سلام
خوب سینما خانگی خوبیای خودشو داره که من سونی دارم هر فایلی رو نمیخونه واقعا اذیت دارم میشم.
مدیا پلیر خوبی خودشو داره هر چی میزاری میخونه
صدای بلند و با کیفیت برای شنیدن ترانه و موزیک با سینما خانگی خیلی لذت بخش من لذت میبرم.
Printable View
سلام
خوب سینما خانگی خوبیای خودشو داره که من سونی دارم هر فایلی رو نمیخونه واقعا اذیت دارم میشم.
مدیا پلیر خوبی خودشو داره هر چی میزاری میخونه
صدای بلند و با کیفیت برای شنیدن ترانه و موزیک با سینما خانگی خیلی لذت بخش من لذت میبرم.
دوستانی که ساب سینمای خانگیشون روی میز tv شون هست لطفا بگید که آیا در هنگام روشن بودن ساب بیسی که تولید می کنه باعث لرزش تلویزیون میشه یا نه؟
منم همین سوال رو دارم .نقل قول:
کسی این z5500 رو تست کرده ؟
کیفیتش خوبه ؟
به ذهن منم رسیده که این رو بگیرم و ازش به عنوان سینما استفاده کنم .
برای یه خونه نقلی
سلام
کوچکترین اطلاعاتی از سینما خانگی ندارم !!
یه سینما خانگی چه امکاناتی باید داشته باشه ؟!؟!
تا 300 تومن (بدون گارانتی از بانه !) چی میشه خرید !!
شما نمی تونید قسمت اصلی سینما خانگی رو عوض کنید چون تقریباً همه چیزش تو همونه. در ضمن به اون VCR هم نمی گن.نقل قول:
به نظرم برای حل مشکل شما بهترین راه خرید یه HD Media player هست و شما می تونید خروجی صداش رو به سینما خانگی وصل کنید و استفاده کنید.
من Z5500 و حتی Edifier S730 رو تست کردم اسپیکرهای فوق العاده ای هستند و هیچی تو کیفیت و حجم صدا براتون کم نمی گذارند ولی نمیشه قیمتشون رو با این وجود توجیه کرد چون خیلی گرون هستند و شما مقایسه کنید که با پول 5500 می تونید Denon 391XP بخرید که به نظرم از همه الحاظ سرتر از Z5500 هست.نقل قول:
کلاً اسپیکر کامپیوتر به نظرم یه مقدار بیشتر از حدی که باید گرونه و من به دوستانم که می خوان اسپیکرهای گرون بخرند توصیه می کنم که سینما خانگی هایی که بلندگوی متناسب دارند که می شه جای اسپیکر استفاده کرد بخرند.
مثل LG LH-769 HTS که با توجه به قیمت زیر 300 تومنیش حایگزین مناسبی برای اسپیکرهای تو رده DA5000 Pro هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش امکانات که هر چی بیشتر داشته باشه بهتره شما باید ببینید که چی نیاز دارید و برای چه منظوری استفاده دارید.نقل قول:
در ضمن خرید سینما خانگی از بانه منطقی نیست چون به علت تعرفه پایین واردات سینما خانگی (بر خلاف تلویزیون) تفاوت قیمت چندانی وجود نداره.
سلامنقل قول:
فروشگاههای بانه سینما رو از تهران می خرند ومی فروشند سینما قاچاق نیست
با پول 5500 می تونید Denon 391XP بخرید که به نظرم از همه الحاظ سرتر از Z5500 هست
با سلام پژمان عزيز
دليل اين كه اين مدل دنون از زد 5500 بهتر و سر تر هست رو برام توضيح بدين...؟ مرسي
با سلام
من يك سيستم مي خوام كه بيشتر كيفيت صداش ***علي الخصوص در پخش فيلم*** خوب باشه ، فرمتهاي مختلف را پخش كنه ، بلنداي صدا برام اهميت نداره و خيلي اهل موسيقي هم نيستم تا حدود يك ميليون تومان. كسي مي تونه راهنمايي كنه؟
با تشكر
قیمت rs 33 پایونر از 690 هفته گذشته امروز به 710 رسیده!
این افزایش قیمت بخاطر عیده؟
سلام
در مورد خرید سینما خانگی سونی کدوم رو پیشنهاد یمدید؟
من میرم بانه و میخام یک یره یه چیزی بخرم
در حد 300-400 تومن
من میخام با تی وی وی 20 خود ست کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام و خسته نباشید من یک سینمای خانگی میخواستم بخرم فقط زیر 400 ال جی بهتره یا سامسونگ یا مارک دیگه ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید من چند تا از برتری های مهمش رو خدمتتون عرض می کنم خودتون مقایسه کنید.
1-محدوده فرکانسی:
Denon 20Hz-22KHz
Logitech Z5500: 33Hz-20KHz
2- Z5500 فقط دارای یک ورودی 5 کاناله آنالوگ و دو ورودی دیجیتال یکی اپتیکال و دیگری کواکسیال هست که دیکودر موجود بر روش فقط توانایی دیکود DTS رو داره و نمی شه از هر دو این ورودی ها استفاده کرد.
در حالی که دنون دارای 4 ورودی HDMI 1.4 بصورت Repeater است همچنین دارای دو ورودی دیجیتال و 3 ورودی ویدئویی کامپوننت است که میتونه از طریق HDMI همه نوع سیگنال رو دیکود کنه مثل DTS HD Master Audio و Dolby True HD و می شه بین همه این ورودی ها سوئیچ کرد.
3-دنون توی اسپیکر های فرانت و سنتر از کانفیگ 2Way استفاده می کنه یعنی توی این بلندگوهاش علاوه بر درایور Mid Range دوگانه از یه تیوتر مجزا هم استفاده میکنه که باعث استرس و تداخل کمتر صدا می شه در حالی که z5500 توی تمام بلندگوهاش از تک درایور Mid/Full Range استفاده می کنه.
4-ریموت کنترل دنون کامل هستش و شما میتونید تمام تنظیمات رو از طریقش انجام بدین در حالی که لاجیتک کلاً امکان تنظیمات خیلی محدودتری داره.
5- دنون دارای تیونر رادیویی است.
6-....
منم با پژمان موافقم .نقل قول:
اضافه بر تمام امکانات فنی که پژمان گفت از نظر ظاهری هم زمین تا آسمون با لاجیتک فرق داره و خیلی شکیل تر و شیک تر هستش.
به نظر من هزینه کردن برای این لاجیتک یجورایی پول دور ریختن هستش وقتی با این قیمت میشه سیستمهای 390 و 391 دنون رو با کلی امکانات بیشتر و حرفه ای تر تهییه کرد.
احتمالا یارانشو حذف کردن :31:نقل قول:
دوست عزیز اینجا ایرانه ! افزایش قیمت که دلیل نمیخواد !! طرف شب میخوابه نصفه شب کابوس میبینه صبحش که میره تو مغازه میکشه رو قیمت جنساش !!!
سلام توی بانه فقط الجی هست و سونی و یه مارک نامعتبر اسمش یادم نیستنقل قول:
در ضمن بانه حدود 30 الی 40 تومن ارزونتره که به خاطر نداشتن گارانتیه
چون حجم کارتن سینما بزرگه براشون صرف نمی کنه قاچاقش کنن
بنابراین بدونید سینما قاچاق نیست
موفق باشید
با سلام
پژمان جان از راهنمايي خوبت ممنونم...
حالا اين مدل رو از كجا تهيه كنم ؟ با چه قيمتي ؟ با چه گارانتي ؟
من شهرستانم (جنوب شرق )
با توجه به مشغله کاری تقریبا یک هفته طول کشید تا خط به خط همه336 صفحه رو بخونم! نتیجه اینکه بین 787 و r33 مردد شدم!امروز اتفاقی گذرم به جمهوری افتاد رفتم فروشکاه راستین ازشون خواستم صدای چند مدل رو برام پخش کنن!راستش به نظر من کیفیت صدایRSM-400DV هم برای من جوابگو هست ولی مسئله سر ورودیها ست که به گفته فروشنده کیفت آنالوگ و دیجیتال خیلی متفاوته! حالا غرض از این قلم فرسایی اینه که واقعا ارزش داره برای استفاده معمولی (موزیک اکثرا mp3 و ویدئو هم نهایتا HD ریپ شده) 200 تومن اختلاف r33 با787 متقبل بشم؟ قیمت r33 مقطوع710000 و 787هم 510000 بود! اینجور که صفحات قبل دستگیرم شد گویا قیمتها بالاتر رفته !خواهشا راهنمایی کنید ! بخصوص جناب رایان!!!!
اگه تلویزیون شما FULL HD 1080p است صد در صد برای استفاده از نهایت کیفیتش T14+ را پیشنهاد می کنم به دلیل کیفیتش و مدیا پلیر فوق العاده اش (پشتیبانی از 3D و فیلم 1080P)نقل قول:
ولی اگه تلویزیونتون 1080i است T16 هم دستگاه خوب و جمع و جوری است (اندازه یک کف دست است و بدون نیاز به کابل HDMI مستقیم به پورت HDMI متصل میشه)
اگه قیمت دستگاه بیشتر از اندازه اش براتون مهمه دستگاه لومکسی هم خوبه و ارزانتر است، روش کابل HDMI هم هدیه داره!
بلوسنس T14+ فعلا تا بعد از عید گفتند نیست، و وقتی بیاد حتما به ما تلفن میزنند که بار جدید اومده، لومکسی هم همه اش را فروختیم تا حدود 5 روز آینده بار جدید میاد.:10:
شبکه های داخلی را مگه میشه سه بعدی دید؟نقل قول:
در ضمن بین دستگاه لومکسی و +T14 کدوم بهتره؟حدود قیمتشون چنده؟
تفاوت t14+ و t14 در چیست؟نقل قول:
شبکه های داخلی را نه دوست عزیزم ولی خودت که می توانی توی بازار فیلم 3D پیدا کنی و با فلش یا هارد تا 1.5 ترابایت به دستگاه وصل کنی و لذت ببرینقل قول:
صد درصد بلوسنس چون 1080p است و خداییش کیفیتش بهتره اما اگه بخوای پول کمتر بدی بلوسنس T16 و لومکسی گزینه خیلی خوبی است:46:
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------
عزیزم اینها از اولیش که بهترینش است و طراحی و لیسانسش مال اسپانیا است (بلوسنس)، تا آخریش که همه چیزش چینی است توی کشور عزیز چین علیه السلام!!!!! تولید میشهنقل قول:
حالا شما لطف میکنی به من بگی به جز چین کدوم کشور کارش کپی کردن است که دنبال تقلبی دستگاه چینی میگردی!:31::31::31::31::31:
کیفیت هاش در حد جزیی تفاوت داره (برو تک ویژن و پرو ویژن T8 را با هم مقایسه کن تا متوجه بشی که از خود دستگاه گرفته تا طراحی کارتون و حتی قیمتشون توی بازار یکی است! با تفاوت جزیی)
فقط باید ببینی کدوم دستگاه مشکل هنگ کردن نداره و قیمتش مناسب است و البته تاییدیه تکتا هم داشته باشه
333 در اصل همون 131 است و به خاطر یک کابل HDMI که به 131 اضافه شده، محصول جدیدی به نام 333 بوجود آمده!!! با افزایش قیمت حدود 9 هزار تومان
:10::40:
---------- Post added 10-03-2011 at 12:01 AM ---------- Previous post was 09-03-2011 at 11:59 PM ----------
نقل قول:تفاوت های دستگاه +T14 و T14:1- حذف پورت Scart و اضافه شدن پورت Component و Composite2- جا به جا شدن پورت USB از پشت دستگاه به جلو3- اضافه شدن 4 کلید کنترل کانال و ولوم در جلوی دستگاه4- اضافه شدن نمایشگر شماره کانال در جلوی دستگاه
بهتره دوستان برای کسب اطلاعات در مورد --- به سایت زیر برند و یکمی مطالبش را مطالعه کنند
--- یا همان پخش دیجیتال تصاویر ویدویی انواع مختلفی دارد که بعضا در تبلیغات تجهیزات الکترونیک با آن مواجه شده اید . به طور خلاصه می توان --- ها را در انواع زیر دسته بندی کرد :کد:http://digitaltv.vcp.ir
----H
مال موبایل است، و مفهموش گرفتن شبکه های دیجیتال ولی محلی (نه ماهواره ای) روی موبایل هایی که قابلیتش را دارند هست.
* --- های ماهواره ای (----S):
این نوع از تجهیزات با کدهای ----S , ----S2 و ----SH شناخته می شوند . حرف S برگرفته از لغت satellite یا ماهواره است .معمولا گیرنده های ماهواره ای پیشرفته از این سیستم پشتیبانی می کنند . از سال 1993 که فرمت پخش تصاویر دیجیتال ماهواره ای ابداع شد همواره تلاش توسعه دهندگان افزودن امکانات و ارزش افزوده به این تکنولوژی بوده اند که حاصل تلاش هایشان فرمت های ----S2 و ----SH بوده است . در این تکنولوژی از فرمت MPEG-2 برای انتقال اطلاعات استفاده می شود . اولین شبکه ای که از این تکنولوژی در سطح جهانی استفاده نمود شبکه Canal+ فرانسه بود که سیستم پخش ماهواره ای خود را در سال 1997 به این سیستم ارتقاء داد. استفاده از این نوع تجهیزات خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و برای توزیع کنندگان ، فروشندگان و خریداران این تجهیرات مجازات قانونی در نظر گرفته شده است .
* --- های کابلی (----C) :
سیستم پخش دیجیتال کابلی با کد های جهانی ----C و ----C2 شناخته می شوند. این تکنولوژی با قابلیت پشتیبانی از سرعت 6 تا 64 مگابایت در ثانیه برای اولین بار در اروپا مورد استفاده قرار گرفت . سرعت بالای انتقال اطلاعات و اتصال به شبکه ها بدون احتیاج به گیرنده های بیرونی از مزایای این سیستم بود که موجب گردید از طرف تولید کنندگان محتوای تصویری مورد استقبال قرار گیرد . این سامانه در در فرمت ----C از فرمت پخش تصویر MPEG-2 پشتیبانی می کند ولی در کد ----C2 علاوه بر MPEG-2 از MPEG-4 نیز حمایت شده است . ----C2 نوع جدیدی از تجهیزات گیرنده ی دیجتال کابلی است که از سال 2008 مورد بهره برداری قرار گرفته است . در سیستم جدید ----C2 امکانات فوق العاده پیشرفته ای پیش بینی شده است که این سامانه را یکی از گزینه های مستعد در جهت تحقق دهکده ی دیجیتال قرار داده است . پیش بینی می شود استفاده از این سیستم پس از تکمیل پروژه ی ----T در کشور های در حال بهره برداری از آن در دستور کار قرار گیرد . ----C ها طبق قوانین ایران جزو محصولات مجاز محسوب شده و خرید یا فروش آنها منع قانونی ندارد.
* --- های زمینی (----T):
یکی از بزرگترین تحولات پیش روی برودکست ( Broadcast )، گذر از آنالوگ به دیجیتال است. تلویزیونی که در حال حاضر مشاهده می کنیم، تلویزیون آنالوگ است. در تلویزیون آنالوگ، شبکه های تلویزیونی با فرستنده های زمینی آنالوگ به آنتن تلویزیون ما می رسد و تنها تجهیزلازم برای دریافت سیگنالهای تلویزیونی، آنتن مناسب و استاندارد است. در این سیستم تعداد شبکه های تلویزیونی قابل ارائه بسیار محدود است و عمده ترین سرویس قابل ارائه روی آن تله تکست است.
اما در تلویزیون دیجیتال، سیگنالهای تلویزیونی دیجیتال شده از طریق فرستنده های دیجیتال ارسال می گردد. با توجه به اینکه تلویزیونهای ما امکان دریافت سیگنالهای آنالوگ را دارد، لازمست دستگاه مبدل دیجیتال به آنالوگ نظیر: ----- ماهواره در کنار تلویزیون اضافه شود که سیگنالهای دیجیتال را دریافت کرده و آنها را به دستگاه تلویزیون منتقل نماید. اصطلاحا به این دستگاه، ست تاپ باکس(Set Top Box ) گفته می شود.
در پخش تلویزیونی دیجیتال با توجه به تغییرات عمده نسبت به سیستم تلویزیونی آنالوگ، امکان سازگاری به نحوی که گفته شد وجود نداشت و برای دریافت تلویزیون دیجیتال باید از دستگاههای گیرنده تلویزیون زمینی دیجیتال (----T) در کنار یکدیگر تلویزیونی فعلی استفاده نمود.
با توجه به اینکه کاربر گیرنده ----T، عموم مردم با سطوح آشنایی مختلف خواهند بود لازم است نحوه نصب و تنظیمات و منوهای مربوطه حتیالامکان ساده باشد.گیرنده (----T STB) ----T که از این به بعد از آن بعنوان ست تاپ باکس نام می بریم، دستگاهی است که سیگنال تلویزیون دیجیتال را از طریق آنتن دریافت نموده و صدا و تصویر (و داده) را از آن استخراج مینماید. صدا و تصویر استخراج شده توسط گیرندههای تلویزیونی عادی قابل نمایش است
با سلام
درباره سينماي RS77 كه از فروشگاه راستين پرسيدم مي گفت كه آمپلي فايرش مدل 520 هست نه 820،نظر شما چيه؟از اول هم همين طور بوده؟
سلام.نقل قول:
تفاوت این دو دستگاه علاوه بر قیمت میزان ورودی خروجی ها و حجم صدا و کمی تفکیک صدا و مانور بر صدا و ظاهری حرفه ای تر و ... نیز هست.
شما اگر این مواردی که من خدمتتون عرض کردم براتون مهم نیست پس مدل 778 رو تهیه کنید.
گرچه مدل هایی از شرکت DENON,Onkyo,YAMAHA هم موجود هست که می تونه جزو گزینه های مورد انتخابیتون باشه و قیمتی پایین تر از rs33 داره.
پژمان عزیز هم چند خط بالاتر در مورد DENON 391 صحبت کردند.
---------- Post added at 08:03 AM ---------- Previous post was at 08:01 AM ----------
بله از اول هم همینطور بوده.ظاهرا اصلا مدل 820 رو وارد نکردند.نقل قول:
سلام ممنون از جواب سریعت!خوب اگه تفکیک بهتری هم داره با توجه به تعداد ورودی ها و روحیه من که حداقل تا 10 سال دیگه سیستم رو عوض نمیکنم بنظرم بهتره r33 رو بگیرم! یه مطلب دیگه :من یکم سر این قضیه آمپلی ها و پلیرها با هاشون بحث کردم که شما در بدو ورود میگید که ما نماینده هستم و طبق کاتالوگ اصلی ست رو میدیم ولی تو سایت های پایونیر سنگاپور آمپلی و پلیر چیز دیگه ای هست و شما ...! بعد معلوم شد که من و بقیه دوستان باید ملاکمون سایت خاورمیانه پایونیر باشه نه سنگاپور یا اروپا!راستش یه کم خجالت کشیدم که تهمت زدمکد:http://www.pioneer-mea.com/en/TODOROKI/spec/index.html
isfahaneshop جواب چرت و پرتي بود
سلام رایان عزیز آقا چند روز بود کم رنگ بودینقل قول:
جایی رو می شناسی که Denon 391 موجود داشته باشه من شماره نمایندگی جم رو گم کردم. یکی از دوستانم می خواد بگیره و فکر کنم یکی از بچه های تاپیک هم بخواد در ضمن اگه جایی هم برای سیستم های یاماها سراغ داری هم معرفی کن.
اگه شماره یا آدرسشون رو داشته باشی ممنون می شم.
اگه یه سینمای بدون ورودی Coaxial بگیرم آیا راهی هست که خروجی Coaxial دستگاههای دیگه را به صورت دیجیتال (5 کانال) به سینما داد؟ مثلا مبذل کواکسیال به اپتبکال؟
درود بر همگی
فیلیپس برای امسال چند مدل سینمای خانگی بلوری معرفی کرده که ظاهرا برای بهار امسال وارد بازار می شن.
اینم لینک جدید سیستم های صوتی فیلیپس برای سال 2011
مشخصات سیستم ها را از لینک ها دنبال کنید.
بالاترین مدل با کد 5592
بعدی با کد 5582
بعدی با کد 5562
از طرف دیگه چند تا مدل mini HIFI هم معرفی کرده یکشون قابلیت پخش فرمت فوق العاده با کیفیت Flac رو داره و برای اونایی که دنبال وات بالا نیستند و دوست دارن از موزیک لذت ببرن می تونه گزینه مناسبی باشه
مدل دستگاه : MCI8080
لینک مشخصات >
اين مدل ها را آقاي برزين تازه پيشنهاد كردند.
----------------------------------------------------
اگر دنبال آمپلی فایر دیجیتال با قیمت مناسب هستید مدل های جدید دنون مثل AVR-1611-AVR-1911- AVR-2311 قيمت و كيفيت بسيار عالی دارن. تركيب آمپلي فاير دنون با بلندگوی فوكال و پلير پايونير يك سيستم بسيار دوست داشتی. از نسل جديد دنون مدل AVR-1611- AVR-2311 و AVR-4810 در شرايط خوب شنيدم و نسبت به قيمت واقعا عالی بودن.
مدل AVR-4810 با بلندگوی فوكال سری ۸۰۰ شايد مدل Chorus 816 V و پلير دنون انتخاب خوبی.
بنظرم پكيج سينمايی DHT-1311 XP دنون بايد نسبت به مدل های هم قيمت ديگر كمپانی ها محصول با كلاس و خوش ساختی باشه. از صدای HD و تصاوير سه بعدی هم پشتيبانی ميكنه. من زياد از اين پكيج ها خوشم نمياد و معمولا پيشنهاد نميدم! اما اين مدل دنون آمپلي فاير AVR-1311 داره با مشخصات فنی AVR-1611 بلندگوهای اصلی و مركز هم 2WAY هست كه برای اين آمپلی فاير خيلی مناسب.
بلوری پلير با قيمت مناسب:
دنون DBP-2011 و DBP-2012UD انتخاب هاي بسيار دوست داشتنی هست.
پايونير BDP-LX53 و BDP-LX52 پلیرهای خوبی هستند.
بلندگو تو کلاس متوسط: Focal سری ۸۰۰ خوب, ميشه با اين سری موزيك گوش كرد صداشو خوب میشناسم:) يكم گرون (خيلي كم) اما واقعا به قيمت ارزش داره.
KEF سری XQ بلندگوی موزيكال و دوست داشتنی. در سری جديد Q درايورها از آلومينيوم ساخته شده و مقاومت اين سری در صدای افكت خيلی بهتر از سری XQ
پیشنهاد های بالا ویژه من. چند مدل زیر هم براتون بد نیست.
بلندگوی ارزون خوب همچنان JAMO پيشنهاد ميدم.
بلندگو خيلی هست كه ميشه پيشنهاد داد اما متاسفانه در بازار ايران وجود نداره! بلندگوی مثل Klipsch يكی از بهترين انتخاب هاي سيستم های سينمايی, تخصص اين كار داره اما در ايران نيست!
بلوری پلير: سونی BDP-S570 و BDP-S470 امکانات و استانداردهای تصویر خوبی دارن.
برای دوستانی که دنبال پخش فرمت های تصویری جدید مثل MKV هستند! دو مدل از سامسونگ در بازار پيدا ميشه BD-C6900 و BD-C5500 که بد نیستن.
دی وی دی پلیر خوب چیزی نیست که پیشنهاد کنم! پایونیر هنوز مدل DV-610 تولید میکنه اما ظاهرا دیگه وارد نمیشه! این پلیر یکی از بهترین تولیدات این چند سال پایونیر بود که خیلی شرکت ها این پلیر به اسم خود مونتاژ کردند.
موفق باشید.
منبع: [HTML]http://hometheater.blogfa.com/[/HTML]
دوستان در توضیحات t16 اومده که mkv رو پخش میکنه ولی بنده که امتحان کردم یک فایل mkv 150 مگی رو هم نتونست باز کنه ، آیا روش خاصی داره؟
سلام پژمان جان.گرفتاریه دیگه.نقل قول:
در مورد دنون من پرس و جو نکردم ولی به نظرم اگر یسر پارک وی بری چیزی دستگیرت بشه.
در مورد یاماها هم به نظرم مغازه ای که کاملترین محصولت یاماهارو داره و میشه گفت تقریبا همه چی داره ادیو داوود هست.جمهوری تقاطع سی تیر.66749837
---------- Post added at 08:27 AM ---------- Previous post was at 08:24 AM ----------
معمولا مبدل های دیگه پیدا میشه ولی کواکسیال به اپتیکال نشدنیه.نقل قول:
با سلام
دو سوال داشتم:
1- مگه براي تماشاي فيلم 3D كابل HDMI نبايد ورژن 1.4 باشه؟فروشگاه راستين همراه RS77 كابل 1.3 با قيمت 35000 تومن بهم داد تونستم با اين كابلي كه به C6900 وصل كردم 3D ببينم.
2- قابليت Upscaling چيه؟
با سلام
كسي ميدونه تفاوتهاي اصلي فني بين مدلهاي HTP-ES3TB و rs33 در مدلهاي پايونير چيه؟
شما باید دستگاه رو آپدیت کنی :نقل قول:
آخرین آپدیت دستگاه t16 + آموزش آپدیت
کد:http://www.saamabusiness.com/FirmwareT16.zip
ميشه عنوان فيلم 3d بگي؟ آناگاليف نبوده؟نقل قول:
ورژن 1.3 کافیه و 1.4 برای قابلیت ARC(مثلا بازگشت صدا به سینمای خانگی) هست.نقل قول:
upscaling بالاتر یعنی ارتقائ کیفیت صدا و تصاویر بطوری که نمایش قابل قبول تری در پنل های فول hd بدست میاد و سامسونگ و پاناسونیک در این مورد معروف ترند.
هر جا اشتباهه اساتید تصحیح بفرمایند.
upscaling فقط تصوير از استاندارد به وضوح بالا ارتقا ميده ربطي به صدا نداره.نقل قول: