مودم وای فای رو بگیر . با LAN به پی سی وصل شو و با وای فای به موبایل . من خودم این کارو میکنم . تازه لپ تاپم هم وصل میکنم با وای فای .نقل قول:
Printable View
مودم وای فای رو بگیر . با LAN به پی سی وصل شو و با وای فای به موبایل . من خودم این کارو میکنم . تازه لپ تاپم هم وصل میکنم با وای فای .نقل قول:
نه منظورم اینه که موبایلم یک واسطه برای انتقال اینترنت از مودم wifi به کامپیوترم باشه بدون در نظر گرفتن lan ...نقل قول:
با سلام از کجا باید بفهمیم چقدر مصرف کردیم و چقدر باقی مونده از حسابمون برای من امروز تازه وصل کردن ممنون میشم جواب بدید
sسلام به پنل وایمکست برو توو قسمت حساب زدهنقل قول:
از اینجا بخوام ببینم چقدر مصرف کردم رو کدم باید برم [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
نقل قول:
دوست عزیز شما چرا زبان رو انگلیسی انتخاب کردی زبان رو موقع ورود فارسی انتخاب کنید تا تمام مشخصات و نوشته ها فارسی باشن که متوجه بشید چی به چیه:46:
دوست عزیز اینجایی که شما رفتید کنترل پنل مودم شماست نه ایرانسل. باید تو سایت ایرانسل قسمت کنترل حساب اینترنتی رو انتخاب کنید و میزان مصرف رو چک کنید. آدرس زیرنقل قول:
کد:http://ecare.mtnirancell.ir:8080/ecare/StartUp
جوابمو بدین... من میخوام موبایلم رابط برای انتقال اینترنت از مودم wifi به کامپیوترم بشه بدون در نظر گرفتن lan امکان پذیره؟
سلام وایمکس رایگان داره؟مثلا جمعه یا شبیانه؟ اخه اینجا وای مکس ایرانسل خیلی سرعتش بالا هست همه دوستام میگن 1مگا بایت در ثانیه دانلود می کنن اگه ساعات مجانی داشته باشه بگید بخرم
سلام وایمکس ایرانسل رایگان نداره.... دوستاتم اگه چیزی میگن بشنو ولی باور نکن :27: حتما پهنای باندشون 1 مگابیته.... :31: سرعت دانلود سرعت 1 مگابیت حدود 70 kb/s:27:نقل قول:
نقل قول:
رایگان نداره... تو بهترین شرایط هم سرعتت به 1 مکابایت نمیرسه... دوستات باهات شوخی کردن حتما :27:
سلام نه رایگان نداره سرعتم تو بهترین شرایط به اون مقدار نمیرسه
سلامنقل قول:
ایرانسل دانلود رایگان نداره.
یه سوال از دوستانی که مودم USB دارند
آیا میشه Mac Address این مودم ها رو تغییر داد؟
فکر نکنم سرعت دانلود 1Mbps هفتاد باشهنقل قول:
چون 128=1024/8
یعنی با سرعت 128kb/s دانلود می کنه.
دوستانی که سرعت 512 به بالا گرفتن لطفا بگن توی متن نامه از طرف شرکت چی باید بنویسم؟
مثلا این خوبه؟:
گواهی میشود آقای ایکس جهت انجام امور محوله به اینترنت پرسرعت نیاز دارد. لذا خواهشمند است............
لطفا راهمایی کنید.
دوستان عزيز سلام
سوالي داشتم از شما
من در منزل قبليم adsl داشتم با سذعت 256 كه خوب مدت زيادي هم استفاده ميكردم و مرتب هم شارژ ميكردم مشكلي هم نبود
اما مجبور شديم منزل رو عوض كنيم و الان بايد سرويس جديد بگيرم
ايرانسل تبليغات جديدي ميكنه در باره وايمكس و قيمت مودم هاشم كم كرده
تعرفه هاشم خوبه قيمتاش
خواستم از شما دوستان بپرسم آيا به صرفه هست و سرعتش خوبه و علافيش كمه من بگيرم يا باز برم سذاغ همون adsl و 2 هفته بابت نصبش صبر كنم
لطف كنيد برام كامل توضيح بديد
ممنونم
نقل قول:
نه دوست عزیز من خودم الان 1مگ نامحدود دارم سرعت دانلودم 128 هستش کی میگه 1 مگ سرعتش 70 هست؟
قبلش که 512 داشتم سرعتم روی 70 بود
---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
نقل قول:
متن نامه ای که من نوشتم این بود
شرکت محترم ایرانسل
احتراما به عرض میرساند آقای X جهت استفاده از وایمکس با سرعت 512 معرفی می شوند
من کاملا گیج شدم... کسی حوالی خیابان پاستور و 12 فروردین میشه که از وایمکس استفاده کنه؟؟؟؟
یه عده میگن قطعی زیاد داره و سرعتش نوسان داره....
مبین نت هم که نقش پوشش دهیش یه جوریه اصلا اسم خیابون ها رو مثل ایرانسل نزده
کسی چیزی میدونه بگه ...ممنون بچه ها
محاسبات شما درسته . ولی بستگی به انتن دهی و مقدار سیگنالتون داره .نقل قول:
این سرعتی که شما می گی بهش می گن در بهترین شرایط این سرعت رو باید بده که بعید می دونم .
من با 2 مگابیت در بهترین شرایطی که داشتم با 90 درصد سیگنال دانلودم به 245kb رسیده ولی ثابت نمی مونه . که برای این پهنای باند تا 256kb باید باشه.
درسته ولی پهنای باند ربطی به سیگنال و آنتن دهی ندارهنقل قول:
و همیشه سرعت ثابت نیست
لطفا یکی کمک کنه با wimax هر سایتی رو که میخوام باز بکنم فقط سایت ایرانسل باز میشه.
احتمالا شارژ اکانتتون تموم شده. تو کنترل پنل ایرانسل چک کنید باقیمانده حساب رو نشان میده.نقل قول:
یه کم بیشتر توضیح میدید من رفتم فقط مصرف شده رو نشون میده.
من ميخوام 256 محدود بگيرم با توجه به راهنماييهاي شما دوستان متوجه شدم نياز به ارائه نامه از طرف شركت (حالا هرشركتي) دارد
سئوال من اينه كه متن نامه چي باشه ؟ فقط قيد كنه كه مثلا" آقا يا خانم فلاني به عنوان نماينده اين شركت معرفي مي گردد؟
سلام.
من شنیدم وایکس ایرانسل یه سرویس داره که احتیاج به شارژ ماهیانه نداره و با همین کارت شارژها میشه حجم خرید.
حالا سوالم اینه که اسم این سرویس چیه؟
هیچگونه شارژ ماهیانه نباید بدیم؟
سرعتش چقدره؟ 128،256،...؟
و اینکه مثلا اگه 5000 تومن شارژش کنیم چقدر میشه استفاده کرد؟ یعنی چند گیگ؟ آیا محدودیت زمانی هم داره؟
تو این سرویس هر گیگ 10 هزار تومن میفته.نقل قول:
اونوقت سرعتم چنده؟نقل قول:
این که خیلی گرونه. ADSL مخابرات ماهانه نامحدود 10 تومنه
سلام لینک زیر کامل توضیح دادهنقل قول:
هزینه یک گیگ67600 ریال استکد:http://wimax.irancell.ir/Layer2/?id=230
راستی کسی میدونه وقتی به قسمت شارژ مجدد رفتم و مثلا شماره یک کارت 10000 تومانی را دادم باقیمانده کارت چه میشود الان میخوام شارژ بزنم
نقل قول:
سرعت 128 و 256 میشه با کارت شارژ ایرانسل شارژ کرد طرح خاصی نیست که فقط مختص شارژ با کارت شارژ باشه برای همه ی طرح ها میشه. توو کنترل حساب اینترنتیت که میری قسمت حساب که وارد میشی زده شارژ مجدد که ir و pin کارتو میدی و حسابت شارژ میشه... 3تا شهر هست که میتونن ماهی 1 گیگ بگیرن 5 تومان مثل مشهد بقیه شهرها هم اگه مصرفشون کم باشه میتونن طرح مصرف ازاد بزنن که این هم ربطی به کارت شارژ نداره :31: فقط با کارت شارژ 5 تومانی حسابت 4800 شارژ میشه :41: اون طرحی هم که گفتی طرح مصرف ازاد که به جز خرید شارژ میتونی بری بانک پرداخت کنی بذار اینجوری بگم شارژ وایمکس با کارت ایرانسل برای راحتی کاربراشه همین :20:
ممنونم دوست عزيز.نقل قول:
يعني الان من فقط برم يه مودم بخرم حله؟
چون من اكثرا خونه نيستم نميخوام اشتراك ماهيانه بگيرم كه هدر بشه. ميخوام مثلا 5000 تومن شارژ كنم و هروقت دلم خواست استفاده كنم. حالا يا 1 ماه طول ميكشه اين 5000 تومن تموم شه يا بيشتر.
محدوديت زماني نداره كه؟؟
طرح مصرف آزاد چيه؟
ببخشيد من اينقدر سوال ميپرسما. همه سايت ايرانسل رو خوندم ولي هيچي نفهميدم. مثل دفترچه كنكور توضيح داده :31:
سئوال mohammad_s7201 دقيقا سئوال من هم هست . خيلي كم از اينترنت در منزل استفاده مي كنم و به خاطر همين محدوديت مصرف در ماه برام به صرفه نيست از طرفي يكجا توي همين تاپيك يكي از دوستان گفته بود اگه مدتي استفاده نكنيم اعتبارمون كنسل ميشه .
توو فرم ثبت نام بزن طرح مصرف ازاد حله... طرح مصرف ازاد یعنی حجم نمیخری مثلا 12 هزار تومان بدی برای 3 گیگ حجم هر موقع به اینترنت نیاز داشتی حسابتو شارز میکنی و استفاده میکنی که هر مگابایت استفاده 10 تومان میشه... راجع به محدودیت زمانی نمیدونم ولی هرکسی موقع ثبت نام طرح مصرف ازادو انتخاب کنه تا 31 خرداد ماهی 1 گیگ تا 6 ماه بهش هدیه میدن :20:نقل قول:
ممنونم. حالا متوجه شدمنقل قول:
ولي قسمتي كه تو سايت زده هر گيگ 67600 رياله. چرا ميگي 10000 تومن؟
کد:http://wimax.irancell.ir/Layer2/?id=230
بسته 3 گیگ ماهیانه 12400 تومانه اونی که شما میگین قیمت بسته افزایشی 1 گیگ برای کسایی که حجمشون تموم میشه میخوان حجم بخرن برای همین یکم گرونترهنقل قول:
نه عزیزم دروغه . من اول برای امتحان از انتن دادن وایمکس تو منطقمون 128 ازاد گرفتم . 1 گیگ = 10000 تومان میوفته.نقل قول:
اصلا بدرد نمی خوره . همون پایه 3 گیگ از همش بهتره
---------- Post added at 01:12 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
محدودیت زمانی هم داره عزیزم . اینا کلک های ایرانسله. تو که باید 10 تومن بدی . حالا 3 تومن به جاییت بر نمی خوره که . من از کار بلدش پرسیدم گفت که اونام محدودیت زمانی داره.نقل قول:
من هزینه مصرف ازادو گفتم دقت کن هر 1 مگابایت 10 تا تک تومانی به عبارتی هر 1 گیگ میشه 10 هزار تومان فکر میکنم اگه طرحت مصرف ازاد باشه نتونی بسته افزایشی بخری :20: اگه بشه هم که اگه 1 گیگ بسته افزایشی بخری 6 هزار تومان بهتره تا 10 هزار تومان بدی
سلامنقل قول:
من یک توضیح در مورد مصرف آزاد بدم اینکه فرق 6000 هزار تومان با 10 هزار تومان در اینه که شما اگر بسته افزایشی به قیمت 6000 هزار تومان بخرید باید حتما طی مدت 1 ماه مصرفش کنید و باقیمانده اش به ماه بعد منتقل نمیشه. اما اگه همینطوری سرویستون رو شارژ کنید و بر حسب نیازتون استفاده کنید هر گیگ 10 هزار تومان تموم میشه. در مورد مدت زمان عدم استفاده هم تو طرح مصرف آزاد، حداکثر زمان عدم استفاده از سرویس 3 ماه هست و اگر به مدت 3 ماه از سرویس استفاده نکنید سرویس غیر فعال میشه. (تو سه ماه که آدم بالاخره یک میل چک میکنه:31:)
نتیجه : اگر مصرفتون در یک ماه بیشتر از یک گیک میشه یک بسته افزایشی بخرید 6 تومان بقیشم مصرف آزاد
اگر مصرفتون به یک گیگ نمیرسه همون مصرف آزاد بدون بسته افزایشی بصرفه تره
لطفا يكي كمك كنه با wimax نمي تونم وصل بشم به اينترنت چراغهاي wimax هي خاموش روش ميشن .:41:
سلام
دوستان من امروز می خوام برم وایمکس بگیرم آخه منطقه ما فیبر نوریه با خوندن پست های قبلم یه چیزایی دستم اومده ولی می خواستم ببینم دوستانی که با تجربه هستن توصیه ی خاصی ندارن؟خلاصه راهنمایی کنین تا سرم کلاه نره!
نظرتون راجع به دو مدل مودم wi-fi چیه؟کدوم بهتره؟bm632w یا wixfbr-105؟اصلا چه فرقایی دارن باهم؟
راستی من می خوام تعرفه ی 512 سه ماهه مودم رایگان بگیرم حس می کنم به کارم میاد.مشکلی چیزی نداره؟
ممنون می شم اگه راهنماییم کنین.