کسی میدونه مثل پارسال پیام نور بهمن ماه هم پذیرش میخواد بکنه یا نه؟کی مشخص میشه؟
من پیام نور شهریار درومدم.نرم افزار.ولی یدونه از درسای پیشم مونده
کسی اطلاع داره خواهشا منم در جریان بذاره
Printable View
کسی میدونه مثل پارسال پیام نور بهمن ماه هم پذیرش میخواد بکنه یا نه؟کی مشخص میشه؟
من پیام نور شهریار درومدم.نرم افزار.ولی یدونه از درسای پیشم مونده
کسی اطلاع داره خواهشا منم در جریان بذاره
شما 1 درستون مونده من 4 تا:31:نقل قول:
باید بریم یه ترم مرخصی بگیرم. رفتم پرسیدم گفتن اگه دانشگاه قبول کنه میتونیم ثبت نام کنیم.
دوستان فراگیر پیام نور ثبت نامش از کی شروع میشه؟
فکر نکنم امسال همچین خبری باشه.چند وقتی میشه به پیام نور اخطار دادند که دانشجو بیش از حد امکاناتش پذیرش نکنهنقل قول:
چرا یه ترم مرخصی!!!نقل قول:
شما 1 درستون مونده من 4 تا
باید بریم یه ترم مرخصی بگیرم. رفتم پرسیدم گفتن اگه دانشگاه قبول کنه میتونیم ثبت نام کنیم.
خوب اون درسهایی رو که از پیش براتون مونده رو دانشگاه مگه ارائه نمیده
اون سالی که من وارد پیام نور شدم دیفرانسیل و ریاضی گسسته رو دانشگاه ارائه داده بود و پاسیدم
از 15 مهر ماه.نقل قول:
دوستان فراگیر پیام نور ثبت نامش از کی شروع میشه؟
بله از رسيدي كه پست بهتون ميده اسكن شدش رو ميخوان.نقل قول:
7- تصویر رسید پستی تاییدیه تحصیلی دیپلم متوسطه و پیش دانشگاهی
این مورد رو باید از پست بگیریم ؟
سلامنقل قول:
كسي نيست جواب منو بده؟؟؟
[COLOR="Blue"]به گزارش اخبار پیام نور، از ۲۹ شهریور ۹۰ امکان انتخاب واحد مجدد برای دانشجویان ورودی قدیم یعنی دانشجویانی که پذیرفته شده قبل از سال ۹۰ می باشند در سیستم گلستان فراهم شده است.
http://www.pnunews.com/post-800.aspx
من بخاطر اینکه یه درس از پیش دارم و مونده و احتمالش هست که بهمن ماه دیگه ثبت نام نکنن دارم میرم واسه فراگیر تا برای سال بعد نمونم.مثل اینکه از 15مهر ثبت نامشه و دی ماه امتحانات.وقتی امتحانات رو دادیم و واحدها رو پاس کردیم از کی میریم دانشگاه؟
و اینکه میشه من فراگیر ثبت نام کنم و امتحان بدم و از اونور بهمن ماه بگن کسایی که پیششون مونده بود و الان مدرکشونو دارن و بیان ثبت نام کنن، برم اونجا و فراگیر رو ول کنم؟مشکلی پیش نمیاد؟
ثبت نام و توزیع دفترچه دور جديد فراگير پيام نور در سه مقطع كارشناسی ناپيوسته، كارشناسی و كارشناسی ارشد از 15 مهرماه ۹۰ آغاز و آزمون اين دورهها در دوم دیماه ۹۰ برگزار می شود.لازم به ذکر است تنها متقاضیانی می توانند در این آزمون شرکت کنند که حداکثر تا ۳۰ بهمن ۹۰ فارغ التحصیل شده باشند
کد:http://www.pnunews.com/post-798.aspx
دی ماه امتحان پیش داریم بیچاره میشیم.
خدا کنه تو یه روز نیفته.
آقا من یه درس رو نمره نیاورده ودم تو پیش (دیفرانسیل)
الان که جواب امتحانا اومده نمره رو اشتباه وارد کردن
دارم پیگیری میکنم ولی طول میکشه و مهلت ثبت نام دانشگاه پیامنور تموم میشه
چیکار کنم ؟
قاطی کردم
سلام دوست عزیزنقل قول:
كارداني به كارشناسي پيام نور حداقل چقدرطول ميكشه؟؟؟ چند ترمه حداقل؟؟؟
ميشه سريع گرفت؟؟ يا دانشگاه هاي ديگه بهتره؟؟
رشته هاي فني و كامپيوتر خوندن (كارداني به كارشناسي ) تو پيام نور سخته يا راحته؟؟؟
ممنونم
من رشتم مهندسی نرم افزار هست.شما که کاردانی داری تعدادی از واحدهاتون روتطبیق میزنند که از 30 واحد بیشتر نیست یعنی اگه شما برای دوره کاردانی نزدیک 80 واحد پاس کرده باشی 50 واحد دیگه رو دوباره باید تو دانشگاه پیام نور بگذرونی
من چند تا از دوستام شرایط شما رو داشتن که از اومدن به پیام نور پشیمون شدن
رشته های مهندسی به خودی خود سخته .اگه پیام نور بخوای ادامه بدی سخت تر هم میشه.به دلایل مختلف از جمله ساعت کم کلاسها و حجم زیاد کتابها و سختگیری بیش از حد امتحانات!!!
اگه تونستی با دیگران هم مشورت کن.این نظر من بود شاید اشتباه باشه!!
شما مگه برای ثبت نام مشکلی داری .اگه به خاطر اون یه درس اجازه نمیدن حضوری اقدام کننقل قول:
آقا من یه درس رو نمره نیاورده ودم تو پیش (دیفرانسیل)
الان که جواب امتحانا اومده نمره رو اشتباه وارد کردن
دارم پیگیری میکنم ولی طول میکشه و مهلت ثبت نام دانشگاه پیامنور تموم میشه
چیکار کنم ؟
قاطی کردم
خوب مدرک پیش دانشگاهی رو میخواننقل قول:
شما مگه برای ثبت نام مشکلی داری .اگه به خاطر اون یه درس اجازه نمیدن حضوری اقدام کن
برای من اون درس اصلا نمره نخورده و مدرک رو نمیدن
چیکار کنم ؟
سلام. من سه ماه پیش درسم تموم شد ولی هنوز مدارک فارغ التحصیلی لیسانسمو نگرفتم و تازه می خوام برم دنبالش... الان می خوام برم فراگیر روانشناسی بخونم. اینجوری که متوجه شدم
ثبت نام از 15 مهره.درسته؟
اگه من تا موقع ثبت نام مدارکم کامل نشد مهلت میدن بعدا براشون ببرم ؟
درسای عمومی رو که قبلا تو دانشگاه خوندم و قبول شدم تطبیقی میشه یا دوباره باید تو فراگیر هم بخونم؟
حدودا کتابایی که باید برای امتحان دی ماه بخونم چندتاست؟ به نظرتون میرسم تو این سه ماه تموم کنمشون؟
اگه قبول شم باید مثل دفعه قبل خودم دانشگاه و شهرمو انتخاب کنم؟ من هیچی تو این مورد نمی دونم! می خوام همین تهران باشه و شعبه نزدیک به خونمون. اگه امتحانو خوب بدم می تونم خودم دانشگاهمو انتخاب کنم دیگه؟!
درسم خوبه, همیشه یه شبه درس خوندم و نمره خوب گرفتم ولی الان یه کم می ترسم. از کنکور دولتی که سخت تر نیست؟
ممنون میشم راهنماییم کنین:11:
دوستان من مهندسي صنايع هستم
ترم يك انتحاب واحد به عهده دانشگاه هست يا خودمون؟
اگه خودمون بايد انتخاب كنيم چي رو برداريم بهتره؟
بله 15 مهر شروع ميشه.نقل قول:
ثبت نام از 15 مهره.درسته؟
درسای عمومی رو که قبلا تو دانشگاه خوندم و قبول شدم تطبیقی میشه یا دوباره باید تو فراگیر هم بخونم؟
حدودا کتابایی که باید برای امتحان دی ماه بخونم چندتاست؟ به نظرتون میرسم تو این سه ماه تموم کنمشون؟
اگه قبول شم باید مثل دفعه قبل خودم دانشگاه و شهرمو انتخاب کنم؟ من هیچی تو این مورد نمی دونم! می خوام همین تهران باشه و شعبه نزدیک به خونمون. اگه امتحانو خوب بدم می تونم خودم دانشگاهمو انتخاب کنم دیگه؟!
درسم خوبه, همیشه یه شبه درس خوندم و نمره خوب گرفتم ولی الان یه کم می ترسم. از کنکور دولتی که سخت تر نیست؟
توي دوره فراگير دروس مشخصه.شما بعد از اينكه قبول شدين اونوقت واحداتون تطبيق ميخورن.
6-5 كتابه معمولا.اگه درسخون باشيد ميتونيد تموم كنيد.
دانشگاه و رشته رو موقع ثبت نام خودتون انتخاب ميكنيد.
نه سخت تر نيست ولي بهتره نذاريد وسه 1 هفته اخر از الان شروع كنيد كه برسيد تمومشون كنيد.
نترسيد سخت نيست زياد.موفق باشيد.
معمولا دانشگاه براتون واحدارو انتخاب ميكنه ولي اگه خودتون تونستيد انتخاب واحد كنيد از روي چارت انتخاب كنيد براتون بهتره.نقل قول:
دوستان من مهندسي صنايع هستم
ترم يك انتحاب واحد به عهده دانشگاه هست يا خودمون؟
اگه خودمون بايد انتخاب كنيم چي رو برداريم بهتره؟
بچه ها مشکل من حل شد
خدا رو شکر
ببخشید انقدر خوشحال بودم اسپم دادم :دی
راستی صفحه اول و سوم شناسنامه کودوم میشه ؟؟/ :31:
سلام به همه
من یه مشکلی داشتم
تازه فهمیدم معدل کتبی دیپلمم رو موقع ثبت نام زدم 12/72
وژدر صورتی که الان که تادییه دیپلم میگیرم 9/47
در جا یخ کردم
یه فرم هم برای تناقض معدل هست
با مشاور تماس گرفتم
ازش پرسیدم
با شک و شبه گفت که مشکلی نداره و تا حالا کسی رو قبولیشو لغو نکردن
میخواستم بدونم الان من باید چه گلی به سرم بزنم در ضمن ای کار میتونه برای من مشکل ساز بشه؟
من فقط یه مرکز اوردم
کلی هم تدارک دیده بودم
:19:
نظر شما چیه دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی نیست به من کمک کنه؟؟؟؟نقل قول:
پیام نور خیلی سختهههههههههههههههههه؟!!!!؟ ؟؟؟؟
آخه من خیلی ناامیدم از خودم ...
نمیدونم چه حسی دارم ...
چه بده که ندونی خوشحالی یا ناراحت ...رشتمو دوس دارم اما ....
بگید توی پیام نور چجوری باید درس خوند؟
تجربه ای اگه دارید بگید .خواهشا
سلام
من نمیدونستم یه تاپیک جدا برای پیام نور داریم ، برداشتم یه تاپیک جدا زدم!
چند تا راهنمایی میخواستم از دوستان
من رشته علوم کامپیوتر پیام نور یکی از شهرهای اطراف شهرم قبول شدم
میخواستم بدونم اگه سال دیگه امتحان بدم و شهر خودمون قبول بشم آیا این واحدهایی که تو این دانشگاهی که الان قبول شدم پاس میکنم رو تو دانشگاه بعدیم قبول میکنند (دانشگاه پیام نور شهر خودم سطحش بالاتره)
بعد اینکه من میخوام برم رشته نرم افزار کامپیوتر چه واحد هایی بین این دورشته مشترکه که من امسال بردارم تا برای سال بعد که انشاالله رفتم اون یکی رشته راحت باشم
سوال آخر اینکه تو پیام نور رشته نرم افزار سخت نیست ؟ چون معمولا کمتر سر کلاس میریم ؟
من خودم به رشته های مهندسی صنایع و مدیریت دولتی هم علاقه مندم اگه نرم افزار خیلی سخته تو پیام نور برم یکی از این دو تا
مرسی
۱سوال خیلی فنی و کلی!برای دانشجویان ترم اولی که رشته ریاضی محض یا فیزیک یا برق و مکانیک و.... میخونن که نیاز به پایه بسیار قوی ریاضی فیزیک داره و اکثراً هم بچه ها لنگ میزنن یا پیش نیاز ریاضی پیش یا فیزیک پیش میخورن چه کتاب هایی واقعاً مناسبه یک دانشجو هست که بتونه ترم ۱ ریاضی ۱ و فیزیک ۱ با پیش نیاز هاش که فیزیک و ریاضی پیش هست به راحتی رد کنه و پایه ای بشه برای درس های تخصصی ترم های بعد!(من سوالم کلی بود تو چند تاپیک مطرح میکنم!اگر کار اشتباهیه به بزرگی خودتون ببخشید) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ساما نه گلستان هر چی وارد میکنم میگه گذر واژه اشتباه می باشد. چی کار کنم.
سلام دوست عزیزنقل قول:
بگید توی پیام نور چجوری باید درس خوند؟
تجربه ای اگه دارید بگید .خواهشا
چرا اینهمه واهمه داری.هرکاری سختی خودشو داره.شما تو دانشگاه پیام نور دانشجو بیرون میای!!!
متوجه منظورم میشی.یه دانشجوی واقعی و متخصص!!! چی گفتم!!
تو دانشگاه پیام نور نمیشه شب امتحانی و با جزوء 50 صفحه ای که استاد میده درسارو پاس کنی باید تو طول ترم درسها رو بخونی .تو کلاس شیطونی نکنی!!از نمونه سئوالات ترم پیش استفده کنی....کلا پیگیر درست باشی تا بتونی موفق باشی
نگران نباشید درست میشه.این سایت کارش همینه!!نقل قول:
این ساما نه گلستان هر چی وارد میکنم میگه گذر واژه اشتباه می باشد. چی کار کنم.
این صفحه اول و سوم شناسنامه یعنی چی؟!!!!:دی
این مدارکی که لازمه واسه ثبت نام باید اسکن کنیم؟!
تصویر گواهی دیپلم متوسطه یعنی همون گواهینامه پایان تحصیلات دوره ی متوسطه؟یا گواهی موقت پایان تحصیلات دوره متوسطه؟
تصویر گواهی پیش دانشگاهی یعنی همون گواهی موقت پایان تحصیلات دوره پیش دانشگاهی دیگه نه؟!
:blink:
---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------
پست 4 تا رسید به من داده
دوتاش مال متوسطه دوتاش هم مال پیشه
کدومشو باید اسکن کنم؟
یکی اینو جواب بده :
راستی فردا پست بازه یا نه ؟نقل قول:
راستی صفحه اول و سوم شناسنامه کودوم میشه ؟؟/ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هنوز 4 تا درس پیش دانشگاهیم مونده چی کار کنم؟
فکر کنم دیر شدهنقل قول:
یه جایی خوندم فقط تا 31 شهریور وقت دارید در مقطع قبلی فارغ التحصیل بشید.
بازم مطمئن نیستمااااااا
باید اینطوری وارد کنید: ( برای ثبت نام ارشد )نقل قول:
شماره داوطلبیpnum901
مثال:
pnum9015555555
برای گذرواژه هم باید کد ملی خودتون رو وارد کنید
برای ثبت نام کارشناسی هم ::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه اول و سوم شناسنامه و همه ی مدارکی رو خواسته باید اسکن کنیدنقل قول:
یه مدرکی هم از پایان تحصیلات متوسطه باید اسکن کنید و گواهی موقت پایان تحصیلات دوره پیش دانشگاهی
صفحه اول همون صفحه ای که عکستون هستنقل قول:
صفحه سوم همون صفحه ی انتخابات و توضیحات میشه
فردا پست باز نیست! تعطیل رسمیه
.
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------
نقل قول:
امسال سنجش خیلی سفت و سخت گرفته که معدل هایی که مغایرت دارن رو ثبت نام نکنن
ولی همیشه قانون شکنی ها هست
.
راستی یادم رفت بگم ، این فراگیر ثبت نامش کجاست شنیدم ثبت نام همین دو سه هفته شروع میشهنقل قول:
با فراگیر فکر کنم بتونم تو شهر خودم راحت قبول بشم
شهریش که زیاد فرقی نمیکنه؟
یعنی من که پیشم هنوز چند تا درس افتادم امکان ثبت نام نیست؟. یکی میگه میشه . یکی میگه نمیشه.
بابا زود ما رو روشن کنید که چه کنیم.
نه اگه پيش افتاده داشته باشي نميتوني ثبت نام كنينقل قول:
البته برای کارشناسی اینطوری هست:نقل قول:
شماره داوطلبیpnub
مثال:
pnub1234567
برای گذرواژه هم که باید کد ملی خودتون رو وارد کنید.
دوستان من هنوز شک دارم که رشته قبولی سراسری پیام نور رو برم یا فراگیرو. نمیشه جفتشو ثبت نام کنم، بعد تصمیم بگیرم و یکیشو برم؟
کمک کمک کمک کمک:37:نقل قول:
جوابتون داده شدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6489826&postcount=3470
یکی از دوستان من سال اولیه میگه انگار باید یه مدرک که وضعیت نظام وظیفه رو مشخص میکنه داشته باشند و اسکنش رو بفرستند.اگه این کار رو انجام نده کامل نمی شه.
می شه بگید برای این مدرک باید چکار کنه؟
زمان ما که نیاز به این کار ها نبود.خود دانشگاه معافیت رو می زد.
راستی سال قبل پیش دانشگاهی بوده.
تشکر.
ثبت نام فراگیر از 15 مهر شروع میشه و ثبت نام تو سایت سنجش هست(مثل ثبت نام کنکور سراسری).نقل قول:
اونجوری که شنیدم شهریه فراگیر 50-40 تومنی از رسمی(سراسری) بیشتره.
وقتي وارد گلستان بشيد اونجا وضعيت نظام وظيفرو انتخاب ميكنيد چند تا گزينه داره.تو قسمت ارسال مدارك همچين چيزي نيستنقل قول: