اقا کسی تا بحال با این خطا مواجه شده ؟ چه جوری برطرف میشه؟
ERROR :DD3D30
صفحه اول رو خوندم ولی متوجه نشدم .
Printable View
اقا کسی تا بحال با این خطا مواجه شده ؟ چه جوری برطرف میشه؟
ERROR :DD3D30
صفحه اول رو خوندم ولی متوجه نشدم .
دوستان gta iv نميشه با سرويس پك 2 نصب كرد؟ آخه نميخوام ويندوز عوض كنم. لطفا راهنمايي كنيد
من با SP2 بازی میکنم.نقل قول:
دوستان gta iv نميشه با سرويس پك 2 نصب كرد؟ آخه نميخوام ويندوز عوض كنم. لطفا راهنمايي كنيد
آقا اگه میشه نحوه پچ رو برام بگید.
ممنون میشم.
چرا اینجا جوابه منو نمیده کاش تو یه انجمن دیگه ثبت نام می کردم
اين كارارو با دقت بكن بعد حال كن..نقل قول:
start > run > type “regedit”
2: (Make a backup of your registry (just in case
3: "Browse to "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\C ontr ol\Windows
4: Modify the value of "CSDVersion" from "0x00000200" (SP2) to the Windows XP SP3 value of "0x00000300"
5: Close registry editor.
6: Reboot
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان می خواستم بدونم آیا هیچ راهی نیست که بشه با گرافیک gta iv ati x1050 رو بازی کرد؟
اقا چرا کسی به داد من نمیرسه ؟
موقع اجرا این ارور رو میده DD3D30
فقط خواهشا نگین که سیستم باید ریست بشه که تا حالا 40000000 بار ریست شده و مشکل حل نشده
من این گرافیکو خیلی نمیشناسم ولی فکر کنم نمیشه.چقدر ram داره.256؟512؟نقل قول:
باید DirectX3D رو نصب کنی.احتمالا تو خود دی وی دی داشته باشه.نقل قول:
خب تو اگه پچ رو نصب کنی دیگه بازی اجرا نمیشه.بعد باید 3 تا فایل کرک رو تو محل نصب بازی کپی کنی.هنوز 6 تا پست دادی خسته شدی؟؟؟نقل قول:
بابا اصلا این کارا نداره.من راحت رو SP2 نصب کردم.یک پچم روش.راحت!!!نقل قول:
نباید تو بد ترین انجمن جهان ثبت نام می کردم
سلام .........
من بازی رو روی ویندوز 7 ریختم وقتی وارد بازی میشم همه ی قسمت های اول بازی ( لوگوها و نوشته های اولش ) رو نشون میده اما منوی بازی رو نشون نمیده وفقط یه صفحه ی سیاه میآد .......... باید چیکار کنم ؟!
ضمنا من قبلا اینو روی xp sp3 اجرا کردم ............
ممنون .........
سلام خسته نباشید
موقع بازی دوربین دور خودش میچرخه بازی هم کمی کند اجرا میشه میخواستم هم در مورد چرخش دوربین هم در مورد کند اجرا شدن بازی کمکم کنید
اینم سیستمم
vga : ati 4670 1gb
ram : 3gb
cpu : intel 450
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
اگه CPU تک هسته ای باشه خوب همینطوری افت فریم شدید خواهی داشت به اندازه ای که نتونی بازی کنی. و اما مشکل سرگیجه دوربین (حالت مستی) این به خاطر کرک نا مناسبی هست که استفاده می کنی شما پچ 1.03 رو بگیر و کرکش رو بریز دیگه مشکل سرگیجه نخواهی داشتنقل قول:
از پچ سوم و كرك مخصوصش استفاده كن حله :46:نقل قول:
سلام...نقل قول:
وقتی اون صفحه ی سیاه میاد دکمه ی Esc روی کیبرد رو بزن درست میشه...
نقل قول:نقل قول:
دادا من برنامه ی DirectX3D رو نصب کردم اما بازم همون خطا رو میده
فیلمهای اول بازی رو چه جوری حذف کنیم که دیگه نیاد.؟
ا.نا رو نباید حذف کنی چون ممکنه بازی با ارور مواجه شه.نقل قول:
پچ چهارم بازی بهتره یا پچ سوم؟ کرک پچ چهارم کسی داره؟
اگه منظور همون پچ 1.4 هست آره دارم.نقل قول:
پچ چهارم بازی بهتره یا پچ سوم؟ کرک پچ چهارم کسی داره؟
خب 4 بهتره چون بازی رو خیلی روون میکنه.تنظیمات گرافیکش هم کاملتره.نقل قول:
پچ چهارم بازی بهتره یا پچ سوم؟
نقل قول:
ممنون ..
فقط یه سوال دیگه : من سیو های قبلی مو با این جدیدا ریپیس کردم ولی بازم سیوی های قبلیم نیومد ..
من 3 تا فایل که از قبل داشتم رو ریختم جا جدیدا یکی XLIVE و دوتا Rockstar Games یکی توی مای داکیومنت و یکی دیگه هم توی local حتی اسم اوون قستمت هم اوی منوی لود بازی هست اما وقتی میزنم روش از اونجا شرو نمیشه و از اول میآد ............
بنظرتون مشکلش چیه ؟!
ممنون :11::11::11:
مرد حسابی من که جوابتو دادم.:29:نقل قول:
نباید تو بد ترین انجمن جهان ثبت نام می کردم
RAM:1gigنقل قول:
VGA:512
فکر میکنی بشه؟
یعنی هیچ کس نیست به من کمک کنه بازیو اجرا کنم؟
خودتون نصب کردید دارید حال میکنید.من بدبخت اینجا در کفم.
ببینید این eror چی میگه بابا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستان گفت که مشکل از اینه که موقع اجرا تو اینترنت بودی.ولی باز نصب کردمو همین ارور رو میده.
یکی دیگه هم که گفت ببین یوزرت admin ?
از کجا بفهمم admin?
من اینو پارسال تموم کردم رو ویستا هیچی پچ یادمه روش نصب نمی شد ... این چه مشکلی داشت ؟ هی می گفت مطمئن بشید بازی نصبه بعد !!!!
رو 7 کار می کنه (آخه دوباره هوس کردم :دی)
نقل قول:نقل قول:
دادا من برنامه ی DirectX3D رو نصب کردم اما بازم همون خطا رو میده
ببین یه سری مشخصات بهت میدم شاید به خاطر اینا باشه:
1.من اصلا هیچ پچی رو نصب نکردم ها
2.کرک بازی همون کرکی که تو دی وی دی بود
3.روی ویستا 32 بیتی نصب کردم
4. مشخصات سیستمم اینه:
CPU:intel core i7-920
RAM:6 gig
VGA:nVidia GeForce GTX 260
5.تعداد دی وی دی ها 4 تا بود اخه شنیدم 6 تایی هم داره
خوب کارتت چیه ؟ ما 512 6200 داریم 512 285 هم داریم :دینقل قول:
رم کم میاری حداقل 2 گیگ توصیه میشه
تو لیست ارور ها چک کن ( ماله دایرکت ایکس باید باشه )نقل قول:
موقع اجرا این ارور رو میده DD3D30
پاور بدبخت رو سرویس کردی که :دینقل قول:
40000000 بار ریست شده و مشکل حل نشده
پس یعنی بیخیالش شم؟نقل قول:
سلام .....
من بازی رو دوباره امروز نصب کرد م! ( تاپیکو دیدم حوس کردم ! )
من سیو های قبلی رو با این جدیدا ریپیس کردم ولی بازم سیوی های قبلیم نیومد ...
من 3 تا فایل که از قبل داشتم رو ریختم جا جدیدا یکی XLIVE و دوتا Rockstar Games که یکیش تو یمای داکیومنت و یکی دیگه هم توی local
حتی اسم اوون قستمت های یی که قبلا بازی کردم و سیو کردم توی منوی لود بازی هست اما وقتی میزنم روش از اونجا شرو نمیشه و از اول میآد ............
بنظرتون مشکلش چیه ؟!
ممنون ............:11::11::11:
احتمال 95% اجرا میشه.نقل قول:
RAM:1gig
VGA:512
فکر میکنی بشه؟
تو پست بعدی بخون...
SYSTEM REQUIREMENTS
plus DirectX 9
plus Microsoft .NET Framework 3.5
Minimum Hardware Requirements:
Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
Memory: 1.5GB
Free Hard Drive Space: 16GB
Video Card: 256MB NVidia 7900 / 256MB ATI X1900
DirectX 9 compatible Stereo Sound Card
Keyboard
Mouse
Recommended Hardware Requirements:
Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
Memory: 2GB (Windows XP) 2.5GB (Windows Vista)
Free Hard Drive Space: 18GB
Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870
DirectX 9 compatible Surround Sound Card
Keyboard
Mouse
از تو کنترل پنل ببین.نقل قول:
از کجا بفهمم admin?
تو User account ببین Limited هست یا Admin.
همین مشکله.بچه ها نوشته بودن یا تو 7 یا XP SP3.بازم من تو SP2 نصب کردم ولی تو ویستا فکر نمی کنم بشه.نقل قول:
3.روی ویستا 32 بیتی نصب کردم
حد اقل 1.5.با این حال شاید بشه.مثلا رزولوشن رو کم کنه.ولی اجرا میشه.نقل قول:
خوب کارتت چیه ؟ ما 512 6200 داریم 512 285 هم داریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رم کم میاری حداقل 2 گیگ توصیه میشه
سیو ها خراب شده.ان جور مشکلا زیاد پیش میاد.من خودم گرید رو تا نصفه رفتم بعد ویندوز عوض کردم دیگه نیومد.نقل قول:
سلام .....
من 3 تا فایل که از قبل داشتم رو ریختم جا جدیدا یکی XLIVE و دوتا Rockstar Games که یکیش تو یمای داکیومنت و یکی دیگه هم توی local
حتی اسم اوون قستمت های یی که قبلا بازی کردم و سیو کردم توی منوی لود بازی هست اما وقتی میزنم روش از اونجا شرو نمیشه و از اول میآد ............
بنظرتون مشکلش چیه ؟!
ممنون ............ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با رم 2 بعضی وقت ها بد جور تیک میزد.نقل قول:
پس یعنی بیخیالش شم؟
پچ رو که نصب کردم درست شد.تو هم بیخیال نشو. پچ رو روش نصب کن انشاا... درست میشه...
iog عزیز مگه در قسمت سیستم مورد نیاز بازی ویندوز ویستا سرویس پک یک توصیه نشده بود ؟؟؟؟؟؟
درضمن شما با xp sp2 بازی کردی ؟؟ واقعا میشه بازی کرد؟
من این همه پول ویندوز اورجینال دادم رفت رو هوا
بیخیال نشدم و بازی رو نصب کردم این ارور رو میده(dd3d50) حالا لطفا بگید چیکار کنم:question:نقل قول:
بچه ها سلام .من گرافیکم یک گیگ 9600 هسستش ام بازی gta iv و قتی رو اجرا میکنم میرم تو بازی اما هیچی معلوم نیست.لطفا اگه میدونید کمکم کنید
برادر IOG شما که تاپیکو ترکوندی جواب مارو هم بده ........!نقل قول:
ممنون .........:11::11:
سلام بچه ها من وقتی بازی میکنم بعد از 10 دقیقه. بازی با افت فریم شدیدی رو به رو میشه میدونید مال چی هست ؟ نمیدونم شاید بخاطر اینه که gpu یا cpu پیش از اندازه داغ میکنه! شما نمی دونید این مشکل رو چطوری حل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا متاسفم واستون یه مسلمون پیدا نشد جواب مارو بده مثه اینکه اینجا همه رفقا جواب همدیگرو میدن دو دفعه مشکلمو گفتم هر روز اومدم تو سایت ببینم کسی جوابمو داده یا نه ولی اصلا انگار اونا تو یه دنیای دیگن نوشته های مارو نمی بینن....... بد بختی نمی تونیم پیغام شخصی هم بفرستیم تا حداقل از اون بنده خدایی که این تاپیک رو شروع کرده مشکلمو بپرسم . اینارو گفتم واسه اونایی که مثه من مشکل دارن با هزار بدبختی اومدن این سایت رو پیدا کردن دو ساعت ثبت نام کردن تا بلکه مشکلشون حل بشه ............... ولی بدونید اینجا مارو تحویل نمیگیرن فقط وقتمونو میگیرن......................
پچ ریختی یا نه؟!
اگه نریختی بریز حتما" درست میشه...
:46:نقل قول:
برادر IOG شما که تاپیکو ترکوندی جواب مارو هم بده ........!
یعنی تمام ماموریت ها از اوله؟نقل قول:
نوشته شده توسط hossein question [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .....
بنظرتون مشکلش چیه ؟!
ممنون ............ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ اروری نمیده؟
چون من تو گرید همین مشکلو داشتم.ولی ارور میداد.
من فکر میکنم GTA IV چند فایل دیگه داشته باشه که همراه با سیو ها نباشه ولی سیو ها بهش احتیاج داشته باشه.بهترین کار اینه که سیو ها رو از اینترنت دانلود کنی.
من هم همین مشکلو داشتم.کلا این بازی برای XB360 هست و برای سخت افزار PC مناسب نیست اما با دانلود پچ 1.4 این مشکل شما رفع میشه.نقل قول:
سلام بچه ها من وقتی بازی میکنم بعد از 10 دقیقه. بازی با افت فریم شدیدی رو به رو میشه میدونید مال چی هست ؟ نمیدونم شاید بخاطر اینه که gpu یا cpu پیش از اندازه داغ میکنه! شما نمی دونید این مشکل رو چطوری حل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها لطف داشتن تو پست های قبلی گذاشتن لینکشو.
آواتارت داد میزنه خودتم داد میززنی:41:نقل قول:
واقعا متاسفم واستون یه مسلمون پیدا نشد جواب مارو بده مثه اینکه اینجا همه رفقا جواب همدیگرو میدن دو دفعه مشکلمو گفتم هر روز اومدم تو سایت ببینم کسی جوابمو داده یا نه ولی اصلا انگار اونا تو یه دنیای دیگن نوشته های مارو نمی بینن....... بد بختی نمی تونیم پیغام شخصی هم بفرستیم تا حداقل از اون بنده خدایی که این تاپیک رو شروع کرده مشکلمو بپرسم . اینارو گفتم واسه اونایی که مثه من مشکل دارن با هزار بدبختی اومدن این سایت رو پیدا کردن دو ساعت ثبت نام کردن تا بلکه مشکلشون حل بشه ............... ولی بدونید اینجا مارو تحویل نمیگیرن فقط وقتمونو میگیرن......................
حالا بگو ببینم سوالت چی بود؟:20:
خب شما باید DirectX3D رو نصب کنید.سعی کن جدید ترینشو بریزی.اگه مثلا 49 رو داشته باشه ولی 50 رو نداشته باشه بازم ارور میده.نقل قول:
بیخیال نشدم و بازی رو نصب کردم این ارور رو میده(dd3d50) حالا لطفا بگید چیکار کنم:question:
یعنی چی هیچی مهلوم نمیشه.سیاهه یا رنگا قاطین؟نقل قول:
بچه ها سلام .من گرافیکم یک گیگ 9600 هسستش ام بازی gta iv و قتی رو اجرا میکنم میرم تو بازی اما هیچی معلوم نیست.لطفا اگه میدونید کمکم کنید
دوست عزیز شما ظاهرا متوجه نیستی بازی GTA IV فوق العاده سنگین هست. اینکه شما با این سیستم مشکل لود تکسچر دارید کاملا طبیعی هست من با این سیستم توی کمترین رزولیشن (640 در 480) و کمترین تنظیمات و در حالت windowed بازی می کنم بعضا می بینی افت فریم هم دارمنقل قول:
این سیستم منه :
cpu من : Athlon +6000 x2 3.10 GHz
رم 2 گیگ
VGA من: GeForce 8600 GT 512
تازه cpu شما مگه تک هسته ای نیست؟
با CPU تک هسته ای خوابش رو هم نمیبینی بدون مشکل و افت فریم و لود تکسچر بتونی بازی کنی.
در آخر باید بگم شما ما رو محکوم نکن شما اون پست اول رو می خوندی متوجه میشدی سیستمت برای اجرای این بازی ضعیفه حالا VGA خوبه ولی رم و cpu شما پایینه البته اگه تک هسته ای هست.
اگه می خوای این بازی رو انجام بدی یا XBox360 بگیر یا یه حال اساسی به سیستم بده
موفق باشی.
از جناب IOG خواهش می کنم این عادت دادن پست های متوالی در بازه زمانی کم رو بذارن کنار. (قبلا هم تذکر دادم که این برخلاف مقرراته)
بله میآد از اول !نقل قول:
نه از اول بازی میکنم ! ممنون .......
کمترین رزولوشنش که 800x600 هست!!!نقل قول:
دوست عزیز شما ظاهرا متوجه نیستی بازی GTA IV فوق العاده سنگین هست. اینکه شما با این سیستم مشکل لود تکسچر دارید کاملا طبیعی هست من با این سیستم توی کمترین رزولیشن (640 در 480) و کمترین تنظیمات و در حالت windowed بازی می کنم بعضا می بینی افت فریم هم دارم
تازه مگه میشه Windowed اجراش کرد؟
...............................................
شما تو 800x600 تیک میزنه؟
دوست عزیز من فقط به بچه ها جواب میدم و جواب دادن به بچه ها برخلاف مقررات نیست.به علاوه بازه زمانی کم یک کمیت نسبی هست.از نظر هرکس این عبارت یک معنی میده.از 5 دقیقه بگیر تا 2 ساعت.من در مدت 1.5 تا 2 ساعت تو اینترنت هستم.نقل قول:
از جناب IOG خواهش می کنم این عادت دادن پست های متوالی در بازه زمانی کم رو بذارن کنار. (قبلا هم تذکر دادم که این برخلاف مقرراته)
وقتی کسی به بچه ها جواب نده من جوابشونو میدم.