توی پنل کاربریت
زنگ بزن پشتیبانی یوزر پسوردتو بپرس
نه شبانه یوزر پسورد نداره
در کل خیلی اشتباه کردی از پیشگامان ای دی اس ال گرفتی
من که مثل اسب پشیمونم
Printable View
توی پنل کاربریت
زنگ بزن پشتیبانی یوزر پسوردتو بپرس
نه شبانه یوزر پسورد نداره
در کل خیلی اشتباه کردی از پیشگامان ای دی اس ال گرفتی
من که مثل اسب پشیمونم
ای بابا یه رانژه میخوان بکننا کلی طولش میدن گفتن چون عیده تا اخر هفته طول میکشه من که ربطشو نفهمیدم کلا من هیچ وقت تو این چیزا شانس ندارم:41:
امیدوارم لااقل سرعت شبکیه خوب باشه رفتم هم شرکتشون یه دو نفر بودند خیلی با ادب اینقدرم مثل این پیشگامانی ها .... نبودند:2:
راحت هم بهم یه مگ رو داد:8:
من 1مگ از نداگستر گرفتم.3ماهه 30 گیگ 100تومن.
فقط یه جواز کسب ازم خواستن.
دستشون درد نکنه.
ولی بعضی وقتها سرعتش یکم میاد پایین ولی اکثرا با 230کیلو بایت در ثانیه دانلود میکنم.
من فکر میکنم صبر کنم بهتره. کو تا بیان وصل کنن! توی این تعطیلی ها هم که بیشتر میرم اینترنت!نقل قول:
همین امروز 5 گیگ شارژ کردم.
برای من پیشگامان همونیه که بود! تقریبا هیچ تغییری نکرده.
احتمالا 1 ماه دیگه هم باهاش میمونم تا ببینم شبکیه چه میکنه.
نقل قول:
پارس 256 هم که گرفته بودی سرعتت 200 بود یا اگه 512 گرفته بودی 240 بود
سرعت شبانه مهمه -ساعت 3 به بعد با یوزر و پسورد شبانه سرعت چطوره ؟
نقل قول:
به نظر من هیچ شرکتی نمیاد 256 رو روی 1.5 مگ ببنده و 30 تومن بگیره
شبانه رو هم که سر حساب شی میبینی با سرعت واقعی هم که بده شبانه میشه 500 مگ اما پارس داره 3برابر میده اونم توی ساعات شبانه که این فوق العادست
من خودم اگه پارس همیشه این جوری بمونه منم خواهم موند به شرطی که یه شرکت دیگه نیاد که ازین بیشتر بهم بده که بعید میدونم دیگه 256 رو مثلا شبی 2 گیگ بده شرکتی
قبلا هم که پیشگامان خوب بود برا منم خوب بود اما بعدا که سرعتاا واقعی شد دقیق هر شب به اندازه سرعت واقعیم دانلود میکردم یعنی شبی 300 مگ حالا هم اگه پیشگامان، پیشگامان سابق شد باز هم پیشگامان میگیرم
فعلا گزینه هام برای اول اردیبهشت :
1-پارس آنلاین
2- پیشگامان (اگه خوب شد)
3- شبکیه و رنگین کمان اگه اومد توی مرکز ما و کسی گرفتو راضی بود و بهتر از پارس بودپ
اما تا اینجایی که تحقیق کردم رنگین کمان هم مالی نیست و به نظر من کسی طرفش نره فعلا خیلی جا پیشرفت داره شبکیه رو چون تاحالا کسی نداشته چیزی نمیگم
رنگین کمان دقیقاً مثل پیشگامانه.توی روز تقریباً سرعت واقعی میده و شب کمتر!
من حدود 50 روز دیگه دارم.تا بعد عید صبر میکنم.اگر خوب نشد حتماً عوضش میکنم.
الان 10 روز از اون چیزی که خودشون گفتند گذشته.بدر هم شده.
سعید سرعت من افت نکرده، همونیه که بوده.
اتفاقن دیشب سرعت عالی شد، حول 105-90 بود. (512)
حدودن 1.3 گیگ دانلود داشتم! :10:
شما از کدوم شرکتین؟نقل قول:
پیشگامان؟
=
من دیشب دنلود نکردم ببینم چطوریه سرعتش.
نقل قول:
از 2 تا 6 یا 1 تا 7؟
همیشه سرعتت همینه ؟هیچ وقت قبلا هم افت سرعت نداشتی ؟
کدوم مرکزی ؟آخه وقتی پیشگامان سرعتا رو واقعی کرده چه جوری میشه شما با 512 این همه دانلود کنی ؟
حتی اگه پهنای باند مرکز مخابراتیتم اجازه بده و اون شب هیچ کس تو اون مرکز دانلود نداشته باشه شما نمیتونی بیشتر از سرعت واقعیت دانلود کنی دیگه اگه مرکزتم شلوغ باشه که دیگه بدتر سرعت واقعی رو هم نمیگیری
اگه پیشگامان سرعتا رو به قبل برگردونده باشه که عااااااااااااااااالیه -دوستان پیشگامانیه دیگه هم واسشون همین طور بوده سرعتشون ؟؟؟
درجواب خانم فرنوش (؟)، بله سرویس من از پیشگامان هست.
و در جواب علی آقا، از 2 تا 6.
نه شبهای قبل میانگین سرعت 62-60 بود؛ دیشب واقعاً عالی بود.
امشب هم تست میکنم اگه مثل دیشب بود حتماً عکس میذارم.
درسته :20:نقل قول:
درجواب خانم فرنوش (؟)
==
برای منم روزا میانگین 90 و شبا میانگین همین 60.
چه شانسی دارم من! همین دیشب که دانلود نکردم سرعت خوب بوده! :19:
دیشب من لینک از آپلودفا گذاشتم.خیلی قر (:31:) اومده انگار!
1.17 گرفتم.شما که سرعتت 1/4 منه بیشتر گرفتی!!!!!!!!!!!!!!
خیلی سرور مزخرفیه این آپلودفا :2:
تایید میشه! :2::2::2:نقل قول:
کلاً سرورهایی که قابلیت ریموتآپلود دارن هیچ خِیری ندیدم ازشون.
نقل قول:
پس اینترنت سعید فقط مشکل داره و بقیه پیشگامانی ها راضیند؟
خوب شما که سرویس 512 دارید باید سرعتتون 64 باشه پس دیگه از چی ناراضی هستید ؟>؟؟؟
یعنی فقط 1 مگی ها و 2 مگی ها سرعت کمتر از حد خودشون میگیرند ؟؟؟
امشب هم سرعت خوبه؛
اینم تصویر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب رکورد کمترین دانلود رو زدم!
900 مگابایت!!!!!!!!!! :18: :19:
عجب ماجرایی داریم با این پیشی.
خوب بچه ها گرفتم بالاخره این شبکیه رو سرعتش چیز عجیبی نیست 1 مگ واقعیه 120 تا 130 تا دانلودشه اگه ساعت 1 تا 10 صبح هم همین باشه که من خیلی راضی هستم میشه حدودا شبی 3.5 گیگ:8:
بچه ها دعا کنید شب سرعتش خراب نشه من کلی از سریالا رو ندیدم:41:
بزرگترین مشکل این شرکت هم پنل کاربریشه خیلی مزخرفه این عکسش
مشکلشم اینه هیچی رو مشخص نکرده نمیشه فهمید چقدر رایگان استفاده کردی اصلا جدا نکرده امیدوارم لااقل ثبت نکنه رایگان ها رو
اینم تست اسپید تست
البته من احساس میکنم پینگم بیشتر باشه
یه چیز دیگه چرا من به اینترنت وصلم ولی چراغ اینترنت مودمم روشن نیست؟ بعدم فقط از راه کانکشن bridge وصل شد با pppoe نمیشد؟
سرعت و پینگت که خوبه.اگه شب هم بمونه که عالیه.نقل قول:
شما که هنوز استفاده نکردی تا ببینی شب حساب میکنه یا نه.یه موقع دیدی واست زد Free
اونو که خودت باید تنظیم کنی.توی تنظیمات مودم میشه عوضش کرد.اگر اینم مثل پیشگامان قفل مک داره بهتره رو حالت PPPOE باشه.
قفل مک چیه؟
منظورت استفاده چند تا دستگاهه؟
الان دوباره مودم رو تنظیم میکنم بببینم چی میشه
..................
دوباره تست کردم نشد pppoe که میکنم دیگه صفحه ها رو باز نمیکنه قبلا مشکلی نداشتم الان اینجوری شده
چراغ اینترنت مودم هم روشن نمیشه یه دو تا چشمک میزنه دیگه خاموش میشه فکر کنم مودمم یه چیزیش شده
آره.همون که فقط میزاره با یه دستگاه وصل بشی.زنگ بزن پشتیبانی راهنماییت میکنه.
حالا چیز مهمی نیست
الان از یه سرور بهتر دانلود کردم سرعت خیلی بهتر بود 180 تا 200 بود سرعتم باید شب رو ببینم چطوره اگه همینطور باشه که فکر کنم شبی 5 گیگی دانلود بکنم:31:
نقل قول:
سعید جون من میگم لینکات خوب نیست سرور لینکاتو عوض کن ببین چی میشه ؟
خودت که متخصصیو بیشتر از ما تجربه داری اما به هر حال آدم بعضی وقت ها نه از روی ندونستن ،از روی حواس پرتی یه اشتباهی میکنه ببین محدودیتی توی نرم افزارات یا روی idm نزاشتی ؟
مودمو یه بار ریست کن از پشتش ببین چی میشه آخه خیلی زوره 2 مگ آدم بگیره بعد این جوری دانلود داشته باشه
نقل قول:
خوب تبریک عرض میکنم این دفه شانس اوردیا :19::19:
شاید باید ip و dns رو مخصوصا دستی وارد کنی در local area connection برو , و در ipv4
dns رو 4.2.2.4 بزن
ip ها رو هم 192.168.1.2 دومیشو خودش میزنه سومیش رو هم 192.168.1.1 بزن حتما درست میشه
اینکه پارس آنلاین کل 13 روز عید رایگان هست تایید شد و سایت پارس آنلاین هم اونو توی صفحه اولش زد
ببینیم پیشگامانو شبکیه برا شما چی کار میکنه:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
من که به دانلود شبانه شبکیه اعتماد ندارم الان زنگ زدم گفت باید به اخر یوزرنیم n اضافه کنی که دیگه فکر کنم سرعتش خیلی بیاد پایین ببینیم چی میشه
شبکیه از این کارا هم نمیکنه اینجور که امارشو گرفتم تا حالا یه مگ هم هدیه نداده چه برسه به این چیزا
هزینه های گیگ اضافی هم زیاده
- 1 تا 5 گیگ هر گیگ 46000 ریال
- 6 تا 15 گیگ هر گیگ 38000 ریال
- 16 گیگ به بالا هر گیگ 32000 ریال
به هر حال خوبیش اینه که اینترنت دارم :20:
اینم نشد حالا فعلا حسشو ندارم بعد یه چند بار ریست میکنم مودمو بالاخره درستش میکنم با یه مودم دیگه هم تست میکنم این چراغ اینترنتش روشن نمیشه یکم مشکوکهنقل قول:
شاید باید ip و dns رو مخصوصا دستی وارد کنی در local area connection برو , و در ipv4
dns رو 4.2.2.4 بزن
ip ها رو هم 192.168.1.2 دومیشو خودش میزنه سومیش رو هم 192.168.1.1 بزن حتما درست میشه
من ناراضی نیستم چون از وقتی گرفتم تقریبا تغییری نکرده.نقل قول:
فقط میگم اگه جای دیگه بهتره و واقعا میارزه به الافی وقت گذاشتنش، خب بگیرم! :20:
سلام
هنوز دو ساعت مونده تا تموم شدن ساعت دانلودم فکر کنم حدوذ 2 گیگ بگیرم البته شاید بشه بیشترم گرفت حالا باید امشب با لینک های بهتر چک کنم البته همینجوری هم میشه حساب کرد سرعت 70 هست
9*3600*70/1024=2214
که یکم بیشتر 2 گیگ هست
میخوام سورپرایزتون کنم!
این دانلود دیشب من بوده:
لینکهام کاملاً سالم.از 4 سرور مختلف(رپیدباز،آپلودفا،لیچ مستقیم موزیک باران) لینک داشتم.حدود 10 گیگ.
به نظرتون حقش نیست برم کل پیشگامان رو رو سرشون خراب کنم؟ :32:
سلام دوستان
من تا حالا دیال آپ داشتم . میخواهم adsl بگیرم شما چه شرکتی پیشنهاد میکنید؟ ضمنا چون دانشجو هستم اکثر زمان اصفهان نیستم پس نیاز دارم که محدودیت زمانی نداشته باشه یا حداقل محدودیت زمانیش طولانی باشه.
لطفا هزینه ی تقریبیشو هم بگید. ممنون.
من هیچ پروتکل SSL (تمامی https) رو نمی تونم بازکنم. شما هم این مشکل رو دارید؟
بله خیلی ها این مشکلو دارند
گند زدند به این اینترنت واقعا که:2:
شما از شبکیه سرویس داری؟نقل قول:
این مشکل امروز پیش اومده.
درواقع ری^دن به کل شبکه/.
در کل زمانی که پارس آنلاین داشتم و اصلا adsl داشتم تاحالا نتونسته بودم با سرویس 256 توی 6 ساعت 3100 مگ بگیرم
فقط در 107 دقیقه 1150 گرفتم یعنی سرعت از 190 اصلا کمتر نشده (اونم توی ساعات شبانه)
واقعا پارس بی نظیره
---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
نقل قول:
من دیشب حق تورو خوردم
من میگم نکنه سرویسامونو اشتباه بستند برا تو 256 برا من 2 مگ:19::31::19::8::21:
---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------
نقل قول:
بازم به من نمیرسید :19::19:
اینم یه لینک خوشگل واسه سندیت دادن به حرفم
کد:http://rapidshare.com/files/452808341/rptOneBillUserCdr.xls
راستی جیمیلم جون کند تا باز شد یاهو مسنجر و خود یاهو و جی تالک هم باز نمیشه
حالا امشب میترکونم اینچور که فهمیدم این شبکیه سیستم هاش قاطی داره بعضی موقع ها تو روزم میشه با اکانت شبانش کانکت شد:31:
حالا یه شب خوب گرفتی ها امشب هیچی گیرت نمیاد امیدوارم 13 روز عید هم هیچی گیرتون نیاد :4:
دوست من لطفاً کوچیکتر بنویس، میدونم ذوقزدهشدی؛ واقعاً لذت بخشه.نقل قول:
در کل زمانی که پارس آنلاین داشتم و اصلا adsl داشتم تاحالا نتونسته بودم با سرویس 256 توی 6 ساعت 3100 مگ بگیرم
فقط در 107 دقیقه 1150 گرفتم یعنی سرعت از 190 اصلا کمتر نشده (اونم توی ساعات شبانه)
واقعا پارس بی نظیره
شما میانگین سرعتت اگه حساب کنی 143 بوده که واسهی سرویس 256 عالیه.
اگه بمونه اینجوری خوبه.
ــــــــــ
من دیشب سرعتم کم شده بود نسبت به دو شب گذشته. حدود 80-75 بود.
اینم تستی که الان گرفتم؛
من 2 روزه سرعتم از 30 بالاتر نمیره! :18: :41:
دیشب تا 2 بیدار بودم.10 بار زنگ زدم پشتیبانی هیچکس گوشی رو بر نداشت!!!
امروز زنگ پشتیبانی میگه افت سرعت سراسریه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میگم بقیه با 200 دارن دانلود میکنن،میگه خب واسه بعضی کاربر ها سراسریه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میگم دیشب زنگ زدم پشتیبانی کسی گوشی رو بر نداشت،میگه حتما اشغال بوده (2شب)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
دیگه داره حالم از دروغهاشون به هم میخوره :2:
میخوام بعد عید برم درخواست جمع آوری بدم.حتی اگر سرعت بره رو 1654541545465748546574545
از دروغ متنفرم.
نقل قول:
این قدر ذوق زده بودم میخواستم با فونت سایز 7 بنویسم
دیشب هم 2.1 گیگ البته 300 مگ ازم کم کرده بودند چون 6:20 قطعو وصل شده بود و از 6:20 تا 6:57 دقیقه 300 مگ ازم کم کرده بود
---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
نقل قول:
آخی آخی گهی پشت یه زینو گهی زین به پشت
یادته من هی میگفتم سرعتم کمه سرعتم کمه 300 مگ دانلود کردم گزارش کارکردتو میزاشتی که 2.4 دانلود کردی ؟؟؟؟:31::31::31::31::31:
حالا من زیر 2 دانلود نمیکنم .......:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19 ::19::19::19::19::19:
پس همون شعری که بالاا گفتم :8::8::5::5:
دیشب من دقیق 700 مگ گرفتم.نقل قول:
سرعتم تقریبا بین 40 تا 50 بود.
کجاس سراسریه؟ :18: