سلامنقل قول:
نه
سیاه سفید کافیه
سلامنقل قول:
نه
سیاه سفید کافیه
اینی که شما میگید نرم افزاره؟یعنی یه نرم افزار آزمون گیره؟نقل قول:
آخه یه نمونه اش بود که برای هر درسی سوالات کنکور رو داشت امکانات دیگری هم داشت البته قیمت هر درسش از 10 تومن خیــــلی بالاتر بود ....دقیق یادم نیست چند بود
اینی که شما میگید با این فرق داره؟
:18: مهرداد جان عزیز ، شما به نوع چیدمان الکترون ها در این ساختار توجه کن. الکترون چهارم کربن ، ساختار خنثای کربن رو به هم زده. :18:نقل قول:
گرافیت در امتداد لایه های خود جامد کوالانسی و در امتداد عمود بر لایه های خود جامد مولکولی است.
نیروی بین لایه ها نیروی لاندن است که از نوع نیروهای واندر والسی است. در گرافیت فاصله بین لایه ها 335pm است که خیلی بیشتر از طول پیوند یگانه کربن-کربن است .پس نیروی موجود بین لایه ها خیلی ضعیف است.
راستش اگه بخواهید دقیقا وضعیت گرافیت و پیوند های اون رو درک کنید بایستی از اربیتالهای هیبریدی sp,sp2 و ...
اطلاع داشته باشید.همچنین پیوندهای سیگما و پای.
در گرافیت هر اتم کربن یک پیوند سیگما (یگانه خودمان) و1/3 پیوند پای با هر اتم کربن دیگر می دهد. پس منطقی است که با توجه به سطح کتاب درسی هر اتم کربن در گرافیت سه پیوند کو والانسی ایجاد می کند.
با توجه به اینکه نیروی لاندن هم در اثر قطبیت لحظه ای بین مولکولها به وجود می آید توزیع بار خیلی متقارن نیست.
ولی برای توضیح این اثر شما بایستی با خواص پیوند پای آشنا باشید.
در کتاب شیمی پیش نظام ترمی واحدی توضیحات نسبتا جامعی درباره همپوشانی لایه ها و پیوندهای سیگما و پای
داده بود.که مثل اینکه از برنامه درسی حذف شده است.(البته اصلا افسوس این مطلب را نخورید!!!!)
کلشو میگن ریشه ، چون اون قسمتی از عصب نخاعی که وارد نخاع میشه فقط آکسون نورونای حسی وحرکتیه که محل تجمع ج سم سلولی کل نورنا به هم گره میخورن (عقده شوکی) و ادامه ی عصب دندریتان به خاطر همین کلشو میگن ریشهنقل قول:
سراسر عصب نخاعي از دو ريشه تشکيل شده يا فقط قسمتي که مي خواد وارد نخاع شه رو بهش ميگن ريشه ؟
کپکای مخاطی سلولی حرکت آمیبی دارن ولی بستگی به شرایطشون داره !!!!اگه تو شرایط مساعد باشن(تک سلولی) پای کاذب دارن ، و حرکت وتغذیشون با همون پای کاذبه گوارش درون سلولی هم دارن ولی اگه تو شرایط نامساعد باشن (پرسلولی) هیچ وسیله حرکتی ندارننقل قول:
و اينکه آيا کپک های مخاطي - سلولي که شبيه آميب ان و همچنين اون کپک هاي مخاطی-پلاسموديومي که هاپلوييد و آميب مانندن هم پاي کاذب دارن و گوارش درون سلولي ؟
کپکای مخاطی پلاسمودیومی هم وسیله حرکتی ندارن گامتشونه که آمیبی شکل یا تاژکداره به خاطر همین ، گامتا وخود جاندار متحرکن گوارش درون سلولی هم ندارن
3 نوع ، این که عین متن کتابه!!!!!!!نقل قول:
و يه سوال ديگه هم اينه که بالاخره يک يوکاريوت چند نو RNA پليمراز داره ؟
بله این یک نرم افزار آزمون گیر هست و کل دروس هست به طوری که میتونی تک درس امتحان بدی یا امتحان جامع بدی زمانو تعیین می کنی بعد پاسخ کلیدی و تشریحی میده درصد ها رو مشخص میکنه و نمودار پیشرفت نسبت به آزمون قبلیو رسم میکنه و حتی برنامه آزمون هم برات تعریف میکنه نرم افزار خوبیه سوالات کنکورها گزینه دو و تالیفی هم داره در ضمن امکان چاپ هم دارهنقل قول:
اینی که شما میگید با این فرق داره؟
تلفن شرکت راهبردهای دانش : 02166903480
یاحق
چه ادبیات امروز سخت بود ؟ :(
من 50 درصد زدم
نقل قول:
من 50 درصد زدم
من 50 درصد زدم
سنجش یا قلم؟؟نقل قول:
تایید من 60
مسخره بود ازمون امروز..!!
تایید میشه!!نقل قول:
من سنجش شرکت کردم و پشیمونم. پاسخ نامش پر غلطه
اشتباه میکنی عزیزم. 3 تا مخصوص همه ی یوکاریوت هاست . RNA پلی مراز پروکاریوتی هم درون کلروپلاست و میتوکندری وجود داره. فراموش که نکردی ؟!؟! این دو اندامک ، زمانی پروکاریوت بودند.:10:نقل قول:
مهرداد عکستو دیدم تو مجله . راستی تو که اسمت مهرداد نیست!! چرا من 1 ساله دارم بهت میگم مهرداد ؟!؟!؟!
رياضيات سخت بودش دينيش داغون مزخرف بود.از بدترين سوالاي آزادم بدتر بود....
اه اه ... اشتباه کردیم سنجش شرکت کردیم..ریاضیش پر غلط فیزیکش همینطور شیمیش همینطور...
واقعا دیگه پاسخنامش خیلی مضحکانه بود.... داشتم چک میکردم مرده بودم از خنده .... معلوم نیست اینارو کی مینویسه .!
من 73.3نقل قول:
من 50 درصد زدم
من سنجش شرکت کردم و پشیمونم. پاسخ نامش پر غلطه
تاید میشه! اما دینی اش به نظر من از قلم چی بهتر بود! با این که قلم چی دینیش سخت تره و فقط به ظاهر به کنکور نزدیک تره ولی من تصور می کنم دینی سنجش با این حال بهتر بود! چون قلم چی دینی رو به حالت حفظ کردنی عجیب و سخت و مسخره تبدیل کرده با اینکه قیافه ی تست های کنکور 2 سال اخیر رو پیدا کرده ولی تماما مفهوم و استدلا از ان حذف شده! ای فقط نظر من بودنقل قول:
رياضيات سخت بودش دينيش داغون مزخرف بود.از بدترين سوالاي آزادم بدتر بود....
حالا اینقدم که شما میگین غلط نداشتا من خودم میبینم غلطارو اما چند روز دیگه خودشون تصحیحش میکنننقل قول:
اه اه ... اشتباه کردیم سنجش شرکت کردیم..ریاضیش پر غلط فیزیکش همینطور شیمیش همینطور...
واقعا دیگه پاسخنامش خیلی مضحکانه بود.... داشتم چک میکردم مرده بودم از خنده .... معلوم نیست اینارو کی مینویسه .!
اینکه سنجش اصلا وقت نمیزاره رو کاراش و خیلی بی دقت کارارو انجام میده درست اما من راضی بودم چون جامعه اماریش خیلی بالاس
سلام دوستان یه سوالی داشتم من یه دوستی دارم که تهران زندگی میکنه چجوری میتونم شمارنده کانونشو بدست بیارم ( سوم ریاضی )
به سختی :نقل قول:
1-سریعا اینترنت رو قطع میکنی.
2-میری به طرف گوشی تلفنو
3-گوشی رو بر میداری.
4-زنگ میزنی به دوستت و شمارنده اش رو ازش میپرسی ... :46:
دوست عزیز بجز این راه سخت راه دیگه ای هم هست آخه خیلی دلم میخواد کارنامه یکی از دوستامو ببینم البته بدون اجازه دوستم:31:نقل قول:
آزمون سنجش چطور بود؟؟
از آزمون قبلی مضخرفتر بود ؟؟!
دیگه تنها راه اینه که یه بار از رو پاسخنامش شمارشو ببینی :41:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آزمون سنجش چطور بود؟؟
از آزمون قبلی مضخرفتر بود ؟؟!
موفق باشید
من خودم اول سال همه رو تشویق میکردم سنجش بنویسننقل قول:
ام حالا....:2:
خیلی بی مسئولیت شده نسبت به ازموناش
هیچ می دونستید سنجش ترازاش ثابته!!:18::18:
یعنی مثلا واسه عربی یه تراز تعریف کرده که تو هر ازمون مثلا 50 بزنی چه اسون باشه سوالا چه سخت
یه تراز به همشون میده !!:13:
در این که سوالات و جواب های سنجش مزخرف هست شکی نیست ... اما همان طور که دوستان گفتند بالاترین جامعه آماری و چیزی در حد کنکور را داره ...
دوستان آزمون های جامع سنجش رو نمیشه از یکجا دانلود کرد ؟!؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یعنی مثلا واسه عربی یه تراز تعریف کرده که تو هر ازمون مثلا 50 بزنی چه اسون باشه سوالا چه سخت
یه تراز به همشون میده !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا ؟چه .............این دیگه تراز نیس اسمش که....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله میتونید برید کارنامه های ازموناشو چک کنید !!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا ؟چه .............این دیگه تراز نیس اسمش که....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تراز دینی همیشه پایینه
تراز عربی بالاست
ریاضی بالاست!
ازمون قبلی میانگین رو با تراز مقایسه کنید ..همه چی دستتون میاد
اگه بشه هم ارزش نداره وقتتو واسش هدر بدی.دریغ از یه سوال قشنگ ...همون جامعه اماریش مهمه فقطنقل قول:
دوستان یک سوال مهم دارم در زیست پیش( بیشتر بدانید ها) حذف است یا خیر؟
اههههههههههههههه ××!!نقل قول:
بابا این دیگه یعنی چی ؟ چه مسخرست !! چرا اینجورین اینا !! حالا ما هیچ جواب خدا رو چجوری میخوان بدن !!
بابا این پول هایی که میخورند اگه اینجوری باشه حقا حرامه و حتی شرعا !
واقعا تاسف باره ... 100 رحمت به کانون ... واقعا حلالشون باشه نونی که میخورند.. حداقل هر چی که باشه سوالاش پاسخنامش مضخرف نیست..
در ضمن اینم بگم که دقیقا 9-10 سوال آزمون امروز سنجش درس ریاضیش رو با عدد گذاری میشد حل کرد.. . و این چیزیه که فقط و فقط تو آزاد رخ میده.. به نظر من عمدا این کار رو میکنن که فردا نگند سنجش سوال هایش شبیه کنکوره و کار بقیه رو کساد کنه ... نمیدونم ولا ..
سلام دوستان مهربوووووووووون!!!:دی
چه خبر؟!
خوبید؟
من بعد از مدتها یه امتحان جامع دادم!!!!
ولی یه چند تا سوال دارم !!!
نطرتون درباره سوال 16 چیه؟!!!
خودش تو پاسخنامه نوشته املای دناعت غلطه ولی گزینه 3 رو زده!!!!!!!!!!!!!!
یا سوال 196!
گفته در کدام مورد مشابه نیستند تو پاسخ نامه نوشته در این مورد مشابهند پس گزینه 3!!!!!!!!
می خوام بدونم همیشه انقدر غلط داره؟!!
بعد برای نتیجه این غلطا رو درست می کنند یا.....؟؟!!
احتمال قریب به یقین.نقل قول:
ولی سوال تکواژ شمیریش چیرو رو یه تکواژ حساب کرده در حالی که از پی + رو تشکیل شده
چی کار کردی آزمونو ؟:دینقل قول:
تو خونه بم میگن مهرداد :پی
راستی این فصل قاچ ها سخته ؟
میشه تو 1 ساعت خوندش :دی
فردا امتحان ترم داریم هنوز نخوندمش
اصلا روز آزمون نمیتونم بخونم :دی
سلام بر دوستان عزیز.من امسال کنکور دارم!!! رشتمم تجربیه . داشتم صفحات قبل رو میخوندم به شخصیت جالبی به اسم اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به می بینم بچه ها مشغول خر زدن هسن!
ایشالا همتون یه جای خوب قبول شید:)
فک نکنید بیاید دانشگاه راحت میشید!:دی
حالا خودتون میاید میفهمید!:دی
در مورد سنجشم زیاد حرص نحورید!
ازموناش کلا اینطوریه!
مبادا بگذاری درد و رنج یک فصل ، زیبایی و شادی تمام فصلهای دیگر را نابود کند!
زندگی را فقط با فصلهای دشوارش نبین ؛
در راههای سخت پایداری کن ، لحظه های بهتر بالاخره از راه میرسند .:11:
من امروز ساعت 9 بيدار شدم و براي ازمون يه كمي دير شده بود !!!!!
يه توصيه دوستانه به كنكوري ها : اين روزها ويتامين c بيشتر مصرف كنيد .
:8:پرتقال +:8: پرتغال + :8:پرتقال + :8:پرتغال +:8:پرتقال +:8: پرتغال :8:
جامعه اماری جامعه اماری فکر کردین کی این جامعه اماری رو میسازه؟ نمیدونم این تفکر که سوالات سنجش شبیه کنکوره از کجا اومده --- اگر این سوالا تو کنکور ازاد داده بشه داد همه در میاد
بابا بسه دیگه حالا آدمو نا امید میکنین مخصوصا مایی که رفتیم چرا دفترچه و اینا رو نمیگین خوب همین که ادم حس میکنه دفترچه هاش شبیه کنکور خیلی مهمه مخصوصا جاش اگه سوالاش آسونه برا همس بعدشم که رتبتو فهمیدی بین همه میبینی چند شدی خوب این خیلی بهتره همه جاس در ضمن کسایی هستن که هیچ آزمونی نمیدن اما آخرش میان جامع سنجشو میدن اینجوری خودتو با اونا هم مقایسه کردی من هرچی هم بود بین جامع سنجش و غیر جامع کانون سنجشو انتخاب میکردمنقل قول:
جامعه اماری جامعه اماری فکر کردین کی این جامعه اماری رو میسازه؟ نمیدونم این تفکر که سوالات سنجش شبیه کنکوره از کجا اومده --- اگر این سوالا تو کنکور ازاد داده بشه داد همه در میاد
هم چنین چیزی نیست! بر چه اساسی میگی؟نقل قول:
بومی گزینی در کنکور 88 یکی از مواردی بود که از مدتها پیش در وزارت علوم و کمیسیون آموزش مجلس مورد بررسی قرار گرفت.
با توجه به مشکلات بومی گزینی در سال 87 و اعتراضاتی که در کنکور این سال به وجود آمد، سازمان سنجش آموزش کشور طرحی را به شورای عالی انقلاب فرهنگی تقدیم کرد که این طرح در این شورا بررسی و تصمیمات نهایی برای اجرا در کنکور 88 اخذ شد.
دکتر بهرام عین اللهی معاون وزیر بهداشت در این زمینه گفت: در رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی به علت اختلاف بسیار زیاد نمرات هیچگاه بومی گزینی نداشته ایم و نمی توان این کار را عملی کرد.
وی در مورد وضعیت بومی گزینی در رشته های اصلی دانشگاه علوم پزشکی گفت: البته پذیرش به صورت ناحیه ای در کشور ما در چند سال گذشته انجام شده اما در رشته های پزشکی به دلیل مسئله اختلاف نمرات، بومی گزینی قابل اجرا نیست.
محمد مهدی زاهدی وزیر علوم نیز در این مورد گفت: تصمیمات نهایی اخذ شده و شنبه هفته آینده جزئیات این طرح که در کنکور 88 اجرا می شود رسما از سوی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام می شود تا اطلاع رسانی کافی در این زمینه شده باشد و داوطلبان کاملا از اجرای این مصوبه مطلع باشند.
راستی شنبه یعنی فردا!کد:http://www.kanoon.ir/misc/news/fullnews.aspx?postid=53069