resco explorer رو نصب کردی دیگه ؟نقل قول:
یه ریجیستری ادیتور داره میری به این مسیر
HKM LM
hardware
touch
بعد , down up click
رو جفتشون رو بکن 1000000
ریست کن
لذت ببر :21:
Printable View
resco explorer رو نصب کردی دیگه ؟نقل قول:
یه ریجیستری ادیتور داره میری به این مسیر
HKM LM
hardware
touch
بعد , down up click
رو جفتشون رو بکن 1000000
ریست کن
لذت ببر :21:
نمیشه اینترفیس امنیا رو به امنیا 2 یا HTC تغییر داد؟(مخصوصا امنیا 2)
برنامه برنامه samsung navigator هست؟خوبه؟
چند تا مشکل براي گوشي امنيام پيش اومده(ورژن رام jpid1):
1-فارسي ساز هم روش نصبه(گچپژ زو نداره)وفقط حروف عربي رو نشون ميده. وقتي اونو پاک مي کنم،حروف عربي رو مربع مربع نشون ميده.وقتي فارسي سازي که گچپژ رو هم ساپورت مي کنه نصب مي کنم.بازم حروف عربي رو مربع مربع نشون ميده.هارد ريست ميکنم به حالت اولش بر ميگرده.
2-اوايل بعضي از برنامه هارو مثلا فال حافظ رو تمام صفحه نشون ميداد،اما حالا ديگه حتي با هارد ريست کامل نشون نميده.دکمه هاي پايين برنامه رو نشون نميده.
3-آيکون کيبورد براي چند تا برنامه مثلا Engcalc نشون داده نميشه و در نتيجه نميتونم کليد رو وارد کنم.
4-برنامه NETCFv37 رو بايد روي مموري نصب کنم يا دوايس؟.من روي مموري 16 گيگ نصب کردم،آيا اين دليل مشکلات بالا نيست؟
5-برنامه resco explorer و powercad قبلا اجرا ميشد ،نميدونم چي شد که ديگه اجرا نميشه.اما پس از هارد ريست و نصب دوباره،حين اجرا ارور ميده و ميگه با ويندوزتون سازگار نيست.
6-برنامه اي هست که از فايلهاي سيستمي بکاپ بگيره؟
7-برنامه اي هست که مثل norton ghost و امثال آن از ويندوز موبايل هم ايميج بگيره؟
من فقط چند تا را ميتونم جواب بدمنقل قول:
اولا تمام برنامه هاي سيستمي و مهم بع غير از بازيها و برنامه هايي همچون gps ، همه اينها را در حافظه داخلي گوشي نصب كن
6- بله وجود داره
7- اينم فكر كنم باشه
و يا حداقل شبيه اين
برنامه sbp bakup را نصب كني متوجه ميشي
منرو x1 كه نصبش كردم حتي از تنظيمات گوشي نيز بكاپ گرفته بود
من می خوام i900 Omnia بخرم قیمتش هم 390هزار هست.
می خواستم بدونم گوشیه خوبیه؟
اصلی ترین مشکلاتش چیه؟(به خصوص با زبان فارسی برای اس ام اس)
کسایی که داشتن راضی هستن؟
تو این قیمت گوشی بهتری می تونم بگیرم؟
موقع خریدن باید چه چیزایی رو چک کنم؟(مثلا بعضیا می گن فقط آلمانی داره بعضیا می گن آنلاک شده بعضیا می گن آنلاک نشده و کلا این چیزا دیگه...)
اگه ویندوز موبایل می خوای نسبت به قیمتش گوشی خوبیه.ولی اگه سیستم عاملش و کلاس کاریش واست مهم نیست Samsung JETنقل قول:
.Samsung I8510.Samsung S8300.بقیه برند ها رو الان حضور ذهن ندارم.
برنامه عربی باید نصب کنی که حروف گچپژ رو نمیشه نوشت.
اونی که شما دیدی 390 هزار تومن گارانتی نداره وممکنه اصل نباشه. احتمال داشتن مشکلات (مثلا بعضیا می گن فقط آلمانی داره بعضیا می گن آنلاک شده بعضیا می گن آنلاک نشده و کلا این چیزا دیگه...) وجود داره.ولی اگه با گارنتی اصلی(پارس مایکروتل) بخری خیالت راحت تره و اصلا مثل بقیه گارانتیا بی در و پیکر نیست(نمایندگی رسمی سامیونگ در ایرانه) واگه حتی ساختمون شرکت رو ببینی متوجه منظورم میشی !!!!
اگه با گارانتی اصلی بگیری نیازی به چک کردن چیزی نیست !!!!
بازم اینو می نویسم
.
نمایندگان شرکت پارس مایکروتل(فقط فقط همین 3 تاست!!!!)
نمایندگی شماره (1)خیابان جمهوری.بین ولیعصر شیخ هادی .پلاک 64 تلفن:66497446-021
نمایندگی شمار(2)شهرک غرب مرکز خرید گلستان تلفن:88088070
نمایندگی شماره(3)خیابان ولیعصر.بالاتر از نیایش.رو به روی پارک ملت.برج ملت.طبقه همکف.واحد 45 تلفن:22021302-021
من خودم از شماره 3 خریدم
1.کابل TV قیمت متفاوت داره و اصلش حدود 10 الی 14 هزار تومان(7.8 تومنیش تقلبیه)
2.محاظ LCD هم با نصب از 1000 تا 3000 تومن و نمایندگی اینا رو نداره
3.شما می تونی می تونی کیف با مارک GOLLA بخری هم اسپرته هم شیک و متنوع هستش(جا واسه قلم و دستمال و هندز فری هم داره(من تو علاالدین اصلا ندیدم همه طبقه ها رو زیر و رو کردم) قیمتشم از 6 تا 8 هزار تومنه.
4.من پیشنهاد می کنم برای خرید اینا حتما بری پاساژ ایرانیان تو میدان ولیعصز.فروشگاه آشنا
5. 16 گیگ بگیر
بعد از خرید گوشیت رو ببر خدمات پس از فروش مایکروتل مجانی برات برنامه عربی و ورژن جدید WM6.1(بیرون هزینش 15 هزار تومنه) رو میریزه(کلا 1 ساعت طول می کشه) اگه بخوای برات GPS هم نصب می کنه اما پولیه ولی با کارت طلایی بهت تخفیف می ده اینم شمارش زنگ بزن آدرس دقیقش رو بگیر(طرفای سهروردیه) :84030-021
:5::10:
ممنون از جواب کاملتون که سوالاتی که نپرسیده بودم رو هم جواب دادید.نقل قول:
کلا دنبال پاکت پی سی هستم که دارم این رو میخرم.
منم دوست دارم با گارانتی اصل بگیرم اما 50 تومن گرونتره!
برنامه عربی که میگید گچپژ رو نشون میده؟
راهی برای نوشتنش نیست؟(i.e. من الان N72 دارم که گچپژ رو نمی نویسه اما نشون میده من یه بار با کامپیوتر روش گچپژ رو به صورت Template اس ام اس save کردم الان فقط کپی می کنم)
شما که گوشیتون رو بگیرید برای اینکه بتونید ورژن گوشیتون رو آپگرید کنید باید ویندوز جدید بریزی که اگه بلدی که هیچ و اگر نه می تونی یاد بگیری که دوستان(بهداد و امین و سعید جان) بهتر راهنماییتون می کنن و البته خطر نصب توسط خودتون ممکنه که گوشی DEAD بشه و بیرون من از یه جا پرسیدم گفت 15 تومن.نقل قول:
ولی گارانتی این کار رو براتون مجانی انجام میده و برنامه عربی رو هم براتون مجانی نصب می کنه.
اون برنامه عربی که نمایندگی واسه من ریخت گچپژ رو ساپورت می کنه.
راستی محافظ ال سی دی 30-40 هزار تومنی ه داریم که محافظ ال س دی واقعی اینا هستن. چون اصلا روش خش نمی افته.(محافظ ال سی دی رو با هر قیمتی که دوست داشتی حتما حتما بخر)
راستی مواظب قلمش باش که زمین نیافته .وقتی قلمش رو دیدی می فهمی چرا(چون حیفه)
در ضمن یه پک نرم افزاری ONE CLICK (به نظر من فقط همین یکی خوبه) هم بگیر که همه جور برنامه پاکت پی سی توش داره و حتی GPS با آموزش کامل نصب رو هم داره که من خودم ریختم. یا اینکه برنامه هات رو از اینترنت دانلو کن.
ارزش داره که 50 هزار تومن اضافه تر رو بدی چون بدن ازشون می کشی بیرون.و اگر خواستی با گارانتی اصلی بخری حتما برو نمایندگی ملت( خودت می فهمی چرا ).راستی الن قرعه کشی BMW هم داره.
ولی کلا نظر خودت مهمتره.
اگه خواستی برای گارانتی متفرقه یه پیغام خصوصی بده که بهت آدرس چند تا مغازه نسبتا مطمئن رو تو جمهوری بدم.:8:
مطمئني با 15 تومن گوشيهاي امنيا dead شده را درست ميكنند ؟
اخه اولش 80 تومن بود
الا يعني شده 15 تومن ؟
نقل قول:
golmohammadi عزیز من منظورم از 15 تومن برای ریختن ویندوز(رام) بود.:46:
و درباره گوشی های DEAD شده شما درست میگی بیرون حدود 80 تا 100 هزار تومن می گیرن(معمولا 80 تومن):10:
دوستان توضیح دادن و من اضافه گویی نمیکنم .. فقط در مورد سوالتون که نگران پشتیبانی حروف فارسی هست باید بگم که این مشکل با نصب یه فارسی ساز مناسب قابل حل هست .. البته گاهی اوقات کار یکم مشکل میشه چون برای هر رامی باید بگردی و یک فارسی ساز خوب پیدا کنی که با اون رام کانفیگ نداشته باشه.. شما هروقت گوشیتون رو خریدید بگید من واسه فارسی کردن کمکتون میکنم :10:نقل قول:
سلام به همه دوستان
من گوشیم رو هارد ریست کردم وقتی بالا می آید توی صفحه Align Screen گیر میکنه و دیگه جلوتر نمی ره همون صفحه ای که باید پنج تا نقطه رو روش با قلم بزنی تا ابعاد صفحه تنظیم بشه اما هر چی می زنم قبول نمی کنه و دوباره از اول می آید .
اگر کسی می دونه لطفا کمکم کنه خیلی ممنون می شم.
بچه ها شرمنده از دستم در رفت
دوست عزیز شما باید با قلم دقیقا نقطه وسط اون علامت ها رو بزنی تا از این مرحله عبور کنه.در ضمن این کار واسه تنظیم کردن تاچ هست و نه برای تنظیم ابعاد صفحه !!!! :31:نقل قول:
(یعنی وقتی شما یه جایی رو صفحه می زنی نره نیم سانت اون ور تر کلیک کنه:اگه این کار درست انجام نشه به وضوح میشه اون رو تو استفاده از کیبورد دید که اذیت می کنه)
دوستان اگه اشتباه می گم تصحیح کنید لطفا !:20:
راستی واسه مشکلات خفن تر امین جان و بهداد جان و ...... بیشتر می تونن کمکتون کنن:40:
نقل قول:شما خودت جان هستی :40::40::40::40::40:نقل قول:
باید دقیقا وسط اون بعلاوه بزنی مخصوصا واسه نقطه 5 ام .. اگه این کار رو میکنی و درست نمیشه 2 حالت وجود داره .. یا ایراد از رامت هست که ایشالا همین باشه و یا تاچ گوشیت انحنا پیدا کرده..
امین جان ممنون از کمکتون
اما من دقیقا وسط بعلاوه می زنم چون دفعه اول که گوشیم رو خریدم و روشنش کردم توی همین صفحه اومد اما اون موقع اولین باری که پنج نقطه رو کلیک کردم قبول کرد واز اون صفحه گذشت اما الان حدود چهار روز هست که دارم با دقت این کار رو هر روز انجام می دم ( البته روزی چند ساعت ) ولی اینجا گیر کرده و جلو نمی ره
بازهم اگر کسی راه حلی داره بگه ممنون می شم
سلام دوستان
با کلی امید و آرزو بلند شدم اومدم تهران گوشی i900 بگیرم، ولی دریغ از یه دونه!
هیچ کدوم از نمایندگی ها نداشتن. میگن دو ماهی میشه که کمیاب شده حتی بدون گارانتیشم زیاد تو بازار نیست.
هیچ کدومم تاریخ درستی برای آوردنش نگفتن. یکی گفت یه هفته یکی گفت یک ماه و یکی گفت معلوم نیست.
خود شرکت مایکروتل هم از زمان آوردنش اظهار بی اطلاعی کرد و احتمال داد 10 تا 20 روز آینده معلوم بشه.:19:
خلاصه ضدحال خوردم شدید. :41:
4روز مرخصی + 5روز علافی+یه اعصاب داغون ، دستاورد من از این سفر پربرکت بود.
به نظر شما جریان این کمیابی چیه؟ یعنی سامسونگ تولیدشو متوقف کرده؟ یا اینکه قراره سری جدید که با ویندوز6.5 هست وارد بشه؟
یا تاچت انحنا برداشته یا رامت مشکل داره.نقل قول:
هیچکدوم .. مایکروتل همیشه از این بازی ها در میاره..نقل قول:
نقل قول:
عزیزم من که بهت گفتم قبل از اومدن زنگ بزن.
تولیدش متوقف نشده.
اگه می خواستن 6.5 بریزن رو امنیا 2 می ریختن !!!!!
یکی از دوستام می خواد بگیره واسش از خود شرکت سوال کردم گفت حتما هفته دیگه می یاد.
می خوای شما ایمیل یا شمارت رو بده هر وقت اومد بهت اطلاع بدم.الان برگشتی؟
سلام
من گارمین رو نصب کردم ولی میگه gps خاموشه (gps is off)
یعنی هر وقت وارد برنامه میشم اولش یه پیام میده که دنبال دستگاه GPS هست ،آخرش هم که پیدا نمی کنه همون ارور بالا رو
میده!
در ضمن همه ی مراحل رو هم برای نصب گارمین درست رفتم... فقط آخرش چون نمی تونه دستگاه GPS رو پیدا کنه ، توی قسمت
Remote GPS نمی تونم COM رو تغییر بدم چون گزینه ای نمیاره و میزنه "در جستجوی GPS هستش"!
حالا توی تنظیمات گوشی کجا باید برم تا GPSرو روشن کنم؟(یعنی اصلا قابل فعال سازی یا خاموش کردن هست؟)
مرسی
نقل قول:
سلام.
اگر شما برنامه رو درست نصب کرده باشید نیازی به فعال سازی GPS نیست.و همچنین نیازی به تنظیم پورت ندارید.باید بعد از اینکه برنامه رو اجرا میکنید بالای صفحه میزنه سرچینگ فور ستلایت.ضمنا" یادتون باشه باید در فضای باز باشید(زیر سقف نباشید.)
نقل قول:
سلام.
راه حلش تعویض تاچ گوشیته.چون قوس برداشته و شما بااینکه ظاهرا" وسط اون علامت رو میزنید اما عملا" وسط اون علامت رو نمیزنید.
بهداد .. بهداااااااااااااااد ..teeter رو نصب کردم خوب بود اما ویبرش حالم رو گرفت .. ترفندی نداره از کار بندازمش؟
tanzimat e rotate animation roo system default moonde harchi ham taghir midam dorost nemishe ???
sory nemitonam farsi type konam .
شما انگلیسی هم بنویسی ما قبولت داریم.. به نظرم فقط از طریق رجیستری میتونی حالت رو تغییر بدی اما بازم واسه دفعه بعد به مشکل میخوری .. بهتره که هارد ریست کنی و خلاااااصصصصصصصنقل قول:
اين اتفاق براي يكي از دوستاي منم افتاده بودنقل قول:
هر كاري كرديم درست نشد
حتي رامش هم عوض كرديم فرقي نكرد
داديم تعمير كار معلوم شد تاچش خرابه
بعد از تعويض تاچ الان خوب كار ميكنه
واسه اون كه 55 تومن گرفتند
فقط يه چيزي را بايد بگم
بهش بگو وقتي برد تعمير كار حتما بگه كه حافظه داخلي چنده تاچش هم همون باشه
اخه رو تاچ مينويسه مثلا 8 يا 16 گيگ
دوست من 16 گيگ داره بعد تاچ 8 گيگ انداختند روش كمي ضايع شده ....
1.میشه اینترفیس I8000 رو امنیا داشت ؟
2.اگه کسی با samsung navigator کار کرده یا لینک دانلودش رو داره لطفا بگه.
نقل قول:
سلام.
برای دوستتون تاچ دست دوم انداختن به عبارتی تاچ رو از رو یک گوشی دیگه برداشتن انداختن رو این.چون تاچ اکبند اصلا" روش مقدار حافظه نوشته نشده.اون مقدار حافظه فقظ روی نوار زیر تاچ اصلی کارخانه نوشته شده.(همون تاچی که تو کارخونه رو گوشی میزارن)تهران قیمتش حدود 30 تومنه.(یکی از رفیقام حدود 4ماه پیش تعویض کرد این قیمت).
ممکنه در آینده بصورت فیک و با گرافیک پایین تر برای امنیا هم پیاده سازی بشه،نقل قول:
منتها دوتا مساله هست، یکی اینکه روی همون i8000 هم چندان راحت و روان کار نمیکنه ، چه برسه به امنیا !
دوم هم اینکه دور نماش ممکنه جالب و جذاب باشه، ولی در عمل مثل تاچ ویز1 دست و پا گیر، غیر کاربردی و اعصاب خورد کن هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (پس زیاد انتظارش رو نکش دوست عزیز)
این اینترفیس های خود گوشی خیلی هم چیز شاخی نیستن ... این هفته سرم شلوغه ولی هروقت وقت کنم یه آموزش و معرفی میذارم واسه تغییر اینترفیس.. برنامه هایی که دارم رو هم میذارم .. البته یه چند تاش رو تو تاپیک کدام today پلاگین را میپسندید ؟ یا یه چی تو همین مایه ها بود که بهداد زده بود.. اونجا گذاشتمنقل قول:
سلام
من رام dxia5 v رو دانلود کردم ولی نصب نمیشه
کمکم میکنید؟
دوست عزیز،از لطفت ممنونم. راستش من اصلا فکرشو نمی کردم که اینجوری بشه. من فکر کردم بعد دو هفته دیگه باید بیارن ولی نشد. حتما قسمت نبوده. من آذر ماه برای یه کاری دوباره میام تهران. اگه خدا بخواد اون موقع می خرمش . البته اگه بیاد.:20:نقل قول:
منم امروز به جمع شما i900 دارها پیوستم :10:
لطفا درباره برنامه های پایه یی مثل gps و فارسی سازی راهنماییم کنید
کلا چیا لازمه واسش؟ :20:
درضمن شماره IMEI روی جعبه رو با گوشی چک کردم درست بود، البته یه 01 آخرش اضافه داشت، روی جعبه 8GB نوشته درحالیکه گوشی 16GB هست! کاتالوگشم زبون فرانسه ست! :13: قضیه چیه؟
جریانش اینه که احتمالا تاچ گوشیت تعویض شده.. به احتمال 99.99%نقل قول:
میشه واضح تر بگین؟ چرا باید همچین کاری کرده باشن!؟نقل قول:
روی تاچ هیچ چیزی نوشته نشده ... باید باشه؟
من ظرفیت storage رو چک کردم که 16GB بود
مثل اینکه اون یک صدم درصد احتکال کار خودشو کرد... :31:... من حدس زدم که گوشی شما 8 گیگی باشه ... یه گوشی تعمیری باشه که از اونور وارد کردن.. حدسم اشتباه بود..نقل قول:
شما باید ظرفیت Mystorage رو چک کنی و اینکه ببینی رو گوشیت مموری کارت هم هست یا نه.شاید گوشیت 8 باشه و با یک کارت 8 گوشی 16 گیگ استورج نشون میده.نقل قول:
بعید میدونم اینجور باشه ها.. من هرچی گوشی دیدم استوریج و استوریج کارت رو جدا نشون میده..نقل قول:
نه دوست عزیز، اسلات مموری کارت خالیهنقل قول:
فقط یه چیزیش که تو ذوقم زد نداشتن فارسی ساپورت بود، این همه بحث سر arabizer پیش آورده! آدمو یاد ویندوز 98 میندازه با اون فارسی سازها! :13: واقعا چی میشد مایکروسافت مثل ویندوزهای امروزیه دسکتاپش فارسی رو تو ویندوز موبایلش هم میزاشت
من با کد#*1546792#* و بعد #*81230#* به کشور فرانسه رسیدم، همونطور که گفتم کاتالوگش هم زبون فرانسه بود...
میشه با آپگرید رام گوشی به یه کشور خاور میانه یی این مشکلو بطور اصولی حل کرد؟ یا تنها راهش همین کارهاست؟
بلوتوثش هم که بدون اجازه فایل میگیره خیلی ضایع ست!