بنظر من براي حمل نسبت به وايو كه بهتره يعني سبكترهنقل قول:
مخصوصا اگه يه كولي خوب براش بخري به حدي راحتي كه اصلا وزنش رو احساس نميكني
Printable View
بنظر من براي حمل نسبت به وايو كه بهتره يعني سبكترهنقل قول:
مخصوصا اگه يه كولي خوب براش بخري به حدي راحتي كه اصلا وزنش رو احساس نميكني
سلام موقع بازی دما تا چند درجه بره بالا عادیه ؟
بستگی داره به تهویه. بدون کول پد تا حدوداً 84 و با کول پد N8 DeepCool تا 75 رکورد داشتم. کاریش نمیشه کرد چون هوا هم گرمه و i7 هم ذاتاً داغ!نقل قول:
ميشه مدل لپ تاپ و بازي رو بگييدنقل قول:
نوع سيستم مورد نياز براي بازي هاي مختلف متفاوته و طبيعتا دماي سيستم هم به ميزان اجرايي سخت افزارها براي يك بازي خاص بستگي داره در اين بين مدت زمان بازي هم از عوامل موثر بشمار مياد
سلام مدل نوت بوکم hp dv6 6080 بازی هم nfs hot pursuitنقل قول:
من با اين بازي زياد آشنا نيستم كانفيگ مورد نياز براي اجراي بازي چيه؟نقل قول:
سلام دوست عزيز اين دما رو شما با چه نرم افزاري اندازه گيري ميكني؟نقل قول:
CPUID HW Monitorنقل قول:
جمع و جورترین و کاملترین برنامه برای مشاهده ی ولتاژ و دمای قطعات.
سلام ، من میخوام 6090 بگیرم .
از کجا میتونم تهیه کنم (شهرستانم ، از تهران میخوام خرید کنم ) ؟ کدوم گارانتی رو پیشنهاد میدید ؟
در حال حاضر حدودا قیمتش چنده ؟
نقل قول:
سلام cpu 2.8 ghz p4
1 gig ram
geforce 7300
البته این حداقل سیستم مورد نیاز
نقل قول:
سلام
شما براي چي ميخواييد لپ تاپ بخريد منظورم اينه كه چه كارايي براتون داره؟
درضمن بين مدل 6090 و 6080 فقط در رم و هارد تفاوت هست در صورتي كه ميتونيد از اين دو صرفه نظر كنيد 6080 بگيريد كه 200 هزار تومني به سودتون ميشه.
من از گازانتي هماهنگ گرفتم كه 1 سال هم برام بيمه ايران كرد و يك ماه پيش بود 6080 خريدم 1.320 الان 1.270 و دوباره داره بالا ميره
من یه مشکل پیدا کردم.
وقتی 6080 روشن میکنم روی welccomمیمونه و وارد ویندوز نمیشه.
باتری در میارم ذوباره روشن میکنم وارد میشه .
چیکار کنم.
راهنمایی کنید.
اپدیت نکردم .
اخه تازه خریدم
دوست عزيز وقتي باتري رو در مياري دوباره جا ميزني يا بدونه باتري با برق مستقيم روشن ميكنه و بعد كه ويندوز بالا آومد باتري رو جا ميزني؟نقل قول:
اگه توضيح بيشتري بدي بيشتر از دوستان ميتوني راهنمايي دريافت كني
نقل قول:چه در حال روشن چه خاموش باتری را در بیاری یا جا بزنی فرقی نداره و مشکلی پیش نمیاد. شما برای اینکه واقعاً مطمئن شی ایراد از باتریه یا نه چند بار(حداقل 3 بار) سیستم را بدون باتری و چند بارم با باتری روشن کن و نتیجه را ببین. از برنامه ی CPUID HW Monitor هم یه عکس کامل بذار اینجا.از این تاپیک استفاده کن.:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=487147[/HTML]
دوست عزيز لينكي كه شما براي دانلود اين نرم افزار نوشتي اصلا وجود نداره فقط يه صفحه وب باز ميشه وقتي كه لينك شما رو ميزنيمنقل قول:
لطفا بررسي كنيد بعد آدرس بديد
6080 گارانتی الماس 1220 کمترین قیمتی بود که تو پایتخت پیدا کردم!نقل قول:
دوست عزیز بهتره مدل های 6080 و 6090 و 6091 رو سراغش نرید! من بعد از کلی گشت و گزار و تحقیق تو مجتمع پایتخت، متوجه شدم که این مدل ها زیاد خرابی دارن و زود به مشکل بر می خورن! خودمم قصد خرید 6080 رو داشتم اما نظرم عوض شد و با صرف یه مقدار پول بیشتر رفتم Dell XPS L502X گرفتم و واقعا هم ازش راضیم. اینایی هم که گفتم از خودم در نیاوردم ! کل بازارو زیر پا گذاشتم و همه همین حرف رو تایید می کنن که این مدل ها از HP خرابی زیاد دارن مخصوصا 6091 با هارد 1 ترابایتش!:13:
حالا اگر خواستی همین 6080 رو بگیری بگو آدرس فروشگاهی که با گارانتی الماس 1220 می داد رو بهت بدم برو بگیر! چون واقعا پایین ترین قیمت بازار رو می گفت!:46:
با سلامنقل قول:
در نگاه اول بايد فهميد كه "هيچ بغالي نميگه ماست من ترشه" درسته؟
خوب اول كه شما dell داري و hp نخريدي كه داري اين حرفو ميزني پس رو حساب تجربه نيست رو حساب حرف فروشنده است كه هيچ خريداري تا به تصميم نهاييي خودش نرسيده نبايد به حرف هيچ فروشنده اي گوش بده اين راه و رسم كسب و كاره!!!
من خودم 6080 دارم بسيار راضيم خدارو شكر چشمش نكنم عاليه اصلا مشكلي هم نداره
دوستان هم 6090 و .....مدل هاي ديگه دارن كاملا راضين
درضمن هيچ برندي در هيچ نوع وسيله اي در دنيا نيست كه خرابي نداشته باشه "حتي آفتابه سازي"
اما اين سري لپ تاپ هاي hp واقعا بي نظيرن
در ضمن دوست عزيز معتبرترين گارانتي hp هماهنگ هست كه حتي hp رو علاوه بر 1سال گارانتي و 5 سال خدمات گارانتي ،1 سال بيمه ايران ميكنه كه حتي در صورت سرقت يا شكستن لپ تاپ در اثر ضربه كل خسارت رو مشمول ميشه.نقل قول:
من هماهنگ ندیدم! از هر مغازه ای پرسیدم می گفت گارانتی الماس داریم. هر کس هم یه قیمتی می گفت! کمترینش 1220 و بیشترینش 1280 بودنقل قول:
با گارانتي هماهنگ و بيمه قابل تمديد ايراننقل قول:
من 1 ماه و نيم پيش خريدم 1.320 الان شده 1.270
نقل قول:
وای باز یه اسپم دیگه وارد شد و حالا باز بحث بالا میگیره.
اره عزیز اصلا HP خیلی بده .اصلا جیزه.از توش دود و شیطون میاد بیرون .
آقا ترا به حرمت ماه رمضون اقلا یه برندی رو بگید مثل سونی یا ایسوز یا .... چرا حالا دیگه بحث دل رو پیش میکشید
چی بگم.
به هر حال HP 6099ee دارم توپ.
دارم حالشو میبرم.
دنیا و دل و قلوه.
6099ee اتفاقا یکی از مدل های خیلی عالی HP هست ! که اول دنبال اون بودم اما هیچ جا گیر نیاوردمش! در ضمن من همه مدل های HP رو نگفتم! چند تا مدل خاص رو گفتم که همچین مشکلی دارن! وگرنه بقیه مدل های HP واقعا عالی هستندنقل قول:
سلام دوست عزيزنقل قول:
نيازي نيست عصباني بشيد و خودتون رو ناراحت كنيد به هر حال هركي بايد يه نظري بده ،دستمون هم hp رو رد كردن و dell رو تاييد كردن
مهم اينه كه لپ تاپي كه شما و من داريم واقعا عالي هستن
نقل قول:
سلام دوست عزیز.
من ناراحت نیستم بخاطر یه مارک و یه برند. ناراحت بحث های بعدشم.
وگرنه عمر منون تلف شد قصه نخوردیم حالا بیایم برا یه وسیلیه 1 میلیونی قصه بخوریم؟
همین 1 ماه پیش دوستانی که به این فروم هر روز سر میزنن میدونن چه آشوبی به پا شد و حدود 10 تا صفحه همش درگیری بین دو نفر بود که آخر سر اومدن همه اون پستها رو پاک کردن و اصلا کسی نمیتونست دیگه بحث علمی بکنه.
عزیزان اینجا کلوپ برندها هست و نه اینکه مثلا من میخوام 2 میلیون خرج کنم حالا شما چه مارکی رو پیشنهاد میدین که بخواد بحث سر مارکهای مختلف بشه.
اینجا هر کسی هر مارکی رو دوست داره وارد اون فروم میشه و سوالاشو میپرسه و یا نظر میپرسه راجع به مدل های مختلف همون مارک خاص ونه اینکه بیاد داخل یه فروم و در مورد یه مدل دیگه بحث کنه.
به هر حال جسارت نشه اما دوستان لطفا اگه از هر برندی خوششون میاد وارد همون فروم بشن و از این گونه بحثها خود داری کنیم تا بشه از اطلاعات یکدیگه استفاده کنیم.
دوستان چند تا از فروشنده های کامپیوتر مدرک متناسب با این شغل رو دارن و یا حد اقل تجربه ای رو دارن که مثلا x بخواد با راهنمایی اونا یه دفعه قصد خریدشو عوض کنه.
آخه حیف نیست شما جونها بعد از اینهمه تحقیق یه دفعه یه فروشنده بتونه نظر شما رو عوض کنه؟
فروشندهه میگفت لپ تاپ مثل یه هندونه سر بسته هست و شانسی .
خوب راست میگفت چون قبلا طرف هندونه میفروخته و یه دفعه کارش رسیده به فروش لب تاپ.
اینم فقط تو کشور ما هست دیگه.
عزیزان هر کسی طرفدار هر برندی هست لطفا تو همون برند وارد بشه و بحث کنه .
ممنون از همگی.
واقعا باهات موافق هستمنقل قول:
مشكل اين مملكت شده اين كه هركي از جايي بلند شده هر كاسبي و شغلي رو دستش گرفته و ادعاي خدايي ميكنه توي اون شغل
من بابت پشتيباني adsl با مركز پشتيباني تماس گرفتم گفتم آقا سايتتون رو آپديت كنيد تا مشتركين بدونن چه ميزان از ترافيكشون رو مصرف كردن بعد يارو ببرگشت گفت ويندوزت رو عوض كن تا سرعتت بهتر بشه بهش گفتم مشكل من سرعت نيست لطفا پنل مربوط به كاربرا رو آپديت كنين گفت كه ما آپديت ميكنيم حتما اينترنت اكپلور شما صفحه چند روز پيش رو در قالب يه عكس ثابت باز ميكنه ......آخه چي بگي اين شده وضعمون حالا با اين كه اين بحث به اين تاپيك مربوط نميشه اما دوست عزيز بايد ما خودمون رو با اينا تطبيق بديم وگرنه .....
گرخواهي رسوا نشوي همرنگ جماعت شو....
به هر حال دوستان اگر ناراحت شدن من عذر می خوام! قصد منحرف کردن بحث و دعوا هم با کسی نداشتم! اگرم دقت کنید فقط در مورد HP و 3 تا مدل خاصش صحبت کردم و در آخر یه پیشنهاد کوچولو به اون دوستمون دادم. همین
من خودم HP رو دوست دارم و می دونم HP خیلی عالی هست...
سلام
قیمت این مدل ها رو می خواستم:(برای مقایسه که ببینم کدوم ارزش خرید بیشتری داره)
6050
6070
6080
6090
مدل های بالاتر از این سری رو هم کی دونید بگید ممنون
6080 با گارانتی الماس بین 1220 تا 1270 ! اون یکی ها رو نمی دونم. 6090 هم مثل اینکه زیاد گیر نمیاد الاننقل قول:
سلامنقل قول:
شما اول ميزان سرمايه اي كه ميتوني براي خريد لپ تاپ بذاري بگو و اينكه چه كاربردي برات داره؟
آخه ارزش خريد به قيمت تنها بستگي نداره!!
دوستان بد متوجه شدید.نقل قول:
به برق نیست و فقط با باتری دارم روشن میکنم.
روشن میشه ،اسر انگشت میزنم،ولی دایره فقط میچرخه.
باطری در میارم دوباره روشن میکنم اما با مدل نرمال نمیام بالا sefy رو اتخاب میکنم میام بالا ریاستارت میکنم دورست میشه/.
به نظر من به احتمال خيلي زياد مشكل نرم افزاري هست يعني 100% نرم افزاري هستنقل قول:
بهترين كاري كه ميتوني بكني اينه كه با ريكاوري كه گرفتي اونو restore كني به همون ريكاوري برميگرده
اگه نه بايد برنامه هاتو چك كني regedit ويندوزت هم حتما چك كن
شايدم ويروس داشته باشه بد نميشه يه آنتي ويروس آپديت بزني شايد درست شد اما ريكاوري كني مرگ نداره كه درست ميشه
شما كجا رو پرسيدي كه 6090 گير نمياد ؟نقل قول:
همين الانش من 100 تا براتون خريد ميزنم
ریکاوری کرفتم.نقل قول:
چه جوری restore کنم؟
regedit کجای ویندوز هست؟
راهنمایی دقیق کنید لطفا.
من دارم الان ویندوز اپدیت میکنم.
من پایتخت رو کامل گشتم! هیچ جا 6090 نداشت! انتخاب خودم اول 6090 بود وقتی دیدم هیچ جا نیست رفتم سراغ 6091 بعدم تصمیم عوض شد و خواستم 6080 بگیرم.نقل قول:
ريكاوري كه شما گرفته باشيد بايد 4 dvd معمولي يا 2dvd سري 9 يا يه حجمي در حدود 15 GIG داشته باشه درسته؟نقل قول:
خوب اگه اينجوري بود ريكاوري شما درسته
اولين dvd ريكاوري رو داخل سيستم بذار و سيستم رو restart كن
وقتي سيستم در حال روشن شدن بود (آرم hp روي صفحه بود) يكبار سريع دكمه Esc رو بزن
وارد منوي Bios و .... ميشي
اونجا زده كه F11 =system Recovey
F11 رو بزن از اينجا به بعد اگه تا حالا روي pc يا لپ تاپ كسي ويندوز نصب كرده باشي ميدوني كه بايد چيكار كني
اما در مورد Regedit بايد بگم در صورت آشنا بودن با اين قسمت ميتوني بري توش دستكاري كني يعني بدوني كه داري چيكار ميكني ظاهرا شما با اين قسمت آشنايي نداري پس بهتره كه دستش هم نزني چون كه در صورت اشتباه كردن سيستمت كلا به هم ميريزه
موفق باشي
نتيجه رو به من اعلام كن
ممنون از راهنماییت.نقل قول:
ویندوز اپدیت کردم ،یک بار خاموش روشن کردم درست بود.
باید چند بار خاموش روشن کنم ببینم درست شده یا نه.
اخه خودش فرمان ریست داد.
باید اپدیتم کامل بشه بعدش میگم
خواهش ميكنم اوميدوارم كه درست شده باشهنقل قول:
موفق باشي
سلام
میخوام hp بگیرم ولی محدودیت دارم فقط از مدلای زیر میتونم بگیرم..نظر خودم 4530 بود ولی انقد از گارانتی های hp گفتین و ... که نظرم عوض شده!!
HP Pavilion dv3-4305se
HP Pavilion g6
ProBook 4530s
یا کلا بیخیال شم برم سراغ سونی؟. VAIO CB15FD/W قیمتش حدودا 200تا بیشتره ! نمی دونم ارزش داره یا نه! از نظر کانفیگاش که hp فک کنم بهتر باشه.؟!
یا اصلا هیچکدوم! Lenovo?!
سلامنقل قول:
شما اول نيازت رو بيان كن
از لپ تاپ براي چه كاري ميخواي استفاده بكني؟
ميزان هزينه اي رو كه متقبل ميشي چقدره؟
دلايل خاص خودت هم براي انتخاب يا رد يك برند توضيح بده
اميدواريم كه بتونيم بهترين راهنمايي رو بهت ابلاغ كنيم
موفق باشيد
1-کاربری های ابتدایی و روزانه نظیر مشاهده صفحات اینترنتی، استفاده چند برنامه به صورت هم زمان – کار بر روی فایل های گرافیکی، کار بر روی پایگاه داده علاوه بر کاربری های روزانه، تماشا کردن فیلم و تلویزیون و گوش کردن به موسیقی، با ویژگی های کم حجم، سبک بودن با عمر شارژ باطری مناسب.
2- نهایت 1 میلیون. البته اگه ارزشش داشته باشه یکم زیادو کمش مهم نیست
3- dell دارم.ناراضی نیستم اما کلا از طراحیشو کیفیتش راضی نیستم. میخواستم برند دیکه ای رو تجربه کنم. سونی و اپل هم که گرونن! برا همین برندی که اطمینان از محصول ارائه شدش وجود داشته باشه بهمراه کانفیگ خوب و زیباییش و قیمت مناسبش برام مهمه. خلاصه شیک و ارزون
پ.ن: شرکتمون قسطی میده4530، 1تومن ! ارزش داره؟