بله همین طور که این دوست عزیز گفت توی pt بچه ها 6 تومن میفروشند.من خودم چند ماهی هست از اینجا خرید میکنم.تا الان هم با اکانت ها مشکلی نداشتم.نقل قول:
Printable View
بله همین طور که این دوست عزیز گفت توی pt بچه ها 6 تومن میفروشند.من خودم چند ماهی هست از اینجا خرید میکنم.تا الان هم با اکانت ها مشکلی نداشتم.نقل قول:
من می خوام اینترنت پرسرعت بگیرم(به سلامتی) زنگ زدم به یکی از دوستام که اینترنت پر سرعت داره ،گفتش که منطقه ی پاسداران(با پیش شماره ی 2257 ) رو فقط شاتل ساپورت می کنه ، اونم ماهی 50 تومن میده!!!
حالا می خواستم بدونم راست می گه :
1)یعنی فقط شاتل می ده؟
2) و شاتلم انقدر گرون می ده؟
3) یعنی من باید همچنان خودم رو با دیال آپ عزیز سزگرم کنم؟؟؟
نه فقط شاتل نیست ولی محدوده البته فکر نکنم شاتل پورت آزاد داشته باشه.نقل قول:
اونوقت مثلا 128 ماهیانه برای پیش شماره ی من (2257) چنده؟
نقل قول:کد:http://shatel.ir/content/view/159/36/lang,fa_IR/
سلام به همه
گریه بید دیگه :31:نقل قول:
این آخریه گریه بود یا خنده؟!(هقهقهقهقه...)
ببینم فقط برای شاتل اینجوریه یا برای شرکتای دیگه هم همینطوره ؟ ... (سرعت رو لینک مستقیم رو میگم )
یه چیزی ، الان من کلی انیمیشن و فیلم و برنامه میخوام بگیرم ، من تو تورنت اینارو سریع گیر میارم ولی سرعتش اونجا افتضاحه ... یه همچین چیزایی رو میشه لینک مستقیمش رو گیر آورد ؟ ... منه ساده فکر میکردم تورنت بهتر از رپید و غیره اس .... .اگه واقعا لینک مستقیم انقدر خوبه ، خب برم اکانت بگیرم ... اصلا اینجا کسی با تورنت کار کرده .. ؟
فقط یه سوالی :
فرقه اکانت با این سایتهایی که مستقیم میکنن و این اکانتهای هک شده چیه ؟ .... اگه کارم با همینا راه میوفته که اکانت نگیرم ....
نه brain جان، کاری به شاتل و ...نداره. شما با دیال آپ هم اگه لینکها رو فری دانلود کنی رو 2-3 هست، اگه با اکانت و پریمیوم باشه سرعت میره 6-7! در ضمن فری ها قابلیت resume ندارند، اما با اکانت resume میشه.تورنت رو من تا حالا کار نکردم، اساتید تورنتی میان راهنمایی میکنن.نقل قول:
در مورد سایتهایی که لینک رو مستقیم میکنن هم گفتم که: محدودیت زمانی و حجمی دارن، یعنی شما لینکی رو که مستقیم میکنی مثلا نباید بیشتر از 300 مگ باشه و در عرض یک ساعت هم حتما باید دانلود کنی. اکثر سایتها هم بعد از چند روز بسته یا پاک یا رمز دار میشن! کلا خیلی دنگ و فنگ داره . پیشنهاد میکنم 6-7 تومن بدی و یه اکانت بگیری و تا از این همه دردسر راحت بشی.
ایول پس اکانت میگرم ... (مطمئنا اون اکانت ها هم یه سری شرایط داره ، مثلا 2 گیگ در ماه :31: )
خب از کجا میتونم تقاضا بدم ؟ .... :31:
فکر کنم باید از pt بگیرم دیگه :31:
شرایط اکانت رپید روزی 2.66 گیگ که میشه ماهی80 گیگ فعلا...:31:نقل قول:
همون فروم پی تی چند تا تاپیک هست برای فروش
ادرسش هم اگه بلد نبودی بگو پخ کنم:31:
بروبچ شاتلی کسی اینجا اهل تورنت هست؟؟
سرعتش چرا اینقدر ککمه؟؟؟(گاهی به 1-2 کیلوبایت هم میرسه)
تنظیمات این برنامه µTorrent چطوریاست؟؟(تنظیم کردم ها ولی اینگار فایده نداره)
یه پورت آزاد برای شاتل وجود داره کسی میدونه چنده؟؟؟
سلام ...
پخ کن اهریمن جون :31: ... منتظرتم ... خداییش اکانت بهتره ... چرا زودتر نگفتید :31: ... در ضمن تو تورنت فیلمو برنامه و انیمیشن و کلا هرچیزی خیلی سریع گیر میاد ، آیا اگه بخوام بینک مستقیم گیر بیارم میشه ؟ .... اکانت تورنت وجود نداره ؟ ... چون اگه اکانت داشته باشی سرعتش مثه لینک مستقیمه .... بذارید یه سرچ کنم ...
سلام مهدی جون ! چه عجب یه تورنتی تو شاتل پیدا شد ...
تورنت ها خب متفاوتن ..... بستگی به seed و leecher شون داره ... که به تناسب هم باید این دوتا بالا باشه ... اون موقع سرعتش خوب میشه .... ولی به پای لینک مستقیم فکر نکنم برسه ... در ضمن تو برنامه هم باید سرعتشو شخص کنی ...مثلا دریافت 65 و ارسال 15 .... والا من اول خیلی حال کردم ، گفتم آخیش از دست این پارت بازیه رپید خلاص شدم ، ولی الان که فهمیدم اکانت انقدر خوبه ، فکر کنم قیدشو بزنم .... :31:
سرعت تورنت بستگی به ترکر -سیدر و برنامه ایی داره که باهاش دانلود میکنی شاتل مشگلی برای تورنت ایجاد نکرده.نقل قول:
بهترین برنامه برای تورنت azureus و فلش گیت
اهریمن جان اینو برایه منم پخ کنی ممنون میشم....اکانت مگاآپلودم میدن اونجا؟؟نقل قول:
راستی من هنوز اون مشکله پینگو تو ساعاته اداری دارم( بین 9 تا 4 بعد از ظهر پینگم 700_1000 میزنه!)
روزایه تعطیل و شبها هیچ مشکلی ندارم, پس مشکل از شاتله قطعا..
دوستان باید چکار کرد که این مشکل ما رو پیگیری کنن!؟ بارها تماس گرفتم اما.....:13:
:19:اره مشکل از ترافیک مرکز مخابرات هست احتمالا...نقل قول:
تماس بگیر بگو بیان تست کنن اگه قبول نکردند ایمیل بزن رئیس شاتل:31::19:
سلام رئیس شاتل هم برسان. دی:
کد:http://shatel.ir/component/option,com_contact/task,view/contact_id,4/Itemid,99999999/lang,fa-IR/
خوب این تعداد ترکر و سیدر رو از کجا میشه فهمید؟؟نقل قول:
باید نسبتشون چقدر باشه که سرعت بالا بره؟؟
برای فلش گت بهترین تنظیمات چیه؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:تورنت تاپیک داره دوستان ....لطفا انجا بحث کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تشکرکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=85444
دوستان اگه یه سرویسی به غیر از اینایی که تولیست هست درخواست بدیم بهمون میدن؟اصلا باید به کی گفت؟ ایمیلشون چی هست؟
من میخوام ببینم سرویس 512 اکو رو به صورت یکساله با ترافیک ماهیانه 2.5 گیگ (نه مثل اونی که خودشون نوشتن سالیانه 12 گیگ) چند میدن(سالیانه میشه 30 گیگ) کسی میدونه اینجوری چند میدن؟
فکر نکنم !!!نقل قول:
خوب معلوم هست با نماینده شاتل که توی شهر شما هست...
شما اول یک ماهه بگیر ببین راضی هستی مشکلی نداری بعد اگه خواستی چند ماهه بگیر...
منم با اهریمن جان موافقم.شما اول برای 1 ماه یا حداکثر برای 3 ماه بگیر ببین اصلا راضی هستی چون اگه 12 ماه بگیری و پشیمان بشی دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد.:41:نقل قول:
اون سرویسی که شما میخوای را بهت میدن ولی هزینش زیاد میشه
226800 تومان=18900*12
ايا شاتل مودمهاي asus و tp-link رو ساپورت ميكنه؟
ممنون
asus را بله ولی tp-link را فکر نکنم.نه...نقل قول:
اگه مودم هایی که تحت ساپورت نیست را استفاده کنی و مشکلی پیش بیاد میگن مودمت تحت ساپورت نیست...
سلام برادرنقل قول:
tp-link رو هم ساپورت میکنه. من خودم الان tp-link 8811 دارم و هیچ مشکلی هم ندارم.
درود
سلام
بچه ها شاتل نمیخواد eco 1mb ارائه کنه ؟؟؟
من تو کفه 1mb موندم !!!!!
آخه صبا داره 1ئذ میده ماهی 18 چوب !!!؟
کسی از کیفیتش خبر داره ؟؟
برم صبا یا پیش شما باشم هنوز !!!؟
درود
اه اه ........ حالم دیگه داشت بهم می خورد .... :2:
2 ساعت قطع بودم ... مرکز قدس ..... دیگه کیا قطع بودند ؟؟؟ 10 بار زنگ زدم پشتیبانی .... :19::13:
مطمئن هستید ساپورت میکنه!!نقل قول:
اخه ساپورت کردن فرق داره با اینکه استفاده کنید و مشکلی نداشته باشید
دوست من هم tp-link داره و از شاتل داره...
اگه مودم tp-link جز اسم مودم هایی که شاتل قبولش داره نباشه و مشکلی براتون پیش بیاد گیر میده به مودم...
توی سایت شاتل اسم 3 تا مودم Paradyne، Billion و 3com، را اورده...
باید از پشتیبانی شاتل بپرسید ببینید tp-link جز لیستشون هست یا نه...
ما همین 512 که داریم هر چی بود توی نت دانلود کردیم و توی همین 512 موندیم:31:نقل قول:
فکر نمیکنم 1024 اظافه کنن برای eco
برای همین 512 هم باید به زور نامه بگیریم:27:
دوست عزیز، موضوع مشکل داشتن نیست، منم دی لینک دارم وخیلی هم عالیه، اما شاتل ساپورتش نمیکنه، یعنی اگر برام مشکلی پیش بیاد و زنگ بزنم پشتیبانی، اول میپرسه مودمت چیه،میگم دی لینک بعدش صدای بوق اشغال میاد...:31::31::31:(البته شوخی تا این حد هم نیستا، ولی گیر میدن دیگه...):19:نقل قول:
جدی؟ ماهی چند گیگ؟ سرعت شبانش خوبه یا اول شب کلا تعطیل میشه؟نقل قول:
فکر کنم برای 1 گیگ باید 3 تا نامه بگیری، یکی از دانشگاه، یکی شرکت معتبر، یکی هم مسجد محل! ولی خداییش همین 128 هم همه جوره کاره منو راه انداخته، دمش گرم!نقل قول:
منم میخوام برم رو 128نقل قول:
به بحران اقتصادی خورده دنیا:19:
امشب من 4 ساعت تقریباً قطع بودم .... یکم وصل میشد باز قطع میشد .... زنگ زدم به پشتیبانی شاکی حرف زدم طفلک پسره کلی نازمو کشید ....:31:
ولی خدایی شاتل یه چیز دیگه است .... خیلی قطعی کم داره .... خدا بخواد برم art 2 بگیرم ...
کاش میشد ترافیک رو انتقال بدی .... واسه عید جمع می کردیم ...:8:
blackhero !!! مسجد محل رو خدا اومدی .... :38::thumbsup:
فکر کنم شبانه صبا 3 تا 7 باشهنقل قول:
در این صورت اگه حساب کنید یه مقدار بیشتر از شاتل میشه دانلود کرد
در ضمن شاتل سرعت 512 میده ولی صبا 128 که شاتل بهتره
شاتل پشتیبانی خوبی داره
ولی فقط یه چیزیش بده اونم 1 تا 7 بودنش هست که علتشم قوی نبودن مراکز مخابراتی هست
سعی کن 512 رو بگیری چون پولی که به 128 میدی زیاده !نقل قول:
اگه بخوايم از خود شاتل مودم بگيريم چي ميدن؟
ممنون
بستگی داره چی داشته باشن:31: بگو کجا هستی دوستان بگن!!در ضمن همیشه یک مارک خاص نمیارن!!نقل قول:
به نظر من مودمت را خودت از بیرون تهیه کن چون ممکنه این شرکتها بشینن به ادم:31:من از شاتل مودم نگرفتم ببینم اینجوری هست یا نه!!:27:
اگه مودم معمولی میخوای asus am602 اگه هم وایرلس am604g یا....
برای بحث بیشتر در مورد مودم هم توی تاپیک مودم مشورت کن با دوستان...
جمله آخر رو نگرفتم، یعنی چی بدیش اینه که از 1 تا 7 هست؟نقل قول:
دنبالشم علی جون، ایشالا برای عید منم 512 میشم.:11:نقل قول:
بده دیگه نسبت به اون isp که 3تا 7 هست:27::31::20: وقتش کمتره. دی:نقل قول:
من دارم میام روی 128 :31: اگه خدا یاری کنه!:27: بابا چیه این 512 همیشه باید فکر دانلود باشی.هر چی داشتم دانلود کردم همون 128 هم خوبه!هارد هم که ظرفیت تکمیله!!
512 خیلی زیاده منم با ahriman323 جان موافقم دیگه هیچ فایلی نمونده تو نت که دانلود نکرده باشیم با مشکل ابزار ذخیره سازی مواجه شدیم باید فکر کنم بریم یه 100 تایی دی وی دی بخرم این هایی که دانلود کردیم رایتش کنم چون هار در مرز انفجاره
من دوره بعد یا میرم روی 128 یا میرم روی 256 از نوع 6 ماهه
وضعیت پینگ امروز دوستان چطور هست؟!
برای من که اصلا سابقه نداشته اصلا همچین پینگی!!
فکر کنم مرکز مخابرات ما به فنا رفت.......:31:
از من که طبیعیه.نقل قول:
پینگ yahoo برا من 410 هست
سلام
کسی میتونه تو منطقه سیدخندان یه سرویس واسه من گیر بیاره
رفیقم وقتی زنگ میزنه میگن همه پور هست و باید وایسید تو نوبت حالا اونجا هم که خالی نمیشه
منظورم اینه که پارتی بازی بشه خارج از نوبت تا قبل عید یه سرویس بگیره :-)