مرکز بعثت هم پورت خالی دارن؟ قیمت حال حاضر انواع اشتراک های مخابرات رو بذارید ممنون میشمنقل قول:
Printable View
مرکز بعثت هم پورت خالی دارن؟ قیمت حال حاضر انواع اشتراک های مخابرات رو بذارید ممنون میشمنقل قول:
در همه مراکز پورتها اضافه شدند از جمله بعثت ... تعداد هم اینقدر هست که یه چند ماهی پر نشه (طرف به من گفت 4000 پورت اضافه شده)نقل قول:
قیمت های 1 به 10 هم مثل سرویس ویژه حسابگره... (نهایتاً هزار تومن اختلاف) البته یه سرویس های دیگه هم توی لیست دیدم نوشته بود 1 به 5 من که تا حالا ندیده بودم اینو از مخابرات!
ترکیده اینترنت
امروز عصر این چندمین باره اینترنت این شکلی میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الانم با هزار تا تایم اوت وصل شده
:sq_11:
لطفا سایت مخابرات بالینک تعرفه هاشو قراربده.نقل قول:
از عجایب روزگار با چیز پی ان حتی یک دونه تایم اوت هم نیست
اما حالت عادی یک درمیان تایم اوت!
شما چطور؟
رب تبرک
به این خاطره که سرور دی ان اس 4.2.2.4 در آمریکاست و vpn (یا همون تغییر دهنده آی پی اصلی به آی پی مجازی) هم که شما استفاده می کنی با آمریکا ارتباط پایداری دارهنقل قول:
در حالی که آی پی ایران با آمریکا این پایداری و قابلیت اطمینان رو نداره ... علت این امر یا تحریم شدن آی پی های ایران از طرف اونور آبه یا محدود کردن کاربران خانگی از داخل ایران ... ولی در هر صورت با این کار مردم به استفاده از vpn ترغیب می شوند
یعنی الان خود شما این مشکلات رو نداری؟نقل قول:
و مثلا من یا مخابراتی ها فقط این مشکل رو الان دارن؟
یعنی افت سرعت و تایم اوت؟
برای من این اتفاق افتاده...فقط پینگ 4.2.2.4 نیست که تایم اوت نداره تمام سرورها و سایتها وضعیت بهتری دارن با وی پی ان.نقل قول:
حتی سرعت دانلود از تمام سرورها به سرعت واقعی میرسه.
از سایت و اینا خبری نیست (البته سایت داره چیزی توش نیست!!)... باید شخصاً تشریف ببرید نمایندگی جهت اطلاع و ثبت نام!نقل قول:
تایم اوت خفنننننننننننننننننننن
شوخی می کنی .مگه میشه تو این دوره زمونه یه شرکت اونم مثل مخابرات توی سایتس اعلام نکنه.کل ایران اینجوریه یا فقط شهرما؟من موندم دیگه چی بگم....نقل قول:
کاملا برعکس شما من موقع استفاده از VPN اینترنتم خیلی ضعیف میشه . البته من یه رایگانشو دارم که صلواتی هر وقت دلش میخواد وصل میشه . سرورش تو روسیه ست و پینگم رو بالا میبره ولی اصلا تایم اوت ندارم که بخوام بعدش با VPN تست کنم ببینم رفع میشه یا نه؟ ... از وقتی اشتراک محدود (3 گیگ) گرفتم یادم نمیاد تایم اوت دیده باشمنقل قول:
اگه پینگ و کیفیت براتون مهمه قید اشتراک های یک به ده رو بزنید ... دوستان گفتن مخابرات اشتراک های یک به پنج هم جدیدا آورده احتمالا اونا مشکل تایم اوت ندارن
این دروغ گو های اوزی پورت جدید اضافه نکردن بلکه دارن از پورت های ما به مشترکین جدید میدن ... واسه همین الان گند رفته توی اینترنت ... بی سوادا. 2 نفر نمیرن از شهر هایی مثل تهران بیارن که حد اقل بهشون نحوه ی درست خدمت به مردم رو نشون بدن !
فکر نکنم چون من همون 62 الی 65 سرعت دانلودمهنقل قول:
دانلود بله.نقل قول:
در بد ترین موقع ها که وضع اینترنت داغون بوده دانلود مشکلی نداشته.مهم اینه که من تا ADSL رو روشن میکنم میبینم نت قطعه ! یعنی به طور کلی نت نداریم. همش تایم اوت و تایم اوت.حتی سایت هم به سختی باز میکنم ...
طرف نفهمه
میگم من تایم اوت دارم
میگه نه آقا تایم اوت نیست
میگم پفیوز خط من مشترک بین هزار نفره
ولی تو مستقیمه و شیر شده نیست
نمیفهمن!
این عزیزان تا بفهمن معانی این کلمات از جمله تایم اوت چیه، عمر مون تموم شده !نقل قول:
گند رفته تو مخابرت ... مرکز بعثت هستم . پورت اضافه کردن که کاری نداره ... پورت اضافه کردن ولی پهنای باند همونه . خب معلومه اینجوری میشه ... مثل این میمونه کی الان هی داریم ماشین تولید میکنیم ام جاده و خیابون درست حسابی براش نداریم و نمیسازیم . خب معلومه که از مصدق تا آزادی 1 ساعت تو ترافیکی...
جالب اینه من دانلودم همیشه مشکلی نداشت پینگ و تایم اوت بالا میرفت..........الان سرعت دانلودمم کم شده و صفحه هم بشدت افتضاه باز میکنه.
واقعا چه خبره؟؟؟؟؟
دوستان مخابراتی این نماینده صبانت چی میگه؟؟
میگه رانژه شدن خط برای ADSLمخابرات 15 روز طول میکشه !!
شما رانژه شدن خطتون چند روز طول کشید؟
نقل قول:
اعصاب خودتونو خورد نکنین :دی
مخابرات فقط ثبت نام پورت جدید شروع کرده, دوست خودم بعد از ثبت نام بهش گفتن 10 تا 15 روز طول میکشه
که سرویس راه اندازی بشه. برای همه اینطوری بوده.
در ضمن ضریب اشتراک 1 به 5 هم و همچنین سرویس های حجمی تا سرعت 2 مگ هم اضافه شده که البته اونم تا
همون موقع ها در دسترس نیست. با این شرایط 100 درصد پهنای باند رو افزایش دادن.
این مشکلات هم کلا کل شهر باش درگیره, معلوم نیست چه خبره؟!!
آرش جان مخابرات سرویس حجمی اضافه کرده :sq_14: ،ایول اگه تنوع سرویسهاش حجمیش زیاد باشه خوبهنقل قول:
من دیروز رفتم دفتر مخابراتی همون سرویس های نامحدود رو داشت ،مگه الان نباید از دفتر مخابراتی ثبت نام کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
بهنام جان ...
من سرویس های 1 به 5 رو دیدم ولی حجمی رو دقت نکردم! اگه باشه قطعاً خیلی بهتر از سایر شرکتها خواهد بود(چون به خاطر سرویس دهی نامحدود خصوصاً به سازمانها شبها پهنای باند استفاده نشده زیادی دارند)
ثبت نام توی دفاتر صبا نت هست که هر مرکز مخابراتی نمایندگی مربوطه رو مشخص کرده مثلاً مرکز بعثت نمایندگی صبانت تو گذرنامست...
آره بهنام, سرویس حجمی تا 2 مگ سرعت, و جالبتر اینکه هر گیگ اضافه 3 هزار تومن ! خیلی خوبه.
از ماه آینده ضریب اشتراک سرویس نامحدودتم باید مشخص کنی که 1 به 10 میخوای یا 1 به 5 که طبیعتا هزینه هاش
فرق میکنه. ولی فعلا فقط ثبت نام سرویس نا محدود قبلی رو دارن, حالا باید ثبت کنی و بعدا, احتمالا ماه آینده از این
سرویس های جدید میشه استفاده کنی.
برای من 3 روز طول کشیدنقل قول:
البته 1 روزش اینترنت قبلیم رو داشتم
یعنی2 رو بی اینترنت بودم
فقط این قضیه 15 روز معلوم نیست چیه؟ من به 2020 زنگ زدم شمارمون رو گفتم اونم گفت مرکز بعثت حداکثر یه هفته وصل میکنه!!
حالا این وسط صبا نت کوتاه نمیاد میگه 15 روز!!
یادش بخیر دفعه قبل (اسفند 88) فیش بانک رو دادم خاونمه تو مرکز مشترکین اونم یه کاغذ داد گفت ببر اتاق MDF ... بردم و بعد فرداش خط وصل شد!!
نقل قول:مرسی از جواب هردوتون ،حجمی با سرعت 2 مگ باشه و شبانه رایگان هم داشته باشه ،قول میدم زیر 200 نیاد ،چون مخابرات خودش پهنای باند به شرکتها واگذار میکنه مطمئنا پهنای باند کم نمیاره اگه هم کم بیاره سریع تامین میکنه ،پس فردا شارژ این نوین نت لعنتی تموم میشه سریع میرم سراغ مخابرات ،تو این مدت که نوین نت داشتم خدایی تا حد سکته پیش رفتم اینقدر حرص خوردم ،خدا ازشون نگذرهنقل قول:
الان تو شارژ اینترنتی سرویس های حجمی رو زده خبر دارین شبانه رایگان داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟ترو خدا نگید شبانه رایگان نداره:sq_3:
قیمت سرویس هاشو میونین بدین؟؟؟نقل قول:
این مخابرات که اینقدر پیشرفتست توی سایتش چیزی پیدا نمیشه!!!
نقل قول:
مخابرات رو میگی بهنام؟
مال من چرا نداره؟
سرویهای حجمی فقط برای کرمانشاه هست شهرستانها فعلا خبری نیست
همین الان پرسیدم از 2020 !
گفت سرویس حجمی ارائه میشه ولی هنوز تعرفه و شرایطش رو اعلام نکرده مرکز!
در مورد زمان انتظار همن 15 روز رو کرد 3 هفته تایه ماه!! گفت در خوشبینانه ترین حالت میشه 15 روز!!
نقل قول:تو tcnet.ir قسمت شارژ آنلاین هم سرویس های حجمی و هم قیمتها رو زدهنقل قول:
آره مخابرات ، نمیدونم چرا مال شما نداره
مطمئنین؟!نقل قول:
الان من تو قسمت شارژ انتخاب میکنم قیمت رو برام میزنه!
مثلا 1024
10 گیگ حجم
26410 تومن
یا 2048
5 گیگ
22945
میثم جان رو حرفهای پشتیبانی حساب نکن ،از پشتیبانی اگه بپرسی الان شبه یا روز میگن روزه :sq_2:نقل قول:
قیمتها رو زده فقط نزده شبانه رایگان داره یا نه
یه سرویس جالب داره اینه
یک ماهه 128 نامحدود بسیج
چه عجب بالاخره یه ساعت نرمال هم تو اینترنت مخابرات داشتم
نقل قول:نقل قول:
یعنی پشتیبانی مخابرات اینقدر بی درو پیکره که خودشون از سرویسای خودشون خبر ندارن!! :sq_9: خدا آخر عاقبتمون رو به خیر کنه با اینا !
من تو سایت چیزی نمیاد برام ... شاید باید لاگین کنی...
کجای سایت نوشته اینا رو؟
نقل قول:
پشتیبانی در یه کلمه افتضاحه
برای دوستمون هم گفتم ،تو tcnet.ir تو قسمت شارژ انلاین شماره تلفن رو بزن کل سرویسها رو میاره اگه نیاورد دیگه.........