بچه ها تو یه دوئل 124 دلار بردم!!!
عکسش رو براتون میذارم.
Printable View
بچه ها تو یه دوئل 124 دلار بردم!!!
عکسش رو براتون میذارم.
یه یارو رو گیر آوردم اسلحه نداره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان میزنم لهش میکنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جون هرکی دوست داری عکس نزار کلی طول میکشه صفحه بیاد بالا
روز حصرت نمیده ؟
مسخره :13:نقل قول:
بگو دیگه :21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک دقیقه دیگه روز حصرت شروع میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اخرین قسمته اینجا پست ندیدن تا سریال تموم بشه من بیام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو بابا بیکار
نگفتی چند سالته ؟
امشب اصلا حال نداد.هیچ کی نیست.من هم میرم بخوابم.شب به خیر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ها ؟ حدود 19 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تشویق نکنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای چی فحش میدی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست تو پست شد تازه دیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی خیال گیر نده نمی خواد بگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا چند سالته هم اسمی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی خیال این جا که کسی نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستشو بگو آخه 19 سال غیر عادیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند سال از حجت بزرگ تری ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر کنم 3 سال از حجت بزرگتر باشه.یعنی حدس میزنم...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتما باید کلاسیک حرف بزنم تا باور کنین ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نقطه چین شدم ، نوزده دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بی خیال گیر نده نمی خواد بگه
حالا چند سالته هم اسمی ؟
سلام هادی !
شاتل این چند ساعت برام مشکل داشت.
برای همین نتونستم بیام.
مهرداد و میلاد هم که نیستن.
توی شهر کار دارم و باید برم دوئل کنم.
ایول هادی.
خوب دوئل میکنیا !:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مگه حجت چند سالشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد روز حصرت میام ، هنوز داره خلاصه قسمت قبلو نشون میده ، شروع بشه میرما ، سوالاتونو بکنین وقت کم میارین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منکه 160$ برای اسلحه دادم اینوایت نشدم که دوئل کنم ، 3 تا جای خالی هم هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
زیاد اذیت کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میکنما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عجب پولی به جیب زد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب راه حل تجارتو بهتون یاد دادما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش : به دلیل خراب شدش سرور شکلک ها شکلک هام بالا نیومدش ، فقط قبل از اون میکنما شکلک خودکشی بود فکراتون به وقت منحرف نشه
برای من هم مشکل داشت.هی time out میشد.بعضی سایتها رو هم باز نمیکرد ولی خوشبختانه the west رو باز میکرد!نقل قول:
دیگه اعصابم داشت داغون میشد.اومدم زنگ بزنم پشتیبانی هر چی از دهنم در میاد بگم.شانس آوردن تلفنشون اشغال بود.
اینا هم هر وقت اینترنت مشکل داره تلفن رو اشغال میکنن تا به کسی جواب ندن...
برای من ورلد 2 رو میرفت اما وارد ورلد 1 نمیشد !:18:نقل قول:
اینجور مواقع تلفن نزن.
وارد سایت شاتل شو و بهشون پیغام بده.
سریع جوابتو میدن.
این مشکل هم عمومی بوده.برای همین اشغال بوده.
من یه پیغام بهشون دادم.
سریع توی ایمیل این جوابو بهم دادن :
نقل قول:
مشترک گرامی با سلام
متاسفانه بدلیل اختلال در دیتای مخابرات , سرویس اینترنت با افت سرعت و packe lost روبرو است.لطفا دقایقی تا برطرف شدن مشکل تامل فرمایید.
با تشکر
ایول چه باحال. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من اومدم
کیا رو بندازم بیرون ؟؟؟
کیا رو دعوت کنم ؟؟؟
هادی ممنون به خاطر پول
1 ساعت یا 1.5 ساعت دیگه town hall تمومه میرم سراغ Residences
من 4 تا دیگه اسکیل ساختمو میبرم بالا که کمک بشه به ساخت شهر
انگار همه خر دارن به جز من!
من خر میخوام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم امشب قاطر خریدم.نقل قول:
به تجربه ای که میداد احتیاج داشتم تا چند تا کار رو باز کنم.
الان یک دوئل کردم و باخنم:41:
نگران نباش من هم خری ندارم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40: :40:نقل قول:
یک دوئل دیگه هم باختم !:41:
کی بتدازمت بیرون :46:نقل قول:
اقا اگه باز دیدی من یادم رفت اینوایتت کنم خبر بده
پاشید بیاید یه چتی بزنیم حال کنیمکد:http://www.weststats.com/Chat/
اینجوری گند میزنیم به چت روم این خارجی ها
بنداز دیگه رفع حاجت شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جان مهرداد اصلا حوصله چت نیستش
من فعلا یکم دوئل کنم صبح میخوام دهن همرو سرویس کنم ...
فعلا دارم میرم دوئل
اگه برم که هیچ ، اگه باختم 6$ ازم کم میشه :دی
بچه ها تو ورد2 این شهرهای ارواح که میگین کجاین :17:
چجوری پیداشون کنم
برو توی رنکینگ شهر ها
این روز حسرت هم چقدر باحال بودش ، واقعا روش خیلی زحمت کشیدن
کجاش؟نقل قول:
شهرها 4 تا شدن
منظورت از شهر ارواح چیه ؟
این دوتا کجان:41:نقل قول:
اقا شما خیلی نامردین
همه شهرارو لخت کردین هیچی به من نرسیدش