بله مونتاژ ایران هستش، روی جعبه تی وی وپشت خود تی وی نوشته ساخت مالزی و روی کنترل هم حک شده ساخت مالزینقل قول:
Printable View
بله مونتاژ ایران هستش، روی جعبه تی وی وپشت خود تی وی نوشته ساخت مالزی و روی کنترل هم حک شده ساخت مالزینقل قول:
من مدل w804 سونی رو توی یک فروشگاه (تهران) دیدم.
1- فروشنده اظهار میکرد اقلام بدون گارانتی ساخت چین هستن و با گارانتی ساخت مالزی هست. آیا این صحت داره؟
2- سایت بانه مارکت ---------------- برای خرید معتبر هست؟
3- سایت بانه مارکت ساخت کجا رو برای فروش دارن؟
4- بدون گارانتی فروشگاه معتبری میشناسید؟
ممنون
یه تی وی میخوام با ان شرایط
40 اینچ به بالا
زیر 5 تومن باشه
wifi...smart...dlna..usb ورودی و خروجی برام مهم هست
بیشتر میخوام با وای فای فیلم و ویدیو عکس شبکه کنم تو tv پخش کنم
کیفیت تصویر برام مهم + عمر زیاد پنل
پنل tv الانم خراب شده خط افقی افتاده و روز به روزم خطش بیشتر میشه
tv قبلیم سونی بود راضی هستم
در ضمن یه سری اطلاعات در مورد پنل های tv میخواستم کلا چند نوع داریم چخ پنلی خوبه چه پنلی بده؟؟
نقل قول:
دوست خوبم اونایی که میگن بدون گارانتی ها چینی فقط میخوان گرونفروشی خودشونو توجیح کنند.
در ضمن با گارانتی بازرگانی ایران مونتاژ ایران هستش نه ساخت مالزی
بانه مارکتم فروشگاه خوبیه
ولی پشنهاد من فروشگاه جت خرید که تو خودت تهران هستش و بارها ازش خرید داشتم هم با گارانتی داره هم بدون گارانتی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با فروشگاه جت خريد از طريق ايميل تماس گرفتم ، اون مدل تلويزيون سوني كه مي خواستم رو اعلام كردن ساخت مالزي هست.
70تومن هم اگه بهشون پرداخت كني گارانتي ميكنن البته بجز پنل تلويزيون و اكثر نقاط ايران هم محموله رو ارسال مي كنند كه هزينه پست جداست. بدون گارانتي 48 ساعت مهلت تست داره كه ميتوني پس بفرستي از موقع دريافت
من خودم ساكن همدان هستم و قصد دارم تلويزيون رو از اين فروشگاه بخرم . بعد از دريافت تلويزيون تجربم رو اينجا به اشتراك ميزام براتون
سلام. قیمت sony 42w670 , samsung 40f6450 رو می خواستم
سلام
بچه ها من آخرش SONY 60R550 از بانه خریدم. خیلی ازش راضیم. قیمتش با کرایش شد 6550000
ساخت چینم هست. من نمایندگی ها سونی رفتم اونجا گفتن مونتاژ ایرانه!
در کل هیچ نگرانی نداشته باشید بچه ها از چینی بودنش. چون اینا بسفارش خود کارخائه سونیه. مثل گوشیهای iPhone که در چین تولید میشه
به هر حال نمایندگیهای سونی خیلی دارن قیمتها رو بالا میدن
مبارک داداشنقل قول:
6450 حدود 2200 تا 2300نقل قول:
و 670 سونی با گارانتی حدود 2600 و بدون گارانتی حدود 1900
مبارکت باشه :n16:از کدوم سایت و فروشگاه بانه خریدی؟ کرایه حملش چقدر شد؟نقل قول:
زنده باشی داداشنقل قول:
مرسی قسمت خودتنقل قول:
راستش از سایت نخریدم. یه بنده خدا توی همدان بود که میره بانه و جنس میاره منم به اون سپردم. ازم 250 کرایه حملشو گرفت. گفت چون 60 اینچه هزینش زیاده وگرنه کرایش کمتر میشد
قیمت سه تلویزیون زیر با سایز 47" رو میشه لطف کنید:
1- سونی W804
2- پاناسونیک ST60 (اگه 47" نداره، 42")
3- پاناسونیک DT60
اگه نظری هم دارید خوشحال میشم بشنودم، هر چند اینجا تاپیک ِ قیمت هست و نه مشاوره.
ln57200 LG
F6350 samsung
ال جی رو نمیدونمنقل قول:
6350 رو الان حدود 2 تا 2100 40 اینچش و 46 اینچش 2600
دوستان کسی اطلاع داره این جشنواره عیدانه تلویزیون سامسونگ تا کی هست ؟
تا 15 فروردین 93نقل قول:
لطفا قیمت w670 32 ، lg6600032 و ex330 32 رو با گارانتی بازرگانی و گلدایران ارسال کنید اگر ممکنه ، قیمت جشنوارش فرق داره؟ بین این تلوزیون ها جدا از قابلیت 3d و از نظر کیفیت شبکه های داخلی کدوم رو توصیه میکنید؟
دوستان كسي تازگي با تيپاكس چيزي سفارش داده؟
من تلويزيون رو اينترنتي خريدم ، با تيپاكس فرستاده ميخوام بدونم كد راهگيري تيپاكس چند رقميه
و اينكه تيپاكس در سراسر ايران يك شركته؟ يا شركت هاي مختلف اينطوري كار ميكنند؟
سونی w670 با گارانتی1699000نقل قول:
ال جی 66000 هم با گارانتی 1690000
هر دو قیمت هم مربوط به جشنواره و عیدانه و این داستانا هست
کفیت تصویر هر دو خوبه ولی سونی بهتره
ولی در کل ال جی 66000 به نظر من کامل تره
سلام اگه سریع جواب بدین ممنون تا 2 میلیون تومن بهترین led چه مدلیه ؟؟
نظرتون در باره سامسونگ 40f6350 3d یا f6450 یا سونی r500 42 چیه ?
درسته که این مدل ها قابلیت pvr ظبط برنامه تلوزیون رو ندارن ؟
هایسنس و ایکسویژن کیفیتشون نسبت به سامسونگ و ال جی بهتره یا نه ؟
اینکه باید پلیر 3 بعدی هم خرید منظور برای بلوری هست دیگه ؟؟ چون تو فلش هم فیلم 3 بعدی نشون میده!
مدل f6350 سرعت پخش تصویر عادی نیست 24 فریم بنظرم بیشتره فیلمو سریعتر نشون میده مدلش اینطوریه؟ همه 200 هرتس ها اینجورین؟
اگه میشه به همه سوالام جواب کامل بدید ممنون منتظرم
نقل قول:
دوست خوبم هایسنس که اصلا مارک معتبری نیست و ایکس ویژن(ایرانه)و دور جوفشون رو و خط بکش
فقط الجی قابلیت ضبط داره
بایدی برای خرید پلیر ۳ بعدی وجود نداره اگه میخوای فیلم سه بعدی از طریق دیسک باشه اونو پیشنهاد میدم به شما
مدل f6350 سامسونگ یکی از بی کیفیت ترین و ضعیف ترین محصولات سامسونگ (هر ارزونی بی دلیل نیست)
پشنهاد من به شما یا w670 سونی یا La6600 الجی یا R500 سونی هستش
موفق باشید
با تشکر از پاسخ شما دوست عزیز ، بعد از دیدن ex330 در کنار w670 بخاطر روشنایی بیشتر صفحه ex330 خواستم این مدل رو بخرم که الان متوجه شدم این مدل فول اچ دی نیست:n03:اگر ممکنه قیمت کف hx750 32 رو با گارانتی بازرگانی و تخفیف جشنواره بگید ، چون از سری های جدید سونی زیاد خوشم نیومده و احساس میکنم تلوزیون های سال 2012 سونی کیفیت بهتری دارن ، با تشکر فراواننقل قول:
نقل قول:
دوست خوبم مدلهای ۲۰۱۲ سونی به که HX750 یکی از اوناست از موتور رنگ xreality استفاده میکنه که ضعیفتر از مدلهای ۲۰۱۳ هستش
همچنین مدلهای ۲۰۱۲ مشکل اجرای فایل از طریق USB رو دارند در صورتی که تلویزیو ن های جدید سونی اکثر فرمتهای فایلها را اجرا میکنن و هارد اکسترنال رو هم ساپورت میکنن
حدودا قیمت بدون گارانتیش ۱۶۵۰ باشه
سلام با توجه به اینکه از نظر بودجه در مضیقه قرار داریم,
با این بودجه این تلویزیون رو برای خونه انتخاب کردم,
نظرتون چیه؟
تو سایت جت بر اساس قیمت مرتب کردم اینو انتخاب کردم , تو این رنج تلویزیون از برند های دیگه هم میشه خرید که خوب باشه؟
تلویزیون LED ال جی سری LN5420 با صفحه 39 اینچ
انتظارات خاصی ندارم :
گیرنده دیجیتال داخلی داشته باشه
ترجیحا فول اچ دی باشه
فیلم mkv هم اگه شد بخونه.
همین 39 اینچ هم خوبه.
کیفیت هم که با توجه به میزان بودجه خوب باشه.
منتظر نظرات دوستان هستم.
دوست خوبم انتخابت خیلی خوبه فقط مدل ۳۲ سونی W670 رو هم نگاه کننقل قول:
با سلام خدمت دوستان محترم. من یه تلویزیون سونی 40ex520 دارم. برای اتاق خواب دنبال یه تلویزیون 32 گشتم. الان تلویزیون 32LA66000 الجی خیلی نظرم رو جلب کرده. قیمتش با گارانتی 1690. میخام ببینم آیا کسی از دوستان میدونه قیمت بدون گارانتیش چقدره و کجا میشه پیدا کرد. خودم ساکن اهواز هستم و توی بازار کاوه اهواز که گشتم بدون گارانتی این مدل رو پیدا نکردم. البته مدل 32eh4000 سامسونگ و 32LN542 الجی رو بدون گارانتی 850 میدادن.
دوستان نظرتونو در مورد تلویزیون LG 32LA62100 بگید ؟ سه بعدیش خوب هست ؟
با سلام خدمت اساتید محترم:در صورت امکان لطف کنید در رابطه با خرید مرا راهنمایی نمایید.از نظر قیمت حدود سه میلیون. بیشتر جهت دیدن مسابقات ورزشی که تصویر کم نیاره البته نظرم شارپ 8300 رو جلب کرد که قیمتش بالاست. 42 اینچ 200 هرتز واقعی ترجیحا سیستم پردازش نورfull arrayباشد با این حدود قیمت به منlg42 la 66100وsamsung40-6980وphillips42 pfl 5008رو پیشنهاد دادند نظر شما بزرگواران رو میخواستم البته امکانات دیگر نظیر پورت ها پخش فرمت های گوناگون و... هم مد نظرم میباشد .در ضمن در تلوزیون های3dفرق سیستم پسیو و اکتیو و نقش آنرا در وضوح تصویر میخواستم بدانم.
پیشاپیش از محبتتان سپاسگزارم
تلويزيون سوني 42w670 بدون گارانتي ، رو جعبه چيزي نديدم كه كشور سازنده رو نوشته باشه
فقط پشت تلويزيون ليبل داره نوشته ساخت مالزي
همين كافيه دوستان كه مطلع هستند لطفا راهنمايي كنند
با تشكر
با تشکر از شما، hx750 32 رو بدون گارانتی توی سایت های بانه تا 1500 دیدم ولی هرجا گشتم توی اینترنت این مدل رو با گارانتی پیدا نکردم ، انگار تموم شده کلا ، نمایندگی هاس سونی شهرمون هم نداران
سلام دوستان من این تلویزیون رو رفتم پرسیدم فروشنده گفت LG 39 اینچ نداره و 32 و 42 داره _ بین این دو نداره - و 39 قاچاقهنقل قول:
کسی خبر داره داستان چیه؟دوستان کار بلد.
دوست خوبم
روی کارتن یه لیبل داره که سریال و ساخت کشورش رو نوشته
یه لیبل هم پشت تی وی هست که باز باید روش نوشته شده ساخت مالزی
همچنین کف کنترلت هم ساخت مالزی باید -- شده باشه
این مدل بدون گارانتیش موجود نیست گشتم نبود نگرد نیستنقل قول:
ولی hx750 سونی سایز ۳۲ موجوده بدون گارانتیش
دوست خوبمنقل قول:
روی کارتن یه لیبل داره که سریال و ساخت کشورش رو نوشته
یه لیبل هم پشت تی وی هست که باز باید روش نوشته شده ساخت مالزی
همچنین کف کنترلت هم ساخت مالزی باید -- شده باشه
سلام
من یه 6450 گرفتم فقط یه کنترل تاچ داره. رفتم کنترل معمولی بگیرم گفت 30 تومن. می خواستم بدونم قیمتش همینه؟
اولا مبارک باشه ثانیا بله قیمتش همینهنقل قول:
سلام
قیمت سونی W900 اندازه 55 و 46 اینچش تهران چنده ؟
46 و 55 اینچ سامسونگ F8000 چی ؟
با گارانتی
نقل قول:
قیمت سونی w900 رو از اینجا ببین البته اینا ۹۰۴ هستن قیمت ۹۰۰ صدتومن ارزونتره
سلام دوست خوبم ممنون بابت جوابت ولی کاش میشد زود تر جواب میدادی همون 6350 سامسونگ خریدم :n03::n03:نقل قول:
بازم ممنون
ممنون دوست عزیز که جواب دادی. میشه بگی شما کجا و کدوم شهرها رو گشتی؟