سلام.
دوستان، آیا نمره کاربینی که درس 1 واحدی هست توی معدل تاثیری نداره؟ نمرات کارورزی 1 و کارورزی 2 چطور؟ (مهندسی فناوری)
Printable View
سلام.
دوستان، آیا نمره کاربینی که درس 1 واحدی هست توی معدل تاثیری نداره؟ نمرات کارورزی 1 و کارورزی 2 چطور؟ (مهندسی فناوری)
بدون آزمون هست.. از سایت سنجش و پرتال حود دانشگاه جامع پیگیری کنید، از هفته سوم مرداد به بعد دفترچه کارشناسی و حدود 1 هفته قبلش دفترچه کاردانی رو برای دانلود میذارن..نقل قول:
ممنون میشوم لطفا فوری راهنمائی کنید
1 پس یعنی اگر درسی را زیر 10 بگیریم و قبول نشویم هم در معدل تاثیر میزارد چون یک درسی را 6 بهم داده ؟ چون این را میخواهم بیشتر متوجه شوم
2 سوال دیگر که شرط مشروطی برای دانشجویان کاردانی ترمی معدل کل باید 10 باشد یا 12 که مشروط نشوند ؟
3 یکی از درسها را بهم داده ثبت موقت خوب این یعنی چی ؟
خوب تا کی میشود به نتایج اعتراض کرد و حالا به این درسی که بهم 6 داده آیا وقتی اعتراض کنیم تاثیری دارد ؟ خود دانشگاه میتواند روی اعتراضات تاثیر بزارد و تعغیر دهد و بهمون 10 بدهد و یا باید حتما همان استاد مربوط به درس روی اعتراضات تعغیرات دهد ؟
ممنون از شما
نقل قول:
بله قطعا هر درسی رو که نمره قبولی نیارید توی معدل منظور میشه.
مشروطی توی دانشگاه علمی کاربردی 12 و دانشگاه ازاد 10 هست.
این ثبت موقت رو امروز یکی از دوستانم هم پرسید ولی زمان تحصیل خودم اینجور نشده بود و در جریانش نیستم والا.
از طریق سایت میتونید اعتراض خودتون رو ثبت کنید، ببینید عموما نمره 6 که الان دارید نمره واقعی نبوده و کمتره و استاد 6 7 میده که دانشجو مشروط نشه! اغلب اعتراضات بی نتیجه میمونه.بله حتما استاد مربوطه به اعتراضات رسیدگی میکنه.
پیگیر اعتراض نباشید چون اگر استاد لج کنه حتی نمره پایین تر هم میده!
ممنون چون از دانشگاه پرسیدم گفت اعتراض کن
اما اگر خود دانشگاه به اعتراضات رسیدگی نمیکنه و فقط استاد باید تعغیرات بدهد پس بهتره تو سایت اعتراض نکنم چون ممکنه استاد لج کنه و کمترش کنه درسته ؟
و لطفا بفرمائید حد اکثر تا چه زمانی میتوانیم به نتایج امتحانات در سایت اعتراض کنیم چون دیروز نتایج را گذاشتن
خوب ببخشید حالا در ترم بعد میتونم این درس جبرانی را که قبول نشدم را نگیرم و درسهای دیگری را بجای این درس بگیرم ؟
ببخشید چون ترم اولی هستینم زیاد میپرسم
سلام دوستان.ميخواستم بدونم ثبت نام بدون ازمون علمي کاربردي براي کارداني وقتش چ موقعست؟
کسی در این مورد اطلاعی نداره؟نقل قول:
نقل قول:
در هر صورت اعتراضات شما به دست استاد میرسه اما اغلب اساتید چون با دست بالا نمره میدن دیگه به اعتراضات توجهی نمیکنند مگر در شرایط خاص.این تجربه چندین ساله من از تحصیل توی دانشگاهای مختلفه ، حالا شما اعتراض کنید امید به اینکه جوابگو باشند.
از وقتی نمره را اعلام کردند شما میتونید اعتراض کنید تا جایی که میدونم زمان خاصی نداره،هرچه زودتر اعتراض کنید زودتر هم جواب میگیرید.
گفتم بهتون که میتونید اما شاید این درس جبرانی پیش نیازی برای درس ترم های بعدی باشه و شاید ترم های بعدی ارائه نشه اون وقت هست که اگر نتونید پیش نیاز هم نیاز کنید ممکنه به مشکل برخورید ولی اگر پیش نیاز نیست موردی نداره.
خواهش میکنم سوالاتتون رو بپرسید دوستان اگر بدونند حتما جواب میدن
موفق باشید:n16:
ممنون از شما بخاطر راهنمائی های خوب :n12:
ببخشید این درس نوشته بود جبرانی یعنی معادلش میشود پیشنیاز یا چیز دیگری ؟
ترم تابستان حداقل و حداکثر چند واحد میتوانیم بگیریم ؟
گفتند ترم تابستان مشروطی ندارد و تاثیری در معدل ندارد این راسته ؟
سلام . معدل کاردانی من 12.96 شده . اگه موقع ثبت نام بزنم 14.96 یا یع عدد بالا تر . قبول بشم بگم اشتباه زدم واقعا ردم میکنن یا جریمه یی چیزی میکنن بعد میتونم ادامه تحصیل بدم تو علمی کاربردی .
خواهشا کسایی که تجربه دارن حتما نظر بدن خیلی مهمه برام.
با این اختلاف مطمئنا قبولی شما مردود اعلام میشه! تا نیم نمره رو شاید بشه یجوری ماست مالی کرد اما 2 نمره رو چه عرض کنم! توی دانشگاه ما 2-3 نفر بودن که 1 نمره معدل رو بیشتر زده بودن موقع ثبت نام، درجا ردشون کردن و مجبور شدن ترم بعد دوباره شرکت کنن.نقل قول:
نقل قول:
دروس جبرانی برای کسایی هست که پیش دانشگاهی ندارند و باید 3 تا درس حداقل پاس کنند توی ترم اول،پیش نیاز بودن رو شما باید از چارت اموزشیون ببینید.من نمیدونم شما چه رشته ای میخونید که ولی میتونید چارت رو از انتشارات دانشگاهتون یا همون چاپ و تکثیر بگیرید و ببنید.
ترم تابستان زمانی که من کاردانی میخوندم 12 واحد بهم دادند شما برای اینکه دقیق تر بدونید با دانشگاه تماس بگیرید یا برید پیش مدیر اموزش. تعداد واحد های ترم تابستونی بستگی به حد نساب رسیدن کلاس ها و تعداد استادها داره!
دیگه ترم تابستونی چی هست که بخوایم مشروط شیم :))) امکان نداره شما درسی رو بگیرید و توی معدل تاثیر نداشته نباشه!! ترم تابستونی مثل سایر ترم هاست با این تفاوت که فشرده تره و کوتاه تر و هم توی معدل تاثیر میذاره.
سلام
خیلی ممنون از شما
ببخشید دوباره مزاحم شدیم
خوب الان دارند ترم تابستان را انتخاب واحد میکنند فقط میخواهم بدونم وقتی که واحدی و یا درسی را انتخاب کردیم چقدر فرصت داریم که اگر نخواستیم آن درس را حذف کنیم
ممنون
خداحافظ
سلام با مدرک کاردانی پودمانی میتوان کارشناسی را در دانشگاههای ازاد دولتی و پیام نور و ... خواند یا اعتبار ندارد
بله میشه.نقل قول:
مگه دانشگاهی توی ایران داریم که نشه باهاش ادامه تحصیل داد!!!
زمان خاصی نداره چون من شب امتحانم شده که درسی رو حذف کردم!نقل قول:
در طول ترم هم میتونید حذف کنید بهتره قبل از واریز شهریه اینکارو کنید.
موفق باشید
دوستان کسانی که فقط پروژه و کاراموزی دارن تا فارق التحصیل بشن باید چی کار کنن در صورتی که دانشگاهشون ترم تابستانی ارائه نمیده ؟
ترم تابستونی برای پروژه و کارورزی؟؟؟نقل قول:
وقتی فقط پروژه و کارورزی شما مونده نیازی به ترم تابستانی ندارید.مگر اینکه درسی مونده باشه.که اونم میشه معفی به استاد گرفت.
چون الان من تمام امتحانات نمیسال دوم رو تموم کردم و نمرش اومده . فقط 6 واحد پروژه و کاراموزی مونده داداشی جدی میگی ؟ یعنی دیگه نمیخواد ترم تابستانی بگیرم ؟نقل قول:
شما برای پروژه و کارورزی قرار نیست سرکلاس برید که بخواید ترم تابستونی بر دارید!نقل قول:
یه روز میرید دانشگاه و یک استاد راهنما برای پروژه انتخاب میکنید و فرم های کارورزی رو از سایت دانشگاهتون دانلود کنید و پر کنید.
تا اخر تابستون تقریبا فرصت برای ارائه پروژه دارید کارورزی هم به نسبت رشته تحصیلیتون زمانش متغییره.
موفق باشد:n16:
ببخشید یه سوال داشتم
کلاس های علمی کاربردی مثل پیام نور میمونه یعنی فقط پنجشنبه و جمعه و اختیاری . یا مثل دانشگاه ازاد اینا باید هرروز بریم.
بعضی از واحد ها سهیمه شاغل هست جمعه و روزهای هفته ام کلاس دارند ولی بقیه واحد ها که سهمیه شاغل نداره دقیقا همون برنامه دانشگاه ازاد رو دارند.نقل قول:
البته اون سهیه شاغل ها هم مثل پیام نور نیستند ولی روز های جمعه کلاس دارند
هر رشته ای هم تعدادی درس اختیاری دارند که دانشگاه علمی کاربردی چون استاد کم داره میاد یکی یا دو تارو ارائه میده،عملا از حالت اختیاری بیرون میاد و شما مجبور میشید اونارو انتخاب کنید.
سلام .ببخشید من یه سوال دیگه داشتم.
من کاردانی حسابداری دارم. میتونم کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی کامپیوتر شرکت کنم ؟
سلامنقل قول:
بله می تونید شرکت کنید.
سلام
مثل اینکه دوستان سوال منو ندیدت . باشه دوباره می پرسم
من یک نمره صفر توی کارنامه ترم اولم اومد و معدلش شد 16
حالا ترم بعدی که این درس پاس بکنم معدل کل من تصحیح می شود و تاثیر این صفر از بین می ره ؟
سوال دومم در مود حذف یک درس هستش . می خواستم بدونم قوانین دانشگاه در مورد حذف درس به چه صورت هستش ؟
مرسی
سلام
مثل اینکه دوستان سوال منو ندیدت . باشه دوباره می پرسم
من یک نمره صفر توی کارنامه ترم اولم اومد و معدلش شد 16
حالا ترم بعدی که این درس پاس بکنم معدل کل من تصحیح می شود و تاثیر این صفر از بین می ره ؟
سوال دومم در مود حذف یک درس هستش . می خواستم بدونم قوانین دانشگاه در مورد حذف درس به چه صورت هستش ؟
مرسی
نقل قول:
در مورد سوال اولتون بله از بین میره.
جواب سوال دوم رو نمیدونم.
دوستان معرفی به استاد چجوریه هست ؟
زمان بین معرفی به استاد و امتحان و نمره دادن استاد چه مدته ؟ منظورم این که وقتی معرفی به استاد گرفتی استاد کی امتحانشو میگیره ؟ بعدش نمرشو کی میگیری ؟
دوستان کسی نیست :n03:
بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبت نام و شركت در پذیرش دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفهای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی مهرماه سال 1393 مي رساند، كه ثبت نام منحصراً به صورت اينترنتي از روز سهشنبه مورخ 31/04/93 آغاز و در روز دوشنبه 06/05/93 پايان ميپذيرد.لذا كليه متقاضيان، ضرورت دارد كه در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقيق دفترچه راهنما (دفترچه راهنما در زمان ثبتنام از طريق سايت سازمان قابل دسترسي است) و فراهم نمودن مدارك و اطلاعات مورد نياز ثبتنام به سايت سازمان سنجش آموزش كشور به نشانيwww.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت نام در پذیرش دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفهای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی مهرماه سال 1393 اقدام نمايند.با توجه به اينكه پرداخت هزينه ثبتنام به صورت اينترنتي انجام ميشود، داوطلبان لازم است به وسيله كارتهاي عضو شبكه بانكي شتاب كه پرداخت الكترونيكي آنها فعال ميباشد، با مراجعه به سايت سازمان سنجش و پرداخت مبلغ 106.000 (يكصدوشش هزار ) ريال به عنوان وجه ثبتنام نسبت به ثبتنام اقدام نمايند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم بهتره بذارم اگه تکراریه ببخشید
نقل قول:
برای ترم اخر میخواید معرفی به استاد بگیرید؟
سیستم کاری استاید باهم فرق داره بهتره برای اینکه خیالتون راحت بشه از آموزش دانشگاهتون بپرسید.
من چند سال پیش برای ترم اخرم فقط اجازه معرفی به استاد داشتم،وقتی درخواست دادم دو هفته بعدش یه امتحان صوری دادم و هفته بعدش استادش نمره خوبی بهم داد.صرفا برای اینکه ترم اخر بودم.
دوستان دانشگاه ما اطلاعیه زده که تنها کسانی که 50 واحد گزروندن میتونن پروژه و کارورزی رو بردارن . این قانون علمی و کاربردی هست ؟ اخه من هیچ دانشگاهی این جور چیزی ندیدم
نقل قول:
قانون تمام دانشگاها ست که پروژه و کارورزی فقط تنها در ترم اخر تحصیلی دانشجو امکان پذیره.
شما اگر 50 واحد گذرونده باشید یعنی 22 تا 24 واحد برای ترم بعدی دارید که میشه ترم اخرتون.
پروژه و کارورزی منجر به فارق التحصیلی میشه و زودتر نمیشه برداشتشون.
سلام. اگه کسی 30 واحد مونده داشته باشه میتونه 24 واحدش رو برداره و دوتا درس 3 واحدی رو معرفی به استاد بگیره؟ خیلی مهمه ممنون میشم پاسخ بدید.
سلامنقل قول:
ترم اخر 24 واحد میدهند . در صورتی که دیگر درسی نداشته باشید .
اگر 30 وحد داشته باشید . ترم اخر معدلتون 17 به بالا باشه میتونید 24 واحد بردارید . و دو درس نظری یا نظری - عملی رو هم معرفی به استاد بزنید .
یک حالتش هم اینه . ترم اخر 24 تا بردارید (به شرطی که معدلتون بالای 17 باشه تا اجازه 24 واحد برداشتن رو بهتون بدند) بعد 6 واحد رو ترم تابستونی بگیرید .
دوستان بازم راهنماییشون کنند. :n16:
دوست گرامی کم پیش میاد دروس 3 واحدی رو معرفی به استاد بدن مگر در موارد خاص ولی این قانون رو خیلی وقتا میشه تغییر دادنقل قول:
برید با اموزش دانشگاه صحبت کنید بینید چی میگن
اگر امکانش رو دارید این ترم این دوتا درس سه واحدی رو بر دارید و برای معرفی به استاد درس دو واحدی یک واحدی کنار بذارید. اینجوری احتمالش بیشتره
یه چیزه دیگه ام هست که اگر ترم اخر باشید یعنی پروژه و کارورزی رو هم گرفته باشید و یکی دوتا درس بمونه میشه معرفی به استاد بگیرید.
همه اینا بستگی به دانشگاه داره!
من ترم اخرم یه درس 3واحدی سخت رو معرفی به استاد گرفتم،اسون نبود کلی رفتو امد کردم تا تونستم بگیرم.
دوستمون درست گفتن و کاملتر البته :n09:
ممنونم از راهنماییتون. دوتا درس سه واحدی دارم که متاسفانه دیگه توی دانشگاه ما ارائه نمیشه و صحبت که کردم گفتن که بعدا معرفی به استاد بگیرم. پس با این شرایط و اینکه معدلم بالای 17 نیست نمیتونم ترم بعد 24 واحد بردارم و تموم کنم.
میهمان شو و در دانشگایه دیگر به عنوان ترم تابستانی این دو درس رو بگیر .
فکر کنم بشه گرفت. باید با مدیر گروهتون صحبت کنید . اون تماما راهنمایی خواهد کرد .
نقل قول:
اگر نتونید 24 واحد بگیرید پس این ترم اخرتون نیست،باید صبر کنبد تا این درسو با بچه های ترم پایین تر بگیرید که یکم علافی داره،اگر ترم دیگه 19 20 واحد رو بگیرید دیگه نمیتونید مهمان بشید پس با مدیر گروه و آموزشتون صحبت کنید تا بهتر راهنماییتون کنند.
موفق باشید:n16:
سلام
دوستان لطفا راهنمائی کنید
برای ترم تابستان 3 واحد انتخاب کردم اما حالا که چک کردم خودشان هم برایم چند واحد اضافه کردن و 6 واحد دادن اما من 6 واحد نمیخواهم میشود حذف کرد ؟ چون در سایت راهی نیست برای حذف کردن و یک چیز دیگر اینکه یکی از درس هائی که انتخاب کردم حالا معلمش عوض شده است و من این استاد را نمیخواهم چرا اینطوری میکنند و بدون اینکه بگن استاد را عوض میکنن میشود بهشون بگیم همون استاد اولی را بهمان بدهند خواهشا فوری بگید
ممنون
خداحافظ