سلام دوستان !
میدونم اینجا جاش نیست اما یه سوال ! فروم مشاوره برای اسپیکر تو سایت نیست ؟
Printable View
سلام دوستان !
میدونم اینجا جاش نیست اما یه سوال ! فروم مشاوره برای اسپیکر تو سایت نیست ؟
سلام
تو رنج قيمت 80 تا 100 تومن بين مدل هاي سوني،آيريور و كووون چي پيشنهاد مي كنيد؟
تو مجتمع پايتخت يا جاي ديگه Sansa clip + يا Sansa clip zip پيدا ميشه؟جايي رو ميشناسيد كه بشه خريد؟؟
فوري فوري
بله میتونیم در مجموع بگیم که این پلیر کیفیت بهتری از i9 توی پخش دارهنقل قول:
ولی قدرت خروجی کمتری داره.
سلامنقل قول:
به دنبال این دو مدل باشین.
الویت با سونیه.
samsung YP u6
Sony NWZ-B162F
سلام به همگی. آقا ما رفتیم جمهوری که ax-412 بخریم اما انگار تخمشو ملخ خورده بود فقط یه جا داشت که 195 تومن میگفت.ux-523 رو هم 60-250 قیمت دادن 320 هم قیمت دادند یکی هم مثل اینکه پیاز خورده بود اشتهاش باز شده بود میگفت 350. بازار رضا و ایرانیان رو هم رفتم که اصلا این جور چیزها رو نمی فروختند. نمایندگی های سونی میگفتند تا ده بیست روز دیگه شرکت وارد میکنه.عجله دارم اطمینان هم ندارم که اینترنتی خرید کنم.موندم چکار کنم. دوستانی که تجربه دارند پایتخت برای خرید رکوردر بهتره یا جمهوری؟help please.
آقا من رکوردر خوب میخواستم و دنبال Sony ICD-UX523F یا zoom h1 بودم....کل ولی عصر از بازار کامپیوتر رضا تا پاساژ ایرانیان و همه رو گشتم و گیر نیومد! zoom h1 اصن نمیدونستن چیه ولی Sony ICD-UX523F یه سری میگفتن بار جدیدمون گیر کرده و یه سری میگفتن سری جدید رکوردرهای سونی داره میاد و این مدلها دیگه تولید نمیشه پس باید صبر کنی! بطور کلی مثل اینکه رکوردر خوب تو بازار کمیاب هستش!!!!سایتهای فروش اینترنتی مثل د**ی کالا و غیره رو هم دیدم که زده بودن اکثر مدلهای خوب تمام شده!
کسی سایتی یا جایی رو میشناسه که اینا رو داشته باشن؟ قیمت؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
میتونید دنبال مدل
Sony AX412
هم باشید.
در مورد برند zoom یکی از حرفه ای ترین تولید کننده ی رکوردر های دنیاست.
ولی توی ایرن به علت قیمت بالاش و طبعتا نبود مشتری اون خیلی شناخته شده نیست.
اگر برای کاربرد های معمولی بخواین همون سونی از کافی هم بیشتر جواب میده:31:
سلام.این دو لینک خرید.قیمتهاش هم بد نیست.فقط ببینم میتونی اعتماد کنی؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این فروشگاهش تو اصفهانه.مثل اینکه استانهای دیگه خیلی قیمتهاشون بهتر از تهرانه.
قیمت AX412 خوبه ... شما خودت خریدی یا نه ؟نقل قول:
دوستان کسی نیست به سوال من درمورد محل خرید رکوردر جواب بده؟؟؟؟
پایتخت بهتره یا جمهوری؟؟؟
لطفا راهنمایی کنین.شدیدا به رکوردر نیاز دارم.
نه من نخریدم.حقیقتش نمیتونم اعتماد کنم.مخصوصا این سایت که اول باید پولو بریزی به حساب بعد برات ارسال کنند.حال و حوصله دردسر ندارم.کلا با خرید اینترنتی زیاد میونه ای ندارم.البته نمیدونم کار درستی میکنم یا نه.:31:نقل قول:
دوست عزیز یک سری سایت ها مثل دیجی کالا و چاره سایت های بسیار معتبری هستند.نقل قول:
در ضمن این سایت ها در خود تهران مبلغ رو در خونه دریافت میکنن.
برای خرید رکوردر:
هر دو جا تشریف ببرین هر کدوم قیمت بهتری داشت تهیه کنید.
احتیاج نیست اینقدر حساسیت به خرج بدین.
متاسفانه رکوردر کمیاب شده. اگه این دو سایت که گفتید داشتند که دیگه مشکلی نبود !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیجی کالا فقط یک مدل سامسونگ داره و چاره هم یک مدل 550 هزار تومانی سونی
منم می خواستم از digitalbaran بخرم که گفتند موجودی شون تموم شده برای همین از آمازون یک Sony AX412 خریدم.با پول پستش تقریبا 110 هزار تومان در میاد
اگه می تونی یک ماهی از کسی قرض کنی بهتره شما هم از همونجا بخری. کس دیگه ای ه مکلاس ها رو ضبط می کنه ؟
بلی یکی دیگه از بچه ها با mp3 player ضبط میکنه که کیفیت بالایی نداره البته از هیچی بهتره. با اینکه ماه رمضان شروع شده ولی اگه بتونم شنبه یکشنبه میرم پایتخت ببینم چیزی گیرم میاد یا نه؟ خرید از آمازون هم که دل شیر میخواد که من ندارم.شما میتونی یه توضیح بدی خرید از آمازون چطوریه؟مطمئنه؟پولو اول میدی؟نقل قول:
سلام مدل sony icd:tx5 کسی تو بازار دیده ؟
بهتون پیغام خصوصی دادم :)نقل قول:
سلام. دوستان جایی رو سراغ دارین آیپاد تاچ رو تعمیر کنن؟ آی سی شارژ آیپادم سوخت میگن تعمیر نمیشه..
یه سوال دیگه دارم بین iriver e40 و creative m100 کدوم رو پیشنهاد میکنین؟
ممنون
از شارژر غیر استاندارد استفاده کردی ؟!نقل قول:
چه آهنگایی بیشتر گوش میدی ؟
سلام من یه mp3 or 4 Player میخوام 1.قیمت تا 300 هزار تومن نه بیشتر، 2.کیفیت صداش عالی باشه (فقط صداش بلند نباشه کیفیت صداش هم خوب باشه)، 3.باطریش هم خوب باشه همیشه مشکلم با باطریه!! طول عمرش زیاد باشه، 4.سبک باشه، کلا راحت باشه.
5.فايلهاي (Lyric (LRC و txt رو حتما پخش کنه، 6.فونت فارسی رو پشتیبانی کنه. 7.یکی هم اینکه بشه سرعت پخش صدا رو با کیفیت (بی نویز) کم کرد (برا وقتهایی میخوام که انگلیسی گوش میدم) این آخریو رو هم داشته باشه خیلی خوب میشه
بقیه امکاناتش هم که هر چی بیشتر بهتر! ممنون میشم راهنماییم کنید:11:
یکی از بهترین گزینه های پیش روتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش.نقل قول:
همه ی امکاناتی که میخواین داره.
ولی فکر نمیکنم فونت فارسی ساپورت کنه.
بین سامسونگ یو 6 با اپل شافل کدوم رو بگیرم
تفاوت هاشون چیه
من تفاوت زیادی توی صدا در حالت flat ندیدم.نقل قول:
u6 از فایل های flac ساپورت میکنه
تنظیم اکولایزر داره
صدای 5.1 داره
صفحه ی نمایشی که داره خیلی کار رو راحت تر میکنه
اکثر ایپادها بیشتر قابلیت های جانبی دارند.
ولی شافل همون ها رو هم نداره.
مرسی از راهنماییتون:20: میشه زیرنویس با فرمت srt رو هم پخش کردنقل قول:
اگه پیشنهادای دیگه هم واسه خرید ام پی فور دارید لطفا بگید دوست دارم مدلای بیشتری رو بررسی کنم مرسی
یعنی سامسونگ پیشنهاد میکنی
بلهنقل قول:
با فرمت های رایج زیر نویس مشکلی نخواهد داشت.
این مدل سونی هم مدل خیلی خوبیه و طرفدار زیاد داره مخصوصا بین افراد حرفه ای
Sony NWZ-A865
از لهاذ تخصصی صدا اگه بخوایم بررسی کنیم به سختی میتونید مدلی رو هم رده ی j3 پیدا کید. مخصوصا تو ایران و مخصوصا در رده ی قیمتی شما.
بلهنقل قول:
حتی اگر همه چیز بینشون مساوی بود بازم به خاطر صفحه ی نمایش سامسونگ رو پیشنهاد میدادم.
چون بدون صفحه ی نمایش کنترلتون بر روی اهنگ ها به شدت مشکل میشه.
فایل flac چیه نشنیدمنقل قول:
صدای 5.1 چیه اگه میشه توضیح دهید
میگن شافل یه دکمه داره اسم اهنگو و میزان باطری رو میگه
ولی فکر کنم کیفیت صداشون یکی باشه
سلام میشه بگید از بین مدلای کووان، کدوم مدل از همه بهتره؟ (با توجه به اون امکاناتی که خواستم بدون در نظر گرفتن قیمت) جدیدترین مدلش کدومه؟
شرمنده همش سوال میپرسم:11:
بچه ها من یک پلیر میخوام برای دویدن
فقط کیفیت صدا و بیس خیلی برام مهمه سبکم هم بیشتر رپ . متال. راک هست
فلک یک فورمت صوتیهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک افکت صوتیه که صدای اسپیکرهای 5.1 رو شبیه سازی می کنه.
درست میگن:31:
با سلام اگر ممكن است به من هم اطلاع دهيد چگونه مي توان از آمازون خريد كرد؟ من هم به voice recorder خيلي احتياج دارم. AX412 ديروز در پاساژ رضا 200000 تومان بود. نمي دونم چطور يهو voice recorder ناياب شده!!! آيا AX412 كيفيت خوبي دارد؟
با تشكر
از پلیرهای موجود در بازار ایران فقط فعلا همین j3نقل قول:
ممکنه در اواخر شهریور z2 وارد بشه
ولی معلوم نیست
و قیمتش هم بیشتر از بودجه ی شما خواد بود.
میتونین مدل مخصوص ورزش Sony NWZ-W262نقل قول:
رو در نظر دشته باشین.
البته cowon i9 هم گزینه بعدی شما میتونه باشه.
با سلام . دوستان گرامي من چون عجله داشتم و كلاسم از پنج شنبه شروع مي شد بايد voice recorder مي خريدم. sony AX412 را در پاساژ رضا 200000 تومان قيمت دادند و در جمهوري 200000-250000 تومان . sony ux523 را در پاساژ رضا 250000 تومان قيمت دادند و در جمهوري 250000-300000 تومان قيمت داند.
اما من زنگ زدم ايران رهجو و پرسيدم كه voice recorder موجود چي دارين؟ گفتند فقط AX412 و قيمت آن 155000 تومان است و در كل كشور بايد همين مبلغ باشد. گفتند موجودي شركت تمام شده و تا 3 الي 4 هفته ديگر شركت وارد مي كند كه به همين دليل است كه مغازه داران اينقدر گران تر مي فروشند.
گفتم اطلاع دهم كه اگر كسي عجله دارد و قصد خريد دارد خود ايران رهجو AX412 را به قيمتي بس پايين تر از مغازه هاي سطح شهر مي فروشد. ضمن اينكه نمي دانم جنس هاي جديد را كه وارد كند با چه قيمتي به فروش مي رساند!!!
:6:با سلام
تو سامسونگ ها فقط s5 البته مدلهای بهتری هم داریم که کمی قیمتاشون نجومیه...........
سلام دوستان .
من یه مدته میخوام پلیر بگیرم :
بودجم حدود 250 ، ماکزیمم 300 تومنه .
رادیو داشتن/ایبوک خوندن/ پخش ویدئو لازم ندارم . (یعنی لازم نیست mp4 player هم باشه.)
یه رابط کاربری گرافیکی خوب داشته باشه.
سبک باشه.(لازم نیست ولی حتما کوچیک باشه.
اگه رو خودش هدفون خوبم داشت خیلی عالیه.
پیشنهاد شما چیه؟
سلام دوستان .
من یه مدته میخوام پلیر بگیرم :
بودجم حدود 250 ، ماکزیمم 300 تومنه .
رادیو داشتن/ایبوک خوندن/ پخش ویدئو لازم ندارم . (یعنی لازم نیست mp4 player هم باشه.)
یه رابط کاربری گرافیکی خوب داشته باشه.
سبک باشه.(لازم نیست ولی حتما کوچیک باشه.
اگه رو خودش هدفون خوبم داشت خیلی عالیه.
پیشنهاد شما چیه؟
چرا هیچ کس ار ای پاد نانو نمیگه مگه پلیر خوبی نیست
اپل که همیشه محصولات خوبی میده
قیمت نانو هم که زیاد بالا نیست
دو مدل cowon i10نقل قول:
و Sony NWZ-E464
میتونه مناسب شما باشه.
مدل سونی هدفون نسبتا خوبی باهاش عرضه میشه.
چیزی که این وسط مشخصه اینه که مثلا شما ببین این خرج عظیم تبلیغات apple از کجا میاد.نقل قول:
شما مطمعن باش این پلیر بیشتر از قیمت واقعیش قیمت داره.
ولی خوب واقعا بسیار جم و جوره به طوری که باید به اپل تبریک گفت
میتونه به عنوان ساعت هم استفاده بشه و ......
ولی دلیل اصلی که ما پلیر میخریم هیچ کدوم از اینا نیست
فقط صداست
این پلیر برای عوام خیلی توصیه میشه
ولی کسی که صدا براش الویت باشه
این پلیر به دردش نمیخوره
چون صداش با یک پلیر 80 تومنی مثل u6 برابری میکنه.
یعنی وافعت صداش در یه سطحه
شافل چی اونم خیلی خوبه
ولی کیفیت ساخت شافل از سامسونگ بهتره جموجورتره
فکر کنم هندفری هاش هم بهتر باشه