ای بیتربیت!نقل قول:
به من سلام نمیکنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ای بیتربیت!نقل قول:
به من سلام نمیکنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجایی دختر؟:دینقل قول:
خوبی؟
سلااااااااااااااااام کیمیا جوووووووووووووون
دوستان توجه كردين كلا" چندصفحه اخر سلام واحوالپرسي ؟؟ :دي
ني ني امضام خوشمله ؟؟؟
يا الله..........
آخ ببخشيد خواهر تاپيكو عوضي اومدم.
فداشنقل قول::31:کد:http://forum.p30world.com/images/New-smile/N_aggressive%20(4).gif
برگرد عقب دوربزن :27::27::27::27:نقل قول:
ديگه چرا كد اينو ميذاري :31:مسخره كردي اوا:27::27::27::27::27::27:نقل قول:
بحث چی شد؟؟؟
:31:نقل قول:
آخه اسمت و یادم رفته..
تو جیگری، سلام سلام، 100 تا سلام.:10:
می خواستم بدونی کدش چیه:21:نقل قول:
===
عاطفه جون واقعا که:13: از تو بعیده:41: چرا پس اسم منو یادت نرفته؟:31::27::21: خوبی؟:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا تو یکی رو خفه نکنه که خیلی حیفی..
تو چطوری چراغ روشن؟ :d
کی؟:31:نقل قول:
کی با کی بود الان کلا؟:31: آی ام گیجینگ ناو
بچه ها امضای جدید من چطوره؟
بچه ها یه بحث جدید باز کنین
نظرتون چیه؟
امضات خیلی قشنگه عزیزم.:40:نقل قول:
راستی خانوما پسر ها رو هم تو بحثتون راه میدید؟!(شاید بتونیم کمکتون کنیم):10::46:
امضات؟هم شهریار قنبری و هم فروغ:40:نقل قول:
فدات عزیزم
میگم شماها ولنتاینتون رو چه جوری میگذرونین؟
مثل اینکه کسی ما رو تو این تاپیک تهویل نگرفت!!!
:41::41::41::41:
آره؟:27:نقل قول:
درست حدس زدی، منظورم همون آوا بود که دکمه هاش تو فروم کار نمیکنه:31:
امضات خیلی خوشگله، مبارکه:10:نقل قول:
سلام..نقل قول:
دوست عزیز آقایون نمیتونن اینجا پستی بزنن.
لطفا رعایت کنید.
ممنون از محبتتون.:11:
سلامنقل قول:
من می رم کافی شاپ:31::31::31::31::31::31:
بچه ها بیاین آمارگیری! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جا چند نفر عاشقن؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به همراه چه کسی آیا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلامنقل قول:
همراه با:40::40::40::40::40::40:
با یک جفت چشم رنگی می رم.......موسیقی متن پایپون
سلام سلام صد تا سلام
دوستان عاشق، حالا چی خریدین؟ هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم:31:
پیشاپیش happy valentine's day
:20:
سلامنقل قول:
این کادو ولنتاین هم عجب دردسری شده ها
این خواهره من و دوستاش حدود سه هفته است دارند می گردن
خوارهم که یک عطر لانکوم خریده
دوستاش هم یکیشون یه ساعت و عروسک و شکلات
یکی دیگه شون یه ست عطر گرلاین
یکی دیگه از دوستاش هم عطر با کلی شکلات و گل
نقل قول:
بعد خودت چی خریدی اونوقت؟:31:(یکی نیست بگه بچه پرو به تو چه؟ فضول کادو مردمی؟:31:)
ما که هر کی رو دیدیم عروسک خریده(از دوستان و آشنایان و اینا)
یکی نیست بگه آخه کدوم پسری از این شاسخین قرمزا می زاره تو اتاقش که تو می ری می خری:31:
نقل قول:
سلام
می دونی چیه به نظره من ادم باس یه ریزه تنوع بده بهقصیه
درسته هدیه های معمول عروسک و شکلات و گل و این جور چیزهاست..اما تنوع هم خوبه
من یه سری چیز خریدم که اون یک جفت چشم رنگی وقتی می خواد بخوابه،وقتی بیدار می شه دست و رویش را می شوره،چایی واسه صبحانه می خوره و خلاصه اغلب کارهایی که می کنه یاده من باشه(یعنی یه چیزی باشه که ببینه یادمه من بیفته)
:31::31:
سلام عزیزمنقل قول:
خوبی سلماز جان
ورودت رو تبریک میگم :46:
امیدوارم که در کنار دوستان بهت خوش بگذره :10:
سلام به همه دوستان گلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبید همگی
خوش میگذره ؟
چه خبر از کجا
من همیشه گفتم سلیقه ی عسلی تو خرید کادو تکه تکهنقل قول:
خوش به حال اون یه جفت چشم رنگی
چه چیزای جلبی خریدیا
اگه تونستی لیست کاملو پ.خ کن برام، بعدا لازم می شه:31::31::46:
به به.. همه عاشق بیدید که...
خوش باشید.
به جای منم که عاشق نیستم خوش باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خانم های عزییییییییییییییییییییییی ییییییییز
همگی خسته نباشید
لفطن همکاری کنید ببینیم به دوستامون چی بگیم واسه رفیقاشون بخرن واسه ولنتاین
ما که قرار نیست مال این بزغاله ها(منظورم جمیع پسرا بود) باهاشون رفیق شیم و چیزی بخریم
لا اقل به اون بلا نسبت بی اعقلها که التماس دعا دارن کمک کنیم!
حرف جالبی نبود:13:
اه پس با من نیستی چون من الان دکمه هام تو فروم کار میکنه:31: ببین:40:..:21:...الان اون آواهه هستم که با سرچ آوا مشکل داره..اگه اینم حل بشه که عالی میشه:31:نقل قول:
من بد نیستم تو خوبی؟:10:
به به مژگان جان...:46:...به سلامتی:10:...نقل قول:
منم فکر کنم 25 بهمن که مصادف است با پنج شنبه برم کافی شاپ:46::8::5:>>>> هات چاکلت با طعم تنهایی:40::46::31:
خوش بگذره:46:
چرا تهمت میزنی> ما هم عاشق نیستیم خب:31: به به میبینم که تو هم یه فروردینی نا عاشقی:10::31:نقل قول:
اينها هم يك سري پيش نهادات از طرف گروه ايران ايران واسه ولنتاين هست شايد به دردتون بخوره
روز ولنتاین چه میکند دخترا و پسرا؟
در بیشتر کشورهای دنیا ، دختر و پسرایی که با هم دوست هستن یک بسته شکلات بهم کادو میدن. همونجور که میدونید شیرینیها باعث ایجاد شادی میشن و شاید علت اینکار هم از قدیما این بوده باشه. اما در ایران معمولا چند شاخه گل، یک عروسک خرس کوچولو ، یه قلب (ازین پفکی ها) و یا چیزی شبیه این هم بچه ها برای همدیگه میخرن. سعی کنید کادویی که میخرید یکمی سلیقه هم توش باشه. همیشه پول خرج کردن راه ابراز عشق نیست. یکمی سلیقه میتونه کادوی شما رو برای کسی که دوستش دارید جذاب تر کنه .
و اما پیشنهادات ما برای خرید کادو (خطاب به دختر خانم ها):
- پسرها معمولا از عروسک خوششون نمیاد. سعی کن پسرونه فکر کنی.
- اول به تیپش نگاه کن ، بعد براش کادو بخر
- قیمت کادو خیلی مهم نیست. سعی کن یه چیزی برای بخش که بتونه استفاده کنه. البته در حالت عالی یک شاخه گل و یک بسته شکلات کافیه ، اما اگه خواستی کادوی دیگه ای براش بخری گفتم که نگی نگفتی.
اين نكته باحالي بود ها واقعا بعضي ها فقط تو فكر اين هستند مثلا كادو زير 30 يا 40 نشه به نظرم تناه يك فرد خيلي مادي و عقده اي مي تونه اين جور فكر كنه
- نوشتن یک نامه تو کاغذ بهمراه چند تا گلبرگ گل سرخ خشک شده یا تازه، میتونه خیلی عشقولانه باشه
يك جورايي مسخره مي باشد به نظر من
- اولین آهنگی رو که با هم باهاش خاطره دارین میتونی رو نوار یا CD براش بخری.
اين به نظرم خيلي ايده با حاليه
- بچه ها حواستون باشه که شکلاتی که میخرید بیش از 70 درصد کاکائو نداشته باشه.(روی شکلات های خارجی نوشته) شکلات هایی که بیش از 70 درصد کاکائو دارن تلخ و گاهی ترش هستن و برای خوردن با مشـــروبه ! نه چایی. بنابراین همیشه گرون تر بودن دلیل بهتر بودن نیست.
اينم نكته خيلي خيلي مفيدي بود ها
و پیشنهادات ما برای خرید کادو (خطاب به آقا پسرها):
- اول از همه اینکه یک شاخه گل فراموش نشه لطفا
بسيار نكته مهمي است . بايد خيلي بي ذوق باشه طرف بياد روز ولنتاين ديدن ادم بدون دسته گل
- از خرید گلهای گلایل و مانند آن که باعث خنده دوست های دوست-دخترتون میشه جدا خودداری کنید. گل سرخ و رز کفایت میکنه.
- یک بسته شکلات کوچک ، ترجیحا مغزدار !
- یک بسته جوراب صورتی ، یا قرمز میتونه سورپرایز خوبی برای کادوتون باشه
يك جورايي مسخره مي باشد ها
- بسته بندی کادویی که هدیه میدین خیلی مهمه. این نشون میده که شما چقدر برای دوست-دخترتون وقت گذاشتین.
- از خرید عرسک های بزرگتر از قد دوست جونتون جدا خود داری کنید. نمی گید چجوری باید اون عروسک رو ببره خونشون ؟ تازه اگه با ماشینتون هم برسونیدش ، ممکنه یوقت بابایی یا مامانی یه سوالی ازش بپرسه که مجبور شه بگه این عروسک رو مریم جون بخاطر تولد پارسالش بهش کادو داد (که اونام عمرا باور کنن)
- این روزها خرید شمع های خوشگل و رنگی خیلی مد شده. یه دونه شمع هم کنارکادوتون باشه.
- کارت تبریک دست ساز ! این نشون میده که چقدر دوستش دارین و خودتون براش یک کارت تبریک درست کردین. چند تا جمله عاشقانه هم لطفا پشتش ضمیمه شود.
ديگه خيلي ايده ال فكر مي كنند بعضي ها هم كو همچين پسر هنرمندي اخه
- سعی کنید روز ولنتاین یک جای متفاوت با هم قرار بذارید. کافی شاپ دیگه خیلی تکراری شده . پارک جمشیدیه ! یا یه جای جنگلی میتونه جای خوبی برای جشن گرفتن روز عشق باشه.
اينم فوق العاده نكته قشنگ و درست و به در بخوريه اما جنگل از كجا گير بيارن اخه ؟!!!!!!!!!
میبینم که سلام من جواب نداشت !
ولی اشکالی نداره
دوباره سلام !
به نظر من اگه برای عشق واقعیتونه که هیچ بخرید هرچه بیشتر بهتر :20:
ولی نه اگه از این دوستیای ... هست ماجرا، به نظر من این خرج اضافه بید :13:
مخصوصا برای کسایی که چند تا دوست پسر دارن!!!:18::27:
گیر نیارن خودشون میسازننقل قول:
اينم فوق العاده نكته قشنگ و درست و به در بخوريه اما جنگل از كجا گير بيارن اخه ؟!!!!!!!!!
از بس منتظر میمونن که زیر پاشون خود به خود جنگل سبز میشه ! :27:
:20:سلام
كسي جواب نمي دهد
نننننننننن
اهايييييييييييييييييييييي يييييييييي
كسي نيست