لطفا هرکی گلچینی از بهترین بازی هایی که با ipod کرده رو بزاره
Printable View
لطفا هرکی گلچینی از بهترین بازی هایی که با ipod کرده رو بزاره
سلام دوستان
فرق 3g با 4g به جز دوربین و ژیروسکوپ 6 جهته (داره؟) دیگه چیه ؟؟؟
آخرین قیمتاش چنده ؟؟؟
فعلا Cut the Rope و Fieldrunner و Angry Bird از طرف من معرفی میشه! بازی خوب واقعا زیاده!:31:نقل قول:
علیک عزیزنقل قول:
دوربین و ژیروسکوب که گفتین، میکروفن سر خود، باطری قوی تر، رزولوشن صفحه بالاتر (با اسم Retina)، استفاده از CPU های جدید و قوی A4، چیز دیگه ای یادم نمیاد!:27:
آخرین قیمتی که من دارم:
نقل قول:
قیمت های چند روز پیش پایتخت:
8GB : 320.000
32GB : 400.000
64GB : 530.000
اول از همه باید سیدیا نصب بشه، بعدش از سیدیا پکیج (AppSync) باید نصب بــشه، اون وقت میتونید برنامه (های کرک شده) رو از آیتونز نصب کنید!نقل قول:
کلا کارهای سختی نیست،...
پیشنهاد میکنم یه سری به سایت زیر بزنی:
i-pho*ne.ir
[بدون ستاره]
سلام اسپیکر خارجی هم داره؟نقل قول:
آره عزیز، اسپیکر رو از نسل 2 (فکر کنم!:31:) اضافه کردن، ولی میکروفون رو روی هدفون نسل 3 گذاشتن که توی نسل 4 دیگه کلا درونی سازی شد، خود دستگاه میکروفون هم داره!:27:نقل قول:
بازی خوب که زیاده ولی به نظر من تو زمینه game playing فعلن اینا خوبن:نقل قول:
1.angrybirds
.parking mania.2
rolando.3
سلام خسته نباشید.
1 سوال فنی داشتم!!:31:
من ایپاد 2G 8gig MC دارم!
ورژن 3.1.3
حالا میخام به 4.1 اپگرید کنم!
میخاستم ببینم اگه آپگرید کنم همه امکانات OS4 روی ایپاد من جواب میده!؟
مثلاً مالتی تسکیگ؟؟؟؟؟
ایپاد ما جیل شد ولی دیگه ایتونز نمیخوندشه !
حالا نه اهنگی دارم نه چیزی!!
چیکار کنم؟
در ضمن بازم نمیدونم چیجوری برنامه نصب کنم توش
هم جیل شد هم پکیج ok شد اما حالا چیکار کنم؟نقل قول:
ایتونز نمیخوندش ایپادم رو
کلا آیتونز نمیشناستش!؟:mellow: احتمال زیاد درایور صحیح نصب نشــده، میپیشنهادم که کلا آیتونز رو دوباره نصب کنید، احتمالا حل میــشه!:46:نقل قول:
اتفاقا این کار رو هم کردم ! باز نشناخت اما touchcoppy میشناسه!نقل قول:
دوست غزیز واست منبع گذاشتم حالا ایفون یا اپلستاننقل قول:
دزدی وقتی میشه که ازش یه سودی ببرم
---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------
راستی پست هارم همینجوری پاک نکنید
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حتی رو یه کامپیوتر دیگه هم تست کردم جواب نداد!نقل قول:
ایا میتونه مربوط باشه به اینکه اولین بار که به ایتونز وصل شد بعد از اینکه رستور و جیل شد
ایتونزش نسخش فرق داشته باشه؟
نقل قول:
خوب ببینم ایتونز شما ورژن 10 نبود؟...
در ضمن قبلش یه بار درایور ایپاد رو پاک کن دوباره نصب کن بعد تست کن ببین چی میشه!
کل این کارهارو انجام بده :::
کد:http://support.apple.com/kb/TS1363?viewlocale=en_US
سلام به همه...
آیپاد تاچ بعد از جیل ums میشه...
یعنی ازش به عنوان یه هارد پرتابل استفاده کرد یا نه؟؟؟
ممنون...
علیک!نقل قول:
یه برنامه دیدم چند وقت پیش تو Cydia که یه بخشی از حافظه رو جدا میکرد و به صورت Removable Disk در میآورد... ولی اینکه حافظه مورد استفاده دستگاه رو همون طوری ببینی فکر نکنم بشــه!
ولی برنامه برای انتقال فایل از طریق Wi-Fi زیاد هست!
میتونید سری به سایت زیر بزنید، ببینید چه برنامه ای مطابق نیازتون پیدا می کنید:
کد:www.apptrackr.org
سلامنقل قول:
پارسا جان منظورت usb drive ؟
اون وقت اون قسمت از حافظه که به صورت Removeable disk هست برای خود آیپاد ناشناخته و غیر قابل استفاده میشه؟
دقــیقا! اشکالش هم همینه!:41:نقل قول:
فکــر کنم اسمش همین بود!:19:نقل قول:
من یه مدت با این برنامه کار میکردم زیاد باحال نبود دستگاه قاطی میکرد یه سری که اصلا مجبور به رستور شدم
ولی در کل برنامه بدی نیست تو cydia هست تو سورس
repo.insanelyiph0nr.com
من معتاد این چندتام:نقل قول:
Fruit Ninja
Angry Birds
Doodle Jump
Slice It
Tunnel 3D
iBlast Moki
Fieldrunners
Plants vs Zombies
Luxor
Dead Runner
کسی جواب اینو نمیدونه!!!!؟:41:نقل قول:
سلام دوستان
میشه بگید آخرین قیمت Ipod touch 4g 8gb توی پایتخت چند بوده ؟ ممنون !
۳۲۵ هزار تومان با گارانتی شاب
امروز نمایشگاه الکامپ
گارانتی نقش چطور ؟ اون هم قیمتش همین دور و بر هاست ؟
-------------------
راستی گفتید گارانتی میشه بگید اصلا اپل > داشتن گارانتی توی ایران !! معنی میده ؟ این شرکتا واقعا گارانتی رسمی اپل هستند یا همینجوری اومدن محصولات رو گارانتی کردن ؟
سلام میشه اما یکم سرعت میاره پاییننقل قول:
اما میتونید یه برنامه دیگه از cydia بریزید عالیم جواب میده اسمشم اینه
Multiflow
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
اقا گارانتی الکیه تو ایراننقل قول:
شما الکی پول گارانتی نده
درود/
سلام به دوستان..
ببخشید این محصول میتونه جای باتری رو پر کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته مخصوص نسل دوم و سوم هست این محصول و به صورت یک کیس برای آیپاد طراحی شده. و در عین محافظت از دستگاه زمان کار دستگاه رو هم افزایش میده.
[PHP]http://appleshopping.ir/product.php?id=1957[/PHP]
- مشخصات فنی:
- 1200 میلی آمپر
- 300 ساعت در حالت استندبای
- 9 ساعت استفاده از شبکه وایرلس
- 30 ساعت پخش موسیقی
- 6 ساعت پخش ویدئو
- 3.3 ساعت بازی
بله گارانتی نقش هم حدود ۳۴۰ هزار تومن بود، همونطور که آقا مهرداد گفتن گارانتی شون به هیچ دردی نمیخوره چون اپل به ایران سرویس نمیده و مهم تراینکه اپل نیازی به گارانتی نداره.نقل قول:
آقا خداییش گارانتیشون به درد نمیخوره؟شما امتحان کردی خودت یا نه؟آخه مغازه داره خیلی از شاپ تعریف میکرد البته یکی نبود چند نفر بودن ولی از اونجایی که من بچه های پیسی ورلد را بیشتر قبول دارم حرف اون را قبول نکردم ولی یکمی به شک افتادمنقل قول:
من دیروز هم پایتخت رفتم و هم ولی عصر
قیمتا به این قرار بود:
32 گیگ 4 جی بدون گارانتی 400 هزار تومان
32 گیگ 4 جی با گارانتی شاب 420 هزار تومان البته تا 450 هزار هم دیدم !!!!!
8 گیگ شاب 320 هزار تومان
اینا تقریبا بهترین قیمتایی بود که پیدا کردم البته چون خیلی نگشتم(البته کم هم نگشتم)امکان ارزوتر گیر اومدن هست
بازم محکم و قاطع میگم که به درد نمیخوره، چرا؟نقل قول:
۱:در طول مدت گارانتی(حد اکثر ۲ سال) محصولات اپل از نظر سخت افزاری مشکل پیدا نمیکنن( ممکنه بر اثر بی احتیاطی اتفاقی بیفته که در اون صورت هم گارانتی لغو میشه.)
۲:از نظر نرم افزاری همین اساتید p30world اطلاعات عالی ی دارند که بعید میدونم کسانی که اونجا نشتسن چیز بیشتری از دوستان اینجا بارشون باشه پس همین جا قطعا جوابگوی نیازهای برنامه ای و مشکلات نرم افزاری تون هست.
۳:همونطور که قبلا گفتم ایران تحریم ه و اپل هیچ نمایندگی ای اینجا نداره.
دلایل بیشتری هم هست اگه قانع نشدی بگو.
البته من شرکت شاب رو یکی از بهترین شرکت ها میدونم چون از محولات کریتیو استفاده میکنم و چند بار به گارانتی شاب رفتم برخورد مناسب و رسیدگی به مشتری رو از اونجا به یاد دارم.
نتیجه کلی اینکه درسته که ۴۰ ۵۰ هزار تومن پولی نیست ولی آیپاد با گارانتی خریدن دور ریختن پول ه که فکر نکنم کار معقولی باشه.
سلام همگی ، یک تعداد سوال داشتم!
هفته ی دیگه میخوام برم آیپاد تاچ 4g بگیرم ، اول از کجا برم بگیرم بهتره؟ فقط پایتخت یا جای دیگه ایم هست؟
دوم اینکه خوم میتونم جیل کنم یا خود فروشنده باید این کارو بکنه؟
سوم هم اینکه کلا آیپاد رو جیل بکنیم یا نکنیم؟
مرسی:20:
قیمت 4جی 8 گیگ بدون گارانتی چطور ؟ چقدر ارزون تره ؟نقل قول:
سلام دوستان یه هدفون بلوتوث که باس خوبی داشته باشه و تفکیک صدای خوبی هم داشته باشه معرفی میکنید بی زحمت!:20:
اونو نپرسیدم ولی فکر کنم سمت 305باشهنقل قول:
این اشتباهی اینجا اومد ، ببخشید:46:نقل قول:
اقا دوربین نسل چهار چند مگاپیکسله؟
درسته 0.7 مگاپیکسله؟
اگه اینجور باشه که خیلی زاغازته
اونوقت چجور با یه همچین دوربینی میتونه 720p رکورد کنه
الان دوربینهای با مگاپیکسل خیلی بالاتر این قابلیت رو ندارن
کیفیت عکسهاش در چه حدیه؟
کیفیت عکساش به درد صفحه خودش میخوره.
فیلم برداری hd ربطی به مگاپیکسل نداره و بیشتر به قدرت پردازنده بستگی داره.
جوااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااب!!!!!:20 :نقل قول:
1. نه خیر توی خیلی از شهر های بزرگ هست. فقط جایی که ازش میگیرین باید کاملا مطمئن باشه (چون اینجا ایزانه و ممکنه بهتون بندازن).نقل قول:
2. نه خیر خودتون هم میتونید این کار رو بکنید. فعلا jail break آیپاد تاچ نسل 4 را فقط نرم افزار limera1n داده اما به زودی blackra1n, redsn0w و ... هم میدن
3. این دیگه بستگی به خودتون داره که با آیپاد میخواین چکار کنین. اگه میخواین باش بازی کنین حتما باید jailbreak بشه وگرنه باید از فروشگاه اپل اون بازی رو خریداری کنین که تو ایزان امکان پدیر نیست. اما مشکل jailbreak اینه که نباید آیپاد تاچ خاموش بشه (حالا به هر دلیل) چون jailbreak میپره.
اگه سوال داشتی بپرس
رزولوشن دوربین نسل چهــار:960*720نقل قول:
بـــــــــله!
همونطور که دوستمون گفتن ربطی به مگاپیکسل نــداره!
به طور کلی دوربین توی آیپاد به درد خیلی کارهای جالب تر از عکس گرفتن میخوره:21:، مثال کوچیکش برنامه Google Goggle هست، یه سیستم جستجو بر اساس تصویر، مثلا از متن عکس میگیرید، توی Translator گوگل، ترجمه اش رو نشون میده به شما!:18:
یا کتاب رو جستجو میکنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونید یه سری به اینجا بزنید:
کلی برنامه سرگرم کننده و کاربردی دیگه هم ریخته که تا قبل از این [آیپاد جدید] محدود به آیفون بودند!:13:کد:http://www.google.com/mobile/goggles/
جای مطمئن همون پایتخت هست (مجتمع کامپیوتر پایتخت، میرداماد!):20:نقل قول:
خود شما جیل کنی بهتر و مطمئن تره، کار سختی هم نیست، پول الکی تو جیب اینها نریز! اتفاقا الان دو روش کامل جیلبریک هم اومده (Limera1n و Green Poison) که مشکل پریدن جیلبریک با خاموش شدن آیپاد هم ندارند!
اگه جیلبریک نکنی که دیگه آیپاد نیست!:31: مثلا بدون جیلبریک نمیتونی برنامه کرک شده بریزی!:2: