دوستان سلام
اصلا کنترل پنل من باز نمی شه با 2030 هم نتونستم تماس بگیرم صبحها زود از خونه بیرون میرم وقت ندارم برم مخابرات من باید چکار کنم
Printable View
دوستان سلام
اصلا کنترل پنل من باز نمی شه با 2030 هم نتونستم تماس بگیرم صبحها زود از خونه بیرون میرم وقت ندارم برم مخابرات من باید چکار کنم
سلام به همه دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید اینجا مطرح میکنم ولی چون دعوت به همکاری هستش به بزرگی خودتون ببخشید
دوستانی که از شرکت شاتل شکایت دارند و دچار محدودیت دانلود شده اند لطفا نام و نام خانوادگی و شناسه کاربری و شهر محل سکونتشون رو به صورت پیام خصوصی بفرستند تا در شکایتنامه علیه شاتل استفاده گردد شاکیان تا الان نزدیک 50 نفر
مثال: علی دایی شناسه کاربری 10 از تهران
نقل قول:
منظورت از پنل چیه ؟
اگه منظورت اینه که سایتی رو باز نمی کنی شارژت تموم شده اما اگه منظورت پنل خدمات پلوتونه ،سامانه مشکلی نداره.
نقل قول:
دوست عزیز این ارور یعنی ip که وارد کردی روی یه سیستم دیگه قبلا وارد شده...
IP آدرستو عوض کن...
کسي سرويسش قطع نيست . از من ظهر تا حالا يه کله قطعه . تو ذات خودشون و طرفداراشون ...
اديت : اين پستم با gprs دزد اول ارسال کردم که دايال آپ صد بار بهش شرف داره .
زنگ زدم بهشون بعد از کلي اشغالي جواب دادن. ميگم سرويسم قطعه ميگه شارژت تموم شده. ميگه از شهريور 6 گيگ و خورده اي مصرف کردي. ميگم مگه قرار نبود 8 گيگ شارژ بشه (سوتي هم دادم. فکر کنم بايد بهش ميگفتم 20 گيگ! ) ميگه نه و فعلا اينطوريه و بايد زنگ بزنيد شارژ کنيد! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ميگم از کي درست ميشه ؟ ميگه معلوم نيست ... بعد بهش ميگم من چرا نميتونم اين مصرفمو ببينم؟ ميگه يوزر پس حسابتو داري؟ ميگم آره. ميگه بايد بري فلان جاش ببيني. ميگم اونجا غير از دو تا عدد بي معني چيزي نشون نميده. شروع کرده يه مشت آسمون ريسمون به هم ميبافه ... تهش از حرفاي ديگش فهميدم عين سر گردنه بيخود و بيجهت پول 2 گيگ که اصلا مصرف نکردم مياد رو قبضم ... اگه ميخوايد پولتونو اين دزدا نخورن يا حداقل اگه خوردن بفهميد، يه نرم افزار مونيتورينگ مصرف پهناي باند روي سيستمتون نصب کنيد و خودتون مصرفتونو کنترل کنيد. شک نکنيد دارن ازمون ميدزدن ... وقتي نميزارن از توي حسابتون بفهميد چقدر مصرفتون بوده شک نکنيد بخاطر دزديشونه و ميخوان شما مدرکي نداشته باشيد ...نقل قول:
دوستان ببخشید من الان سه چهار روزی میشه که به صورت اینترنتی ADSL مخابرات رو فعال کردم . خودم هم رفتم یه مودم خریدم ولی هرکار که میکنم به اینترنت وصل نمیشه . میخواستم بدونم که آیا سرویس هنوز وصل نشده یا اینکه به تنظیمات خاصی احتیاج داره ؟؟؟
چراغ ADSL روشن شده؟
بلدی مودم کانفیگ کنی؟
والا کانفیگ کردن که بلد نیستم ولی فکر میکم مشکل از جای دیگه باشه . چون من وقتی که مودم رو مستقیم به خط تلفن وصل میکنم چراغ ADSL روشن نمیشه .نقل قول:
خط شما رانپه نشده هنوزنقل قول:
در خواست دادن تا رانژه تواصفهان 3 هفته طول میکشه
بعد تازه خبرش میاد که میشه یا نه خط شما pcm هست و کلا نمیشه!!!:27:
ببخشید چطوری میشه این کارو کرد ؟؟/نقل قول:
این سایت مخابرات چرا باز نمیشه؟
tce.ir
سرویس ADSL مخابرات در یک نگاه :
1) به انحصار کشیدن سرویس دهی ADSL در بسیاری از مناطق کشور
2) عدم توانایی در ارایه سرویس به مشترکان جدید در حالی که اجازه سرویس دهی به شرکت های دیگر را هم نمی دهد !
3) راه اندازی سایتی پرمشکل () با صرف 250 میلیون تومان (از کیسه بیت المال)کد:http://217.219.5.9/scpluto
4) قطعی های مکرر سرویس
5) افت شدید سرعت در بسیاری از مواقع
6) حذف اینترنت شبانه رایگان برخلاف نظرسنجی که در سایت خودشان () انجام داده بودند ، که بیش ار 65 درصد به باقی ماندن آن رای داده بودند.کد:http://www.adsl.tce.ir
همه این ها به کنار و محاسبه دوبل و سوبل آپلود و دانلود که در عکس های زیر به وضوح مشخص هستند تنها یک نمونه از محاسبات اشتباهی هستند که ما با آنها برخورد داشته ایم.
اگر شما هم مقادیر ستون های بارگیری و بارگزاری را جمع بزنید متوجه خواهید شد که سطرهای تکراری در جمع کل حساب شده اند.
ناگفته نماند که طی تماس های مکرری که با بخش به اصطلاح پشتیبانی مخابرات داشتیم جوابی که از 3 اپراتور عزیز دریافت کردیم این بود که بدون اینکه از این مطلب تعجب کنند و حتی یک نگاهی به پنل بیاندازند می گفتند که کاری از دستشان بر نمی آید و فقط می توانند شارژ کنند !!!
مخابرات با قطع سرویس ADSL مشترکین برخی از مناطق که از شرکت های دیگری همچون صبانت اشتراک داشتند، آن ها را مجبور به استفاده از سرویس افتضاح خود نموده است !
شکایت هایی هم به صورت کتبی به بازرسی مخابرات ارائه شده است، ولی همانطور که انتظار می رفت به خاطر اینکه بازرسی مخابرات (طبقه گفته یکی از مسئولین فنی مخابرات) 5% از کل سهام مخابرات را در اختیار دارد، و به دلایلی دیگر شکایت های ما بی نتیجه ماند. مثل این است که داور یک مسابقه فوتبال از برد یک تیم نفع ببرد !
حال خودتان قضاوت کنید.
کد:http://www.agahipardaz.com/0/adsl.html
بعد از اینکه زنگ زدی 2030 و برای همیشه خودت رو بد×بخت کردی:2:(شوخی کردم خدایی به دل نگیری ما رو دوباره ببرن دم تیغ)نقل قول:
باید بشینی تا از مخابرات بهت زنگ بزنن البته هر از چند گاهی هم میتونی زنگ بزنی پشتیبانی بهشون بد×و×بی×راه×بگی و بگی الان چند وقته در خواست دادم هنوز خط رانژه نشده
(تورو خدا دیگه به من اخطار ندید) من بی گناهم همش تقسیر مخابراته
رانژه شدن دست شما نیست دست مخابراته شما فقط میتونی در خواست بدی و منتظر باشی همین
راستی دیگه تو تاپیک مخابرات پست نمیدم خدا فظ برو بچ دیگه هرچی اینجا اخطار گرفتم برای کل طول زمان کاربریم بسه
ببخشید خلاصه خدا از سر این مخابرات نگذره که من نمیگذرم
تبریک میگم دوباره پورتهای pptp و l2tp بسته شد
یک مشکلی که اون صفحه داره اینکه از اصفهان اسمی نبردی..بنویسید مخابرات اصفهاننقل قول:
91 درصد بود. اصلا adsl بدون شبانه رایگان فایده نداره. سرعت زیاد وقتی به درد میخوره که حداقل بشه بدون دغدغه چند ساعتی رو دانلود کرد و گرنه که همون دیال آپ هم کار آدم رو راه می اندازه. اگه این مخابرات اصفهان شبانه رایگان رو برگردونه خیلی از مشترکینش راضی میشند.نقل قول:
حذف اینترنت شبانه رایگان برخلاف نظرسنجی که در سایت خودشان انجام داده بودند ، که بیش ار 65 درصد به باقی ماندن آن رای داده بودند.
نقل قول:
تایید میشه
سلام منظورم پنل خدمات پلوتونه اصلا باز نمی شهنقل قول:
سرعتم خوبه با هیچ سایتی هم مشکلی ندارم
آیا می دانید ایران کم ترین پهنای باند اینترنت(سرعت اینترنت) در جهان و در عین حال گران ترین را دارا می باشد ؟
چرا تو پنل کاربری قسمت گزارش دانلود و آپلود خیلی جاها یک حجم رو دو یا سه بار حساب کرده ؟ و اون رو حساب می کنند :41:
دزدی میکنن ؟ پدر پدر صاحابشون رو من در میارم ... بشینید و تماشا کنید...
خسته نباشی شب بخیر.نقل قول:
تازه میگی لیلی زنه یا مرد:10::46:
گاهی وقتا تلنگر زدن لازمه...عزیز جون همه اینو می دونیم... مهم اینه که بهش عادت نکنیم... تازه قراره همینم ازمون بگیرن و اینترنت رو کاملا قطع کنند و یک اینترانت بزرگ به وسعت ایران به جاش بدن به خوردموننقل قول:
منم بررسی کردم همین طوریه!نقل قول:
حالا باس چیکار کنیم؟:19:
سلام
خانم مهندس شفيعيان چرا چند وقتيه سرعت اينترنت بسيار پايينه حتي نمي تونيم ايميل هامون را چك كنيم يا اينك ايميل بزنيم؟
سلام
چه طوري مي شه با خانم شفيعيان صحبت كرد؟
:27:نقل قول:
از منم همینطوره .میگن تو این ماه همش رو بصورت اعتبار به حساب اضافه می کنن.
یعنی اون مقداری رو که دو بار کم کرده رو بصورت گیگ بر می گردونن تو حساب:27:
نقل قول:
ا دوباره دوشیزه 14 ساله اومدن.تازگی ها دوشیزه های 14 ساله چقدر میدونن:21::21::21::21::21::21:
نه بابا؟ بچه خر می کنی. مگه اون پولی رو که قبل از طرح مثلا زرین واسه شارژ به حساب ریختیم بمون برگردوندند. خوردند یه آبم روش. عزیزم برو تو یه فروم دیگه خدا خیرت بده. حنات دیگه واسه ما رنگی نداره.نقل قول:
سلام
اینترنت مخابرات هر بار هر شارژی دوبار محاسبه و دریافت می کنه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظرتون در خصوص این چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها چرا اینجوری از اعتبارمون کم میشه ؟
من امروز صبح دیدم اعتبارم 4600 مگ مانده داره و رفتم بیرون الان اومدم دیدم 2700 مگ دارم
تو گزارشات هم زده از 12 تا 18 آبان این مقدار مصرف شده
برای شما هم همینطوری سورپرایزتون می کنن جمع میکنن بعد یهو کم میکنن ؟؟؟؟:weird::weird:
راحت زیاد کم میکنند زنگ میزنی اخرش میگند ناراحتی سرویس نگیر
بازم به شما که میبینید چه به سرمون میاد این پلوتونه منو کشته اصلا باز نمیشه!نقل قول:
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
وایمکس ایرانسل چطوره کسی از دوستان داره؟
خوبه من 2 مگ دارم سرعت دانلودم رو 256 ثابته ... خیلی کم پیش اومده سرعت تغییر بکنه یا سایت بد باز کنه، من راضیم منتها کمی گرونه >> 2 مگ نامحدود 130 تومن .. 1 مگ نامحدود 82 تومن ماهیانه ولی برای کسی که زندگیش در نت سیر میکنه و چاره جز این مخابرات آشغال نداره بهترین گزینه است.نقل قول:
ما از مخابرات میخواهیم اول دزدی حجمی نکنه و دمو چند ساعت رایگان اضافه کنه و سوم قطعی نداشته باشه و چهارم پشتیبانی بهتری داشته باشه و...
دوستان سلام . من نمیدونم چرا هر چی به شماره 2030 زنگ میزنم و شماره های 1,2,3 رو میزنم عمل نمیکنه . میخواستم بدونم بقیه هم این مشکل رو دارن یا نه .
تلفنتون در حالت تن هست؟نقل قول:
البته این روزها تماس نداشتم ولی قبلا گاهی این اتفاق میوفته ولی بعدا درست میشه
با سلام
امروز صبح که حجم باقیمانده رو دیدم برای من حدود 2 گیگ اضافه کردن و تکرار ها هم حذف شده . این نتیجه پیگیری حقوقمونه . دوستانی که پیگیری کردن خداقوت
نقل قول:
برای من 1 گیگ شارژ شده.....:13: