بنجمارک فقط یک عدد هست اگه از گوشیت راضی هستی بیخودی برای چی میخوای بهش دست بزنی !؟ برای بنجمارک بالای 2000 هم باید کرنل speed mod با تنظیمات ext2 یا 3 بریزی که البته مصرف باتری رو هم یه مقدار افزایش میده ..نقل قول:
بنجمارک فقط یک عدد هست اگه از گوشیت راضی هستی بیخودی برای چی میخوای بهش دست بزنی !؟ برای بنجمارک بالای 2000 هم باید کرنل speed mod با تنظیمات ext2 یا 3 بریزی که البته مصرف باتری رو هم یه مقدار افزایش میده ..نقل قول:
خوب واسه دلخوشی و کل و این حرفها حتماً!
سلام
دوستان
من از دیروز
نمیتونم به مارکت - appbrain و applanet وصل بشم
applanet که زیاد میپوکه
اما اووون 2 تا چرا ؟
کسی دیگه ای هم مشکل داره ؟
جالبه که تبلیغهای پایین appbrain لود میشه اما وقتی میزنم sync کنه میگه نتت مشکل داره!
(از چیز پی و ان و MarketAccess هم استفاده میکنم!)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش
مثکه مشکل از چیز پی ان منه!
منم به applanet نتونستم وصل شم... اون یکی ها هم ندارم که امتحان کنم....
من هم با applanet مشکل دارم ، ولی از gomarket استفاده میکنم تا وقتی اونا درست بشن . خواستید تا براتون آپلودش کنم .. البته زبونش چینیه ولی از آیکنها میشه فهمید ...نقل قول:
من هم نه applanet دارم نه مارکت(با چی پی ان و flight mode)...چرا اینطوری شده؟
چرا 2-3تا گوشی دارن hdmi ! اما فی الحال گلکسی نداره همچین قابلیتی رو!نقل قول:
بله! رامهایی که در بازار موجود هستن همه رامهای آسیایی هستن و فارسی رو هم پشتیبانی میکنننقل قول:
برای آپدیت و اینا بدرد میخوره!
همون فریمور هست
گوشی رو روت کنید بعد هم لگ فیکس رو فعال کنید! البته قبلش یه کرنل خوب که clockworkmod داشته باشه نصب کنیدنقل قول:
بنده شخصن کرنل های voodoo رو اصلن قبول ندارم! speedmod توی زمینه کرنل قابل اطمینان تره.
البته کلن مصرف باتری speedmod بهتر از voodoo هست.نقل قول:
و با تغییر فرمت هم میشه گفت فقط کمی بیشتر از voodoo میشه من الان 2روز عین چی از گوشی کار کشیدم شارژش تازه شده 14%
رام هم دارکی داشتم سیانوژن مد ریختم الان میخوام دوباره اسپایک بریزم!
بخاطر تغییر سرور هست! همیشه ورژن آخر رو از سایت خود applanet دانلود کنید!نقل قول:
applanet که زیاد میپوکه
هرشب یه ورژن میده فردا شبش دیگه اون ورژن کار نمیکنه دوباره ورژن جدید میده : دی
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
و اینکه Go Market خیلی چیز خوبیه ها!
اما هی پیغام آپدیت میده منم از نوشته هاش چیزی سردر نمیارم : دی
واسه همین کلن همون applanet خیلی خیلی بهتره!
اما یه چیزی داره go market که نمیشه ازش گذشت!
دانلود با قابلیت رزیوم! واقعن جالب بود برام : دی
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------
و اینکه Go Market خیلی چیز خوبیه ها!
اما هی پیغام آپدیت میده منم از نوشته هاش چیزی سردر نمیارم : دی
واسه همین کلن همون applanet خیلی خیلی بهتره!
اما یه چیزی داره go market که نمیشه ازش گذشت!
دانلود با قابلیت رزیوم! واقعن جالب بود برام : دی
شاعر میفرماید:نو که اومد به بازار کهنه میشه دل آزار
گالاکسی 2 اومده همه اینجارو بیخیال شدن....
میشه لینک دانلود بدیننقل قول:
یا بگین از کجا دانلود کردین
این رام های 2.2.1 همون سیانوژن مد هستند ؟
ممنون
سلام/
من این رام JPJPG رو نصب کردم/ولی به جای ریست شدن رفت به صفحه ی ریکاوری<3e>/
بعد از اونجا ریست رو زدم ولی وقتی صفحه بالا میاد بعد از نشون دادن لوگوی S چندتا ویبره میزنه و صفحه ی نمایش سیاه میشه/گوشی روشنه ولی صفحه نمایش سیاهه//
دوباره رام رو برگردوندن به قبلی JPJPA درست شد ولی بازم که میخوام به این رام JPJPG آپدیت میکنم همین وضعیتی که توضیح دادم پیش میاد//ممنون میشم منو تو این ضمینه راهنمایی کنید/واقعا کلافه شدم
چه خبره 16گیگش 760
تبریز 16گیگش الان 630 هستش
8گیگش 560
تاریخ جمعه 29 بهمن
چند نفر از بچه های گالکسی دار فکر ارتقای بلافاصله گوشیشون به 2 هستن؟
۲تا سوال مهم و فوری:
من یه دست دو پیدا کردم واسه خریدش به چی باید توجه کرد؟
این مشکل بود چی بود ۳دکمه بود ۳چراغ بود.
سوال۲ اینکه کدون نسخه مایکروتل فول فارسی کرده؟
نسخه ۲.۲ فارسی تر و تمیز داریم؟
مشکل 3 دکمه هست.نقل قول:
برای مدل های 16 گیگ این مشکل بودد.8 گیگا ندارن این مشکلو.
برای تست باید دکمه ولوم پایین + دکمه وسط گوشی + دکمه پاور رو نگه داری یه صفحه میاد مینویسه
DOWNLOADING
رام JPJPG آخرین ورژن رام فارسی هست.
دوستان وضعیت Gps گوشی چطور هه راضی کنندس یا نه ؟
مرسی
سلام من سفیدشو خریدم. مدل 8 گیگ. الان یه ماهی دارمش. خیلی راضیم. رقیب نداره. فقط اگه سامسونگ مثل اپل از بدنه آلومینیومی استفاده میکرد معرکه میشد. ولی همه چیش خوبه. از دیزایر اچ دی خیلی بهتره .
دوست عزیز میشه بگید از کجا این قیمت و گرفتی ؟اگه مشکلی نداره ادرسشو بدیدنقل قول:
گالکسی من امروز این شکلی شد :31: :
این صبح :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم شب :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم که اونقد ارزشش رو نداره.....نقل قول:
میمونم تا گلکسی 3 بیاد...:31:
من خودم تصمیم این کار رو دارمنقل قول:
بعد از عید گالکسیم رو میدم وقتی گالکسی 2 اومد اون رو میخرم ..
کسی خواست گالکسی رو بهش میدم حدود 3-4 ماه هم هست که خریدمش..
ولی این بهترین گوشی بود که تا حالا داشتم ، حتی با آیفون 4 هم که یه مدتی داشتم اینقدر حال نکردم.
نقل قول:
من ارتقاش میدم. صد در دصد
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------
نقل قول:
سلام میشه بگی این چیه؟ لینک میدی؟:31:
چی چیه ؟ این home screen هست دیگه :31:نقل قول:
خودم درستش کردم ...
FLASH PLAYER 10 برای آندروید
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=686736
---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
میدونم HOME SCREEN ای بابا! میگم لینک بده :31: منظورم این ویدگت ساعته و آب وهواهنقل قول:
SAMSUNG VIDEO EDITOR برای گالاکسی
لینک دانلودش توشه.کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=946499
لینکهاش رو که نمیدونم چون از مارکت گرفتمشون ولی این از اسامینقل قول:
ساعت : make your clock
ویدجت sms unread count
simi clock
extended controls
&
beautiful widget
spak جان اسکرین هایی که میزاری رو ما نمیبینیم.شاید به خاطر شیلترینگه.تو up.-------- آپلود کن.
نقل قول:
من تو فکرشم
میخواستم بعد از این گوشی میگو بگیرم که فعلا خبری نیست ازش
شاید gs2 گرفتم شایدم galaxy tab 2
تب بهتره به نظر من
راستی گوشیمو میفروشم هر کی خواست
۱۶ گیگ مشکی بدون گارانتی حدود ۶۰۰
هر کی خواست pm بده:27:
من که گلکسی رو فروختم برا ارک!! فقط مونده فروش گلکسی تب برای سونی تب! که هنوز خیلی زوده!
ولی دلم برا اندو تنگیده تاریخی!!
اقا راستی من تاحالا از آندروید مارکت دانلود نکردم! اصلا سراغش نرفتم. تو ایران میشه ازش دانلود کرد؟
راه خاصی داره؟ ممنون.:31:
آره دوست عزیز....چرا نمیشه...:10:نقل قول:
دو راه داره
وایرلس+چی پی ان+flight mode
وایرلس+چی پی ان+market access
چرا بعضی وقتها تو بعضی از بازیهای gameloft صدای بازی قطع میشه...؟ نمیشه زیادشم کرد... دوباره این مشکل برام پیش اومده....
---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------
یه مسئله ی دیگه هم اینکه من قبلا" فایلهای swf رو میتونستم اجرا کنم ولی الان نه_____
باید قبل از اجرای بازی گوشی رو از حالت ویبره دربیارین و تو حالت صدا باشه بعد بازی رو اجرا کنین...نقل قول:
منم جیب مبارک یاری کنه ارتقاش میدم , برسه به 700 میخرمش , 32 گیگ هم قیمت مناسبی داشته باشه بشه خرید که دیگه چه بهتر :40: خدا کنه GS زیاد افت قیمت نکنه , تا موقعی که اون میرسه به 700 دست دو اینو بشه 500 فروخت . کلا دست دو ی این با نوی اون 250 اختلاف داشته باشن به احتمال زیاد همون اوایل میخرمش
مگه گلکسی تب ات اندروید نیست ؟نقل قول:
رو گوشی!! تبلت رو یکی دوبار بردم سر کلاس،حراست دانشگاه بهم گیر داد که این چیزا رو حق ندارین بیارین سر کلاس:18:نقل قول:
مگه گلکسی تب ات اندروید نیست ؟
تبدیل شده به یه دستگاه کتاب خوان و کلی حالم رو گرفته!
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18::18::18:نقل قول:
من حالا میخواستم تبلت بخرم ببرم سر کلاس........چه کارایی که نمیکنن..:41:
خیلی به درد سر کلاس میخورد...مخصوصا این که خیلی راحت میشه با یه قلم(من قلم یه گوشی تاچ قدیمی رو داشتم که باهاش روش مینوشتم که راحت تر بنویسه!!) تو حالت نقاشی یا هر برنامه ی دیگه ای که دم دستت بیاد(تایپ کردن طولانی مخصوصا جزوه باهاش غیر ممکنه واقعا!!) ازش استفاده کرد...خیلی خوبه برای سر کلاس بردن...منظم و مرتب،تازه خوندن مطلب توش کلی به ادم لذت میده...متاسفانه جلوی من رو گرفتن!! برا شما هم بهتره توجیهشون کنی تبلت چیه،بعد بخری و ببری سر کلاس!!(نه خیلی اساتید دانشگاهی ما اپدیت هستن،یه خورده تبلت براشون قدیمیه و هر توضیحی غیر از اینکه این تبلت یه لپ تاپ بدون صفحه کلیده،اونها رو گیج میکنه حسابی!!)
کم کم تاپیک داره تبدیل میشه به خاطرات دوران مدرسه!:10:
شلوغ نکنید نوبت منه آقا ما هم وایمیستادیم کنار بوفه اونایی رو که میرفتن خرید میکردند خفت میکردیم و خوراکیهاشون و میگرفتیم.:5:
خاطره کچا بوده؟ چرا حرف دهن من میذاری؟!
من دارم میگم اگه جلوی من رو نمیگرفتن،میتونستم برای جزوه نوشتن از این استفاده کنم و همه ی پی دی اف هام رو سر کلاس با خودم داشته باشم!!
و به این دوستمون هم گفتم که بپرسه و به خاطر اینکه تو دانشگاه ما ایراد گرفتن،فک نکنه کلا نمیذارن!!
شما با چه تجهیزاتی میرین کلاس
ما که میریم کلاس , تازه یاد کاغذ و خودکار میفتیم که اونم از یکی دیگه میگیریم .اخر ترم هم یک جزوه تمیز از خانومای کلاس میگیریم.
اره خوب،منم با یه دفتر 100 برد 500 ی میرم که همیشه اسباب شوخی و خنده ی برو بج رو تامین کرده باشم!!نقل قول:
ما که میریم کلاس , تازه یاد کاغذ و خودکار میفتیم که اونم از یکی دیگه میگیریم .اخر ترم هم یک جزوه تمیز از خانومای کلاس میگیریم.
ولی گاهی برخی از اساتید محترم،یه جوری درس میدن و اینا،که ادم نیاز پیدا میکنه یه سری وسیله اضافی باهاش باشه!! مخصوصا اگه کارگاه کامیپوتر داشته باشی و 60 نفر ادم رو برای 12 سیستم تقسیم کنن! اونوقته که می فهمی لپ تاپ چقد به درد میخوره...برای بعضی درس های دیگه هم،یه تبلت به درد میخوره!