کسی از دوستان عکسی از ghost بدون ماسک نداره ؟
Printable View
کسی از دوستان عکسی از ghost بدون ماسک نداره ؟
خب اگه ماسك داشت كه ديگه Ghost نبود جيگر!
نقل قول:نقل قول:یه 10 تا دیگه هم بفرستنقل قول:
بابا mctavish که توی MW خیلی مهم بود همش ما در همین نقش بودیم(بیشتر مواقع) در ضمن درجش SGT بود توی MW اما تو MW2 CPT شد!!!!
من این JOY STICK رو دارم اما نمی تونم توی بازی های shooter اول شخص مثل همین COD ازش استفاده کنم تو فیفا می شه اما تو shooter نمی شه تمام دکمه هاش رو از کنترل پنل چک کردم سالم هست درایورش رو هم نصب کردم اینم عکسش هست
یکی کمک کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی از بازی های pc هیچ نوع جوی استیکی رو ساپورت نمیکنن.نقل قول:
بچه ها کسی می دونه این مپ های جدیدی که اومده رو از کجا می شه پیدا کرد و چطور می شه روی Xbox نصب کرد؟
Map براي XboX!????????
دو حالت داره:نقل قول:
1- توی live باید بخریش که احتمالا گرون هم هست
2-از قسمت دانلود مپ خود بازی دانلود کنی که احتمالش خیلی کمه
عجب توپه !!!
دیشب رفتم هم MW 2 رو گرفتم هم BF (BC) 2 ؛ فعلا MW 2 رو دارم بازی می کنم ، تمومش کنم برم سراغ Battle Field 2 ؛ عجب گرافیک خفنی داره BF ؛ خلاصه اینکه پارسال سال خیلی خوبی واسه بازی های جنگی بود ، آدرنالین جنگم رفته بالا الان : دی
از xbl می شه خرید اما قیمتش 50 دلاره!نقل قول:
توی بازی هم فکر نمی کنم بخشی برای دانلود مپ داشته باشه.
در ضمن من xbox آرکید دارم یعنی هارد نداره.
قیمت مپ پک 15 دلاره
بله شما درست می گید. من چون سریع خوندم fifteen رو fifty دیدم!:31:نقل قول:
اگه می شه جواب سوالم رو هم بدید.کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Modern_Warfare_2#Downloadable_content
هارد نداره نمی تونی بگیری یعنی فکر نکنم :دی
این دسته رو روی یک کنسولی امتحان کنم کار می کنه؟نقل قول:
مثلا ps3 چون دسته ی usb می خوره بهش
تمام دکمه هاش کار می کنه؟
باید سازگار باشهنقل قول:
شرکت های زیادی هستند که برای کنسول ها لوازم جانبی تولید میکنن بعضی مدل ها pc رو هم ساپورت میکنه
معمولا دسته های xbox 360 ساخت شرکتهای دیگه روی pc هم جواب میده
بروشور همراهش چیزی نگفته؟
اگه کار کنه دکمه هایی که تو کنسول تعریف شدن کار میکنه. شاید دکمه های دیگه حالت ترکیبی داشته باشن مثل کنترلر مخصو SF IV
با درود
با توجه به این که بازی برای سینگرپلیر پروفایل نمیسازه ایا امکانش هست که همزمان دو نفر این بازی را انجام بدن
من الان نصفه های بازی هستم و برادرم میخواد از اول بازی کنه
نیو گیم را بزنه سیوهای من پاک نمیشه؟
نه پاک نمیشهنقل قول:
ولی اگه انتخاب مرحله رو انجام بدید که فکر کنم کارتون راحتتر باشه
چرا...البته فكر كنم ..؟
شما براي اطمينان فايل هاي پوشه Save رو بريز يك جا تا وقتي تو هم خواستي بازي كني باز سيو هاي اونو بردار و باز سيو هاي خودتو بزار...
مكافاته ديگه...
بهتره تو بازي رو تموم كني بعد اون بشينه از آول بازي كنه!
سلام دوستان من تو اکت سه مرحله ايندگيم که با قايق بايد يک قايق ديگه رو تعقيب کني ودر آخرش کاپيتان هليکوپتر دشمن رو ساقط ميکنه اونجاش که تموم ميشه بازيم ارور ميده
يک سوال ديگه اينکه چند مرحله ديگه بعد از اين تعقيب قايق مونده
در اونجا شما بعد از به هوش اومدن به دنبال جنرال شپرد میرید و با اون درگیر میشید و اون یه چاقو تو قلبتون میزنه بعد کاپیتان پرایس به کمکتون میاد و شما باید چاقو رو از تو قلبتون در بیارین و به سمت شپرد پرتاب کنید تا بمیره ودر اخر نیکولای خلبان هلیکوپتر میاد دنبالتون و پایان و دیگه هیچ مرحله ای نمیمونه ( البته یه مرحله موزه هست که الکیه ):27:نقل قول:
برای اون مرحله باید تمام تنظیمات گرافیک رو روی پایین ترین حالت بذارید تا ارور نده(ضد حاله ولی راهش اینه)نقل قول:
ایشون میگه ارور میده بعد شما مرحله رو براش توضیح میدی:31:نقل قول:
آقا کسی نمی دونه چرا سیستم Xbox live این بازی دو روزه خراب شده؟؟ مشکل از سرور بازیه؟ اعصابم خورد شده
بابا کلا قاط داره سیستم matchmaking ـــه MW2
خیلی اعصاب خورد کنه در عوض BC2 با یک زدن دکمه join وصل میشی سری به سرور مستقیم
اما MW2 باید وایسی 12 تا پلیر پیدا شه تازه سرعتم کم میشه
کجا تو قلبش میکنه؟؟؟:18: تو شکمش چاقو کرد اگر تو قلبش بود که مرده بودنقل قول:
درسته....ايشون احتمالاً بازيكنش فرازميني بوده تو قلبش كه خورده زنده مونده:31: شايد ورژنش فرق ميكنه بنده خدا!:31:نقل قول:
سلام آقا من بازيو زود تموم كردم اما تو اين especial ops همون قسمت سومش موندم.كه 5تا مرحله داره من 3تا شو اصلآ نميتونم برم مخصوصآ اونجا كه شما 1نفري و بايد جلوي 5wave دشمن بايستي همونجا كه هي خمپاره هم ميزنن.امرحلشم كه دشمن 1لباسايي پوشيده هر كدوم و بايد با ماشين گان 1خشاب روشون خالي كني تا بميرن.اين 2تارو موندم چه كنم.اون قسمت race رو با جت اسكي 3ستاره گرفتم اما... 1راه حل بگيد دوستان
لباس مخصوص خنثی کردن بمب و مین و ... هستشنقل قول:
چاره کار اسنایپ و نارنجکه
با اسنایپ که زدیش میوفته اونوقت چند تا نارنجک به سمتش پرتاب کن
بهترین راه اینه که این مرحله هارو 2 نفره بری که باید یه چیزایی دانلود کنی و یکم دردسر داره اگه خواستی بهم پیام بده راهنماییت کنمنقل قول:
دو نفره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مگه ميشه...
Special Ops اونم دونفره!:19:
بلهنقل قول:
انقدرم حال میده:31:
مخصوصا مراحلی که در حالت تک نفره خاموشن و فقط قابلیت دو نفره دارن فوقالعاده هستن
چجوری دونفره؟؟
جلل خالق به ما هم بگو بدونیم
باید کرک مخصوصشو دانلود کنی که احتمالا الان دیگه خراب شده!!نقل قول:
اگرم 360 یا ps3 داری می تونی با استفتده از دو دسته صفحه رو نصف کنی و هر نفر یک نصف صفحه رو در اختیار داره که با این که تصویر نصفه ولی چون آفلاینه حالش بیشتره:31:
این MW رو دیگه ول کنید تا تکنوگاد پچ بده فعلا:22: bad co. 2 بازی کنین که مولتیش مولتی اینو می خوره:7::3:نقل قول:
سلام
من تا اون مرحله که توی صحرا چاقو خورده بعد چاقو را در میاره یارو رو میکشه رفتم
آیا این مرحله آخره
چون بعدش میره تو یک موزه هیچ کاری نمیکنه
در درصد بازی هم زده 50 % تموم شده چطور مرحله آخره !!!!
چند تا از مراحل رو فقط در حالت co-op میشه انجام دادنقل قول:
کمپین و حالات داستانی تموم شدهنقل قول:
Special Ops و درجه های سختی بالاتررو باید انجام بدید
بله تهشه ولی شما میتونی بری توی موزه یک دکمه قرمز هست بزنی اونوقت همه مثل گاو میریزن سرت!:31:نقل قول:
آقا من چند تا سوال خیلی حالمو گرفته؟
یکی اینکه این بازی چرا اینقدر کوتاه بود زود تموم شد؟ با وجود چهارتا دی وی دی بودن و اینکه من روی hard بازی کردم از ورژن 5 که 2 تا دی وی دی بود مراحلش کمتر بود؟!!! 12 ساعته تموم شد. دیروز تا صبحی.
بازی من که مشکل نداره؟؟؟!!
یکی دیگه گرافیکش هم از world at war پایین تر بود؟!!!
نه؟؟