[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم یه تست دیگه
Printable View
این هم یه تست دیگه
من از هر جا تست گرفتم برای دانلود
با برنامه های flash get ,idm,ida
:18: منظورتان چه بود؟نقل قول:
درست می فرمایید.:10:نقل قول:
با سرور پاریس هم یک چک بکننقل قول:
از کجا فایل دریافت می کنید؟نقل قول:
واسه همبن میگم اشغاله
با سلام
به نظر من از هر Isp دلتون می خواد خدمات Adsl رو بگیرین به غیر از شبدیز که فقط به دنبال منافع خودشونن و از اونها که یه شبه ره صد ساله رو میخوان طی کنند . اگه باور ندارین می تونین امتحان کنین!
به پشتیبانی زنگ بزن مشکل را بگو ببین چه پیشنهادی می کنند.
منم امروز زنگ زدم پشتیبانی .
اقا پشتیبانی گفتی بزار از اول براتون تعریف کنم.
ما یه روز پا شدیم رفتیم درخواست دادیم گفتن 7 روز دیگه وصل میشه. بعد از 10 روز زنگ زدیم گفتیم پس چی شد چک کردن گفتن بله وصل شده تا چند ساعت دیگه وصل میشه. خلاصه زنگ زدن گفتن وصل شده و گفتن با پشتیبانی تماس بگیرید تا یوزر و پسورد بدن. زنگ زدیم پشتیبانی گفتیم چراغ لینک روشن نیست چک کرد گفت خط که هنوز رانژه نشده.خلاصه بعد از کلی چونه زدن اینترنت وصل شد. چشمتون روز بد نبینه هر یه ساعت یه بار قطع می شد.خلاصه بعد از کلی زور زدن و قطع شدن لینک برای چند روز گفتن مشکل از مخابرات و گفتن تا سه روز دیگه حل میشه. اقا سه روز بعد زنگ زدن گفتن حله. ما هم دیدیم اینترنت وصل شد کلی حال کردیم که چه شرکت توپیه وخلاصه رفتیم سراغ دانلود دیدیم دایل اپ جلوی این شاهه.خلاصه دوباره هی زنگ زدیم تا اخر گفتن تو این مرکز چند نفر دیگه هم همین مشکل رو دارن و ما پیگیر هستیم و یکی رو می فرستیم برای بررسی.خلاصه بعد از یه هفته الاف شدن امروز اقای کارشناسشون تشرف اوردن. مردیکه اصلا اندازه ی بز حالیش نبود. اصلا بلد نبو کانکت بشه .اخرشم ما دیدیم ابمون با اینا تو یه جوب نمیره می خواهیم بریم فسخش کنیم.
با این اوصاف هر کی بره از داتک سرویس بگیره بلانسبت ...
حالا اقایون یه سرویس توپ توی مرکز مخابراتی ازادگان سراغ ندارند؟
اقا من از اسیا تک 64;استفاده می کنم میخوام در مورد این تست کسی منو راهنمایی بکنه ببینم چی هستش؟ اون سرعت دانلود مال دانلود فایل که نیست؟؟
اقا این سرعت بر حسب کیلو بیت هستش که شما باید تقسیم به 8 بکنی و بر حسب کیلو بایت می شه که در حقیقت سرعت دانلود شماست یعنی طبق این عکس دانلود شما باید بین 7 و8 باشه.نقل قول:
سرور اتصال را haifa زده که نمی دونم کجاست؟؟؟ پینگ مدت زمان جواب گویی سرور است که موقعی که در خواست دادین چغدر طول می کشد جواب دهد. برای بازی و یا جایی که انتظار جواب سریع از سرور را دارید به درد می خورد و هر چه قدر کمتر باشد بهتر است . دیستنس فاصله شما از سروری که با ان تست کردین را نشان می دهد. دانلود که مشخص است سرعت دریافت را می دهد. اپلود هم سرعت ارسال isp هم ip که دارید از ان استفاده می کنید نشان می دهد مال کدام شرکت است.
اقای hadiasadi
من دیگر بیشتر از این اطلاعی ندارم ببخشید
از جواب تقسیم کردن هم که به دوستمان گفتید ممنون.
اقا یه جوونمرد تو این فروم نیست که جواب ما رو بده.
فقط یه isp خوب تو منطقه مخابراتی ازادگان معرفی کنید.
شما 4 رقم اول شماره تلفن خودتون رو بزارید تا دوستان بهتر بتونند جواب شما رو بدهند.نقل قول:
والا قبول دارم داتك يكم مشكل دارن ولي اينكه بعضي وقتا مشكلات اينچنين پيش مي آد كه واقعا ربطي هم به اي اس پي نداره بر مي گرده به مخابراتو كابل كشي و هزارتا چيز ديگه من كه تا حالا مشكل جدي با داتك نداشتم ! اينم تست ما براي 256 مي بينيد كه سرعت آپلودش كمه نبايد اينقدر كم باشه چون سرويس من 256 / 256 ولي خوب سرعت دانلودش مناسبه :
این تو چه ساعتی هست؟نقل قول:
من فکر نمیکنم توی روز بتونی به همچین سرعت دانلودی برسی
از طرف صبا نت 7 روز اعتبار به كليه كاربران شركت اضافه گرديده است
منبع:کد:http://www.sabanet.ir
haifa برای اسرائیل است...نقل قول:
از همتون ممنون
سلام.نقل قول:
پیش شماره من 4471.
آقا حقیقتش من میخوام یه سرویسی باشه که مجبور نباشم برای اینکه عذاب وجدان نداشته باشم تمام روز رو بذارم برا دانلود.
یه جوری که روزا کارای معمولی ( وبگردی و خوندن ایمیل ) این چیزا رو انجام بدم شبا هم بذارم برا دانلود.
حالا کدوم شرکتا این کارو میکنن؟
البته بهتره از 12 شب تا صبح باشه وگر نه کی از 3 تا 7 دانلود میکنه؟
دانلودت بیشتر از چه سایتهایی هست ؟ اگه می خوای از راپیدشیر بگیری و اکانت هم نداری صبا به دردت نمی خوره چون هم سرعتش پایینه هم هر یک ساعت یک بار قطع می شه ... ولی اگه از سایت های دیگه می خوای بگیری و لینک مستقیم داری همون صبانت خوبه تا یه حدودی هم می شه مشکل بیدار بودن ساعت 3 رو با برنامه ای مختلف حل کرد یعنی مثلا با تنظیمات مادربرد بگی ساعت 2:55 روشن بشه و با dap تنظیم کنی که از ساعت 3 شروع به دانلود بکنه ... البته همون طور که گفتم هر یک ساعت یک بار قطع می کنه و شاید گرفتن یک فایل دو روز طول بکشه . صبانت عالی هستش و به گفته های خودش تمام و کمال عمل می کنه ولی مشکلی که مثلا من داشتم این بود که برنامه خوابیم به هم ریخته بود ! یه جورایی می شه گفت صبانت برای کسانی که با شب زنده داری مشکل ندارن عالی هستش ...
ولی اگه دانلود زیاد دارید چند تومن اضافه بدید و از شرکتی مثل آسیاتک که الان خودم دارم و یا داتک بگیرید که هیچ اطلاعی ازش ندارم ! ترکیب آسیتک با اکانت راپیدشیر گزینه خوبی برای دانلودرهای راپیدشیر هستش !!!
دوست عزیزم منطقه شما رو اکثر شرکتها ساپورت میکنند اما اگر دوست داری که محدودیت نداشته باشی و سرویسی هم که میگیری کیفیت خوبی داشته باشه از شرکت سپنتا بگیر.نقل قول:
نسبت به بقیه شرکتها قیمتهاش بالاتر هست اما نه محدودیتی داره و Sharing و از این حرفها هم توی کارش نیست.
اشتراک 128 یک ماهه 29900 تومان
سلام
پیش شماره من 8851 که مربوط به مرکز مخابراتی ازادگان
آسیاتک - داتک - پارس آنلاین - شاتل - قاصدک - فن آوا - نیونتنقل قول:
سایت اینترنتی کلیه ی شرکت های ارائه دهنده ی سرویس ADSL
کد:www.irGoogle.ir
ممنون ولی میشه بگی کدوم بکی مشکل کمتری در دانلود داره
دوست عزيز من معمولا سرعتم فقط بعضي روزا كه مشكل عمومي پيش مي آد سرعتم پايين مي آد ...نقل قول:
این تو چه ساعتی هست؟
من فکر نمیکنم توی روز بتونی به همچین سرعت دانلودی برسی
مگه آسیاتک سرویسی داره که محدودیت دانلود داشته باشه ولی شبها رایگان باشه؟
نه نداره , تمام سرویس هاش بدون محدودیت هست:46:نقل قول:
بچه ها من قلا از صبا گرفتم يه پول مودم دادم هزينه نصب و اشتراك. الان همكارم زنگ زده گفتن 20 هزار تومن بايد ماه اول بدي غير اينا واسه راه اندازي جديدا اضافه شده عجب مسخره بازيه ؟!! من الان آسياتك دارم ميخوام اشتراكم رو عوض كنم همون صبا بگيرم نامجدود نخواستم بابا همون صبا ميگيرم تو يه ماه تا 5گيگ تموم كنم ماه بد اومده بايد تمديد كنم . اين آسيا كه يه صفحه رو باز ميكنه ميكشه آدم رو والا dial up سرعت trans rate روي 4 و 5 كيلو بايت هستش و سرويس 64 آسيا هم رو همين مقدار هستش پس چه فرقي داره فقط تلفن اشغال نميشه
سپنتا حرف نداره. تازه کلی هم مشتری رو تحویل می گیرن، سطح کاربریت که بالا بره، می تونی تا سقف های بالای 100 تومن خرید کنی، بعدا پولش رو بدی.نقل قول:
دوست عزیز در مورد صبا والا خودش 10 تومان میگیره صباگشنر 5 تومان. جدیدا این هزینه رو بعنوان رانژه خط میگیرن.نقل قول:
در مورد آسیاتک بستگی به منطق شما داره من 256 دارم ولزشم خیلی رازی هستم. و دانلودم هم بین 28تا 32 میچرخه.
سلام
کسی از شرکت صبا با آدرس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کرده؟
چون شبانش از 2 تا 7 هست.
این تو پرسش و پاسخ سایتش بود
) مصرف رایگان بین چه ساعاتی از روز می باشد؟
استفاده رایگان از سرویس شبانه ما از ساعت 3 الی 7 صبح می باشد و در این بازه زمانی حجم استفاده برای شما محسوب نمی شود.
کسی میدونه تو سرویس پارس آنلاین اگر بیشتر از حجم مورد نظر دانلود کنیم چی میشه؟
برای استفاده باید به ازای هر گیگ یا .. پول بدیم یا باید تا ماه بعدش صبر کنیم؟
بچه ها سلام چه مودمي از همه بهتره؟
مي شه راهنمايبي کنين
سلام
قضیه این Adsl2+ شاتل چیه با قیمت 9.500 ! ؟ سرکاریه ؟
چرا سره کاری باشه ترافیکش خیلی کمه 9.500 تومن هم واسش زیاده:27:
میگم چه جوری میشه سرعت down load تو adsl رو بالا ببریم من adsl دارم اما سرعت down load ش پایینه
جوابمو بدینااا
خودت میگی 128 کیلو بعد 25 تا 30 کیلو دانلود ؟؟؟؟!!!!! آخه این با عقل جور در نمی یاد که. :13:نقل قول:
من الان از همین نیونت در منطقه دیالمه حدود یک سال هست که سرویس دارم. چند ماه اول خیلی خوب بود. دانلود 14 / 15 و 16 را راحت می رسوند. اما اخیراً افتضاح شده و دانلودش از 8 و 9 و 10 حتی در ساعت های 2 تا 7 صبح هم تجاوز نمی کنه. هر چی هم زنگ می زنی فنی میگه درست میشه. حالا معلوم نیست کی. شما هم همین مشکل رو دارید؟ تورنت برای شما چند کی می کشه؟
بچه ها سلام چه مودمي از همه بهتره؟
مي شه راهنمايبي کنين
در مورد مودم هر کسی یه عقیده ای دارهنقل قول:
من خودم مودم USRobotics دارم و خیلی هم راضی هستم.
یک سال هم گارانتی معتبر داره.
قیمت هم بین 50 تا 55 .