به نظر من که خیلی کاره خوبی کردن طرح رایگان رو از جمعه ها حذف کردن
عملا جمعه ها نمیشد اینترنت استفاده کرد
Printable View
به نظر من که خیلی کاره خوبی کردن طرح رایگان رو از جمعه ها حذف کردن
عملا جمعه ها نمیشد اینترنت استفاده کرد
کاره خوبی کردن طرح رایگان رو از جمعه ها حذف کردن
عملا جمعه ها اینترنت قابل استفاده نبود
به خدا سایت مبین رو یه بچه 2 ساله آپدیت میکنه. آخه مهندس مگه شما سرویس نامحدودم داری که اینجا نوشتی برای طرح محدود...؟؟؟؟؟ اینا حتی یه بار نگاه هم نمیکنن ببینن چی تو سایت نوشتن...نقل قول:
برای طرح های با حجم محدود استفاده در ساعات دو الی هشت صبح و جمعه ها دو صبح الی دو بعد از ظهر رایگان می باشد (حجم اطلاعات ارسالی و دریافتی در این محدوده های زمانی محاسبه نخواهد گشت.)
نقل قول:
من هم از همون مودم دارم . تو همون صفحه ای که بعد از login کردن نشون میده .. اونجا وسط های صفحه ! زده مدولاسیون رو .
اگه همچین چیزی نیست لطفا یه اسکرین شات از اون صفحه اول بگذارین.
دوستان من میخوام بدونم با استفاده از مودم وایمکس ایرانسل میشه از مبین نت خدمات گرفت؟؟
لطفا اگر شدنی هست و کسی این کار رو انجام داده کمی توضیح بده در موردش. با تشکر
دوستان من الان 1mb مبین نت ثبت نام کردم چون هیچ شرکت دیگه منطقه من رو ساپورت نمی کرد فقط ماهان نت بود که تحقیق کردم خوب نیست الان هم از مخابرات 128 یک و نیم سال هست گرفتم نامحدود واقعا آشغاله هیچ کار نمی شه باهاش کرد . من هدف اصلیم آنلاین بازی کردن (از طریق PSN) اولویت دوم دانلود است. کسی می دونه پینگ وایمکس موبین نت چه قدره؟
دوستان کسی نمی دونه پینگ 1mb موبین نت چه قدره من ثبت نام کردم الان. برا بازی کردن می خوام
nدوستان پینگ وایمکس ایرانسل چه قدره؟ من الان 1mb ثبت نام کردم
سلام، من با اکانت user وارد شدم ولی وقتی امتحانی با admin وارد شدم منوهای جدید اضافه شده بود ( مثل فرکانس شبکه .....) و مدولاسیون رو هم میشد دید .نقل قول:
پینگ مبین حدود 400 هست در حالت عادی که فکر نکنم برای بازی مناسب باشه. کلا مبین فعلا برای هیچ کاری مناسب نیست و نمیشه روش حساب کردنقل قول:
پینگ فکر کنم تا یه حدی بستگی به منطقتون داره. برای من پینگم به گوگل بین 250 تا 300 متغیره. اگه برای بازی های FPS بخواین بعید می دونم بتونین استفاده کنین اما برای بازی های mmorpg و غیره که پینگ زیر 100 نمیخوان فکر می کنم قابل استفاده باشه.نقل قول:
پینگش به هیچ وجه خوب نیست و بعضی مواقع حتی در وبگردی هم مشکل ساز میشه.نقل قول:
طرفای 350 - 400 است.(سرور های خارجی اسپیدتست)
اگر بخواید p2p بازی کنید مثل گیم رنجر بهتره اما معمولاً بالای 100
حتی در سرور های اینترانت هم پینگ طرفای 80 است که برای همچین سروری خوب نیست.
کلا طرف مبین نت و ایرانسل نیاین که ضرر می کنین
نقل قول:
با اینکه صحبت دوستمون خیلی کلی هستش ولی متاسفانه باید تاییدش کرد چون هیچکدوم از این دو شرکت برخلاف هیاهو و ادعاهایی که داشتن و دارن نتونستن تصویر خوشایندی از اینترنت پرسرعت در ذهن مشتریکنشون بسازن.
100% تایید میشهنقل قول:
روز به روز افت کیفیت و خدمات رسانی (حداقل مبین نت را که خودم دارم مطمئنم)
اصلا من به خاطر شبانه و جمعه رایگان مبین نت گرفتم :17: (با اینکه تو منطقه مون ایرانسل مودم وای فای نصف قیمت میداد و آنتن دهیش هم کامل بود) حالا 200 تومن مودم خارجی خریدم ترافیک رایگان که قبلا هم سراب بود :2: و الان هم که زمانش را نصف کردن :41: (جالبه که تو نقششون من تو منطقه سبز بودم و مودم داخلی و wifi آنتن نمی داد :18: و خارجی گرفتم و جالبتر اینکه بعد از گذشت 2 ماه آنتن مودمم (مودم خارجی تو منطقه سبز اونم تو مرتفع تربن نقطه از پشت بوم نسبت به بقه ساختمونا) از 4 به 2 رسیده) :19:
با سلام به دوستان کسی پسورد و یوزر دیفالت مودم EchoLife BM635 WiMAX CPE رو می داند؟؟؟
دوستان سلام
من کارم جوری هست که باید بین مشهد و قم رفت و آمد کنم بنابراین به اینترنت وایمکس احتیاج دارم. خوب توی قم که ایرانسل آنتن نداره بنابراین فقط می مونه مبین نت.
البته الان توی قم پرسرعت پارس آنلاین دارم و ازش راضی هستم.
خلاصه دوستان لطف کنید و نظرتون رو بدین که واقعا ارزش داره از مبین نت سرویس بگیرم برای اینکه تو هر دو تا شهر استفاده کنم؟
اذیتم نمی کنه؟
سرعتش خوبه؟
مبین نت برای یوزرهایی خوبه که اصلا سراغ speedtest و ping نمیرن و اهل دانلود و تورنت و این جور چیزا نیستن ،نهایت توقعشون از اینترنت باز شدن صفحه و ایمیل و شبکه اجتماعی هستش و یا اینکه گزینه دیگه ای ندارند.
منزل ما نزدیک دیباجی هست و 550 متر با دکل فاصله داریم تازه طبقه 3 هستیم !!! و جالبه بازهم مشکل rssi , cinr داریم و تازه وقتی تو ساعتهای پیک ،که اکثراً از 6 تا 12 بیشتر پای نت هستنتد، ازش استفاده میکنید با دو روش داغونت میکنه هم بدلیل کاربر بیشتر سهم کمتری از پهنای باند نصیبت میشه و هم سیگنال دریافتی دچار افت شدید میشه .
دو هفته هست سرویس گرفتم ولی واقعاً پشیمونم عجب شکری خوردم عجب ....
خلاصه روانیت میکنه!!!
نقل قول:
بله دوست عزیز
هر دو admin هستن هم یوزر و هم پس
دوستان من یک طرح زمستانه دارم که از اسفند 89 فعال شده و الان این سوال برام پیش امده که :
آیا جمعه ها کاملا برای من رایگانه هست یا فقط از ساعت 2 صبح تا 2 بعداز ظهر هست؟
نقل قول:
- در هر کدام از طرح های فوق مصرف در ساعات 2 الی 8 صبح و جمعه ها 2 صبح الی 2 بعد از ظهر رایگان می باشد.
کد:http://mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=27
کاملا درسته. من یکی از لذتهای بزرگی که در اینترنت بهش نیاز دارم تورنت هست که با مبین عملا باید قیدشو بزنم چون در ساعات رایگان سرعت تورنت به زور به 4 یا 5 کیلوبایت میرسه که خودتون میدونین با این سرعت فیلم دانلود کردن چقدر وقت گیره. چند روز پیش اجبارا 2 تا تورنت رو در ساعات معمول روز که سرعت خوب بود دانلود کردم و الکی 2 گیگ از حجمم رفت. اگر تورنتها واجب نبود هرگز این کار رو نمیکردم. ولی متاسفانه با سیاست مبین که دقیقا سر ساعت 2 صبح سرعت تورنت میخوابه واقعا قیدشو زدم. همونطور که دوستمون میگن فقط باید باهاش پیج یاز کرد. همین...نقل قول:
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
منم همدرد شما هستم. این جمعه که رایگان بود حالا در ادامه نمیدونمنقل قول:
برای اطمینان از خودشون بپرس (2-3 بار هم از اپراتور های مختلف تا مطمئن بشی)نقل قول:
ولی من %99 احتمال میدم برای شما تمام روز رایگان باشه
--
به سلامتی همینطور داره از ساعت های رایگان کم میشه
من به این میگم گدا بازی و پس رفت !
لینک مستقیم تو ساعات رایگان سرعت دانلودش خوبه؟نقل قول:
بله بدک نیست. در ساعات رایگان تورنت تقریبا تعطیله ولی لینکهای مستقیم تقریبا خوبهنقل قول:
من یک ماه پیش اینجا یه پستی دادم که اینترنتم تو محدوده پاسدارن،خیلی سرعتش پایینه.با اینکه سرویس 512 هست،ولی کاملاً یه پا دایال آپه!
بعد از یک ماه استفاده بازم نظرم اینه!!
سرعت دانلود خیلی پایینه.خیلی وقتها هم تو باز کزدن صفحات خیلی سبک و ایمیلهایی که فقط متن هستند هم اشک آدم رو در میاره.اما بزرگترین مشکلش آپلود هست که افتضاح افتضاح افتضاحه!!!!
همین امروز برای آپلود کردن 5 مگ فایل حدود یک ساعت معطلم کرد.
توصیه دوستانه به همه دوستان فروم که سراغ این شرکت نرن.اذیت میشن!
بخصوص که وقتی که نیاز به سرعت دارن،بد جور جاشون می ذاره.
شاید این جزو معدود پستهایی باشه که در اون میخوام از یک پیشرفت در مورد مبین حرف بزنم. همین الان متوجه شدم که چراغهای سیگنال مودم از یک و دو چراغ که معمولا داشتم رسیده به 4 چراغ و قدرت سیگنال هم از 30 درصد به حدود 60 درصد افزایش پیدا کرده. فکر کنم آنتن جدیدی در محدوده ما نصب شده(آزادی-شادمان) امیدواریم به آینده...امیدوار
نقل قول:
سلام
من منطقه غرب تهران هستم . واسه من که کیفیت خیلی خوبه. همین الان هم تست گرفتم با speedtest . الان که ساعت 10:30 سه شنبه شب هست این وضعیت سرویس هست که عالیه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شش ماه سرویس ایرانسل هم داشتم . در یک کلام در مقایسه با مبین نت افتضاح بود. تمام دوست و آشناهام هم همگی ایرانسل دارن و ناراضی. کلا هر شرکتی که سرویس های نامحدود به قیمت ارزون بده یه روزی سرویسش به گند کشیده میشه.
دوستان یکی از رفقای ما وایمکس ایرانسل گرفته ولی چند روزی هست که انتنش کم و زیاد میشه
به همین خاطر ریستش کرده مودم رو
الان هم که با توجه به تنظیماتی که توی سایتش هست تنظیم میکنیم ولی مودم هنوز کمو زیاد نشون میده انتن رو و وصل نمیشه
مشکل از کجاست
دوستان من اسفند 89 یک ساله 512 گرفتم ترافیک جمعه ها شده 2 تا 2 ؟ یا برای کسانی که جدید اکانت میگیرن 2 تا 2 محاسبه میشه ؟
نقل قول:
مثه اینکه خیلی به منطقه بستگی داره،یکی از دوستام هم کرجه و خیلی راضیه.ولی مثه اینکه سمت شرق و شمال شرق تعطیله و سرویسش جالب نیست.
نقل قول:نقل قول:
مرسی از پاسختون. الان می خوام از شرکت ماهان نت adsl 512 20gb بگیرم کسی اطلاعی از کیفیت این شرکت و پینگی که می ده نداره؟ باتشکر.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز اساس کار اینه که با هرکسی همونطور که قرار داد بسته شده عمل بشه. من و شما جمعه هامون رایگانه چون تو قرارداد ذکر شده
دوستان کسی جدیدا از این مودم های جدید مبین نت استفاده نکرده؟
همین WiFi جدیده که یه کم بدقواره هست
میخوام ببینم عین FBR-105 ایرانسل از چه استانداردی استفاده میکنه
برای سرویس بالای 128 باید چیکار کنیم ؟
اگر کارمند شرکت باشیم یا شرکت داشته باشیم ، چجوری میشه 512 گرفت ؟
یه نامه می نویسی،تو سربرگ شرکت،که از طرف شرکت گواهی می کنه آقا یا خانم فلانی،جهت کارهای تحقیقاتی نیازمند استفاده از اینترنت پرسرعت در منزل می باشد!!!!
مهر و امضای رئیس شرکت هم لازمه.
سلام من تو پوشش بیرونی هستم کلا چقدر خرجش میشه وایمکس بگیرم؟
با مودمو هزینه نصبو همه چی؟
راستی با جواز کسب میتونم سرعت بالاتر بگیرم؟
سلام دوستان!
من میخواهم در اهواز وایمکس بگیرم. نمیدونم ایرانسل بگیرم یا مبین نت. کسانی که اهواز هستند لطف کنند اطلاع بدهند.
شهرهای دیگر هم اگر میدانند کدام بهتره لطف کنند بگویند.
ممنون
دوستان اگه ما بخواییم مودم outdoor داشته باشیم و بخوایم اون رو روی سیستم اصلی نصب کنیم و بخواییم اون رو با سوییچ به کامپیوتر های دیگه share کنیم باید چه کار کنیم؟؟؟؟؟
دوستان ،تو منطقه ی پاسداران کسی نداره ؟
کلا می خواستم بدونم از ایرانسل بهتره یا نه ؟
دیروز رفتم یه دفترش گفت ما یا یه ساله می دیم 150 تومن با مودم رایگان معمولی ولی گفتم وای فای می خوام نمیشه 180 تومن بدم یه ساله مودم wifi بگیرم گفت: نه!
حالا می خواستم بدونم دوستانی که از این شرکت گرفتند هر دفعه حتما باید یه ماهه شارژ کرد یا خیر؟
من دارم!!:31:نقل قول:
یه 2 صفخه قبل کلی شکایت کردم و غر زدم!!!اگه از خوشون بپرسی،می گن سیگنالمون تو پاسداران عالیه!بشنو ولی باور نکن.
سرویس من 512ه که خیلی بده.
من نمی دونم ماله ایرانسل اینجا بهتره یا نه.ولی واسه شرکتمون که تو خیابون دولته اینترنت از پتیاک گرفتیم،از زمین تا آسمون فرق می کنه.یه 100 تومن واسه آنتن و مودم بیشتر میدی ولی باور کن بهتره!!هم سرویس و پاسخگویی عالی دارن،هم سرعتشون واقعیه.
من یک ماه پیش طمع کردم و گفتم 100 تومن ارزونتره،از این می گیرم.الان مثله چی پشیمونم .......