بحث راجع به فصول شد گفتم چیزایی که میدونم بگم اخه من سال دومم میشه امسال برای کنکور
در مورد دیفرانسیل
فصل 1 پارسال هیچ تستی در کنکور ازش نیومد خود فصل هم یه جورایی پایه هست که دیگه باید بلد باشید قدر مطلق چیکار میکنه نمیکنه.... یه 30 تا تستم بزنید که حله
فصل 2 تا اونجایی که میدونم از دنباله 1 تست و از سری یک تست میاد در مورد دنباله اکثرا همگرایی میاد که یعنی باید حد بلد باشی به نظر من بخش اسونی هست میمونه سری که به نظر من خیلی سخته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و من یکی که روش وقت نمیزارم منظورم از وقت گذاشتن اینه که به جای این که بشینم 100 تا تست بزنم 50 تا میزنم وقت اون 50 تا رو به یه فصل دیگه میدم کلا هیچ وقت یه بخش کنار نزارید خدا رو چی دیدید شاید تست از اون فصل از نوع گلابیش تو کنکور اومد
فصل 3 حد و پیوستگی که تو سوم خوندید اگه معلمتون درست حسابی بوده یا اصلا خودتون تستی تو سال سوم خوندید پس هیچ چیز جدیدی نداره یه تعریف حد هست که خیلی اسونه
فصل 4 و 5 مشتق هست که یه بخش هایی مشترک با سوم یه چیزایی هم جدید هست که خوب باید روی این دو فصل وقت گذاشت از مفهومی خوندن بگیر (یعنی یه کتاب تریپ رمزینه بخونی !! ) تمام تمرین های کتاب درسی حل بکنی تست های کنکور های سال های گذشته رو بخوری و حتی وقت کردی تالیفی هم بزنی اگه این کارا رو بکنی که سخت هم نیست به خدا یه ذره همت میخواد که ما پارسال نداشتیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فصل 6 انتگرال که من پارسال نخوندم نمیتونم نظری دربا ره اش بدم فکر کنم 4 5 تایی هم ازش تست اومده بود
در مورد هندسه تحلیلی
در مورد تحلیلی من به این نتیجه رسیدم که حتما باید تست هاش تو کنکور جواب بدی چون اکثرا هندسه پایه نمیزنن و وقت روی تحلیلی میزارن و وقتی اونا تحلیلی بزنن و تو نزنی عقب میوفتی به هیچ وجه هم به پایه ربط نداره و فقط فرمول حفظ باید بکنی با تست تمرین کنی من که تنها با حفظ کردن فرمول هاش تستاش تو کنکور زدم
گسسته
گسسته هم ربطی به پایه نداره یه احتمال که اونم فکر نکنم کاری داشته باشه حتما همتون شنیدید که نظریه اعداد سخت بله سخت هست ولی با حل تست مخصوصا از روی گاج تستاش میشه هلوووو
دیدم بیکارم گفتم یه چیزی بنویسم شاید به دردتون بخوره خواهشن نزارید خودتون اینارو تجربه کنید بلکه از تجربیات دیگران استفاده کنید که سال بعدش مثل من اینجوری بیکار نمونید !!