روی داشبورد کلیدی که چراغ قرمز داره و مخصوص قفل کردن در هاست برای همینه. چند ثانیه نگهش دارین چزاغش چشمک میزنه و این قابلیت فعال/غیرفعال میشه.نقل قول:
Printable View
روی داشبورد کلیدی که چراغ قرمز داره و مخصوص قفل کردن در هاست برای همینه. چند ثانیه نگهش دارین چزاغش چشمک میزنه و این قابلیت فعال/غیرفعال میشه.نقل قول:
سلام خدمت همه دوستان گرامی
راستش مردد شدیم!
مهرماه یک پایه گاز سوز ثبت نام کردیم و قراره دی (همین روز ها) تحویل بدن.
اما مشکلاتی که برای این موتور ذکر می کنن ( از قبیل روغن دادن اویل ماژول و سرسیلندر و خاموش کردن های ناگهانی و ...) باعث شده تا مردد شیم
اگه مطمئن شم که مدل های جدید(93) این مشکلاتش حل شده دیگه تردید نمی کنم ولی مشکل اینه هنوز مطمئن نیستم!
لطفا راهنمایی کنید
خیلی ممنون
سلام
1-این عکس مال موقعی هست که آخرین درجه سی ان جی هم از بین رفت و حدود 10.3 کیلو گاز زدم....می خواستم بدونم مگه کپسول پر نمیشه...چرا درجه آخر خالیه!!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-این پیچ پلاستیکی هم زیر ماشین افتاده بود..مال کجاست!!؟
3-کارت طلایی ماشین هنوز نیومده!!چقدر طول میکشه تا بیاد؟
4-بهترین مواد برای گرد گیری داشبورد چیه!!؟
5-بهترین جنس و مارک برای روکش صندلی!؟!و قیمت!!؟
6-میزان آب رادیاتور از کجا چک میشه!!؟
من هم 100 درصد مطمئن نیستم شاید 90 درصد. ولینقل قول:
بین دوست عزیز من آدمی هستم تو هر چیز خسیس بازی دربیارم تو لوازمی که قراره سالها ازش استفاده کنم مثل لوازم خانگی پول خرج میکنم و تا اونجایی که استطاعت مالی اجازه بده مایه میدم تا کالای اروپایی یا ژاپنی یا کره ای بگیرم بسیار نسبت به اجناس ایرانی بدبین هستم و اصلا هم حمایت از تولید کننده داخلی سرم نمیشه. درباره خودرو هم همین طور اما تفاوت قیمت داخلی و خارجی اونقدر هست که ناچار به خرید ماشین داخلی شدم و چون مطمئنم سطح کیفی محصولات داخلی و توان مدیریتی و تکنولوژیکی کشور به گونه ای هست که قائل شدن تفاوت بین آنها بی اساس است ماشینی را انتخاب میکنم که دست کم ارزانتر باشه.یادت نره همین قطعات سمند روی سورن و حتی دنا که 48 میلیون هم براش متصور شدند همین موتور ef7 و گیرباکس BE3 داره یعنی 18 میلیون بیشتر میخای بدی برای چی . همه میدونن کیفیت 206 ها هم بشدت افت کرده و ایرانیزه شده. پارس هم که فقط قیافه هست و بزک . ال 90 هم قیمت بالایی داره و از ظاهر ناخوشایندش رنج مبیره.میمونه 405 که قیمت قابل قبولی داره و سمند .به نظر میرسه امکانات و پشتیبانی از سمند اندکی بیشتر هست و مهمتر سواری سمند. ضمن اینکه اگر موتورش ایراد پیدا نکنه بشدت از 405 سرتره.ماشین من 1200 کارکرده و افعلا نشانی از خرابی موتور دیده نمیشه. عملکردش به لحاظ موتوری سرعت شتاب ترمز هم قابل قبوله. سواری خیلی خوبی داره. صدای داخل اتاق نامطلوبه. بیشتر از صدای موتور در دورهای بالا رنج میبره. تزئینات داخلی در حد کشورهای عقب افتاده. ولی مطمئنم اینا مخصوص سمند نیست. با این حال وقتی میبینم فقط 4 میلیون از تیبا 2 گرونتره واقعا از انتخاب خودم بسیار راضی ام. چون من آدمی نیستم دنبال غر و فر باشم و از ماشین صرفا انتقال امن آدم از نقطه a به نقطه b میخام اگه فقط به لحاظ موتوری ایراد پیدا نکنه سالها ازش لذت خواهم برد. امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم.
خیلی ممنون[/QUOTE]
ممنون ولی ماشین من بدون مالتی هست قدیمی.نقل قول:
اگر کپسول موقع بارگیری خالی باشه در بدترین شرایط با فشار کم فکر کنم 7هزار تومنی گاز جا بشه منکه اون روز برای اولین بار گاز زدم 14 کیلو گاز خورد. احتمالا باید جایگاهتو عوض کنی.نقل قول:
کارت ظلایی هم باید تا 1 هفته بیاد.
کسی جواب پست قبلی من را نمیدونه مرحبا به این استعدادهای درخشان کاربران:n31:
ظاهرآ مدیران سایت هم هنوز خواب هستند:n26:
1- مولتی همچین امکانی ندارهنقل قول:
2- بله، دکمه سمت راست روی آمپر رو چند بار فشار بدین، آیتم های مربوط به سرویس های دوره ای نمایش داده می شه، که قابل تغییر هم هستش
3- ایرانول، خودش ضدیخ داره اگه از کارخونه گرفتین لازم نیست
4- تقریبا طبیعی هست، اول بزن 1 یا 2 بعد جا بزن، اگر خیلی اذیت کرد باید ببری گارانتی، با صدا جا می ره یا سفته، امکانش هست مشکلی نباشه و امکانش هست مشکل هم داشته باشه، بیشتر جزئیات بده
5- یعنی چی، متوجه نشدم، اگر بسته نمی شه مکانیزم فقل ایراد داره
6- سرویس اولیه 6 ماه یا 5000 هزار کیلومتر هستش
7- اگر ماشینت خشکه و از کارخونه گرفتی فعلا به نظر من واکس نزن، فعلا از دستمال نم دار استفاده کنی خیلی بهتره
8- باید رگلاژ بشه، چیز خاصی نیست، رفتی گارانتی بگو درست می شه
9- مولتی چه ربطی به مصرف سوخت داره؟ اولین باره شنیدم:n19:فقط از لحاظ مسائل مربوط به الکترونیک و برق خودرو دربارش میشه بحث کرد
10- خیر
11- خیلی ساده کلید سمت چپ روی آمپر رو به طرف راست یا چپ بچرخونید نور صفحه زیاد و کم میشه
نقل قول:[/QUOTE]نقل قول:
درود
بزرگوار اخه انتخاب دیگه ای نداری یا باید 405 و پارس بنجل رو گرفت که مال 2 نسل پیش هستن و اطاقشون فقط بزک شده و ایرادات فنی هم شک نکن که زیاد داره محصولات ایران خودرو، من میگم سال سیاه ایران خودرو،چون خودم زیر 2000 موتور سوزونم و کلی مشکل و گرفتاری دیگه دارم ولی قبلا هم گفتم بازم میگم به جای اینکه برم تیبا 2 بگیرم یا پارس و 405، اگر دوباره بخام بگیرم حتما باز هم سورن می گیرم، در کل باید شانست خوب باشه( واقعا باید شانست خوب باشه) ولی به دلیل مراجعات متعددی که به نمایندگی مرکزی داشتم می تونم بگم که حجم مشکلات خیلی زیاده، خوب قطعا سمند هم جدا از این قافله نیستش، ولی باز هم بهتر از بقیه هست اگر داری برو جک بگیر ولی چینی جات هم داستان پیچیده ای داره
پ.ن (نظر شخصی): مشکلات شایع ef7 به طور کامل حل نشده و به نظر من یک شایعه مضحک بیش نیست
2- این مال کجاست، مطمئنی از ماشین افتاده، پلاستیکه؟ از جایی روغن نمی ریزه؟ اگه فهمیدی مال ماشینه حتما بگو مال کجاش بود، خیلی جالبه:n31:نقل قول:
3- زیر یک ماه حداکثر باید بیاد، اگر نیومده همین الان زنگ بزن 096440 و یک شکایت با موضوع کسر مدارک ثبت کن، معلوم نیست تو کدوم سوراخ گیر کرده!
4- به نظرم تا یک سال فقط پارچه نرم و نم دار
5- تو بازار هر چی دیدی کیفیت داره بگیر خیلی هم پول نده چون همشون بعد از چند ماه از رنگ و رو میفتن، به نظرم همشون در یک سطح هستن
6- من خودم دقیقا تا لبه گلوئی رادیاتور پر می کنم، اون جائیکه لوله رادیاتور خم می شه
اگر سخنگو هستش، خوب از طریق همون سیستم باید غیر فعال کنینقل قول:
از دوستانی که سمند بدون مالتی دارند خواهش میکنم اگر میدونند چجوری میتونم قفل شدن اتوماتیک درها رو غیر فعال کنم در حد چندکلمه بخودشون زحمت بدن ما رو درحل این معما کمک کنند. تو سایت پدال یکی نوشته بود تو سیستم سخنگو این امکان وجود نداره. مگر اینکه اون سیم مخصوص را قطع کنیم. این دیگه واقعا بی مسئولیتی سازنده ماشینه اگه درست باشه.
سلام
یه سوال
ماشین من سمند EF7 مالتی پلکس پایه گاز سوزه
تقریبا 300 کیلومتر رفته
بعد از تمام شدن کپسول اولیه کارخونه ای یا اولین باری که گاز زدم تغریبا 15.5 حدود 7000 تومان شد و با اون ماشین داخل شهر 160 کیلومتر رفت
به نظر شما این مقدار مصرف طبیعیه یا زیاده؟
با تشکر
7000 تومن که میشه حدود 11.5 کیلو!نقل قول:
نه 15.خورده ای بود تا الان دوبار اینقد زدمنقل قول:
یهبار 7000 شد یه بارم 7100
از دوستان کسی نظری نداره؟:(نقل قول:
ماشينم تا حالا 20000كيلومتر كاركردهنقل قول:
بيشترين مقدار گازي كه تا حالا زدم 19.45 تا بوده كه پولشم شد حدود 8.800 تومان و مقدار 300 كيلومتر تركيبي جاده كوهستاني و كفي باهاش راه رفتم (بالاترين سرعتم هم 135 تا بود)
هرچي ماشينتون بيشتر كار كنه بيشتر گاز جا مي گيره (دماي محيط و جايگاه هم بسيار موثره)
اينهم براي عوض شدن حال و هواي دوستان :
سمند و برف (يكشنبه گذشته)
كارائي سيستم ABS واقعا توي برف و يخ خودشو نشون داد طوريكه به راحتي با سرعت 90ت ا مي رفتم و ماشيناي بدون اين سيستم از ترس يخ وبرف بزور 40تا مي رفتن .
درود
سورن رو که برای تعویض موتور نمایندگی بود هفته پیش دوشنبه از نمایندگی گرفتم، موارد زیر رو دوست دارم با شما اساتید مطرح کنم:
1- علت تعویض موتور از بین رفتن واشر سرسیلندر بوده و به دلیل کیلومتر کم ماشین موتور تعویض شده و نه تعمیر
2- موتور جدید خیلی تفاوتی نداره، چند روز اول اون صدای چرق چرق که اوایل استارت زدن داشت رو نمیداد، دیشب که روشن کردم باز اون صدا رو داشت
3- موتور قبلی کمی لرزش و ارتعاش ریتمیک به اطاق منتقل می کرد، این به نسبت قبلی اینطوری نیست (خیلی خیلی کمتره، ولی هنوز از بین نرفته، به نظرم نسبت به دوشنبه تا الان بیشتر هم شده!)
4- آب رادیاتور عوض شده ولی ظاهرا شست و شو ندادن و داخل آب ناخالصی های شیرکاکائو رنگ دیده می شه
5- متاسفانه مشکل چراغ ها همچنان پابرجاست و من همچنان شبها چراغ ندارم!!!
6- صندلی خودم به صدا افتاده
7- سپر جلوم یک حالت دو رنگ شده، انگار رنگ شده
8- لادری ها درست شده ولی درب موتور درست نکردن
9- یک بوی بدی از ماشین استشمام می شه نمی تونم توصیفش کنم، در ضمن از اگزوز نیست
10- درجه حرارت موتور همچنان نزدیک به وسط هست
11- به نظرم مصرف سوختم خیلی بالا هست
12- بالاخره چشمش نزنم کیلومتر شمار رو درست کردم، خوشبختانه فعلا داره درست کار میکنه
و حالا چند سوال
1- با در نظر گرفتن موارد بالا و مشکلات زیاد ماشینم، به نظر شما همچنان نگهش دارم یا تعویض کنم؟
2- آب رادیاتور رو عوض کنم یا همینطوری باشه ضرری واسه ماشین نداره؟
3- آیا در سمند های مالتی پلکس تنظیم نور چراغ ها به صورت دستی هست یا از طریق کامپیوتر؟ اگر دستی هست دوستان می تونن بهم یاد بدن
4- لادری درب موتور کجا واقع شده، می تونم خودم درستش کنم؟
5- سپر جلو رو راهی دارم بفهمم رنگ شده یا نه؟
6- برای بحث مصرف سوختش چه کنم؟
به به مباركه وحيد خان .
بعضي از مواردي كه گفتي توي ماشين منم هست ولي به نظر من زياد بهش بها نده چون ميره روي مخ آدم .
صندلي راننده منم كمي لق ميزنه .
درجه حرارت اگه به نزديك وسط برسه حتماً بايد فن روشن بشه و روي وسط نبايد بمونه مگه اينكه ماشين رو خاموش كني و بعد از چند دقيقه دوباره روشن كني كه در اينصورت آمپر از وسط رد ميشه ولي زود فن ميزنه و ميره روي خط قبل از وسط.
آب رادياتورت رو حتماً تعويض كن و ضديخ هم بريز .
نورچراغ ها توي سمندLX با كليدقابل تنظيم نيست (فقط توي صفحه كيلومتر با اون دوتا كليد پين مانند قابل تنظيمه)
بوي بد مال چيه ؟ (پلاستيكه؟ لاستيكه؟ روغنه؟...)
روي مصرف سوختش بايد كيلومتر بزني و راه بري تا معلوم بشه
حالا يه مدت سوارش بشو ببين باهاش چند چندي؟
موفق باشي
دوستان توجه داشته باشید این اعدادی که شما درباره آن صحبت میکنید واحد دارند مقدار گاز روی نشانگرها بعضی ها متر مکعب است که هر 1 متر آن 450 تومان هست و بعضی به کیلو که هر کیلو 600 تومان هست. شما دارید درباره مترمکعب حرف میزنید که 15 ضربدر 450 میشود همون 7000. ولی اگر کپسول کاملا خالی بود 15 متر نکعب میگه فشار کم بوده و اون دوستی که 19.5 زده فشار پمپ خوبی داشته. بستگی به جایگاه داره. من که 13.9 کیلو زدم 8300 تومان،تک سرنشین تهران قائمشهر با مسافت 300 کیلومتر رفتم و کپسول خالی شد. غالبا سرعت 100 دنده 5 دور 3000. با 500 کارکرد.میشه هر کیلو 21 کیلومترنقل قول:
راستش قبول دارم، دیگه خیلی وقته ول ضبط رو میدم بالا سعی میکنم خیلی توجه نکنم، ولی سورن ی که فرغون خودرو به من انداخته خیلی خسته هستش، خیلینقل قول:
صندلی شامل گارانتی میشه، رسیدم به کیلومتر 2100 داره ترتر میکنه!!!
پس به نظرت آب رادیاتور رو عوض کنم، دو تا سوال، باید داخل رادیاتور رو بشوره و اینکه تعویض روغنی توانائی و دانش فنی تعویض آب رادیاتور و هواگیری ef7 رو داره یا گند میزنن، ببرم نمایندگی
نور چراغ رو نفهمیدم، یکم بیشتر میشه توضیح بدی، اگر مقدور هست با عکس
لادری درب موتور نمی دونید کجا هستش؟
بوی بد رو هم نمی تونم توصیف کنم خیلی بده و از اگزوز هم نیست دقیقا نفهمیدم از کجاست!!! (منفجر نشم:n27:)
نقل قول:
عجب خط ترمزی، خوشم اومد خوش باشین و سلامت
دوستان دو تا سوال مهم
از اونجائیکه متوجه شدم سیستم دزدگیر سورن مالتی متاسفانه تقریبا هیچ فایده ای نداره و کاملا آسیب پذیر هست، برای افزایش ایمنی خودرو چه راهکارهائی رو پیشنهاد میدین
1- نصب دزدگیر، اصلا برای مالتی دزدگیر هستش؟ از آپکو باید بگیرم؟ کسی از دوستان هست برای مالتیش دزدگیر گذاشته باشه (وضعیت ایمنی ماشین نگرانم کرده آخه توضیحش برام سخته ولی دزدگیری که الان روشه باگ زیاد داره)
2- برای داخل درب موتور چه موارد ایمنی باید تهیه کنم؟ فقل کامپیوتر و .... به گارانتی و قطعات موتور آسیب نمیرسه؟
3- شمع ها رو می خوام عوض کنم، چه مارکی بگیرم و فلرش باید برای ای اف بنزینی چند باشه؟
پ.ن1: یکی از دوستان فرمودن مشکلات ماشینت رو جار نزن بنده همین جا و در این انجمن از فرغون خودرو و صنعت خودروسازی زمان خیار شور شاه کشورم به خاطر بیان مشکلات و ایرادات فنی آشغالی (گلاب به روی همه سروران) که به من انداختن عذر می خوام، یعنی چی حرف شما، مگه من جارچی هستم، پ ن پ همین جوری بگم همه چی گل و بلبل هست، بزرگوار 6 ماهه نمیدونی چه قدر من عذاب کشیدم، نزیند این حرفو، رفتار بعضی از دوستان خیلی عجیبه یعنی اصلا 1 درصد خواسته های صنفی خودمون رو هم نمی خوایم هر بنجلی رو بدن بگیریم بگیم شانسی اشکال نداره انتقاد نکنید جار نزنید، یعنی چی، اصلا نمی فهمم، وانت پراید رو نمی فهمم، تیبا 2 زشت رو نمی فهمم، وانت پیکان با ترمز ABS!!! رو نمی فهمم، واقعا ما کجائیم؟؟!!
چرا نباید بگم که ای اف من با کیلومتر 1850 واشر سرسیلندرش سوخته، این جار زدنه؟؟!! ظلم در حق من و شماست که داریم از کنارش می گذریم، نگیم چاره نداریم که مقصر اول و آخر خود من هستم (نمی گم ما که ایراد خودم رو پوشش بدم)
پ.ن2: با عرض پوزش از مدیران و کاربران پ.ن1 رو نمی خواستم بدم به خاطر جلوگیری از به حاشیه کشیدن این جمع دوستانه ولی دیگه نمی تونستم بی پاسخ به کلمه توهین آمیز جار زدن باقی بمونم، پوزش از همه
سلام وحيد خانشما كاملا حق داريد و بحثتون منطقي است و اون دوستي كه به شما اعتراض ميكنه بايد در شرايط مشابه شما قرار بگيره و اونوقت نظرشو بده ( البته اميدوارم كه همه دوستان دچار نقص فني خودروي صفر نشوند) ولي واشر زدن خودرو توي كيلومتر 2000تا واقعا فاجعه است . بگذريم :روش تعويض آب رادياتور رو برات ايميل كردم (البته مال سمند قديميه ولي با اي اف سون مشابه است)اگه خودتون دست به آچاريد راحت ميتوني طبق دستورالعمل رديفش كنيد وگرنه برو سراغ مغازه هائي كه كارشون تعمير رادياتوره تا اصولي برات انجام بدن .من اين شمع پايه بلند سوزني رو روي ماشينم انداختم و كاملاً راضي هستمNGK BKR6E GPيه سري هم به تيونينگ تاك بزن تاپيك كاملي راجع به شمع داره .
سلامنقل قول:
جواب پست شما را دادم ولى نميدونم چرا نمايش داده نشده .
صدا چندان واضح نيست ولى اين طور که من متوجه شدم
اين صدا ميتونه از نشتى از قسم اگزوز حالا يا بست ها يا قسمت کاتاليزور و نشتى داخل سيستم مکش هوا مثل مانىفولد هوا يا شيلنگ هاى هوا کش
البته يه احتمال ديگه هم هست اونم دسته موتور که احتمالش کمه از اون باشه .
يه مورد ديگه اينکه صداى موتور ماشين شما نسبتا زياده و اينگار داره خشک کار مى کنه
ممنون دوست عزیزنقل قول:
اگزوزم یه صدایی میده که اونم ضبط کردم ممنون میشم نظرتون رو بگید
سلامنقل قول:
اين صداى خروج دود از اگزوز هست و کاملا عاديه و مشکلى نداره البته با انداختن سرى اگزوز هم مى تونيد اين صدا را کمتر کنيد .
ممنون دوست عزیز
من حدود 2000 کیلومتر قبل روغن ماشینو عوض کردم و کاسترول مگناتک ریختم
صاحب قبلی ماشینم تو شهریه که فقط بنزین معمولی زده بود 200000 تا به ماشین
ممکن این مورد مشکلی ایجاد کنه و باعث این صدا بشه؟
ببخشید زیاد سوال میکنما:دی
توی دفترچه نوشته که استارت حتما با بنزین زده بشه!!اما همیشه موقعی که سوییچ باز میشه دکمه cng روشنه...یعنی همیشه باید قبل از استارت یه بار دکمه cng رو بزنم بعد استارت کنم!!؟
گاهی مواقع هم توی این 2 هفته پیش اومده که مثلا روی بنزین دارم رانندگی می کنم اما خود به خود میره روی گاز و چراغ cng روشن میشه!!و با دکمه هم دیگه تغییر نمی کنه...مگه اینکه ماشین رو خاموش کنم و دوباره استارت کنم!!مشکل خاصی داره!!؟
چراغ cng فقط روشنه و در واقع با بنزین استارت میکنه و تا زمانی که گرم نشه و موتور اماده برای مصرف گاز نباشه با بنزین کار میکنهنقل قول:
اگر قبل استارت بزنید روی دکمه گاهی اوقات ماشین که گرم میشه اتوماتیک باز میره رو گاز که کاریش نمیشه کرد غیر خاموش کردن
پيش فرض اوليه ماشين :نقل قول:
شما زمانيكه سوئيچ رو باز ميكنيد تا استارت بزنيد ماشين روي بنزين روشن ميشه ولي چراغ سبزcng روشنه تا بعد از حدود 30ثانيه ديگه و شايدم ديرتر تازه شيرمخزن گاز باز ميشه كه اگه محيط ساكت باشه صداي بازشدنشو ميشنويدو تازمانيكه مخزن گاز داشته باشه چراغ سبز روشنه و روي گاز كار ميكنه مگر اينكه شما دستي دكمه تعويض سوخت رو بزنيد و ماشين روي بنزين بره .
همه اين مراحل با بسته شدن سوئيچ كنسل ميشه و با بازشدن دوباره سوئيچ شرايط به پيشفرض اوليه برمي گردد.
اگر چيزي غير از اين است ماشينتون مشكل داره .
یه سوال دیگه:
من الان دو تا کارت با ماشین تحویل گرفتم:
1-ایکو کارت با اعتبار دو ساله2-کارت طلایی سه ستاره با اعتبار یکساله
بعنوان مثال من اگه بخوام برای ریگلاژ درب ها و صندلی ها برم نمایندگی شامل کدوم کارت میشه!!؟هزینه هم اخذ میشه!!؟
کلا برای چه خدماتی ممکنه هزینه گرفته بشه...چون شنیدم برای سرویس های دوره ای حق اخذ هیچ هزینه اضافی رو ندارند!!
سلامنقل قول:
کاسترول روغن خوبيه البته با ويسکوزيته ى 40-w10 کمتر از اين باعث نشتى روغن ميشه .
خير مشکلى پيش نمياره مهم اين نيست بنزين سوپر زده باشه يا نه مهم اينه که سرويس هاى دوره اى مثل تعويض ----- بنزين , روغن و.... به موقع انجام شده باشه . وگرنه در بعضى مواقع بنزين معولى بهتر از بنزين سوپر عمل مى کنه
سلام دوستان کدام روغن صدای موتور را کمتر می کند کاسترول یا اترود یا توتال 10w40
سامی جان درود
حسین جان درود
حمید جان درود
کوهگرد جان درود
به همه دوستای گلم درود
یعنی باورتون نمی شه، باورم نمی شه
کیلومتر شمارم دوباره از کار افتاده، بعد از 10 کیلومتر رانندگی دوباره به کار افتاد
یک جای کار توی ماشین من می لنگه به نظرم واقعا غیر طبیعی هست که ماشین من این طوری هست، وجدانا من چکار کنم؟
چطوری میتونم رمز گشائی کنم که چرا ماشین من اینطوری هستش؟
خسته شدم
سلام دوستان
من دیروز سمند مولتی پلکسم را بردم چند نمایشگاه برای قیمت با کارکرد150 حدود دوهفته . دوگانه قیمت زد 32800000-33000000 ولی من فعلآ قصد فروشش ندارم تا یه زانتیا خیلی تمیز پیدا کنم بعد میفروشمش فقط جهت اطلاع دوستان هر کسی می آمد نمایشگاه و سراغ سمند میگرفت اول می گشتند دنبال مولتی پلکس . فعلآ سمند مولتی حدود یک1 میلیون قیمتش تو بازار آزاد بالاتر از مدلهای قدیمی سخنگو است . از چندتا نمایندگی هم از کارشناس فروششان سوال کردم گفتند مولتی بهتر است . خداییش من که ازش راضیم و تابه حال برام خیلی خوب بوده:n01:
آقا از خیر این ماشین بگذرنقل قول:
قدیما میگن باید ماشین رکاب داشته باشه
ماشین شما غیر دردسر چیز دیگه ای نداره
به نظرم شما ماشین بفروشید یکم پول جور کن بذار روش یه کارکرده خارجی بگیر
سلام دوستان
ماشین بنده دو تا ایراد داره:
1- صدای ویز ویز از سردنده
2- یک صدای خاصی از گیربکس یا شایدم موتور درست در دور موتور 3000 از هر دنده ای، زمانیکه دور موتور داره پایین میاد درست به دور 3000 که میرسه صدا و شنیده میشه.
ماشین گارانتی داره ولی دیروز بردم به یه مکانیک خارج از نمایندگی نشون دادم گفت که اشکال از شیفتر دنده است و باید تعویض بشه.
کسی از دوستان میتونه منو راهنمایی کنه؟ آیا مشکل واقعا اون چیزیه که مکانیک گفته و یا اینکه راه حل دیگه ای داره؟
با تشکر
درودنقل قول:
یعنی هیچ کدوم از بچه هایی که سمند دارن، همچین مشکلی ندارن، آخه داستانش چی هستش که 5 بار بابت این موضوع به نمایندگی مراجعه کردم، آمپر رو هم عوض کردن (ICN) ولی باز هم از کار افتاده، یعنی چی هست مشکل که نمی تونن درستش کنن؟
دوستان هیچ کس تا حالا مشکل من رو نداشته؟
از کار افتادن مکرر کیلومتر شمار سورن مالتی پلکس
سلامنقل قول:
وحيد عزيز بنده تا حدودى در جريان اشکالات ماشين شما بودم
متاسفانه تخم مرغ شانسى شما بد از اب در اومده از طرفى همه ى ماشين هاى ساخت داخل کيفيت قابل قبولى ندارند که بخشيش مربوط به قطعه ساز ميشه و بخش ديگش مربوط به کارکنان سالن مونتاژ ايران خودرو که کارشون را به خوبى انجام نميدند .
من حودم قبلا تو نمايندگى ايران خودرو کار مى کردم اون اوايل که سمند با موتور ef7 مونتاژ ايران وارد بازار شد روزى نبود که ما سمند براى ايرادات موتورى مراجعه نکنه
بعد شد سمند مالتى پلکس که اون ايرادات مربوط به خودش را داشت . ولى بعد چند سال اين مشکلات تا حدودى کمتر شد ولى به طور کامل برطرف نشد و الانم ممکنه اين مشکلا بسته به شانس طرف براى ماشين بوجود بياد .
در کيلومتر شمار احتمالا با تعويض نود ICN (صفحه کيلومتر ) يا با آپديت نود FN مشکل حل بشه .
چون سنسور کيلومتر در مدل هاى جديد با سنسور ABS يک پارچه شده و احتمال خرابيش کمتره .
مالتى پلکس عيب ىابى نسبتا سختى داره و بايد با دياگ مخصوص به خودش عيب ىابى بشه .
منم با نظر حسين عزيز موافقم اگه واقعا اذيتتون مى کنه بفروشيد و يکى ديگه بخريد ولى اينا قبول کنيد که ماشين هاى ايران خودرو همش ايراد دارند حالا يکى بيشتر يکى کمتر
سلامنقل قول:
هر دو مورد 1و 2 مربوط ميشه به ماهک ها و ليور دنده که بايد تعويض بشه دنده ماشين خلاصى که زياد نداره وقتى تکون ميديد ؟
البته ي راه ديگه است ولى کاملا صدا را بين نمىبره اونم اينکه ماهک ها را بر بياريد و سرشون را با گيريس پر کنيد و دوباره جا بزنيد .
البته در مورد ويز ويز سر دنده امکان داره اتصال سر دنده به ليور شل باشه ولى احتمالش کمه
سلامنقل قول:
کاسترول مگنتاک 40-10 با سطح SM صداى موتور را کمتر مى کنه البته ممکنه اول صدا را کم نکنه ولى بعد حدود 300 کيلومتر کمتر ميشه