اگه بخوای باب دلت در بیاری حداقل 5 تومن باید خرجش کنی.ایشاالله موفق باشی.
Printable View
اگه بخوای باب دلت در بیاری حداقل 5 تومن باید خرجش کنی.ایشاالله موفق باشی.
آقا کلی حال داد این جملاتت به من، دوست داشتم این 16 ساعتو باهات میبودم و میومدم با این سختی و گرفتاری بعد از مدتی کمی خستگیم در رفت امیدوارم هر روز ماشین سر حال تر بشه ................نقل قول:
داستان خرید این ماشین طولانیه کم کم تعریف میکنم براتون
این ماشینو من بدون اینکه تستش کنم و برونم خریدم فقط موتورو روشن کردن،یعنی خوابیدشو خریدم، لاستیکا پنچر، دنده فلایویل خراب توربین خراب و... باتری هم نداشت
چند مورد اتفاقی که افتاد برای این ماشین
ماشینو از طریق یه دلال پیدا کردم خیلی تضمین میکرد که مثلاً فلان جاش سالمه... که خیلیاش دروغ از آب دراومد کلی هم از این معامله پول برداشت چه کار هایی هم کرد بماند...
ماشینو اونجا دوبار بکسل کردم بار دوم نیسان نفهم جلوی ماشینو کوبید به ورودیه پارکینگ، هم ماشین من زهش داغون شد هم خسارت دیوار دادم
باتری نو که خریده بودم(120تومن) یه روز هم نشده بود تو تهران دزد نامرد سرقت کرد،
لاستیکاشم تو راه یکی یکی ترکیدن از تهران تا تبریز 16 ساعته اومدم!
یه ماه اونجا بودم بخاطرش
رسیدم تبریز روغن موتور رو چک کردم دیدم روغن نداره موتور یعنی از اونجا تا تبریز بدون روغن اومدم! پول روغن رو گرفتن روغن نریختن تو موتور!
اینا گوشه ای از جریاناتی بود که گفتم
ولی الان خوشحالم که این ایمپالا رو از اونجا و از اون وضع نجات دادم و اوردم اینجا به کمک خدا و دارم کم کم درستش میکنم
والا من نه اصلا دعوا دارم نه هم اینکه کسی رو تقصیر کار میدونم:19:نقل قول:
بعضی از دوستان لطف میکنن توی مشخصات شخصی شون ایمیل خودشونو نمیذارن به همین دلیل هستش که نمیشه از امکانات شخصی استفاده کرد!!:13:
از این کاربر میپرسی ، میگه برو از فلانی بپرس ، از فلانی می پرسی میگه برو به اون یکی میل بزن، میری توی مشخصات طرف، میبینی ایمیل نداره!!!!!!!! واقعا که ...:41:
متاسفانه سایت هنوز اونجوری که باید باشه نیست
در مورد اون دوستی که گفته بود : خودت بودی همچین کاری می کردی؟؟باید بگم مسلما نه، ولی برای صدمین بار خواهشا اگه کسی میدونه،اگه زحمتی نیس، لطف میکنه، منت می ذارن سر ما ... حداقل E-Mail بده : arvinasra@yahoo.com
مرسی
علی تو تاپیک عکس ایمپالایی رو که میگفتم عکسش رو گذاشته ماشین دو طرفش دراش خورده سمت راننده دیدم وضعش بدتر وبد
به رنگش شک دارم
دلم میخواد بخرمش راستش خیلی بهش میاد یه دست رینگ ایمپالا با قالپاق فابریک روش بندازی شاید هم این رینگا مثل رینگای ایمپلای محمد فابریک ایمپالا باشن ولی کمی ماشین بخوابه زیمن زیباتر میشه
دو دل موندم چون تازگیا بد جوری هوای خریدن یه مرسدس بنز 124 یا 123 یا 201 و 126 و 116 یا 107 به مخم زده.
آقا رامین سلامنقل قول:
یه سوال دارم میدونم جاش اینجا نیست ولی خیلی وقته میخام بدونم
ببخشید این توضح کامل اتاقای مرسدس رو از کجا میتونم پیدا کنم ( با عکس و توضیح فارسی)
که مثلا اتاق 126 با 123 چه فرقی داره؟؟
سلام به همه آمریکایی بازای گل
آقا اگه کسی ماشینی سراغ داره واسه بازسازی خبر بده.
مرسی
شما اگه توی تینونگ تاک برید بخش مرسدس بنز این توضیحات رو با عکس یکی از دوستان بسیار خوب گذاشتننقل قول:
منم یه زمانی هیچی حالیم نبود
من فقط یه توضیح کوچیک بدم 126 یکی از نسلهای اس کلاس هستش که به تانک مشهور هستش
و 124 همون کپل مشهور توی ایران هستش که همون کلاس E امروزی محسوب میشه
آقا من شرمنده ام اما مجبور شدم به لابي خودرو ساز داخلي و كره ايي تن بدم و پرايد بخرم !!:41: برا خودش ماسليه اما تقريبا با يك چهارم هورس هاي يك ماسل واقعي!!:2: از بي انصافي كه در حق خودم كردم ازتون عذر ميخوام!! اميدوارم منو از كلپتون نندازيد بيرون!:11:
سلام
خواهش میکنم تمنا میکنم به این شماره تماس بگیرید و کسایی که تهرانن ببیننش و بگن که این ماشین باز سازی شدست یا نه؟؟
مدل بالاستا
به نظر شما سر کاریه؟؟
اساتید نظر بدید لطفاکد:http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=20331&mashin
:18::18::18::41::41::41::2::2:نقل قول:
داش مسعود كلوب مال كيه مال خودته سالار!!!!
عيبي نداره اين نكته رو داشته باشيد!!!!!
پرايد هم اصالتش جنرال موتور هست:27:
پراید فورد فستیوا بود نه جنرال موتورز :دی
بهتر بود میگفتی آمریکایی
من یه بار سال 82 تو تهران یه فورد فستیوا دیدم
با توجه به اینکه اون موقع این چیزا خیلی مد نبود ، به نظرتون واقعی بوده یا پرایدی بوده که آرمهای فورد زده بودن روش؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://aligm.persiangig.com/image/My%201974%20Chevy%20Impala/
سلام
ماشین جالبیه جناب top gear
ایشالله هرچه زودتر به اون چیزی که مد نظرت هست برسونیش.:46:
راستی وضعیت داخلی ماشین هم خیلی خوبه حتی بهتر از بیرونش!
ممنون از این تاپیک باحالتون...
اگه 4 در بودش مطمئن باش پراید بودش که تبدیل شده (جلوپنجره و چراغهای جلو عوض بشه کافیه) چون فستیوا فقط هاچبک 3 در تولید شدهنقل قول:
================================
علی واقعا تزئیات ماشینت کم دارن داخلش تمیزتر از بیرونش هستش .
از کمک همتون ممنون دوستان
فدای شما آقا رضا، شما به بنده لطف دارید :11:نقل قول:
سلام بچه ها
اینو نگاه کیند چند بخریم خوبه؟
کد:http://www.bama.ir/%D8%AE%D8%B1%D9%8A%D8%AF-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88/?ac92339-2/%D9%81%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D9%BE%D9%88%D9%86%D8%AA%DB%8C%D8%A7%DA%A9
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
به نظرتون در بد ترین حالت صدی چند میسوزنه؟
1 ننوشته9 موتور و گیربکسش چ هستش احتمال سر کاری بودن هستش
کی میاد ماشین ترو تمیزی مثل فایربرد رو که اینجا ادها کرده با پاترول تعویض کنه؟
ماشین احتمالا بد فرم رنگ داره موتورش 6 باید باشه
و درضمن اگه دنبال همچین ماشینهایی هستین نباید بپرسین چند تا میسوزونه
ولی من میگم و توصیه میکنم برید ام وی ام بخرید این ماشینها مینیمم 12 تا و ماکسیمم 24 تا میسوزنن
موتور کاربراتوری 7 لیتری یا 5 لیتری براش این نرمال هستش .
سلام برشما
می دونم مصرفش بالاست ولی میخواستم حد اکثر مصرفش رو بدونم
اخه ام وی ام شد ماشین
تو این وضعیت عقلانی ترین ماشین شهری هستش
حداکثر مصرف به رانندگی فرد بستگی داره
ولی تو یه رانندگی معقول18 لیتر
جمعه گردهمایییییییییییییییه
جمعه گردهمایی چیه ؟کجا ؟ کودوم جمعه؟
گردهمایی اتومبیل های کلاسیک تبریز
فردا
ائل گلی
سلام دوستان.
ببخشید نمی دونم سئوالم جای درستی می پرسم یا خیر.
دوج چلنجر وارد ایران می شه ؟
بهش پلاک می دهند؟
ممنون.
حیف نتونستم برم
طبق قوانين گمرك ماشيني كه بالاي 5 سال ساخت باشه اجازه ورود تداره (تاكيد كنم طبق قانون نه رابطه!!)نقل قول:
حیف نیست بنزین لیتری 700 تومن رو بریزی تو باک این لگنای ایرانیو چینی؟!!!:31::39:نقل قول:
ولی من میگم و توصیه میکنم برید ام وی ام بخرید این ماشینها مینیمم 12 تا و ماکسیمم 24 تا میسوزنن
موتور کاربراتوری 7 لیتری یا 5 لیتری براش این نرمال هستش . تو این وضعیت عقلانی ترین ماشین شهری هستش
حداکثر مصرف به رانندگی فرد بستگی داره
ولی تو یه رانندگی معقول18 لیتر
الان وقت سوار شدن این ماشیناست، کادیلاک و بیوکو شورلت دوج و...:27:
والا علی جان دلت میاد تو باک این نازنینا مخلوط آبکی به اسم بنزین بریزی؟
:دی
سلام بچه ها
به نظر شما این ماشین چقد میرزه ؟
ایمپالا 74.بدون پوسیدگی و ضربه.فقط سند نداره.
700 حداکثر چون جور کردن سند و خوروندنش واقعا سخته
این 74 نیست
75 هست
موتور و گیربکس هم داره؟
سلام اگه عکس جیپ هامر هم دارین بفرستین ممنون
مطمئنی؟ یعنی آب قاطی بنزین میکنن؟ ولی آب که با بنزین مخلوط نمیشه:31:نقل قول:
اگه آره، پس این آبی که شُر شُر از اگزوز شِوی میاد بخاطره آب تو بنزینه؟
منم موندم علی
تو گازویلم آب داره بنرینم آب داره
ولی تو به واشر سر سیلتدرش رو عوض کن احتمالا آب تو از اون آب نیس:دی
راستی اون روز دیدم ماشینت رو :دی
عجب بزرگه ها
فول سایزه دیگه:31:
سلام دوستان.
می خواستم بدونم شورلت ایمپالا مدل 1967 گیر بیاد خیلی نازشم گیر بیاد حداکثر چقد نوش جان می کنه؟
ماشین با این ابهت این قدر صحبت ازش کم؟
به نظر من بهترین ماشین بین ماشین های قدیمی کلاسیک آمریکایی ه.
دستتون درد نکنه و این که اگه مثل این بالایی ها گیر بیاد می شه مثل صدای ببر درستش کر؟
با تشکر
سلام به همه!!! از قدیمیها مثل جناب rami hemi و taghi ramzi و رضا صادقی گرفته تا دوستان جدید که زیاد باهاشون آشنا نیستم....
خیلی وقت بود که نیامدم..البته بیشترش بخاطر مشکلات نت بود که اگر خدا بخواد درست شده..اما واقعا خیلی دلم تنگ اینجا شده بود..اینجا آخرین محل دل خوشی توی این دنیای مجازیه که برامون باقی مانده...چیزهای زیادی تیو این چند صفحه دیدم که جالب بود..اما جالبتر از همه این بود که کسی نگران قیمت جدید بنزین نبود..این نشون میده آمریکایی بازهای واقعی اینجا میان..اگر چه من زیاد موافق بالارفتن قیمت سوخت نیستم اما یه خوبی داره و اینکه اونهایی رو که به ماشین آمریکایی علاقه واقعی دارن رو غربال میکنه و بقیه که جو گیر شدن میرن کنار...شاید اینجوری تب قیمتهای کذایی هم فروکش کنه و منطقی قیمت بگذارن(هرچند که چند شب قبل شنیدم کاماروی سابق من رو 20 میلیون خریدار هستن اما صاحبش رضایت نمیده!!!!!!!!...) ماشین آمریکایی این مدت چند ماه زیاد دیدم..(نه برای خرید) و البته خرابکاریهای زیادی هم روی اونها انجام داده بودن..مثلا یه کامارو دیدم 74 که واقعا افتضاح بود..منظورم بدنه و لاستیک و فنی و این چیزها نیست...(ابته اونها هم خراب بود..) بدترین قسمتش این بود که......داشبرد را با برش به رنگ صورتی در آورده بودن...!دوربین بردم تا از این افتضاح عکس بگیرم اما دیگه ندیدمش..
خلاصه دنیای آمریکاییها گویا داغ و داغتر داره میشه و کسی نمیتونه این علاقه عمیق و بی انتهای ما را محدود کنه..
راستی از عشق دیرینه من ریویرا 1971 و 72 و 73 کسی خبری داره؟؟!!! آخرین چیزی که دیدم صحنه کوبیدن این ریویرا به بغل یه لیموزین 6 درب در سریال فرار از زندان توسط لینکلن بارز بود..!!چقدر دردناک بود.....!!!
دوست عزیز این ماشینا تمیزش هم گیر میاد داغونشمنقل قول:
تمیزش میشه 10 12 تومن
مثل ماشین علی بخوای 2 3 تومن
کم هم صجبت نشده این تاپیک یکی از قدیمیترین تاپیکهای انجمن هستش
در ضمن اولین بجش مجزا بخش آمریگایی ها هستش
الانم دو تا تاپیک بازسازی و اورهال ایمپالا داریم خدا رو شکر