نقل قول:
حتما شانس داشتی دوست من.
من کل دانلودام از 2 تا 8 فقط 700 M شد که قبل 800 بر میداشتم. اینجوری فقط پدره لب تاپ در می آد. که 1 ساعت بیشتر باید جون بکنه تا مثلا مثه قبل دانلود کنه. :41::41::41:
من که راضی نبودم. :13:
Printable View
نقل قول:
حتما شانس داشتی دوست من.
من کل دانلودام از 2 تا 8 فقط 700 M شد که قبل 800 بر میداشتم. اینجوری فقط پدره لب تاپ در می آد. که 1 ساعت بیشتر باید جون بکنه تا مثلا مثه قبل دانلود کنه. :41::41::41:
من که راضی نبودم. :13:
سلام
طبق اطلاعات رسیده به بنده (توسط ایمیل) مشکل سرعت به زودی حل خواهد شد.
و همچنین همارا سیستم سرویس توربو رو به صورت 6 ماهه و با امکان افزایش حجم با کارت شارژ ارائه خواهد کرد.
موفق باشید :11:
خداوند متعال از دهان شما بشنود:31:نقل قول:
ممنون توحید جان . همین الان دارم با یکی از ساپورترای همارا در همین مورد صحبت می کنم.
ایشون که گفتن مشکلی نیست. توحید جان هم می گن مشکل حل میشه. ایشالا که ما هم از همارا نا امید نمی شیم. :20:
همارا بازم شورشو دراورده
بابا بسه خیلی نامردند .
درست 10 روزه است که سرعت مرور صفحات شده بایتی!!!! تمام دانلود نصفو نیمه رها شده مودم از ریست شدن و روشن خاموش شدن داره میسوزه .
برای لود شدن همین پی سی ورد تا الان 4:30 دقیقه گذشته اما 395 کیلوبایت لود شده .
به خدا با این هزینه ای که این شرکت میگیره و این سرویس مزخرفی که در اختیار ما کاربران قرار میده چیزی جز کم فروشی و یا در یک دید دیگر کلاه برداری نیست . از بس دروغ میگن که حال آدم به هم می خوره . به جای اینکه سرویس نمیدونم چند مگ و چند بایت در روستاههای تمام شهرستانها گسترش بدی و فقط کمیتو دنبال کنی بیا به این همه مشکلات روزانه جواب بده که ما را از کار زندگی انداخته !
برا باز شدن یاهو لااقل باید 5 تا 15 دقیقه ای علاف این آقایون بشیم بعد هم تا آخر عمرمون باید منتظر بمونیم که این تایمر اپرا بیاسته و صفحه کاملا لود بشه که در این مدت چند روزه من که اصلان هیچ صفحه ای را به طور کاملا لود نکردم به غیر از سایت خود همارا
در ضمن دوست عزیزی که گفتند : "همارا نذار ناامید شویم:"
همارا 9 ماهی میشه که به افتضاح ترین شرکت در کل استان تبدیل شده و از بس قطع و وصلی و کاهش سرعت و مشکلات از این قبیل داره که با این اوضاع و ریختو پاش محاله درست بشه
جواب همارا دقت کنید :
فعلا سایت هایی که در خارج از کشور میزبانی میشوند باز نمیشود (نه اینکه میزبان همه سایتا تو ایرانه!!!!)
این مشکل از صبح امروز (دوشنبه ) است .
خودتان قضاوت کنید . :41::41:
والا من تا حالا سایتی نرفتم که میزبانیش تو ایران باشه!!!نقل قول:
یه عالمه مطلب نوشته بودم که همه ش به باد رفت :13:
شاید قسمت نبود.... اگه فرصت مناسب پیدا کردم دوباره مینوسم.
موفق باشید :11:
سلااااااااااااااااام
مخابرات هم اینترنت میده ؟
می گن ارزون هست؟
ادرس سایتش چی هست
اینترنت مخابرات فعلا مونده برای آخر سال یا اول سال جدید
دوستان کسی از پارس آفلاین هست ؟! سرعت وضعیت قیمت .پیاده روی ؟ کدوم شرکت ؟ سرعت دنلود شبانه ؟
بسی متچکریم از عزیزان
آقـــــــــــــــــــــــ ــــــــــا مودم سوخت از بس خاموش روشن کردم....
دیگه همارا رسما داغون شده. :13:
دیگه واسه دوره ی بعد احتمالا پارس آنلاین می گیرم.
درسته گرونه ولی انصافا آنلاینه!!!
256 با 1 گیگ فک کنم یکی از دوستان دوروبر 32000 تومن گرفته بود. سرعت دان بیشتر رو 90 الی 100 کیلو هست. دانلود رایگان شبانه هم از 3 شب تا 7 صبح .
دوستان که این قدر از همارا گله مند هستید چرا از صبانت اشتراک نمیگیرید؟
من دو ساله که از صبانت اشتراک گرفتم. قطعی تا اونجایی که یادم میاد یه بار داشت. که اونم کل ایران قطع بود.
سرعتش هم خوبه . بین 60 الی 70.
فقط محدودیت داره
اگه دانلود نمیکنید و فقط واسه وبگردی میخوایید واقعا گزینه مناسبی هست
دیگه این همارا مسخره بازی در آورده باید یک کاری بکنیم
دیروز واسه من چند دقیقه بودنقل قول:
دیگه این همارا مسخره بازی در آورده باید یک کاری بکنیم
مسعود میشه تعرفه های مخابرات رو بدی
تا چند هفته پیش همارا بهترین شرکت بود ولی الان دیگه داغون شده.نقل قول:
اگه تا چند روز درست نشه روزی که اشتراکم تموم بشه میرم از یه شرکت دیگه میگیرم.
امشب 680 مگ دانلود داشتم.وقتی ساعت دانلود رو افزایش نداده بودن حدود 1 گیگ دانلود داشتم.ولی الان با
یه ساعت اضافی 700 مگ هم نمیتونم بگیرم.
نقل قول:
اینترنت مخابرات فعلا مونده برای آخر سال یا اول سال جدید
موافقم.نقل قول:
به بهانه 1 ساعت اضافه کردن مدت دانلود رایگان کل شبکه داغون شد. :41:
حتی دیگه روزانه هم مثه آدم کار نمی کنه. :13:
اگه این روند ادامه پیدا کنه قطعا میرم سراغ یه شرکت دیگه که حداقل انقدر اذیت نکنه آدمو. :19:
دوستان من فک میکردم مشکل از ماکس نت یا مودم منه که زیاد قطع و وصل میشه ولی ظاهرا جاهای دیگه هم بی مشکل نیستن:41:
منظور شما چي هست دقيقا بنويسد تا راهنمائي لازم باشد از دوستا بگيريمنقل قول:
دوست عزيز ساعت شبانه 2 تا 6 صبح مي باشد البته گفتن به زودي تغييراتي را خواهند داد در ضمن مبلغي كه نوشتيد بدون ماليات و آبونمان مي باشدنقل قول:
راست مي گويد صبانت شركت خوبي است البته شنيدم آن هم مشكلاتي دارد كه تازگي ها خيلي قطع مي شود البته جهت اطلاع دوستان يكي مي گفت قطع لحظه اي خيلي زياد دارد تا جايي كه نرمافزار بورس كار نمي كندنقل قول:
کسی از قیمت های پارس آنلان خبر داره ؟ سرعتش ؟
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
انشالا از هفته آینده در خدمتیم
:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31::31::31:نقل قول:
صبا نت
نصب 12000
بقيه 110000
باشيما به گديپ؟سرم كلاه گذاشتن؟
128 kb سه ماهه محدود
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
هر چه قدر میخوام به این همارا توهین نکنم باز نمیشه !!!!نقل قول:
هیچ سایتی برای من به طور کامل لود نمیشه !!!! نفهم هستند نفهم .
من غلط کردم تمدید کردم ، اگر ایندفعه از این شرکت بگیریم مرد نیستم . عوضی هاااااااا
با سرعت 2 کلیلوبایت آپلود میکنه و 2 ساله بهشون میگم نامرد ، عوضی این بالاتر از این نمیره بازم کو گوش شنوا . تمام گزارش کارای مربوط به دانشگاه را میخواستم آپلود کنم که تا 50 یا 80 % می رفت و بعد DC میشد . هر وقت باهاشون تماس میگیره یه سری جواب میدم که دیگه میزنم به سیم آخر . یکی به اینا بگه مردمو چی حساب کردین ؟؟؟؟؟؟ مگر فقط مشکله منه اون عوضی و صاحب شرکت بیاد یه نگاهی کنه و یا حتی بیاد از خود شرکت و یا خونه سرعتشو تست کنه بعد پشت تلفن واسه من وراجی کنه !!! نشسته پشت یه مانیتور و میگه مشکل نیست ! تو غلط میکنی اینو میگی مشکل اونجا نیست که مشکل تو خونه کاربر است که برای لود شدن یه صفحه باید 10 دقیقه بد بخت منتظر باشه
هر روز حدود ساعت 6 که میان خونه از دانشگاه ،برای کارهای اینترنتیم یه مدتی گذاشتم که باید ردیفشان کنم امااااااااا بیا با این سرعت آشغال و با یک پشتیبانی آشغال تر از سرویشان چه کنیم ؟؟؟
اومدi یه مدت 10 هزار تومان کم کردند و حالا هم یه ساتی اضافه !!! همه اینا از اینه که مشتریشو در این اوضاع و احوال حفظ کنه اما برای من نین کارای سنگینه و در واقع کلاه برداری همانطوری که قبلا گفتم
10 هزار تومان هزینه اولیه میگیرند مانند همه شرکتا اما اگر مشکلی در مخابرات باشدآیا این همارا به دنبالش میره !!! نه نمیره همان طور که چند بار برام اتفاق افتاده و اصلا به روی خودشان نیاورند .
من دو سرویس از این شرکت دارم که هر دوشون تا اوایل بهمن تموم میشن و از شر این آشغال رها میشم چون حوصله ام نمیشکه که هر روز اعصابمو به خاطر یه چیزی که دیگران عاملش هستند خراب کنم .
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------نقل قول:
کدوم سایت لود میشه من نمیدونم ؟؟؟؟ خودتان قضاوت کنید . به زمان و سرعت دقیت کنید
بابا این چه وضعشه.تو حالت معمولی حتی پی سی ورلد هم باز نمیشه.
این پست رو هم با عیلترشکن مینویسم.:13:
بای بای همارا ! حالا ! صبا نت یا پارس آفلاین ؟! کسی نیست بگه وضعیت پارس آفلاین چگونه میباشد ؟!
خدا رو شکر از امروز صبح ماله من درست شد. فقط 2 بار قطی داشتم اونم فقط واسه 30 min ! بهتر از اینه که 2 ساعت هی قط شه. :D
ایشالا بهتر می شه وضیعت. اگه نشه که دیگه منم بای همارا می دم. تازه 3 تا از دوستامو ترغیب کردم که همارا بگیرن، خدا به دادم برسه. !!!! :)
تو شرایط فعلی فقط همین شرکت تهرانی هویتش رو تو شهرای دیگه حفظ کرده. (تو تهران اگه دفترشو ببینی کف می کنی :) ) در کل شرکت خوبیه. پشیبانیش رو نمی دونم که این نمایندگی های عزیز تو تبریز چه طور انجام می دن. ولی تهران که بودم پارس داشتم البته قدیما. ساپورتش انصافا خوب بود. :31: کلی هم آدم خوش مطرب و مهربون پشت تلفون کلی قربون صدقت می رفتن (دخمل) :27::11: اگه مشکل حل نشد!! :)) مستقیم با بخش فنی صحبت می کردی. اگه تا یه ساعت مشکل حل نمی شد خودشون زنگ می زدن قشنگ می گفتن که مثلا پورت فلانمون تو فلان مرکز مشکل پیدا کرده. کلی عذرخواهی می کردن بعدش تا 3 4 ساعت حل می شد. :10: خلاصه اونجا که اینجوری بود. یادش بخیر :46:نقل قول:
سرعت دانلودش نسبت به این همارا خیلی بهتره. قطعی هم کم داره. قیمتهاش یه کم بالاست فقط. :13:
من خودم به شخصه حاضرم قیمت بالا بدم ولی از دست همارا راحت بشم . اگر به خاطر پول همارا این کارا را میکنه نخواستیم . شرکتی که برای مشتری ارزش قائل نیست به چه درد من میخوره . همون بهتر که 10 تومن اضافه بدم اما سرعت و اینترنت در دستم باشد تا کارام مثل این چند هفته واسه ماه بعد نمونه
من جون به لب شدم . امروز حداقل 40 بار مودم رو روشن خاموش کردم / تازشم ! حجمش کمه ! سرعت دانلود کمه ! اینم استیبلیتی :دی ! دیگه چی داره نمیدونم .
دوستان عزیزم،
سلام.
میخوام کمی دوستانه تر باهاتون حرف بزنم.
وضعیت اینترنت همه جای کشور به این شکل هست.
زیاد جو زده نشید.
ما که این چیزا رو زیاد دیدیم.... چندین بار پیش اومده در اثر تغییرات اساسی در سیستم ف ی ل ت ر ی ن گ کل کشور، این مشکلات پیش اومده.
اون زمان ها ما چیکار میکردیم؟
:13: میکردیم؟
یا ISP مونو تغییر میدادیم؟
خداییش من اصلا قصد ندارم که کسی رو منصرف کنم از اینکه ISP دلخواهش رو تغییر بده.
فقط قصدم از این پست، این بود که مثل یه دوست صمیمی به همه دوستان عزیزم توصیه کنم، هر کاری که انجام میدید در اثر عصبانیت نباشه. چون معمولا پشیمونی به همراه داره...
من نمیخوام پست های برخی از دوستان که نماینده های بعضی از شرکتها هستند، به خاطر جذب مشتری باعث بشه شما تصمیم نادرستی بگیرید.
قصدم همین بود و بس.
موفق باشید :40:
امیدوارم این بند شامل من نشهنقل قول:
من نمیخوام پست های برخی از دوستان که نماینده های بعضی از شرکتها هستند، به خاطر جذب مشتری باعث بشه شما تصمیم نادرستی بگیرید.
چون من نماینده هیچ جا نیستم و فقط خواستم به دوستانم یه شرکت بهتر معرفی کنم
سلام آقا توحید
حرفای شمادرست اما باید به کاربران که خود شما هم جز اونا هستید حق بدید .
بسم الله الرحمن الرحیمنقل قول:
سلام
ما هم از همارا استفاده می کنیم / دیروز هم سه ماه تمدید کردیم
کاهش سرعت تو این مدت نداشتیم / ولی قطعی خیلی داشتیم / هی قطع می شد، وصل می شد؛ قطع می شد، وصل می شد؛ ...
البته توحید خان هم راست می گن / تو اینترنت هم افرادی هستند که از کاهش سرعت ناراضی هستند و به این دلیل فکر نکنم اگه کاهش سرعتی داشته باشید حتما به شرکت مربوطه ربط داشته باشه / چون اگه مشکل از شرکت بود سرعت ماهم که از همارا استفاده می کنیم باید کم می شد!