تو سایت خود شاتل هست اگه نبود بزنگ پشتیبانی!نقل قول:
Printable View
تو سایت خود شاتل هست اگه نبود بزنگ پشتیبانی!نقل قول:
نقل قول:
asus am602
اکثر شرکتهام باش مشکلی ندارند
موفق باشید
سلام
دوستان تو شهر ما (کرمانشاه) قحطی am 604 asus
اومده
به نظرتون کیفیت و کارایی D-LINK 2640
به پای ایسوزه میرسه ؟
اگه خیلی فرق ندارن تا دی لینکه رو بگیرم
فقط لطفا زود جواب بدین
به نام او
من دو تا کامپیوتر XP رو به هم شبکه کردم!
حالا میخوام اینترنت ADSL رو برای هر دوتای این کامپیوتر ها به اشتراک بذارم. ولی نمی دونم چیکار کنم!
من یه کانکشن نساختم! چون یوزر و پسورد رو روی مودم سیو کردم و هر وقت وصلش میکنم خودش اتوماتیک به اینترنت متصل میشه.(مودم D-Link)
مودم رو با USB به یکی از کامپیوتر ها وصل کردم . توی تنظیمات Local Area Connection مربوط به USB هم گزینه اشتراک اینترنت رو تیک زدم ولی توی اون یکی کامپیوتر خبری از اینترنت نیست!
لطفا یکی کمک کنه.....
من level one گرفتم و چند سال تو بدترین شرایط برای عموم کار کرد ( خاک وشبانه روز). مال آلمان و 5 سال هم گارانتی(2 سال تعویض و3 سال تعمیر) البته ساخت چین. برای صبانت هم استفاده میشه.
قیمت هم 45 تا 50 تومن میتونی پیدا کنی.
برای وارد شدن به تنظیمات ، من از 192.168.0.1 استفاده میکنم. با یوزر admin و پسورد هم به تور دیفالت password بود که عوضش کردم.
برای پیدا کردنش برای مودم خودتون هم به قول دوستمون منوآلش هست هم خود سایت سازنده . isp ها که تنظیمات مودم های فروخته شده توسط خودشون رو دارن ،نه همه مودم ها.
موفق باشید.
نقل قول:هرچی می گیری دی - لینک نگیر!!! :31:
نه این که مودم بدی باشه ها... اتفاقا خیلی هم خوبه. کارایی فوق العاده ای داره. اما نمی دونم چرا اکثر شرکت های خدمات دهنده اینترنتی باهاش مشکل دارن. اسم دی - لینک رو که براشون میاری می گن پشتیبانی نمی کنیم!!! :13:
اول یه home network بساز . کلید های رادیو ای رو درست تنظیم کن، یعنی توی اون کامپیوتری که به اینترنت وصله باید اونی رو انتخاب کنی که نوشته this computer connect to internet ...نقل قول:
اون یکی کامپیوتر هم دقیقا بر عکسش.
آخر هم سیستم رو ری استارت کن و تموم.
راستی کابلی که برای دو سیستم استفاده میشه با کابلی که برای هاب استفاده میشه فرق میکنه
موفق باشی
سلام
دوستان من امروز یه جایی خوندم اگر چراغ STATUS ثابت باشه یعنی خط رانژه شده.برا منم ثابت هست.زنگ زدم شرکت مسئولش نبود یکی گوشیو برداشت گفت این حالت فقط برا مودم های ASUS هست!واقعا اینجوریه یا طرف خواسته یه چیزی گفته باشه؟(مودم من D-LINK هست)
قیمتش چنده ؟نقل قول:
یارو یه چیزی گفته!نقل قول:
خطتون رانژه شده ولی تا شماره پورتتون مشخص بشه طول میکشه!
41 تومن با گارانتی دالای کامپیوترنقل قول:
دوستان آيا رد شدن يا به هم خورد كابلهاي تلفن و يا كابل لن به هم يا سيم هاي برق كامپيوتر ميتونه عاملي واسه افت سرعت باشه ؟! اصلا ADSL 128 نامحدود متوسط سرعت دانلودش چند بايد باشه ؟!
کابل لن با تلفن مشکلی نداره ولی سعی کن کنار سیم تلفن یا لن کابل برق نباشه چون نویز ایجاد میکنه و باعث افت دیتا میشهنقل قول:
عزیزان برای متوجه شدن سرعت دانلود واقعی سرعت ADSL خریداری شده رو تقسیم بر 8 کنید
دلیل : سرویسی رو که شما میخرید مثلا 128 ، این 128 بر مبنای بیت در ثانیه هست و هر 8 بیت میشه یک بایت
16=8/128
یعنی سرعت دانلود شما باید 16 کیلو بایت در ثانیه باشه که با افت و سایر چیز ها حدودا باید 13-14 رو راحت دانلود کنی
کسی جواب منو نمیده؟؟؟؟؟؟
سوالم این بود:
سلام دوستان.
لطفا یکی راهنماییم کنه!!!!
مودم من d-link 2640t هست.
هر وقت تلفن برداشته میشه adsl قطع میشه.اگه مدت صحبت زیاد باشه باز وصل میشه و هر وقت تلفن رو قطع کنی باز قطع میشه.
تلفن تو حال هست و بهش یک splitter d-link وصل هست(به پورت phone)
و به مودم تو اتاق هم یم splitter d-link وصله(به پورت DSL)
مشکل کجاست؟چرا اینجوری میشه؟
همه حالت ها رو امتحان کردم.یک بار به همین حالت درست شد که قطع نمیشد ولی دیگه نشد.
splitter هم سالم 100%.
چه جوری میشه اول خط spliiter گذاشت؟باید بازش کنم؟سیم اول که سوکت نداره!!
حدود 45 تومننقل قول:
این سروره خوره اسنقل قول:
ساپورت میکنه
فقط خود مودم مشکلی نداره ؟ چون من میخوام سرویس 1 مگ بگیرم
گفتم نکنه خوب ساپورت نکنه
مشکلی نداره وایرلسش ؟
بیشتر بر میگرده به جایی که ازش سرویس میگیری و تعداد افرادی که تو محدوده شما دارن از adsl استفاده میکنن. یعنی از توانایی مخابرات خم نباید تجاوز کنه.نقل قول:
من فكر كنم شما بايد سيم رو از خط تلفن مستقيم و بدون اسپليتر به كامپيوتر وصل كني . اگه تو اتاقي كه توش كامپيوتر هست گوشي تلفن نداري . اسپليتر رو كه فقط بايد به خطي كه گوشي تلفن هست وصل كني تا جايي كه من ميدونم .نقل قول:
من كه اينجوري وصل كردم و تا حالا مشكلي نداشتم . اسپليتر رو از روي خطي كه به كامپيوتر ميره بردار ببين مشكلت حل ميشه ؟؟؟
نقل قول:قطعا نمیشه . نویز خط منزل آقا رضا خیلی زیاده ، احتمالا فعالیت ساس-ی زیاد داشته ، نویز انداختن روش:31:نقل قول:
این شاید کمکتون کنه:
رضا جان ؛کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3592913&postcount=2631
1- این ساختار که شما استفاده کردین ، بهترین و مطمئن ترین راه استفاده از Splitter هستش. بعضی خط ها نویز خیلی زیادی دارن مخصوصا موقع قطع و وصل شدن خط توسط یه گوشی . تو این مواقع کیفیت Splitter خیلی مهمه. Splitter هاتون رو چند و از کجا خریدین؟
2- این مشکل فقط و فقط موقع قطع و وصل شدن گوشی هستش یا گاهاً ( حتی یکی دوبار ) هم قطعی بی دلیل دارین؟
3- عصرها این حالت بیشتره یا صبح ها؟ ( اثر نویز و ترافیک مرکز مخابرات ناشی از اداره ها . در اینصورت ممکنه خط شما با همسایه هاتون رو یک رشته سیم باشه )
یه راه حل موقت : پس از صحبت با تلفن ، بجای گذاشتن گوشی ، تلفن رو از خط ( با سیم ) جدا کنید . اینجوری لاقل فقط یک بار قطع میشین! ( مال من 4 سال پیش اینطوری بود !!)
جنابa6l3i خيلي وقت پيش راجع به مودم تون نوشته بوديد الان چه طوره؟ asus wl 600gنقل قول:
مرسی دوستان من که توجه کردین.نقل قول:
من همه حالت هارو گفتم امتحان کردم.یعنی کام بدون splitter!!!
1.من از یک فروشگاه کامپیوتر که تجهیزات شبکه داشت.قیمت هم 4500.
چینیش 1500بود که من نگرفتم.شما چه مارکی پیشنهاد میکنین؟و چند؟
2.فقط موقع قطع و وصل تلفن.اگه زنگ بزنه تل ور ندارم قطع نمیشه.
3.تو کل شبانه روز همینطور هست.
مرسی
ایول حافظه ! ممنون ، سلام دارن خدمت تون :31:. هر روز هفته از 6 صبح تا 1 شب دائم روشنه. بگذریم که لاقل یکی دو بار تو هفته هم شبها روشن میمونه . با تمام لپ تاپ ها و موبایل های خودمون و مهمون ها به راحتی و بی دردسر connect میشه.نقل قول:
ختم کلام : فوق العاده !!
والا splitter شما که عالیه :نقل قول:
1- با یه تلفن دیگه امتحان کن. 90% کارت حل میشه ! ( بعضی تلفن ها موقع قطع و وصل خیلی نویز میندازن رو خط - من خودم 4سال پیش واسه همین موضوع کلی سرکار رفتم. از مرکز مخابرات پرسیدم این راه حل رو گفت.)
2- جابجا کرن splitter ها ( که احتمالا خودتون تا حالا تست کردین )
3- تست کردن همون 1500 تومنی ها یا یک مارک دیگه. بعید میدونم طرف پس نگیره یا تعویض نکنه.
4- غیر منطقیه ولی یکی از دوستان همچین مشکلی داشت دوتا Splitter رو پشت سر هم گذاشت مشکلش حل شد:18: یعنی یکی رو به خط وصل کرد و خروجی Dsl اون رو به ورودی line دومی وصل کرد و dsl دومی رو داد به سیستم. البته میدونیم که splitter ها ( مخصوصا وقتی از یک نوع و کارخونه باشن ) فقط یک سری از فرکانسها رو حذف میکنن و وقتی اولی حذف کنه دیگه چیزی واسه دومی نمیمونه !
5- درآخر هم تست کردن یه مودم دیگه . ( که بعید میدونم از این باشه )
- Splitter من CTC-Uniun هستش که تو جعبه خود مودمم ( َAsus-Wl-600g) بود. البته گوش شیطون کر ، یه 3ساله دیگه زیاد نویز نداریم و بدون اسپلیتر قطع نمیشه و فقط تلفن ها خش خش میکنن.
یاحق . . .
در منطقه قدیمی تهران و دارای مجتمع های مسکونی متعدد زندگی میکنم ولی adsl به ما تعلق نمیگیره یعنی مخابرات به شماره هایی که در این مجتمع ها هستند خدمات پرسرعت نمیده و میگن به خاطر نوع خط هست و هیچ توضیح دیگه ای نمیدن راه چاره داره و اصلا مشکل چیه چون پیش شماره ما شامل خدمات adsl هست و خیلی هم نیاز دارم ممنون
فکر کنم مخابرات کشش نداره به اونجا خدمات بده.چون حتما فشار زیاده .نقل قول:
ولی تقریبا حق مشترکینه که از خدمات استفاده کنن.پی گیری قانونی انجام بده شاید حل شد.ودر آخر
اگه دایل آپ به دردت نمیخوره و خیلی هم اینترنت لازم داری، از آسمون استفاده کن.:46:
حتما خطتون پرگنه.
برو بگو میخام فکس استفاده کنم ولی نمیشه. نگو adsl
ممکنه جواب بده. اگه بخان، خیلی راحت تو کمتر از یه روز میتونن مشکلتو حل کنن.
نقل قول:امروز خریدمش! مودم ایسوز AM-602 با گارنتی دالای کامپیوتر. البته انتظار داشتم که یه کارت گارنتی توی جعبش باشه، ولی خسیس ها فقط به یه هولوگرام روی جعبه غناعت کردن! :13:نقل قول:
مودم رو از طبقه دوم مجتمع کامپیوتری ایران - واقع در خیابان ولی عصر (عج) - از مغازه ای نزدیک راه پله (!) :46::27: خریدم 40000 تومن. که البته با خرج و مخارج دیگش شد 50000 تومن!
من متخصص دی - لینک نیستم؛ در این حد می دونم که مودم بسیار توانایی هست. اگر بهتر از ایسوز نباشه، بدتر از اون هم نیست. اما به همون دلیلی که گفتم چندان بهش توجه نمی شه.نقل قول:
اجازه می دی این برادر کوچکتر بهت یه پیشنهاد بده؟ :46: هرگز به شرکتی خواص اعتماد نکن. ممکنه که با اون چیزایی که می گن فرق داشته باشن. اونوقت تو می خوای شرکتت رو عوض کنی...
پس مودمی بگیر که اگر اینجوری شد، همه شرکت ها بپذیرنش! :20:
ببینم... این AM-602 که پیکر بندی ویژه ای که نمی خواد؟ اگر می خواد می شه راهنماییم کنید؟! :31:
مچکرم :11:
اگر از RJ-45 استفاده کنید در حالت bridge تنها ست کردن VCI و VPI لازم است اما اگر PPPoE را فعال کنید لازم است که اطلاعات اکانت را هم بدهید
منظورت از پیکربندی چیه؟نقل قول:
تنظیمات ویژه. چیزی که نیاز باشه!نقل قول:
بالاخره هر مودمی یه سری تنظیماتی نیاز دارهنقل قول:
تنظیمات هم بر اساس شرکتی که میخوای ازش سرویس بگیری متفاوته
باید یا بری تو سایت اون شرکت و دنبال تنظیمات بگردید
یا زنگ بزنید پشتیبانی و سوال بفرمایید
تنظیمات خاصی ندارد فقط باید کانفیگش کرد که خود شرکتی که ازش adsl گرفتی برات این کارا میکندنقل قول:
من قصد دارم از شاتل استفاده کنم.
لطفا راهنماییم کنید.
توی سایتش زده قیمت مودم بیسیم 99 تومن و عادی 59 تومن. مگه این مودما که گفته چه مارکی هستند؟ چرا اینقدر گرونند؟
در ضمن مودم های سازگار رو هم زده Paradyne، Billion و 3com، کسی از قیمت اینا اطلاع داره؟ کدومش بهتره؟ به درد میخورند؟راحت گیر مییان؟ اگه دوستان مودم دیگه ای هم میشناسن که با شاتل سازگاره لطفا اطلاع بدید. همینطور قیمتش رو. اگه نکته دیگه ای هم لازمه بدونم لطفا بگید.
خیلی ممنون
یه چیزی هم یادم رفت بپرسم مودمی میخوام که وایرلس هم باشه. یعنی بشه با لپ تاپ وایرلس بهش وصل شد. ببخشید که سوالم رو همونجا نپرسیدم. (تازه واردم)
آخه چرا شاتل؟ گول این اسمه ADSL2 شاتل را نخورید، فقط یک اسمه
این برنامه سازگاری منبع دوم کسب درآمد آنها هست تنها آپشن مورد نیاز ADSL2/2+ هست که همه مودم های وایرلس دارند
با 95 تومن میشه Linksys خرید البته 3com اگر 99 تومن باشه خوبه
عادی توپه Planet الان باید 44 تومن باشه و وایرلسش باید 75 تومن باشه
نقل قول:دست شما درد نکنه! مچکرم :11:نقل قول:
راستی ببینم... داغ کردن مودم طبیعیه...؟! آخه دیشب وصل کردم ببینم خطم رانژه شده یا نه، بعد یادم رفت خاموشش کنم. بعد سه ساعت که یادم افتاد و رفتم سراغش، دیدم شده گلوله آتیش! :18: خیلی داغ کرده بود...
راستی، این مودم از اکسس پوینت (آنتن وایرلس) پشتیبانی می کنه؟ اگه آره باید به درگاه LANش نصب بشه درسته؟
سلام.نقل قول:
این قضیه سازگاری فقط سر پوله که میخوان از خودشون مودمو بگیری که سود ببرند!
به نظر من شما یه ایسوس Am602 بگیر 41 تومن و خودت نصبش کن و اگه ازت پرسیدن مودمت چیه شما یکی از اون سه تا رو بگو همه مودما با همه شرکتا سازگارند
آره میشه!نقل قول:
ایسوس هم وایرلس Am604 قیمت بین 80 تا 86!
من الان دو هفته میشد که مودمما خاموش نکردم و مشکلیم براش پیش نیومده شما هم کاریش نداشته باشنقل قول:
مودم asus am602 وایرلس را پشتیبانی نمیکند ولی asus am604g بله
موفق باشید
مدیران محترم من مودم tp-link 8811 دارم متاسفانه دکمه ریستش دستگاه را ریست نمی کنه من چطور می تونم وارد سرور این مودم بشم و تغییرات را اعمال کنم تا به اینترنت متصل بشم لطفا زودتر راهنمایی کنید
دکمه رو نگه دارید و دستگاه رو روشن کنید
بعد از روشن شدن هم یه 10 ثانیه احتیاطا دکمه رو نگه دارید،حتما ریست میشه.
برای ورود به کنسول مودم هم 192.168.1.1 رو تو آدرس بار اینترنت اکسپلورر وارد کنید.