دوستان سرویسهای 5 و 10 مگ رو به کاربرای خونگی هم میدن؟
Printable View
دوستان سرویسهای 5 و 10 مگ رو به کاربرای خونگی هم میدن؟
اره پارتی داشته باشی بهت میدن ولی به نظرم من از مخابرات نگیر مفت گرونهنقل قول:
دوستان این باگی که میگن اگه محدود باشی و حجمت تموم بشه،میشه سایتهای داخلی رو باز کنی واقعیه؟
نه من نتونستم این کارو بکنمنقل قول:
دوستان تو سایت مخابرات استان مرکزی زده اینترنت 5 مگ با حجم 3 گیگ ماهی 17500.البته فکر کنم باید قرار داد یه ساله ببنیدم تا یه مودم بدن یا به جای مودم 2گیگ ترافیک رایگان ماهانه.
خوبه به نظرتون؟
سرعت دانلود حدودا چقدره؟
به هیچ عنوان ترافیک 3 گیگ یک ساله بر ندارید.. کلی مازاد میخورید چون 3 گیگ واقعن کمه! و اینطوری باید هر دوماهی حدودن 50-60 تومن پیاده شین. بدترین بخشش هم اینه که تا یکسال باید این وضع رو تحمل کنید..نقل قول:
اگه مودم میخاید برید خودتون بخرید به مراتب به نفعتونه این قضیه. بنابراین مودم رایگان رو بیخیال شید، کلن گول سرویس های یکساله مخابرات رو نخورید. مخابرات مرد یکسال نیست.. درواقع به یک ماهش هم نمیشه اعتماد کرد.
3 گیگ حجم ترافیک ماهانه هست فکر کنم.نقل قول:
برادر منظورم همون ماهی 3 گیگ بود. :n02:
یه چیزی هم بگم، من قبلن که مودمم وایرلس نبود خیلی راحت خودم استفاده میکردم و خودم! یه Tp-link 8811 داشتم که خیلی هم ازش راضی بودم. بعد یه حماقتی کردم رفتم یکساله برداشتم با مودم وای-فای رایگان.. ترافیکم هم 3 گیگ..! ازون روز هرکی میاد خونمون ازین اینترنت بدبخت استفاده میکنه، طبقه پایین هم که داداشم زندگی میکنن، یعنی دود اینترنت وای-فای رو در آوردن :n02: فقطم میرن دانلود میکنن از یوتوب و ... (خیال میکنن نگاه کردن فیلم انلاین یا گوش کردن اهنگ و یا باز کردن صفحه هزینه نداره، منم دیگه هیچی نمیگم :/ )
خلاصه الان من دارم 60-70 برای هردوماه هزینه میکنم! فقط منتظرم این سال لعنتی تموم بشه زودتر از شر این سرویس 2 مگ - 3 گیگ راحت شم... سرویس قبلیم به اون خوبی رو رفتم عوض کردم الکی.. 256 - 5 گیگ ماهی 13 تومن سرعت دانلودش هم عالی بود.. البته فک کنم همین سرویس ارزون ترش هم اومد (فک کنم ماهی 12 تومن)
دوستان به هرحال از یکساله های مخابرات برحذر باشید :n27:
میشه لینک قیمت مخابرات را بدید (سرویس ماهانه)... هزینه نصب اجباری میگیرن؟نقل قول:
بفرمایید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته مال تابستون بوده اینا، جدیدترش رو پیدا نکردم، شاید دوستان داشته باشن. بهتره برید دفتر اصلی مخابرات روی پیشخون سرویسهارو نیگا کنید.
هزینه نصب نمیگیرن موقع نصب. شخصی هم که میاد نصب کنه، به ندرت دانشی بیشتر از شما داشته باشه :n02:
جشنواره پاییزی هم اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، من مودم رایگان گرفته بودم از طرح 2مگ-سه گیگ، (یکسالم هم که تموم نشده!) حالا به نظرتون میتونم سرویس رو با یکی از این ستاره دارها عوض کنم؟ مثلن 1مگ-5 گیگ؟نقل قول:
پ.ن: دانلود شبانه رو هم برای ستاره دارها فقط زده :blink:
سلام خوب احتمالا باید قبلی را کامل تسویه حساب کنید فکر کنم و پول یه سال را پرداخت کنید اینم البته فکر نکنم با تابستانه و ماه رمضان فرق داشته باشه فقط جوایزش را برداشتن شما جایزه نبردی؟:) متاسفانه هی این طرح ها را یک ساله میزارن بعد سه ماه دیگش با یه قیمت بهتر یا حجم بهتر میزارن یا نامحدود و ادم را دو به شک می کنند باید طرحشون را روی سه ماه ببندند بعد اگر کاربر راضی بود تمدید کنه یا یه بالاتر بگیرهنقل قول:
آسیاتک آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ADSL2+ به کاربران و متقاضیان مرکز مخابراتی قدس شهر ساوه در استان مرکزی شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، به اطلاع متقاضیان محترم اینترنت پرسرعت آسیاتک در مرکز مخابراتی قدس شهر ساوه می رساند، پس از راه اندازی مرکزشرکت انتقال داده های آسیاتک در مرکز مخابراتی این شهر، آسیاتک آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ADSL2+ به کاربران و متقاضیان در این شهر می باشد.
سرعت روزانه مارو مدتیه خراب کردن 50 تا بزور میده شب هم همینطوره .. ازشون دلگیرم.:n03:
پابند حجم بالای مخابرات شدم وگرنه خیلی مدت ها پیش رفته بودم. شرکت های دیگه انصافا با 3 گیگ تو ماه اصلا نمیتونی بگذرونی . من ماهی کم کم باید 7 گیگ مصرف کنم . وگرنه گذرانم نمیشه . ضمن اینکه هیچی تو روز دانلود نمیکنم . فقط وبگردی اونم.
چرا مخابرات سرعتهارو کم کرده ؟؟
بالاتر از 50 تا نمیره . فردا میخوام برم 2 مگ طرح پاییز بگیرم جای سرویس قبلیم . کسی گرفته این سرویس جدیدو ؟؟ سرعتش خوبه ؟؟
1 سال پیش با سرویس 256 سرعت دانلودم 900k بود. الان رسیده 50 تا :n03:
ولی من کلا از مخابرات راضی هستم. اگه از شرکتهای خصوصی میگرفتم تا الان ورشکست شده بودم . چون مصرف حجم اضافم خیلی بالاست
تا اونجا که من خبر دارم با تغییر تعرفه مشکلی ندارن فقط باید هزینه تعرفه جدیدی که انتخاب میکنی از قبلی بیشتر باشه.نقل قول:
در کل فقط میتونی ارتقا بدی
تشکر.نقل قول:
فقط هزینه ملاکه؟ یعنی مثلن الان 1مگ - 5 گیگ ، 15 تومن هستش، ولی سرویس فعلیم 2مگ-سه گیگ 14 تومن. پس شدنیه؟
چون اون سرویس 1 مگ به صرفه تر هستش.
پیرو پست قبلی، از دوستم (که در همون ساختمان مخابرات کار میکنه) سوال کردم گفت میشه تغییر داد مشکلی نیست.
من سریعن برم تعویض :n02:
میخوای 5 یا 10 بگیری؟نقل قول:
اگه گرفتی یه ندا بده که شبانه چطوره ، دستت درست.
نه 1 مگ ، امروز صبح رفتم گرفتم.. فقط دوستان یه توصیه: رفتید کلن مخابرات برای هرکاری، هرچی مدارک دارید با خودتون ببرید :n02: نزارید اذیتتون کنن، دوست دارن همیشه به یه چیزی گیر بدننقل قول:
1مگ 5 گیگ، 15500. نامردا 2 گیگ تخفیف رو بهم ندادن چون مودم داشتم قبلن :n29:
+
سرعت 10 مگ هم دوستم داره گفت 3مگ و خورده ایه.
بی زحمت از رفیقت بپرس ببین شبانه چطوریه، الان منم قرارداد یه ساله دارم و مودم رو گرفتم اگه بخوام برم سراغ 5 یا 10 مگ، فقط 8 گیگ بهم میدن؟ اون دو گیگ رو نمیدن؟:n27:نقل قول:
میگم درست خواندم دیگه، ماهی 35 تومن میشد یا یه آی پی ثابت، درسته؟
سرویسش نامحدوده، توی دانشگاه علوم پزشکی طرح دانشجویی دادن بهشون / آره اگه مودم رو گرفته باشی و قراردادت هنوز تموم نشده باشه، دو گیگ اضافی رو نمیدن (مث من!) / قیمتش 35 تومن؟ کجا زده اینو؟نقل قول:
+
میگم دقت کردید جشنواره ها داره قیمتشون کمتر میشه هی؟ مثلن قبلن 1مگ-5گیگ 17500 بود در جشنواره نوروز، بعد جشنواره تابستون اومد همین سرویس شد 15500. (البته کیفیت و سرعتش رو نمیدونم فرق داره یا نه)
دستت درست، اینجا زدهنقل قول:
من بازم منتظرم ببینم کی طرح نامحدود میاد، به درد دانلود نمیخورد اما دیگه خون و دل نمیخوردی و به راحتی گشت و گذار میکردی:n02:
مگه قراره نامحدود بدن ؟ .
معلوم نیست چون انگاری بعضی شهرها یک سری مناطقش هنوز نامحدود هست!نقل قول:
سلام.
من الان برا 2 مگ 8 گیگ ماهی 32 هزار تومن میدم ...
10 مگ ماهی 10 گیگ 30 تومنه؟
بچه ها یه توضیحی درباره Ip ثابت میدین چه خصوصیاتی داره؟
کسی از دوستان از تعرفه پائیز سرویس نگرفته ؟
نوشته ارائه سرویس در طرح پائیز همراه با سرعت دو برابر !
یعنی مثلا دو مگ سرعت دانلودش میرسه به 500 کیلوبایت ؟!
سرعت دو برابر نشده قیمت ها کمتر شدهنقل قول:
مثلا اگه شما خارج از جشنواره سرویس 1MB-3GB رو 14000 تومان بگیری،الان 2MB-3GB رو 14000 میدن
اینم قیمت تعرفه ها خارج از جشنواره تا مقایسه کنید
با ip ثابت در هر بار اتصال شما با یک ادرس یکسان وارد اینترنت میشید که بیشتر برای وبسایت ها کاربرد داره.نقل قول:
البته شما برای ایجاد یه شبکه مثل شبکه دوربین مدار بسته هم نیاز به ip ثابت دارید.
توضیح بیشتر خواستید عبارت IP Valid رو تو گوگل سرچ کنید
دوستان من سرویس 512 با ماهی 3 گیگ از محابرات دارم حدود یک سال پیش گرفتم.. خودمم مودم وایر لس دارم ( خودم خریدم از مخابرات نگرفتم) این سرویسمم از اون قرار دادهای یک ساله نیست. از این سرویس های معمولیه...
الان بخوام طرح پاییزه بگیرم به نفعمه؟ چه طرحی بگیرم بهتره؟
الان برای این سرویسم باید ماهی 24 تومن بدم.. ولی چون مصرفم بالاست .. حدود ماهی 20-25 گیک مصرف دارم برای همین هزینه ام خیلی می ره بالا.. ماهانه حدود 100 تومن دارم پول نت می دم
این طرح ها کدومشون بهتره بگیرم؟
می تونم اون دو گیگ اضافه ماهانه را بگیرم؟
چند روز پیش دیدم که یه شرکت خصوصی سرعت 128یا 256 نامحدود رو دور و بر 30 نومن میداد، اگه دانلود شبانه نداری اونو بگیر که به نظرم به صرفه هست.(فکر کنم ساتیا بود)نقل قول:
دوستان من سرویس 512 با ماهی 3 گیگ از محابرات دارم حدود یک سال پیش گرفتم.. خودمم مودم وایر لس دارم ( خودم خریدم از مخابرات نگرفتم) این سرویسمم از اون قرار دادهای یک ساله نیست. از این سرویس های معمولیه...
الان بخوام طرح پاییزه بگیرم به نفعمه؟ چه طرحی بگیرم بهتره؟
الان برای این سرویسم باید ماهی 24 تومن بدم.. ولی چون مصرفم بالاست .. حدود ماهی 20-25 گیک مصرف دارم برای همین هزینه ام خیلی می ره بالا.. ماهانه حدود 100 تومن دارم پول نت می دم
این طرح ها کدومشون بهتره بگیرم؟
می تونم اون دو گیگ اضافه ماهانه را بگیرم؟
هنوز 5 مگ به خانگی نمیدن ?
نقل قول:
چرا دانلود شبانه دارم.......تازه با وجود دانلود شبانه الان بین 20 تا 25 گیگ مصرف دارم
والا من شنیدم این دانلود های نامحدود خیلی وضعیتشون افتضاحه مخصوصا" برای دانلود
من چون با وی پی اس کار می کنم پینگ سرویس خیلی برام مهمه
شما از آشناها یا دوستان کسی از این سرویس های نامحدود استفاده کرده؟
دوستان عزیز ، اینترنت شما هم امروز 1صبح به بعد قطع بود ؟
برا من که وصلهنقل قول:
منم مثل شمانقل قول:
ویرایش شد.....
سلام.
دانلود رایگان 2 تا 7 هست یا 1 تا 7 ؟