید. الان هم آپگریدش کردید به 5.9 و گزینه ها به فایروال منتقل شد.
=====
من از کمودو اینترنت سکیوریتی استفاده میکنم. و همه عکسهایی که میزارم از همین محصول است.نقل قول:
این نسخه ای که شما استفاده می کنید نسخه اینترنت سکوریتی هست یا فایروال
مگر اینکه نیاز بشه عکسی از کمودو فایروال بزارم که سریع فایروال را نصب میکنم (البته روی Virtual Machine) و عکس میزارم. مثل پست صفحه قبل که در جواب سوال شما بود.
داشتم تنظیمات Defense رو نگاه میکردم این گزینه رو دیدم گفتم Share کنم ...
اگر از برنامه های کرک شده استفاده میکنید تیک این گزینه رو بردارید ، اگه این گزینه تیک خورده باشه تمام فایل های ستاپ های مورد تایید میره جزو فایل های Trust که زیاد کار عاقلانه ای نیست . البته نمیدونم MD5 ها چک میشه یا نه ولی کلا برش دارید بهتره.